Rverald – A Véráldozat Átkának Visszafordítása

Mit fordít vissza: Mózes I. Könyve 9:5

„De a ti véreteket, amelyben van a ti éltetek, számon kérem; számon kérem minden állattól, azonképpen az embertől, kinek-kinek atyjafiától számon kérem az ember életét.”

Információ a rituáléról

A fenti idézet írja le az elsőt a Jehova nevű szörnyhöz kötődő véget nem érő véráldozatok közül. Az élősködő idegeneknek szükséges van az emberek és állatok vérére, az életerejére. Ebből mindenféle háborúk és vérfürdők születtek, amelyek legtöbbjét – közvetve vagy közvetlenül – a keresztények, muzulmánok és zsidók szították. A parazita, embergyűlölő idegenek az ezekből felszabaduló energiákat hasznosítják. Ahogy tudjuk, a zsidók mocskos történelmük során ártatlan Dzsentil (nem-zsidó) gyermekeket áldoztak – és áldoznak – fel szent napjaikon. Ha ezt a rituálét rendszeresen végezzük, azzal megállíthatjuk ezt az undorító gyakorlatot, és megfoszthatjuk a zsidókat a kegytől és hatalomtól, amit úgynevezett „Istenüktől” kapnak.

A rituálé szövegének helyes kiejtése

http://www.4shared.com/mp3/Ma6PTRHhba/R_Veraldozat__1_.html

A rituálé

Vibráld a következő bekezdést egymás után összesen 9-szer:

MÁD-Á’-HÁ * SEF-EN-TE * SÓR-DE * VÍ-KHÁ * SÍ * DÁ-JÍM * MÁD-Á’-HÁ * DÁ-JÍ-MÚ * ÚN-ES-ER-DE * ÁJ-ÁJKH-LOK * DÁ-JÍM * SÓR-DE * MEKH-ÉT-OS-FÁN-LL * MEKH-MÍD-TE * KHÁ-ÉV

Ezután jelentsd ki a következőt meggyőződéssel, összesen 9-szer:

[Vibráld: ÁUM]

  • Az emberek és állatok vére és élete már mérgezővé vált az ellenséges idegenek céljai és a zsidók számára.

  • Az emberek és állatok vére és élete már hatástalanná és erőtlenné vált az ellenséges idegenek céljai és a zsidók számára.

[Vibráld: ÁUM]

DICSŐSÉG SÁTÁNNAK MINDÖRÖKKÉ!!!

RITUÁLÉ VÉGE