Rhabel2 – Damaszkusz Helyreállítása

Mit fordít vissza: Ézsaiás 17:1

„Jövendölés Damaskus ellen. Ímé Damaskus városa elpusztíttatik, és romok halmává lesz”

Információ a rituáléról

Ez a rituálé a szíriai helyzettel áll összefüggésben, ami jelenleg nagyon rosszul áll. Előre szólok, hogy a Damaszkuszt jelentő héber szót nem fordítottam vissza, mert az Damaszkusz eltörlését jelentené, és ezzel teljesítettem volna ezt a gonosz bibliai jóslatot. Ezt a verset Lilith mutatta meg nekem. Nem csak az a baj, hogy a keresztények szüntelenül szavalják és megerősítik a leggonoszabb ember- és életgyűlölő verseket, hanem az is, hogy ezek a legtöbb ember elméjébe bele is vannak vésve.

Lilith azt is elmondta, hogy ezek a Dzsentilek elleni támadások azért történnek – és az ellenség azért tett meg mindent, hogy megszakítsa a kapcsolatunkat Pogány Isteneinkkel –, mert az Isteneink (konkrétabban Sátán) nagyon komoly és halálos fenyegetést jelentenek a zsidó szörnyre nézve. Az embergyűlölő zsidó szörny retteg Eredeti Pogány Isteneinktől.


A zsidók előre megtervezték ezt a háborút, bibliai próféciáikhoz igazítva. A szíriai hordákat Európába terelték, hogy elpusztítsák Európát. Ez a rituálé a békére irányul. A szíriaiaknak el kell hagyniuk Európát és vissza kell térniük saját hazájukba. Ami jelenleg Szíriában folyik, az a zsidók Asszíria elleni gyűlöletén alapul.

Útmutató a rituáléhoz

A rituálé bármikor elkezdhető (de a háborúellenes rituáléknál legjobb akkor, mikor a Hold a Mérlegben, a béke jegyében áll) és bármennyiszer elvégezhető.

A rituálé szövegének helyes kiejtése

http://www.4shared.com/mp3/bf6E57Ukba/R_Damaszkusz__1_.html

A rituálé

Vibráld a következő bekezdést egymás után összesen 9-szer:

ÁL-ÁP-ÁM * Í’-EM * HÁT-ÁJ-ÉV * RE-Í-ÉM * RÓR-SZÚM * DÁM-ME-SZEK * ÉJN-Í * DÁM-ME-SZEK * ÁSSZ-ÁM

Ezután jelentsd ki a következőt meggyőződéssel, összesen 9-szer:

[Vibráld: ÁUM]

  • Izrael Istene már minden hatalmát elvesztette.

  • Damaszkuszt helyreállítják.

  • A zsidók próbálkozásai egy újabb háború kirobbantására már teljesen és végérvényesen kudarcba fulladtak.

[Vibráld: ÁUM]

DICSŐSÉG SÁTÁNNAK MINDÖRÖKKÉ!!!

RITUÁLÉ VÉGE