Rhabel1 – Jehova Hatalmának Elpusztítása

Mit fordít vissza: Mózes II. 15:3

„Vitéz harcos az Úr; az ő neve Jehova.”

Információ a rituáléról

A zsidók már készen állnak egy újabb nagy háború kirobbantására. Ha sikerrel járnak, az katasztrofális következményekkel fog járni az egész világ számára. Mindenkire hatással lesz, mivel Izraelnek és más nagyhatalmaknak annyi rakétájuk és más fegyverük van, amivel az egész bolygót el lehet pusztítani akár ötször is. A Hirosima és Nagaszaki ellen elkövetett borzasztó támadások ehhez képest eltörpülnek. Mivel a zsidók emberiség ellen elkövetett bűneit szerte az interneten leleplezték, a zsidók megpróbálják elterelni az emberek figyelmét magukról, ahogy a második világháborúval is tették, miután Adolf Hitler leleplezte őket. Az eredmény Dzsentilek millióinak tömeges lemészárlása lett.

„Több száz nukleáris robbanófej és rakéta van a birtokunkban, melyeket mindenfelé ki tudunk lőni, talán még Rómára is. A legtöbb európai főváros célpontként szolgál légierőnk számára. Hadd idézzem Moshe Dayan tábornokot: „Izraelnek olyannak kell lennie, mint egy veszett kutyának: túl veszélyesnek ahhoz, hogy hergeljék.” Az egészet reménytelennek látom ebben a pillanatban. Meg kell próbálnunk megakadályozni, hogy odáig jussanak a dolgok, ha egyáltalán lehetséges. De a fegyveres erőink nem a harmincadik legerősebbek a világon, hanem a második vagy a harmadik. Megvan a módunk rá, hogy magunkkal rántsuk a világot. És biztosíthatom önöket, ez meg is fog történni, mielőtt Izrael is elpusztul.”

– Martin van Creveld, a Jeruzsálemi Héber Egyetem hadtörténet-professzora a holland hetilap, az Elsevier interjújában (2002, no. 17, 52–53. oldal)

Útmutató a rituáléhoz

A rituálé bármikor elkezdhető (de a háborúellenes rituáléknál legjobb akkor, mikor a Hold a Mérlegben, a béke jegyében áll) és bármennyiszer elvégezhető.

A rituálé szövegének helyes kiejtése

http://www.4shared.com/mp3/P5s4dsfTba/R_Jehova_erotlen__1_.html

A rituálé

Vibráld a következő bekezdést egymás után összesen 9-szer:

ÓM-AS * ÁV-Ó-HAJ * ÁM-ÁKH-LÍM * SÍ * ÁV-Ó-HAJ

A félkövér A betűket kicsit O-san kell ejteni (lásd mp3 fájl).

Ezután jelentsd ki meggyőződéssel a következőt, összesen 9-szer:

[Vibráld: ÁUM]

  • Izrael Istene már minden hatalmát elvesztette.

  • A zsidók már teljesen és végérvényesen elvesztettek minden hatalmat és befolyást a Dzsentilek felett.

  • A Dzsentilek elleni háborúkról, pusztulásról és népirtásról szóló jóslatok már teljesen és végérvényesen kudarcot vallottak.

[Vibráld: ÁUM]

DICSŐSÉG SÁTÁNNAK MINDÖRÖKKÉ!

RITUÁLÉ VÉGE