R72kieg – Kiegészítés a Jehova 72 Nevét Visszafordító Rituáléhoz

Ez egy kiegészítés az „Átok Jehova 72 nevére” című Tóra-visszafordító rituáléhoz.

Minél többet tanulok meg az ellenségről, annál undorítóbbnak látom. Alább bepillantást kaphattok abba, mi is valójában a 72 név. Az idézetben szereplő „Salamon Kisebb Kulcsa” más néven „Goetia”. Ennek előtagja, a „Goe” Sátánhoz és a „GÓJ” szóhoz kapcsolódik.

A 72-rétű név” nagy jelentőséget kap a Széfer Rázielben [5][7], és Salamon Kisebb Kulcsában kulcsfontosságú (de gyakran hiányzó) összetevője a mágikus gyakorlatoknak. [8] A név Mózes 2. könyvéből a 14. fejezet 19-21. versének [2][4][5][6] busztrofédikus [3][8] olvasásából ered, így kapjuk a 72 darab 3 betűs nevet. Ezt a módszert Rashi magyarázta el (b. Sukkah 45a). [9] A Kabbalista és okkultista legendák szerint Mózes a 72-rétű nevet használta a Vörös-tengeren való átkeléshez, valamint a később élt szent emberek számára hatalmat adott a Démonok irányításához, a betegek meggyógyításához, a természeti katasztrófák megelőzéséhez, és még az ellenségek meggyilkolásához is. [6]”

A fenti idézet forrása:

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Shem_HaMephorash

Pusztítsd el a tórát, és vele pusztul minden zsidó hatalom és befolyás. Isten 72 neve az egész alapja. A tóra annyira érzékeny, hogy a zsidók még akkor sem égetik el vagy dobják szemétbe, amikor már túlságosan régi és kopott ahhoz, hogy bárki is használhassa. Ehelyett egy különleges temetőben földelik el a tekercseket. Itt most nem fogok részletesen beszélni róla, de legyen elég annyi, hogy ez a legszentebb, legérzékenyebb hatalomforrásuk. Ezek meggyalázásával, és az itt tárgyalt kiegészítés segítségével elpusztítjuk a tórájukat és “Isten neveit”.

A zsidó kabbala tartalma nem más, mint a Dzsentil, Pogány vallásokból lopott elemek elferdített és kódszavakba, allegóriákba ültetett változata. Ezeket többnyire szájról szájra adták tovább a rabbik a tanoncaiknak, így könnyebb volt titokban tartani a tudást. Ez a tudás évszázadokon keresztül terjedt így, az elme és a lélek hatalmáról, a meditációról és az úgynevezett boszorkányságról szól. Ahogy korábban is mondtam már, a bibliának és különösen a tórának azért van annyi hatalma, mert minden egyes héber betűt évszázadokon keresztül töltötték energiával és hatalommal. Nemrég olvastam róla, hogy a zsidók állítása szerint a tóra-tekercseik ténylegesen vibrálnak az energiától.

Ráadásul maguknak a zsidóknak nincs problémájuk a gyűlölettel. Teljes mértékben elfogadják, de közben a Dzsentilekre erőltetik az öngyilkos „szeretet” és tolerancia eszméjét.

Fontos, hogy tudatában legyünk, mekkora mértékben befolyásolnak mindent a zsidók, és mennyire gátlástalanul rendelnek alá mindent a céljaiknak. A legundorítóbb, hogy bizonyos magas rangú Sátáni szervezetek teljesen a zsidók és a zsidó miszticizmus uralma alatt állnak. A legtöbb Dzsentil erről nem tud, mert nincs mély tudása a judaizmusról, a kabbaláról és a tóráról, az étkezési szabályaikról és a kabbalisztikus mágiáról. Ez egyhén szólva is visszataszító. Így lett Sátán a köztudatban „csak egy archetípus”, Isteneink pedig „az emberi elme aspektusai” stb. Ezek a szervezetek megalázzák a valódi Sátánizmust, és a kereszténység elképzelése szerinti Sátánizmust hirdetik, népszerűsítik és támogatják.

Azt is megfigyeltem, hogy sok Dzsentil aki a zsidó kabbalisztikus mágiát alkalmazta (pl. Aleister Crowley), katasztrófával találta szembe magát. Ezek a mocskos zsidók megátkozták azokat a Dzsentileket, akik túl mélyen megismerik titkos (és lopott) tanításaikat, és ezeket az átkokat folyamatosan erősítik.

Az újaktól sokszor hallom, hogy félnek és kétségeik vannak. Ennek a tudáshiány az oka. Ha az ember megismeri az igazságot, egy bizonyos pont után SEMMILYEN befolyás nem kergetheti vissza a kereszténységhez, iszlámhoz vagy hasonlókhoz.

A biblia, a történetek és minden amit elloptak és elferdítettek rabbik által íródott, NEM pedig „Isten szava”. Ismételten hangsúlyozom, hogy a bibliának, a kereszténységnek, az iszlámnak stb. azért van annyi hatalma, mert ezekkel a HAZUGSÁGOKKAL évszázadokon keresztül rengeteg energiát irányítottak beléjük.

A KIEGÉSZÍTŐ RITUÁLÉ

1. lépés

 • Nyomtasd ki az alábbi képet, ami a 72 nevet tartalmazza, aztán fogj egy filctollat, és satírozd ki (színezd át, firkáld össze, töröld el) a cellákban lévő 3-3 héber betűt.

 • Ha ezzel elkészültél, tépd cafatokra a papírlapot, dobd a vécébe, végezd el rá a dolgod, majd húzd le. A papír legyen vékony, hogy ne duguljon el a vécéd.

 • A WC helyett használhatsz másik megalázó dolgot, például taposd össze a cipőddel és dobd a szennyvízcsatornába. Ne aggódj, a Démonok tudnak ötleteket adni. A lényeg, hogy gyalázd meg, szentségtelenítsd meg, mocskold be a 72 nevet a lehető legundorítóbb módon. Ez a legsúlyosabb szentségtörés és támadás az ellenség „Istene” ellen. Annyiszor végezd el, ahányszor akarod, természetesen minél többször, annál jobb.

2. lépés

 • Tedd meg ugyanezt „Isten” alább felsorolt neveivel. Alaposan satírozz ki, húzz ki, firkálj át, törölj ki minden egyes nevet. Ezután a papírral tedd ugyanazt, mint a másikkal az első lépésben. Mikor végeztél, hangosan vagy fejben kiáltsd: „DICSŐSÉG SÁTÁNNAK!”

 • Ezeket a neveket hamarosan a Tóra-szakaszokhoz hasonlóan visszafelé vibrálva el fogjuk törölni.

 • YHVH

 • YAH

 • EL

 • SHADDAI

 • TSVA’OT

 • HASHEM

 • ADONAI

 • EHYEH ASHER EHYEH

 • HAMAKOM

 • ELOHIM

 • EL ELYON

 • EL GIBBOR

 • EL OLAM