Hogyan kezdjem?

Ezt a cikket frissítettem 2014. július 12-én, mert úgy éreztem, néhány dolgot hozzá kell tennem.

Sokan kérdezték már e-mailben is, a (már megszűnt) fórumon is, az e-groupokban is, hogy “Mit csináljak ha Sátánista akarok lenni?” Én a következőket javaslom:

1. Olvass el MINDENT.
A keresztény programozás miatt minden újoncban ott van a rengeteg téves információ, a kételkedés, a félelem. Ezért fontos, hogy mindent elolvass, pl. mindent ami a Spirits of Eridu blogon van, az ExposingHun-t, illetve ha tudsz angolul, a Joy of Satan oldalát is. Ha ezeket az információkat megértetted, és tudatosodott benned hogy milyen mértékben vertek át minket, tudni fogod hogy kik az ellenségeid, és kik a barátaid.

2. Kötelezd el magad.
Ha úgy érzed hogy az olvasottak alapján neked Sátán oldalán a helyed, harcolni akarsz az emberi lélek szabadságáért, és nem csak gyerekes vágyaidat akarod kielégíteni a Démonok csicskáztatásával, akkor végezd el a beavatási szertartást. Ez az a pont, ahonnan kezdve Sátán komolyan vesz téged, ez az a pont, amikor új irányt vesz az életed. A szertartás elvégzésével kijelented, hogy te Sátán oldalán akarsz harcolni, és megtagadsz minden múltbéli tévtanítást. Ez egy fogadalom Sátánnak, és egyben fogadalom önmagad számára is.

3. Meditálj, jógázz, végezz szertartásokat.
A Spirituális Sátánizmus célja a lélek Istenné alakítása. Ehhez az egyetlen út a meditációk és a jóga végzése. A jóga felkészíti a testet és a lelket a kundalini felemelkedésére, a meditációk pedig megerősítik a lelkedet. Kezdj el valamilyen meditációs programot, például az Alap Meditációs Programot, vagy a Spirituális Hadviselés tréninget. A lényeg, hogy MINDEN NAP meditálj, mert ha kihagysz akár EGYETLEN meditációt is, az energiaszinted felborul, és így kiteszed magad a negatív hatásoknak. Összeállíthatsz saját programot is. A meditációkat SOHA nem szabad abbahagyni, még akkor sem, ha már elég erősnek érezzük magunkat. Szertartásokat több célból is lehet végezni. A hálaadó szertartások nevükhöz hűen arra valók, hogy megköszönd Sátánnak amit kaptál tőle, valamint hogy közelebb kerülj Hozzá. A pusztító szertartások (akár csoportban, akár egyedül végezve) a kollektív ellenség eltörlését, illetve a személyes ellenségeken való bosszúállást célozzák. Ez nem csak pszichológiai szempontból jó (elégtételt venni), de gyakorlatilag kötelező is. Sátán számára a harcosok a legértékesebbek. Háború van, ilyenkor nem engedheted meg magadnak, hogy NE harcolj. Ezen a te sorsod is múlik. Természetesen vannak egyéb szertartások is, melyeket bizonyos célokért végzel. Nem szabad azonban elfelejteni, hogy a javasolt meditációk lépései szimbolikusak, és a kezdőknek való. A valódi lépésekről ebben a cikkben olvashatsz: https://spiritsoferidu.wordpress.com/hasznos-cikkek/a-satani-szertartas/

4. Harcolj.
Sátán számára senki nem értékesebb egy harcosnál. A Föld tele van Sátán (és az emberiség) ellenségeivel, akiknek el kell pusztulniuk. Az ellenségek elpusztítását SPIRITUÁLIS HADVISELÉSSEL, FEKETE MÁGIÁVAL végezzük, NEM PEDIG FIZIKAI MÓDON. Nem gyújtunk fel templomokat, nem lövünk le senkit, nem robbantunk fel senkit, NEM VÉTÜNK A TÖRVÉNY ELLEN!
Tehát a harchoz végezz pusztító rituálékat, utána pedig jól tisztítsd meg az aurádat és a csakráidat. A harcot szerintem érdemes minél előbb elkezdeni, amellett, hogy folyamatosan fejleszted a lelked, már a kezdetektől fogva.

5. Terjeszd a Sátánizmust!
De NE TÉRÍTS. Mi nem keresztények vagyunk, akik mindenhol erőszakosan nyomják a hazugságaikat. Saját tapasztalataidról is írhatsz. Írj fórumokba, linkeld be a megfelelő információt tartalmazó oldalakat, érvelj okosan. Minél több ember ismeri meg ezeket a dolgokat, annál többen fognak rájönni, mi az igazság.

Ha nagyon úgy érzed hogy szükséges, létrehozhatsz egy blogot vagy honlapot, ahol a Spirituális Sátánizmust népszerűsíted. AZONBAN ezt is csak értelmesen szabad csinálni. Annak semmi értelme, ha lemásolsz néhány bejegyzést a Spirits of Eriduról vagy bármelyik kapcsolódó blogról, mégpedig azért, mert az olvasó azonnal kiábrándul, ha meglátja hogy hasonló témájú blogokon teljesen ugyanazt lehet olvasni. Mint már mondtam, a saját tapasztalataid, véleményed, esetleg a témába vágó világi események kommentárja értékesnek bizonyulhat a honlapodra/blogodra látogatók számára. Viszont érdemes várni, amíg összegyűlik jópár (8-10) bejegyzésre/cikkre való anyag, mert egy majdnem üres blog is elég visszataszító. Amit még meg kell említenem, az az írás. Sokan egyáltalán nem fordítanak figyelmet a helyesírásra, vagy annyira magyartalanul fogalmaznak, hogy az már zavaró. Ha valaki nem képes elfogadható minőségű írásokat közzétenni, inkább ne tegye.

6. Légy óvatos!
Az emberiséget elnyomó hatalmak számára A SPIRITUÁLIS SÁTÁNISTÁK A LEGVESZÉLYESEBBEK. Ez azt jelenti, hogy valószínűleg érnek majd spirituális támadások, és ha felfeded a valódi kilétedet (név, telefon, lakcím, arckép, stb.), a fizikai világban is érhetnek atrocitások! Élj a következő szólás alapján: “Hallgatni arany!”. Vigyázz, mert a Sátánisták között vannak beszivárgók is. Ők csak tettetik hogy Sátánisták, de valójában ellenünk dolgoznak. Róluk is írtam cikket korábban (alább az első), továbbá a csoportokból lefordítottam korábban egy nagyon jól használható és informatív cikket is, amit mindenképp ajánlok elolvasni (alább a második).

http://nigelsheridan.wordpress.com/2011/12/30/rossz-tanacsok-es-beszivargok/

http://nigelsheridan.wordpress.com/2014/07/12/a-beszivargokrol/

Remélem ez a néhány pont ad némi támaszt ahhoz, hogyan is kezdd el Sátánista életed.

ÉLJEN SÁTÁN!!!