A Sátáni Szertartás

Ez a szöveg a JoS e-csoportjaiból származik, és mivel fontos, közzéteszem a fordítást:

Ez haladó dolog, de megadja a Sátáni rituálék valódi lépéseit. A JoS weboldalán található Standard Rituálé mindenkinek, de elsősorban a kezdőknek szól – felkészíti őket a haladó rituáléra, melynek jelentőségét mindenkinek ismernie kell. Az egész Standard Rituálé allegóriákból épül fel. A haladó rituálé lépéseinek feladata az, hogy a mágust ereje teljébe hozza, így biztosítva munkája sikerét. Nem szükséges egy teljes rituálé ceremoniális elemekkel, de sokan élvezik ezeket az összetevőket, és ez megadja nekik a munkához szükséges megfelelő hangulatot, ami lényeges dolog. Soha ne feledd: ha egy bizonyos személyes módszerrel sikereket értél el, akkor használd továbbra is. Mindenki egyéniség, ezért mindig azt tedd ami a legjobban működik a te esetedben. Jómagam már nem végzek ceremoniális szertartásokat. Ennek jónéhány személyes oka van, de természetesen ez csak az én esetem – ha a ceremónia számodra működőképes módszer, használd.

Alább következik a Sátáni Szertartás lépéseinek valódi jelentése:

1. A csengő megszólaltatása.

A csengő képletesen a rezgéseket jeleníti meg, például a hatalommal bíró szavak, mantrák vibrálását. A vibrálás nagyon hatásos módszer az energia irányítására, valamint a lélekben és az ember környezetében maradandó változás létrehozására. Tehát a szertartásban a mantra/vibrálás a mágus erejének és a munka hatékonyságának megnövelésére szolgál.

2. A Pokol Hatalmainak invokálása.

Itt szeretném megemlíteni, hogy a kard, mint eszköz [ismétlem, az eszközök csak a hangulat megteremtését szolgálják, kivéve ha komoly mértékben fel vannak töltve energiával] a levegő elemét jelképezi. A Pokol Erőinek invokálása is egy allegória az elemek invokálására, melyeket a pentagramm is jelképez. A tűz, föld, levegő, víz és éter invokálásával szintén ereje teljébe hozhatod a lelkedet a munkához. Azzal, hogy a mágus mind a négy irányba fordul, összehangolja a saját energiáit a Föld energiáival. A Pokol Négy Trónörököse mind egy-egy elemet jelképeznek. Ez is képletes megjelenítés. A Tarotban a botok/pálcák a gerincben található tüzes kígyót jelképezik; a kelyhek a csakrákat amikből “kiisszuk” az energiát; a pentagram a vágyaink földi manifesztálódását és az emberi lelket alkotó és megerősítő öt elem invokálását; s végül a levegőt képviselő kardok – ahogy már fentebb említettem – a rezgéseket és vibrálást szimbolizálja, melyek változást hoznak létre. A hang megváltoztatja az anyagi és asztrális világ molekulaszerkezetét.

3. Invokáció Sátánhoz.

Ez pontosan az aminek hívják, és a Pokol Erőit invitálja. Ez a lépés nem allegória, hanem egy elkötelezettségi ima. A “Nyissátok ki a Pokol Kapuit” viszont egy allegória a csakrák kinyitására, hogy azok erejük teljében legyenek.

4. A kehelyből való kortyolás.

Ez az energiától való bizsergés. A kehely, a pohár, a Grál – ezek mind a csakrákat, a “kapukat” jelentik. Ez azt jelenti, hogy ülj csendben néhány percig, hogy érezd az energia bizsergető érzését, ami erősebbé teszi a munka eredményét.

5. A papír elégetése az égetőtálban.

Ez is egy allegória – ennél a pontnál koncentrálod és irányítod az energiáidat a munkába. A tűz az élet eleme, az élet szikrája.

6. A csengő ismételt megszólaltatása.

Ha a rituálé fekete mágia céljából lett elvégezve, és ennek során fekete mágikus mantrát használtál, a csengő ismételt megszólaltatása [s így a rituálé lezérása] azt jelképezi, hogy egy ellenkező mantrát vibrálsz, ami eltávolítja a negatív energiákat a lelkedből.

A Hálaadó Szertartás a tiszteletadás kifejezésének egy módja, de a legjobb az ha tényleges munkát végzel a Pokol Hatalmainak. Mikor valaki még új, a Pokol Hatalmai gyakran segítenek neki. Az Igaz Sátánizmus egész alapja az, hogy Sátán segít nekünk, és megadja a megfelelő tudást ahhoz hogy függetlenek legyünk és képesek legyünk saját magunknak segíteni. Mikor valaki a Pokol Erőinek segítségét kéri, elvonja tőlük az energiát. Arra akarok kilyukadni, hogy az embernek a saját energiáját kellene használnia amint képes rá.

Mikor adnod kell valamit cserébe egy Démonnak, és még nem vagy spirituálisan elég erős, szükséged van egy Démon támogatására, akkor a “valami cserébe” annyit jelent, hogy tényleges munkát végzel a Sátánizmus előrehaladásáért. Például dolgozhatsz Sátán ellenségei ellen ahogy a Pokol Serege részben és a Hell’s Army e-csoportban le van írva:

http://groups.yahoo.com/group/HellsArmy666/

http://fight4satan666.webs.com/index.htm

Munkálkodj az ellenség pusztulása érdekében, és tedd hatékonyan. Világosítsd fel az embereket az igazságról, de csináld ezt biztonságosan, vagyis hatékonyan. Ezt megteheted az interneten is, vagy bárhol ahol többezer embert elérhetsz. Hagyj kereszténységellenes cetliket bibliákban, keresztény könyvekben, könyvtárakban – bárhol ahol meglátják és elolvassák. Az ellenség is mindenhol otthagyja a keresztény röpiratait, folyamatosan. Légy tapintatos, dolgozz csendben és vágj vissza nekik. A Pokol Hatalmainak arra van szüksége hogy gyakorlati munkát végezzünk, nem csak verbális halandzsára – vannak akik csak beszélnek, de szinte semmit nem tesznek a hálájuk és tiszteletük kifejezéséért. A beszéd olcsó, függetlenül attól hogy szertartásban használjuk vagy máshol. MUTASD KI a tiszteletedet azzal, hogy időt és energiát szentelsz az ellenség elpusztítására és a Sátánizmus fejlesztésére.

Végül – a legfontosabb dolog amit a Pokol Erőinek adhatsz, az energiád. Ha van felesleges energiád, kérd meg Sátánt hogy küldjön egy Démont aki magához veszi az energiát, és oda irányítja ahol a Pokol Hatalmainak szüksége van rá. Ez akkor is jó, mikor túltöltöd magad energiával. Építs ki kapcsolatot egy Démonnal, és hívd őt mikor van felesleges energiád, hogy szállítsa oda ahol szükségük van rá. Ha kovened van, ez még komolyabb dolog. A Patrónus-Démonotok fel tudja használni a megmaradt energiát. Ez nagyon fontos gesztus a hála kifejezésére.

Sátán erőfeszítéseket és munkát vár tőlünk, mivel háborúban állunk, nem pedig haszontalan fecsegést vagy értelmetlen beszédet. Mindenkinek tudnia kell hogy mit ad “cserébe egy Démonnak”. Ajánld fel a szolgálataidat, nem pedig bizsukat, ételt vagy más értéktelen szemetet. Dolgozz ahol tudsz, építsd az energiáidat állhatatos meditációkkal, és törekedj a függetlenségre, ami által valóra válthatod a vágyaidat, bármiféle segítség nélkül.

High Priestess Maxine Dietrich

http://www.joyofsatan.com