GYIK – Gyakran Ismétlődő Kérdések

Az idézőjeles kérdések tényleges idézetek levelekből. Aminél nem használtam idézőjelet, az összefoglaló jellegű, amit sokszor tettek fel nekünk. A GYIK-szekciót témákra osztottam, hogy könnyebb legyen eligazodni. Ezek idővel valószínűleg még bővülni fognak:

TÁMADÁSOK

1. Folyton zaklatnak, támadnak különböző entitások, pedig minden nap végzek auratisztítást, védő meditációt, stb. Mit tehetek ezeken kívül?

Az egyszerű védelmező meditációt ajánlott naponta 4-5-ször elvégezni. Naponta legalább egyszer a visszaverő meditációt is csináld meg (81. oldal): https://spiritsoferidu.files.wordpress.com/2014/06/sc3a1tc3a1ni-meditc3a1cic3b3k-v2-0.pdf. Ehhez egy nagyon hatásos megerősítés a következő: “Az aurám folyamatosan visszaver és elűz minden negatív energiát, rosszakaratot és átkot amit rám irányítanak, és mindig visszaküldi őket azokhoz, akik küldték őket. A védelmező energiáimat összehangolom Sátáni Fivéreim és Nővéreim védelmező energiáival.”

Ezek mellett használd a kék Sátáni lángokat: vedd magad körbe velük, és mondj védelmező megerősítéseket. Használd Sátán nevét a negatív entitások elűzéséhez.

Ha nagyon rosszra fordul a helyzet, kérj segítséget közvetlenül az Őrződémonodtól, vagy Sátántól. Végezd el többször a Száműző szertartást: https://spiritsoferidu.wordpress.com/2011/01/08/szamuzo-szertartas/

Ami nagyon fontos: minden nap meditálj, növeld az energiaszintedet, fejleszd magad. Minél erősebb a lelked, annál kevésbé lesznek rád hatással az ellenséges lények.

2. Keresztény családban élek, és a családtagjaim minden nap imádkoznak értem, sőt, még a gyülekezetben is toboroztak embereket, hogy értem imádkozzanak. Nagyon kellemetlen az energia amit felém küldenek, negatívan hat az életemre. Mit tegyek?

https://spiritsoferidu.wordpress.com/2011/09/10/hogyan-birkozzunk-meg-a-kereszteny-pszichikus-tamadasokkal/

Lásd az 1. kérdést ezzel kapcsolatban. Végezhetsz rituálét/varázslatot, amivel eltántorítod őket ettől.

3. „Gyakran meditálok, és csak úgy meditáció közben elfog a félelem… érzem, hogy nem belőlem jön, nagyon furcsa, olyan mintha kívülről áramlana belém… Olyankor félbehagyom amin épp dolgozok, és csinálom az üres meditációt, a gond meg is oldódik… De utána később ,,semmittevés” közben is elfog ugyanaz a félelem, koncentrálok a védő aurára, és elkap valami furcsa sírógörcs… Nem tudom abbahagyni! Naponta többször is, és érzem, hogy NEM belőlem jön! Nincs okom sírni, még a kedvem sem rossz, de mintha valami kényszerítene, és sírok megállás nélkül…”

Lásd az 1. kérdést.

ELKÖTELEZÉS, BEAVATÁS

1. Az elkötelezés után mit csináljak? Mi a következő lépés?

Erről írtam egy cikket, itt: https://spiritsoferidu.wordpress.com/hasznos-cikkek/hogyan-kezdjem/

2. A beavatási szertartás során sok hibát vétettem: nem égett el teljesen a papír, elfelejtettem ezt/azt mondani, máshogy mondtam, nem sikerült vért kinyomni az ujjamból, csak az aláírásom első betűjét sikerült vérrel leírni stb. Ettől még érvényes a beavatásom?

I-G-E-N!!!

Nem kell agyonaggódni magad. Ezek csak apró hibák. Ha zavarnak, végezd el a beavatást még egyszer, figyelve a részletekre. Sokadszor: az a lényeg, hogy mi a szándékod. Az a lényeg, hogy kijelented: mostantól Sátán oldalán állsz, neki/érte dolgozol.

3. Mit csináljak az elégett papír hamvaival (ez nem csak a beavatási rituáléra vonatkozik)?

Legjobb ha elásod, vagy szétszórod a szabadban, vagy ha más mód nincs rá, a mosdóban ereszd le a vízzel együtt. Viszont semmiképp ne húzd le a WC-n!

RITUÁLÉK

1. Nem tudok rituálékat végezni, mert: nincsenek kellékeim, és/vagy keresztény családban élek, vagy mindig van a környezetemben valaki. Mantrákat vibrálni nem tudok, mert meghallanák. Mit csináljak?

Ez vonatkozik a beavatási szertartásra is. A kellékek szükségtelenek a Sátánizmusban, mindazonáltal egyik-másik nagyon hasznos (én gyakorlatilag CSAK a Sátáni Rózsafüzért használom). Ha nem tudsz kellékeket szerezni, nem probléma. Végezhetsz rituálékat az asztrális templomodban is, ez nem csak erre jó, de még a vizualizációdat is fejleszti. A vibrálást csinálhatod úgy, hogy közben hangosan zenét hallgatsz a szobádban, és/vagy egy párnát tartasz a szád elé, így tompítva a hangot.

MEDITÁCIÓS PROBLÉMÁK

1. „Egyszerűen nem tudom kinyitni a harmadik szemem. Az első hónappal minden rendben volt, viszont mikor megpróbáltam kinyitni a harmadik szemem nem sikerült, a fájdalmat meg nyomást éreztem, próbáltam meditálni rajta, de semmi. A YouTube-on is megnéztem, hogy kell helyesen kiejteni és vibrálni azután megpróbáltam másodjára, de semmi se történt.”

Egy csakra sem nyílik ki azonnal. Addig kell próbálkozni, amíg eredmény nem érsz el. A kezdeti nehézségek kellemetlenek, de tovább kell próbálkozni, különben kurdarcba fullad a dolog. Ha nem megy egyszer vagy kétszer, csináld meg százszor, ezerszer. A kinyílást követően is erősíteni kell.

2. Honnan tudom valamelyik csakrámról, hogy kinyílt?

Koncentrálj a szóban forgó csakrádra. Ha nyomást/fájdalmat/meleget/bizsergést érzel a helyén, akkor ki van nyílva.

3. Miért nem látom az asztrál-világot, mikor már érzem hogy kinyílt a harmadik szemem?

Az asztrális látás eléréséhez sokat kell erősíteni az ezt működtető csakrákat, vagyis a hatodik csakrát és nyúlványait, a tobozmirigyet, és az asztrális látás pontjait a homlokon. Emellett nem árt ha sokat vizualizál az ember, az is fejleszti a látást. E csakrák és mirigyek erősítésével egyre könnyebbé fog válni az asztrális látás.

4. Kinyitottam a csakráimat, érzem is őket. De arról is olvastam, hogy meg kell őket erősítenem. Ezt hogyan tegyem?

Ehhez jól használhatók a következő meditációk:

Egykígyós
Ikerkígyós
Fénygömb-keringtetés
Orgazmus-energia
Vibrálás

5. A Sátáni Meditációk pdf-ben lévő ábrák összezavartak. Akkor most pontosan melyik csakrának hány nyúlványa van, és hol?

A koronacsakrának nincs nyúlványa, csak a középső főcsakra. A hatodik csakrának, a szívcsakrának és a gyökércsakrának 4 nyúlványa van (elöl, hátul, és kétoldalt), plusz a középső főcsakra. A torokcsakrának, a köldökcsakrának és a keresztcsonti csakrának 2 nyúlványa van (elöl és hátul), plusz a főcsakra.

6. Nem tudok transzba menni, pedig úgy csinálom ahogy le van írva! Mit tegyek?

A legnagyobb probléma a kezdőknél, hogy annyira görcsösen transzba akarnak menni, hogy az ellehetetleníti a folyamatot. Számukra a transz a cél, holott inkább eszközként kéne rá tekinteni. Ha azzal a gondolattal ülsz le, hogy te most transzba fogsz menni, akkor folyamatosan azt fogod figyelni, hogy transzban vagy-e már? Ez akadályozza a transzba esést.

Tapasztalatom szerint jobb, ha más meditációkat végzel, tehát mondjuk azzal a céllal ülsz le, hogy most fénygömb meditációt végzel minden csakrádon. Vagy lehet ez auraerősítés, csakralégzés, vagy amit akarsz. A lényeg az, hogy erre figyelj, ne pedig a transzra. Ahogy csinálod a választott meditációt, előbb vagy utóbb észre fogod venni, hogy „jé, transzban vagyok”, úgy fogod érezni magad, mintha félálomban lennél (mert abban is vagy).

Ami a lényeg: koncentrálj a meditációra amit csinálsz, és magadtól transzba fogsz kerülni.

DÉMONOK

1. Hogyan léphetek kapcsolatba az Őrződémonommal?

https://spiritsoferidu.wordpress.com/2011/04/19/modszerek-az-orzo-kiletenek-megallapitasara/

Mindenekelőtt meg kell említenem, hogy az Isteneink rendkívül elfoglaltak, így nem biztos hogy azonnal sikerülni fog a kapcsolatfelvétel.

A kapcsolatfelvételnek számos módja létezik. Használhatsz eszközöket, pl. fekete tükröt, Ouija-táblát, a „hivatalos” Démonidézést, vagy invokációt. Megkérheted gondolatban, hogy egy álmodban fedje fel magát neked.

Ha már kiderítetted, hogy ki az Őrződ, könnyebb lesz a dolog, mert már tudod hogy kire kell ráhangolódnod. A lényeg a rendszeres, kitartó gyakorlás, és a folyamatos lelki fejlődés.

2. Mennyire kell fejlettnek lennem hogy kommunikáljak a Démonokkal?

A kezdőket legtöbbször az bátortalanítja el, hogy nem érzékelik a megidézett Isten jelenlétét. Néhány próbálkozás után feladják, és ha később esetleg újra megpróbálják, akkor is tartanak a kudarctól. Ha nem sikerül első alkalommal kommunikálnod velük, próbáld újra és újra és újra, amíg sikert nem érsz el. Emellett meditálj minden nap, fejleszd az asztrális érzékeidet (látás, hallás, tapintás, szaglás, ízlelés, energiaérzékelés), erősítsd a kommunikációs csakráidat (torok és hatodik csakra, kisebb mellékcsakrák).

Mindenki más és más fejlettségi szinten kerül a Sátánizmusba, ezért valakinek szinte azonnal működik a dolog, másvalakinek meg évekig tartó elszánt meditációk után jön csak a siker. Nem kell aggódni, csak törni kell előre, és folyamatosan fejlődni, türelmesen, kitartóan.

3. Démont akarok idézni, hogy ezt meg azt megcsinálja nekem/helyettem.

Előbb próbáld meg TE megcsinálni. Nem egyszer, nem kétszer. A Sátánizmus egyik célja a függetlenség, önállóság elérése. Csak akkor javasolt egy Isten segítségét kérni valamilyen ügyben, ha minden erőfeszítésed ellenére nem érsz el sikert.

4. Démonidézést szeretnék végezni, de félek attól, hogy valamilyen ellenséges entitás / angyal / szellem megszáll engem, vagy más módon kárt okoz nekem. Mit tegyek?

Ha már elvégezted a beavatást, Sátán védelme alatt állsz. Ez nem azt jelenti, hogy egyáltalán nem érhet támadás, hanem azt, hogy van kihez fordulnod segítségért. A megjelenő entitástól minden esetben kérdezd meg a nevét. Ha nem hajlandó megmondani, vagy kerüli a választ, akkor ellenséges lény, ekkor el kell űzni Sátán nevében, a Sátáni Kék Lángokat használva.

A problémákat egyszerűbb megelőzni, ezért javaslom a „TÁMADÁSOK” címszó alatti módszerek napi használatát.