Jóm Kippur

A zsidók idei Jóm Kippur nevű ünnepségén köszöntsük őket a Kol Nidré visszafordításával!

A rituálé az alábbi linken, vagy fent a menüből is elérhető:

https://spiritsoferidu.wordpress.com/tora-visszafordito-ritualek-3/rkolnid-a-kol-nidre-visszaforditasa/

Ezt a rituálét “A héber ábécé visszafordítása” című szertartással párhuzamosan kell elvégezni, szeptember 18-19-én.

Kategória: Uncategorized

Fontos! Holdfogyatkozás és az Utolsó TVR

Július 27.-én egy erőteljes holdfogyatkozás és vérhold fog bekövetkezni. A zsidó ellenség abécéjét Shekinah uralja, ami az összes héber betűt átható energia. Shekinah a Malkuth, azaz a Hold fennhatósága alatt áll, tehát a héber ábécé egészét is a Hold uralja. A holdfogyatkozás alatt végezd el annyiszor az Utolsó TVR-t, ahányszor csak tudod. Ez a padlóra fogja küldeni az ellenséget, mert az időzítés eszméletlenül erős.

Az arab ábécét – ami tulajdonképpen héber betűkből áll – szintén a Hold uralja. Minden egyes betű a Koránhoz és Tórához, tehát a Bibiliához is kötődik.

Egyszerre fogjuk letarolni az Iszlámot, Kereszténységet és Judaizmust.

(Forrás)

Kategória: Ellenséges programok, Rituálék

A Lopott Hatágú Csillag

 

 

A hatágú csillag egy Távol-Keletről lopott jelkép, a Dél-Indiai Murugan Isten Yantrája, amelyet Visnu Csillagának is neveznek. Az arany fémlapra vésett hatágú csillag Yantrát minden évben elhelyezik Murugan templomában. A fémek különböző Csakrákat képviselnek az ősi tradícióban, az arany a Napnak felel meg. A hat ágú csillagot gyakran az arany által uralt Szoláris Csakrán ábrázolják. Numerikusan a hatágú csillag 666-nak felel meg, ami a Nap Négyzet száma. 666 összegzésével 18-at kapunk, az élet és a lélek átalakításának számát.

A fordított háromszög a vizet, míg a felfelé álló a tüzet képviseli. A Nap a csillag közepe, a hat ág pedig a többi planéta. A hinduizmusban a Hold uralja a vizet, amelyet jelképesen Siva magvának neveznek, és a Siva Lingájaként jelenítik meg. A Linga nem más, mint a tobozmirigy, hold központ hatodik Csakra, avagy a harmadik szem, ahol Siva magva tárolódik. Siva neve a harmadik szemhez használandó mantra. A Linga formája a tobozmirigyet idézi, ezért helyezik el rajta az AUM mantrát – amellyel aktiválni lehet ezt a központot.

Kali Istennő, Siva feleségének szintén aranyalapú Yantrája van, a 36-os számmal azonosítják, a Nap négyzet másik száma (ha 1-től 36-ig összeadunk minden számot, 666-ot kapunk). Kali Istennő a Szoláris Csakrát reprezentálja a Hindu iratokban.
A cél, hogy Siva vizét, vagy magvát lejuttassuk a Szoláris Csakrába, amely aktiválódik ezáltal. Ezt a folyamatot szimbolizálja a hatágú csillag, az Isten és Istennő alkímiai, szexuális egyesülését.
Ahogy az ondó belépvén a méhbe új életet hoz létre, úgy lép be Siva magva a Szoláris Csakrába, amely így feltöltődik és újjáteremti a lelket. A szoláris Csakra kapcsolatban áll az összes többivel, így a  általa kibocsájtott tűzhullám áthatol a 13 fő Csakrán és a nadiko is. A Yogában ezért a Szoláris Csakra aktiválása a kulcs az elemek traszformálásához.

 

A zsidók ellopták ezt a szimbólumot és nem véletlenül nevezték el Salamon pecsétjének: Salamon párja Sába kirányője A B és a V felcserélhető a héber nyelvben. Elrejtették, hogy Sába valójában Sáva… Siva: a  Hold Csakra, a hatágú csillag fordított háromszöge.

(Forrás)

Kategória: Uncategorized

Ébredj rá Te is, hogy Istenné Válhatsz!

Biztos vagyok benne, hogy aki még hallgat nagybetűs Zenét, és nem csak a manapság oly’ divatos, telerappelt, vagy repetitív „UÁUÁUÁÚ” dalszöveggel (hello, Ed Sheeran!) teleköpködött „zenét”, azt néha megérintik egy-egy előadó gondolatai.

Van jó pár dal, amiben felfedeztem erősen Sátánizmusba vágó témákat, motívumokat, ezek közül szeretnék bemutatni egyet. A dal címe „Wir Könnten Götter Sein”, vagyis „Lehetnénk Istenek”. Előadója a német Megaherz nevű együttes, akik leginkább industrial metal műfajban nyomják, habár ebből a dalukból pont nem ez sugárzik.

A dalt alább tudjátok meghallgatni:

 

És most jöjjön a szöveg, magyarul:

Halott város, elhagyott házak
Mulandók vagyunk, homokra épültünk
Minden bánatból, minden örömből
Már csak egy kis por maradt

Menjünk innen, álmodjunk
Álljunk ellen a halandóságnak
Mielőtt meghalunk, ne hanyagoljunk el semmit
Sem most, sem máskor.

Most és mindörökké
Lehetnénk Istenek
A mi saját világunkban
Lehetnénk Istenek
Miért nem ébredsz rá,
Hogy lehetnénk Istenek?
Ha készen állnál rá,
Lehetnénk Istenek.

Elhagyott templomok, néma tanúk
Az idő foga minket rág
A végesség meg akar törni minket
Megfoszt az örökkévalóság látványától

Menjünk innen, álmodjunk
Építsünk magunknak egy saját világot
Mielőtt porrá válunk, ne hanyagoljunk el semmit
Hogy kapjunk egy darabot a végtelenségből.

Most és mindörökké
Lehetnénk Istenek
A mi saját világunkban
Lehetnénk Istenek
Miért nem ébredsz rá,
Hogy lehetnénk Istenek?
Ha készen állnál rá,
Lehetnénk Istenek.

Most és mindörökké
Lehetnénk Istenek
A mi saját világunkban
Lehetnénk Istenek
Miért nem ébredsz rá,
Hogy lehetnénk Istenek?
Ha készen állnál rá,
Lehetnénk Istenek.

Halott város, elhagyott házak
Mulandók vagyunk, homokra épültünk
Minden bánatból, minden örömből
Már csak egy kis por maradt

Menjünk innen, álmodjunk
Álljunk ellen a halandóságnak
Mielőtt meghalunk, ne hanyagoljunk el semmit
Sem most, sem máskor.

Most és mindörökké
Lehetnénk Istenek
Ha készen állnál rá.

Sokatmondó szöveg, akár egy Spirituális Sátánista szemszögéből is íródhatott volna.

Egy romlott, pusztulóban lévő világról beszél, ahol az emberek lassan érzelmileg kiüresedett robotokká változnak. A régi (értsd: Pogány) hit már szinte teljesen eltűnt, már nem járunk templomainkba az eredeti Isteneket imádni. Azok, akik még tudják az igazságot és tanúsíthatják, hogy az Istenek élnek, valódiak, és a halhatatlanság elérhető, némaságra vannak ítélve, különben lesújt rájuk a bolygónkat megfertőző ellenség keze. A dal remekül megjeleníti azt a szomorúságot, amit az ember érez, mikor elgondolkodik rajta, hol is tart a világ, milyen volt régen, és mit tett velünk az ellenség.

Az ellenség ténykedésének eredményeként elvesztettük a halhatatlanság eléréséhez szükséges tudás nagy részét, ezért az életünknek hiányzik legfontosabb alapja. Enélkül egyszerű halandók vagyunk, és ugyanúgy végezzük, mint mindenki más: pár röpke évtized alatt megöregszünk. Megráncosodunk, lógó sörhasat eresztünk, vagy épp csontsovány, aszott múmiaként botorkálunk járókeretünkre támaszkodva. A hajunk, fogaink kihullanak, gusztustalanul csámcsogva nyammogunk a barackbefőttön, és lehetünk ágyhoz kötött, állandó fájdalomban és nyomorban vegetáló, bepelenkázott szerencsétlenek is. A gondolatainkat ellepik az értelmetlen dolgok, ifjúkorunk – jobb esetben – szép emlékein tengődünk, és elfogadjuk, természetesnek vesszük, hogy ez az élet rendje. Már gyerekkorunktól kezdve kizárólag úgy látjuk az életünket, mint aminek egyszer vége lesz, és ez a vég elkerülhetetlen.

Szép jövőkép? Szerintem sem.

A dal a teljes elveszettség érzését, az elkerülhetetlen vég nyomasztó gondolatát reménykedő, de némileg csalódott szavakkal ellensúlyozza.

Elmondja, hogy tehetünk másképp is. Nem kell elfogadnunk ezt a jövőt. Csukjuk be a szemünket, és lássuk magunkat halhatatlan Istenként. Hagyjuk magunk mögött a halálváró gondolkodást, és ne hagyjuk, hogy a világ többi része megfertőzzön vele. Álljunk ellen a halandóságnak mind gondolatban, mind tettekben. Mozgassunk meg minden követ, tegyünk meg mindent azért, hogy elérjük az Isteni Létet és az vele járó fizikai halhatatlanságot. Ha valakinek nem is sikerül a jelenlegi életében, de mindent megtett érte, fejlődött spirituálisan és közeli kapcsolatot alakított ki az Istenekkel, a következő életében már hihetetlenül nagy előnnyel fog indulni. Ez a végtelenség egy darabja, amiről a dal beszél.

Minden egyes perc, amit a spirituális fejlődéssel és a Sátáni világ építésével töltesz, előrébb juttat téged és Sátán többi követőjét, valamint az egész Dzsentil világot. Az emberiség nagy része még nem látja az igazságot, és nem áll készen a halhatatlanságra, de a Mi világunk, amit folyamatosan építgetünk, előbb-utóbb a többi ember számára is valósággá válik. És ebben a világban az emberek már nem emberek többé, hanem halhatatlan, csodálatos, gyönyörű, erős és magasztos Istenek.

A legfontosabb, hogy nem csak most, de életed folyamán mindig folyamatosan fejlődnöd kell. Tedd magadévá a gondolatot, tedd valósággá magad számára is az elképzelést, hogy halhatatlan Istenné válhatsz, és nem kell az öregséget és a halált választanod. Ehhez viszont erőfeszítéseket kell tenned.

Ébredj rá Te is, hogy Istenné válhatsz.

És állj készen rá, hogy Isten légy.

DICSŐSÉG SÁTÁNNAK MINDÖRÖKKÉ!

Kategória: Uncategorized

Az ok, amiért sokan elbuknak

Régi blogjaim megszűnése óta nem volt számottevő saját tollból származó írás. Nyílván látjátok, hogy a SoE elsősorban a JoS fordításainak otthona. A napokban viszont eltöprengtem rajta, hogy sokaknak hiányzik valami személyesebb, motiváló, olykor fejlődés orientált gondolat arra, hogy ne csak a konkrét politikai nézetét lássa a Spirituális Sátánizmusnak. Elvégre mindaz, amit mi képviselünk annyira árnyalt, komplex és valóban csodálatos, amit egy kívülálló el sem tud képzelni. Mindarról, amit mi átélünk és nap, mint nap megtapasztalunk az okkult fejlődésen keresztül, az emberek többsége még csak nem is hallott, pláne nem érezte a saját bőrén.
No de ha itt minden ilyen szép és csodálatos, okkal tehetitek fel a kérdést: miért van az, hogy bizonyos emberek nagy hévvel csatlakoznak hozzánk; majd önnön kudarcukon elcsúszva eltávolodnak az SS-től?!
Erre a kérdésre igyekszem a mai cikkemben megadni a választ.

Eleve több csoportja létezik azoknak az embereknek, akik belépnek közénk. Van, aki csak divatból lenne sátánista, esetleg lázadásból. Vagy van, aki önjelölt mágus attól a pillanattól kezdve, hogy megszületett, vagy épp reinkarnálódott egyiptomi papnőnek, mágusnak, elfnek képzeli magát. Ezek többsége javarészt gyermek még minden értelemben; ha esetleg korban nem is, lelkiekben biztosan. Amint rájönnek, hogy itt nem minden habos torta, és senki nem tud egy kis mantrázás után tárgyakat lebegtetni, vagy templomot égetni fel a szemeivel, már mennek is tovább. De előbb persze gondosan leírják véleményeiket, és minden bizonnyal nem létező tapasztalataikat velünk kapcsolatban a facebookra, GyiK-ra, hogy elriasszanak mindenki mást az irányunkból.

A másik nagy típus, aki alapvetően értelmes lenne, nem képzeli magát született hókuszpóknak, és nincsenek a valóságtól <nagyon> elrugaszkodott vágyai; de mégsem ért egyet a blogon elhangzott információkkal. Gondolja, belép közénk és tanul egy kis mágiát, aztán megy, és használja a maga módján saját céljaira. Ez az ember kicsit wicca, kicsit angyalmágus, kicsit fűben-fában hiszek típus; és szentül állítja, hogy minden ember egyenlő. Ők azok, akik nem értik a ,,zsidózást,, akik nem ártanak senkinek, fű szívása közben pedig világmegváltó ötleteket teremtenek békével, szeretettel.
Ellenben a hazugságtól nem riadnak vissza, hogy a bizalmadba férkőzzenek, ha az energia manipulálására irányuló módszereidre kíváncsiak.
Meleg szívvel ajánlom minden kedves Testvéremnek, aki ilyen embert vél felfedezni köreinkben, vágjon el vele minden kapcsolatot.

Aztán ezeket követi az a típus, akit nem érdekel semmi, csak kicsinyes, ösztönös emberi vonzalmainak kielégítése a mágia útján. Jó testet, pénzt, kocsit, házat akar, szerelmi kötést tenni a szomszéd nőre/férfira és hasonló ,,nélkülözhetetlen apróságok,,. Minden, ami ezeken a vágyakon túlmutat, számukra nem is létezik. Ahhoz persze már túl lusták, hogy a fizikai síkon legalább a kisujjukat megmozdítsák a haladásért, inkább eladnák a lelküket az ördögnek, hogy jó dolguk legyen egy emberöltőnyire. Aki ilyen, az amint rájön, hogy ez csak a filmekben létezik, a nyomát már bottal ütheted.

No, de a sok negativitást félretéve, akad azért az Isteneknek hála értelmes ember is, akit felénk sodor az élet. Olyan ember, akinek a lelke gyémántként ragyog a széndarabkák között. Ők viszont, a múltban látottak szerint sajnos hajlamosak teljesen mások tapasztalataira hagyatkozni ahelyett, hogy megpróbálnának KITARTÓAN fejlődni saját tapasztalatokért.

Higgyétek el, minden dzsentil ember tökéletesen egyedi, finom alkotás, akinek saját útja van az Istenné válásra és a fejlődésre. Ötleteket meríteni persze lehet egymástól, de végső soron mindenkinek a saját útját kell megtalálnia a hegycsúcsig. Azt az utat, ami a stílusának, lelkének, életvitelének és időbeosztásának megfelelő. A ti fejlődésetekben nem játszhat szerepet az, hogy én, vagy Nigel mit érez az invokáció, jóga, stb. során, hiszen nem vagyunk egyformák.

Mindezt a saját bőrötökön kell tapasztalnotok, és nem szabad feladni az első, vagy a második, de még a harmadik és az azt követő kudarcok után sem. Hinnetek kell benne, hogy az Istenek okkal vezettek titeket erre az útra, hinnetek abban, hogy ezt az írást is okkal olvassátok most. Akit egyszer megérintett a spirituális fejlődés vibráló, pulzáló életereje, a tobozmirigy ambróziájának mézédes csókja és az Istenek szeretete, hatalma; az onnantól el sem tudja képzelni másképp a világot. Én sem tudom, és nem is akarok nélküle élni. Ez egy fantasztikus áldás, ami csak nekünk adatik meg ennyire szent és tiszta formában.

Másik fontos dolog: ne akarjatok azonnal Démonokat látni, idézni, hogy kérhessetek tőlük ezt-azt; hiszen ők Istenek, és nem varázspálcához hasonló eszközök a mágiában. Kezdőként meditáljatok az energiájukon inkább, hisz ez nektek is nagy segítség egyéni fejlődésetek terén, és az itt szerzett megismerés, tapasztalat később a velük való kommunikáció során is nagy szerepet kap.

Foglalkozzon mindenki önmagával, saját lelki tökéletesedésével elsősorban; hiszen ez a kulcs, ez a  varázstükör, ami megnyitja majd Csodaország kapuját. És a legfontosabb: a kitartás!

Ha nem küzdesz eléggé ahhoz, hogy elérd a céljaidat, ha gyenge vagy, és nem a haladásra törekszel, akkor nem vagy méltó arra sem, hogy helyet foglalj a Halhatatlan Istenek asztalánál. Ezt mindig tartsd észben! A kemény munka idővel meghozza az eredményt: a hatalmat és az örök életet. Ezzel ellenben a renyheség csak hanyatlást és halált idéz elő.

Én hiszek benne, hogy köztünk a helyed, és ha kiolthatatlan parázsként izzó akarattal rendelkezel, nyerni fogsz a harcodban, hogy megkaphasd Atyánk elismerését, és kitartásod jutalmaként a gyümölcsöző áldásokban gazdag életet. Az a kérdés, hogy te hiszel-e ebben?! Ha igen, tudod a dolgodat.

Sok sikert kívánok, és szívből remélem, hogy egyszer majd találkozunk a hegy csúcsán!

Kategória: Uncategorized

A Tökéletes Egészség Tudománya

Az ősi iratok beszámolnak arról, hogy az Aranykorban nem haltak meg az emberek és nem is betegedtek meg.

Az Ájurvédikus tudomány a lét több szintjén is képes gyógyítani, azonban végcélja az Agni és Szóma egyesítése, amely Tökéletes Egészséget eredményez. Ez nem más, mint az alsó és felső Csakrák egyesítése, a Magnum Opus.

Számos ősi pogány spirituális rend tagjai Fizikusoknak hívták magukat. Céljuk az volt, hogy naponta ,,higanyt,, ( azaz Merkúrt) fogyasszanak, ezzel felülkerekedvén az öregedés betegségén, a halálon és tudatlanságon.
Nos, mi is Merkúriusz jelképe…?

Keleten a Yogi testét a higany gyógyszerszekrényének is nevezik. A Yoga tudományában a higany a Kígyóerő egyik allegóriája, mely a gyakorlót tökéletesíti. A sumérok és egyiptomiak kijelentették, hogy ha nem ,,etetik meg,, minden nap az Isteneket, annak betegség, öregség, halál és balsors az eredménye. Az ő kultúrájukban ez a Csakrák napi szintű megerősítését jelentette, mint ahogy az irataikból és ábrázolásaikból kiderül. A Csakrák napi szintű megerősítése állítja elő az ,,aranyló szubsztanciát,, amely a Tökéletes Egészség forrása.

Az ősi gyógynövényes könyvekben egy spirituális alkímia kódrendszerét találjuk. Sátán pecsétje – mely a kígyó felemelésének alkímiai folyamatát ábrázolja – több régi európai gyógynövényes könyvön is fellelhető. Az egyház ezért üldözte a füvesembereket, nem a fizikai növényvilág ismerete miatt. Ugyanez vonatkozik az alkimistákra is: a valódi alkimisták a Magnum Opuson dolgoztak.

Ma már tudunk arról, hogy testünk halhatatlanságra van tervezve. Minden egyes sejtünk tartalmazza a gént, ami a telomeráz előállításáért felelős. A telomeráz megfelelő mennyiségben tökéletesíti a sejtosztódás folyamatát és megakadályozza az telomérák megsemmisülését, amely az öregedésért felelős.
Ez a gén – a reproduktív sejtek kivételével – az összes sejtünkben inaktív állapotban van.
Kutatások bizonyítják, hogy a Kundalini Yoga VISSZAKAPCSOLJA EZT A GÉNT.

Gondolkozz el rajta mit is mondtak őseink a higany napi szintű fontosságáról… (higany =  Kígyóerő és a napi szintű Kundalini Yoga).

A Kígyó a mi Istenünk, Sátán örök jelképe, Ő az emberiség Teremtője. Azért teremtett minket, hogy halhatatlanok legyünk és nem azért, hogy megöregedjünk és szenvedjünk.
Az ellenség könyvében, a zsidó Bibliában egy az egyben leírják, ahogy közbeavatkoztak, az emberiséget öregségre és halálra kárhoztatták.  Ezzel szemben a Kígyó a halhatatlanság tudományát tanította.

A halhatatlanság ősi szimbóluma a fára feltekeredett Kígyó. A druidák, egyiptomiak, sumérok és hinduk egyaránt a tökéletesség szigilliumaként használták.
Találd ki honnan lopta ezt az ellenség, hogy bemcsokolhassák a Bibliájukban.
A zsidók tulajdonképpen az emberek arcába dörgölik, hogy egy halál-kultusz tagjai, csak egy pillantást kell vetni a Bibliába.

Forrás

Kategória: Uncategorized

A S’má Imádságáról Bővebben

A Sm’á, vagy Séma imádsága a legfontosabb ima a Judaizmusban, napi szinten recitálják.
Az ima célja, hogy ,,lehozzák,, istenüket Földre, létrejöjjön a nyílt és totális zsidó világrend és beteljesüljön a Tóra igéje.

Az imatekercset mezuzájukban tárolják, és az ajtófélfájukon helyezik el.
A mezuza ,,istenük,, erejét szimbolizálja, amellyel elpusztítja a Dzsentilek világát és romjain felépíti az új világrendet. mindemellett védelmi funkcióval rendelkezik. a zsidók óva intik egymást: komoly veszélyforrást jelent, ha nincs megfelelő mezuzájuk.

Ahogy arról már szó volt, ima közben a fekete kockájukban (tefillin) tartják az imatekercset, amit a fejükön helyeznek el, hogy hozzákapcsolódjanak ,,istenükhöz,, és lehívják az energiáját, hogy beteljesítse rendeltetését.

A Séma TVR-je drasztikusan meggyengíti a zsidókat. Közösségünk összes tagja, aki beszámolt tapasztalatairól állítja, hogy ez a TVR az eddigi legerősebb.
Ideális esetben ezt naponta el kéne végeznünk, mivel az ellenség is naponta elmondja az imádságot. Ha így cselekszünk megakadályozhatjuk, hogy hozzákapcsolódjanak az energiaforrásukhoz és napról-napra megfosztjuk őket minden védelemtől.
Ez azt jelenti, hogy a többi TVR  még jobban felmorzsolja őket spirituálisan.
Mindemellett a személyes mágikus munkáink is sikeresebbek lesznek, mivel az ellenség befolyása és akadályozó ereje jelentősen csökken.

A Séma az adóvevő, amelyen keresztül lehívják és materializálják ,,istenük,, energiáját.
Gondolj az ,,Elpusztíthatatlanok,, c. filmre: mikor a főszereplő elpusztítja az adóvevőt, az egész világ számára láthatóvá váltak az ellenséges idegenek.
Ehhez hasonlítható a S’má visszafordító rituáléja


Forrás

Kategória: Uncategorized