Ébredj rá Te is, hogy Istenné Válhatsz!

Biztos vagyok benne, hogy aki még hallgat nagybetűs Zenét, és nem csak a manapság oly’ divatos, telerappelt, vagy repetitív „UÁUÁUÁÚ” dalszöveggel (hello, Ed Sheeran!) teleköpködött „zenét”, azt néha megérintik egy-egy előadó gondolatai.

Van jó pár dal, amiben felfedeztem erősen Sátánizmusba vágó témákat, motívumokat, ezek közül szeretnék bemutatni egyet. A dal címe „Wir Könnten Götter Sein”, vagyis „Lehetnénk Istenek”. Előadója a német Megaherz nevű együttes, akik leginkább industrial metal műfajban nyomják, habár ebből a dalukból pont nem ez sugárzik.

A dalt alább tudjátok meghallgatni:

 

És most jöjjön a szöveg, magyarul:

Halott város, elhagyott házak
Mulandók vagyunk, homokra épültünk
Minden bánatból, minden örömből
Már csak egy kis por maradt

Menjünk innen, álmodjunk
Álljunk ellen a halandóságnak
Mielőtt meghalunk, ne hanyagoljunk el semmit
Sem most, sem máskor.

Most és mindörökké
Lehetnénk Istenek
A mi saját világunkban
Lehetnénk Istenek
Miért nem ébredsz rá,
Hogy lehetnénk Istenek?
Ha készen állnál rá,
Lehetnénk Istenek.

Elhagyott templomok, néma tanúk
Az idő foga minket rág
A végesség meg akar törni minket
Megfoszt az örökkévalóság látványától

Menjünk innen, álmodjunk
Építsünk magunknak egy saját világot
Mielőtt porrá válunk, ne hanyagoljunk el semmit
Hogy kapjunk egy darabot a végtelenségből.

Most és mindörökké
Lehetnénk Istenek
A mi saját világunkban
Lehetnénk Istenek
Miért nem ébredsz rá,
Hogy lehetnénk Istenek?
Ha készen állnál rá,
Lehetnénk Istenek.

Most és mindörökké
Lehetnénk Istenek
A mi saját világunkban
Lehetnénk Istenek
Miért nem ébredsz rá,
Hogy lehetnénk Istenek?
Ha készen állnál rá,
Lehetnénk Istenek.

Halott város, elhagyott házak
Mulandók vagyunk, homokra épültünk
Minden bánatból, minden örömből
Már csak egy kis por maradt

Menjünk innen, álmodjunk
Álljunk ellen a halandóságnak
Mielőtt meghalunk, ne hanyagoljunk el semmit
Sem most, sem máskor.

Most és mindörökké
Lehetnénk Istenek
Ha készen állnál rá.

Sokatmondó szöveg, akár egy Spirituális Sátánista szemszögéből is íródhatott volna.

Egy romlott, pusztulóban lévő világról beszél, ahol az emberek lassan érzelmileg kiüresedett robotokká változnak. A régi (értsd: Pogány) hit már szinte teljesen eltűnt, már nem járunk templomainkba az eredeti Isteneket imádni. Azok, akik még tudják az igazságot és tanúsíthatják, hogy az Istenek élnek, valódiak, és a halhatatlanság elérhető, némaságra vannak ítélve, különben lesújt rájuk a bolygónkat megfertőző ellenség keze. A dal remekül megjeleníti azt a szomorúságot, amit az ember érez, mikor elgondolkodik rajta, hol is tart a világ, milyen volt régen, és mit tett velünk az ellenség.

Az ellenség ténykedésének eredményeként elvesztettük a halhatatlanság eléréséhez szükséges tudás nagy részét, ezért az életünknek hiányzik legfontosabb alapja. Enélkül egyszerű halandók vagyunk, és ugyanúgy végezzük, mint mindenki más: pár röpke évtized alatt megöregszünk. Megráncosodunk, lógó sörhasat eresztünk, vagy épp csontsovány, aszott múmiaként botorkálunk járókeretünkre támaszkodva. A hajunk, fogaink kihullanak, gusztustalanul csámcsogva nyammogunk a barackbefőttön, és lehetünk ágyhoz kötött, állandó fájdalomban és nyomorban vegetáló, bepelenkázott szerencsétlenek is. A gondolatainkat ellepik az értelmetlen dolgok, ifjúkorunk – jobb esetben – szép emlékein tengődünk, és elfogadjuk, természetesnek vesszük, hogy ez az élet rendje. Már gyerekkorunktól kezdve kizárólag úgy látjuk az életünket, mint aminek egyszer vége lesz, és ez a vég elkerülhetetlen.

Szép jövőkép? Szerintem sem.

A dal a teljes elveszettség érzését, az elkerülhetetlen vég nyomasztó gondolatát reménykedő, de némileg csalódott szavakkal ellensúlyozza.

Elmondja, hogy tehetünk másképp is. Nem kell elfogadnunk ezt a jövőt. Csukjuk be a szemünket, és lássuk magunkat halhatatlan Istenként. Hagyjuk magunk mögött a halálváró gondolkodást, és ne hagyjuk, hogy a világ többi része megfertőzzön vele. Álljunk ellen a halandóságnak mind gondolatban, mind tettekben. Mozgassunk meg minden követ, tegyünk meg mindent azért, hogy elérjük az Isteni Létet és az vele járó fizikai halhatatlanságot. Ha valakinek nem is sikerül a jelenlegi életében, de mindent megtett érte, fejlődött spirituálisan és közeli kapcsolatot alakított ki az Istenekkel, a következő életében már hihetetlenül nagy előnnyel fog indulni. Ez a végtelenség egy darabja, amiről a dal beszél.

Minden egyes perc, amit a spirituális fejlődéssel és a Sátáni világ építésével töltesz, előrébb juttat téged és Sátán többi követőjét, valamint az egész Dzsentil világot. Az emberiség nagy része még nem látja az igazságot, és nem áll készen a halhatatlanságra, de a Mi világunk, amit folyamatosan építgetünk, előbb-utóbb a többi ember számára is valósággá válik. És ebben a világban az emberek már nem emberek többé, hanem halhatatlan, csodálatos, gyönyörű, erős és magasztos Istenek.

A legfontosabb, hogy nem csak most, de életed folyamán mindig folyamatosan fejlődnöd kell. Tedd magadévá a gondolatot, tedd valósággá magad számára is az elképzelést, hogy halhatatlan Istenné válhatsz, és nem kell az öregséget és a halált választanod. Ehhez viszont erőfeszítéseket kell tenned.

Ébredj rá Te is, hogy Istenné válhatsz.

És állj készen rá, hogy Isten légy.

DICSŐSÉG SÁTÁNNAK MINDÖRÖKKÉ!

Kategória: Uncategorized

Az ok, amiért sokan elbuknak

Régi blogjaim megszűnése óta nem volt számottevő saját tollból származó írás. Nyílván látjátok, hogy a SoE elsősorban a JoS fordításainak otthona. A napokban viszont eltöprengtem rajta, hogy sokaknak hiányzik valami személyesebb, motiváló, olykor fejlődés orientált gondolat arra, hogy ne csak a konkrét politikai nézetét lássa a Spirituális Sátánizmusnak. Elvégre mindaz, amit mi képviselünk annyira árnyalt, komplex és valóban csodálatos, amit egy kívülálló el sem tud képzelni. Mindarról, amit mi átélünk és nap, mint nap megtapasztalunk az okkult fejlődésen keresztül, az emberek többsége még csak nem is hallott, pláne nem érezte a saját bőrén.
No de ha itt minden ilyen szép és csodálatos, okkal tehetitek fel a kérdést: miért van az, hogy bizonyos emberek nagy hévvel csatlakoznak hozzánk; majd önnön kudarcukon elcsúszva eltávolodnak az SS-től?!
Erre a kérdésre igyekszem a mai cikkemben megadni a választ.

Eleve több csoportja létezik azoknak az embereknek, akik belépnek közénk. Van, aki csak divatból lenne sátánista, esetleg lázadásból. Vagy van, aki önjelölt mágus attól a pillanattól kezdve, hogy megszületett, vagy épp reinkarnálódott egyiptomi papnőnek, mágusnak, elfnek képzeli magát. Ezek többsége javarészt gyermek még minden értelemben; ha esetleg korban nem is, lelkiekben biztosan. Amint rájönnek, hogy itt nem minden habos torta, és senki nem tud egy kis mantrázás után tárgyakat lebegtetni, vagy templomot égetni fel a szemeivel, már mennek is tovább. De előbb persze gondosan leírják véleményeiket, és minden bizonnyal nem létező tapasztalataikat velünk kapcsolatban a facebookra, GyiK-ra, hogy elriasszanak mindenki mást az irányunkból.

A másik nagy típus, aki alapvetően értelmes lenne, nem képzeli magát született hókuszpóknak, és nincsenek a valóságtól <nagyon> elrugaszkodott vágyai; de mégsem ért egyet a blogon elhangzott információkkal. Gondolja, belép közénk és tanul egy kis mágiát, aztán megy, és használja a maga módján saját céljaira. Ez az ember kicsit wicca, kicsit angyalmágus, kicsit fűben-fában hiszek típus; és szentül állítja, hogy minden ember egyenlő. Ők azok, akik nem értik a ,,zsidózást,, akik nem ártanak senkinek, fű szívása közben pedig világmegváltó ötleteket teremtenek békével, szeretettel.
Ellenben a hazugságtól nem riadnak vissza, hogy a bizalmadba férkőzzenek, ha az energia manipulálására irányuló módszereidre kíváncsiak.
Meleg szívvel ajánlom minden kedves Testvéremnek, aki ilyen embert vél felfedezni köreinkben, vágjon el vele minden kapcsolatot.

Aztán ezeket követi az a típus, akit nem érdekel semmi, csak kicsinyes, ösztönös emberi vonzalmainak kielégítése a mágia útján. Jó testet, pénzt, kocsit, házat akar, szerelmi kötést tenni a szomszéd nőre/férfira és hasonló ,,nélkülözhetetlen apróságok,,. Minden, ami ezeken a vágyakon túlmutat, számukra nem is létezik. Ahhoz persze már túl lusták, hogy a fizikai síkon legalább a kisujjukat megmozdítsák a haladásért, inkább eladnák a lelküket az ördögnek, hogy jó dolguk legyen egy emberöltőnyire. Aki ilyen, az amint rájön, hogy ez csak a filmekben létezik, a nyomát már bottal ütheted.

No, de a sok negativitást félretéve, akad azért az Isteneknek hála értelmes ember is, akit felénk sodor az élet. Olyan ember, akinek a lelke gyémántként ragyog a széndarabkák között. Ők viszont, a múltban látottak szerint sajnos hajlamosak teljesen mások tapasztalataira hagyatkozni ahelyett, hogy megpróbálnának KITARTÓAN fejlődni saját tapasztalatokért.

Higgyétek el, minden dzsentil ember tökéletesen egyedi, finom alkotás, akinek saját útja van az Istenné válásra és a fejlődésre. Ötleteket meríteni persze lehet egymástól, de végső soron mindenkinek a saját útját kell megtalálnia a hegycsúcsig. Azt az utat, ami a stílusának, lelkének, életvitelének és időbeosztásának megfelelő. A ti fejlődésetekben nem játszhat szerepet az, hogy én, vagy Nigel mit érez az invokáció, jóga, stb. során, hiszen nem vagyunk egyformák.

Mindezt a saját bőrötökön kell tapasztalnotok, és nem szabad feladni az első, vagy a második, de még a harmadik és az azt követő kudarcok után sem. Hinnetek kell benne, hogy az Istenek okkal vezettek titeket erre az útra, hinnetek abban, hogy ezt az írást is okkal olvassátok most. Akit egyszer megérintett a spirituális fejlődés vibráló, pulzáló életereje, a tobozmirigy ambróziájának mézédes csókja és az Istenek szeretete, hatalma; az onnantól el sem tudja képzelni másképp a világot. Én sem tudom, és nem is akarok nélküle élni. Ez egy fantasztikus áldás, ami csak nekünk adatik meg ennyire szent és tiszta formában.

Másik fontos dolog: ne akarjatok azonnal Démonokat látni, idézni, hogy kérhessetek tőlük ezt-azt; hiszen ők Istenek, és nem varázspálcához hasonló eszközök a mágiában. Kezdőként meditáljatok az energiájukon inkább, hisz ez nektek is nagy segítség egyéni fejlődésetek terén, és az itt szerzett megismerés, tapasztalat később a velük való kommunikáció során is nagy szerepet kap.

Foglalkozzon mindenki önmagával, saját lelki tökéletesedésével elsősorban; hiszen ez a kulcs, ez a  varázstükör, ami megnyitja majd Csodaország kapuját. És a legfontosabb: a kitartás!

Ha nem küzdesz eléggé ahhoz, hogy elérd a céljaidat, ha gyenge vagy, és nem a haladásra törekszel, akkor nem vagy méltó arra sem, hogy helyet foglalj a Halhatatlan Istenek asztalánál. Ezt mindig tartsd észben! A kemény munka idővel meghozza az eredményt: a hatalmat és az örök életet. Ezzel ellenben a renyheség csak hanyatlást és halált idéz elő.

Én hiszek benne, hogy köztünk a helyed, és ha kiolthatatlan parázsként izzó akarattal rendelkezel, nyerni fogsz a harcodban, hogy megkaphasd Atyánk elismerését, és kitartásod jutalmaként a gyümölcsöző áldásokban gazdag életet. Az a kérdés, hogy te hiszel-e ebben?! Ha igen, tudod a dolgodat.

Sok sikert kívánok, és szívből remélem, hogy egyszer majd találkozunk a hegy csúcsán!

Kategória: Uncategorized

A Tökéletes Egészség Tudománya

Az ősi iratok beszámolnak arról, hogy az Aranykorban nem haltak meg az emberek és nem is betegedtek meg.

Az Ájurvédikus tudomány a lét több szintjén is képes gyógyítani, azonban végcélja az Agni és Szóma egyesítése, amely Tökéletes Egészséget eredményez. Ez nem más, mint az alsó és felső Csakrák egyesítése, a Magnum Opus.

Számos ősi pogány spirituális rend tagjai Fizikusoknak hívták magukat. Céljuk az volt, hogy naponta ,,higanyt,, ( azaz Merkúrt) fogyasszanak, ezzel felülkerekedvén az öregedés betegségén, a halálon és tudatlanságon.
Nos, mi is Merkúriusz jelképe…?

Keleten a Yogi testét a higany gyógyszerszekrényének is nevezik. A Yoga tudományában a higany a Kígyóerő egyik allegóriája, mely a gyakorlót tökéletesíti. A sumérok és egyiptomiak kijelentették, hogy ha nem ,,etetik meg,, minden nap az Isteneket, annak betegség, öregség, halál és balsors az eredménye. Az ő kultúrájukban ez a Csakrák napi szintű megerősítését jelentette, mint ahogy az irataikból és ábrázolásaikból kiderül. A Csakrák napi szintű megerősítése állítja elő az ,,aranyló szubsztanciát,, amely a Tökéletes Egészség forrása.

Az ősi gyógynövényes könyvekben egy spirituális alkímia kódrendszerét találjuk. Sátán pecsétje – mely a kígyó felemelésének alkímiai folyamatát ábrázolja – több régi európai gyógynövényes könyvön is fellelhető. Az egyház ezért üldözte a füvesembereket, nem a fizikai növényvilág ismerete miatt. Ugyanez vonatkozik az alkimistákra is: a valódi alkimisták a Magnum Opuson dolgoztak.

Ma már tudunk arról, hogy testünk halhatatlanságra van tervezve. Minden egyes sejtünk tartalmazza a gént, ami a telomeráz előállításáért felelős. A telomeráz megfelelő mennyiségben tökéletesíti a sejtosztódás folyamatát és megakadályozza az telomérák megsemmisülését, amely az öregedésért felelős.
Ez a gén – a reproduktív sejtek kivételével – az összes sejtünkben inaktív állapotban van.
Kutatások bizonyítják, hogy a Kundalini Yoga VISSZAKAPCSOLJA EZT A GÉNT.

Gondolkozz el rajta mit is mondtak őseink a higany napi szintű fontosságáról… (higany =  Kígyóerő és a napi szintű Kundalini Yoga).

A Kígyó a mi Istenünk, Sátán örök jelképe, Ő az emberiség Teremtője. Azért teremtett minket, hogy halhatatlanok legyünk és nem azért, hogy megöregedjünk és szenvedjünk.
Az ellenség könyvében, a zsidó Bibliában egy az egyben leírják, ahogy közbeavatkoztak, az emberiséget öregségre és halálra kárhoztatták.  Ezzel szemben a Kígyó a halhatatlanság tudományát tanította.

A halhatatlanság ősi szimbóluma a fára feltekeredett Kígyó. A druidák, egyiptomiak, sumérok és hinduk egyaránt a tökéletesség szigilliumaként használták.
Találd ki honnan lopta ezt az ellenség, hogy bemcsokolhassák a Bibliájukban.
A zsidók tulajdonképpen az emberek arcába dörgölik, hogy egy halál-kultusz tagjai, csak egy pillantást kell vetni a Bibliába.

Forrás

Kategória: Uncategorized

A S’má Imádságáról Bővebben

A Sm’á, vagy Séma imádsága a legfontosabb ima a Judaizmusban, napi szinten recitálják.
Az ima célja, hogy ,,lehozzák,, istenüket Földre, létrejöjjön a nyílt és totális zsidó világrend és beteljesüljön a Tóra igéje.

Az imatekercset mezuzájukban tárolják, és az ajtófélfájukon helyezik el.
A mezuza ,,istenük,, erejét szimbolizálja, amellyel elpusztítja a Dzsentilek világát és romjain felépíti az új világrendet. mindemellett védelmi funkcióval rendelkezik. a zsidók óva intik egymást: komoly veszélyforrást jelent, ha nincs megfelelő mezuzájuk.

Ahogy arról már szó volt, ima közben a fekete kockájukban (tefillin) tartják az imatekercset, amit a fejükön helyeznek el, hogy hozzákapcsolódjanak ,,istenükhöz,, és lehívják az energiáját, hogy beteljesítse rendeltetését.

A Séma TVR-je drasztikusan meggyengíti a zsidókat. Közösségünk összes tagja, aki beszámolt tapasztalatairól állítja, hogy ez a TVR az eddigi legerősebb.
Ideális esetben ezt naponta el kéne végeznünk, mivel az ellenség is naponta elmondja az imádságot. Ha így cselekszünk megakadályozhatjuk, hogy hozzákapcsolódjanak az energiaforrásukhoz és napról-napra megfosztjuk őket minden védelemtől.
Ez azt jelenti, hogy a többi TVR  még jobban felmorzsolja őket spirituálisan.
Mindemellett a személyes mágikus munkáink is sikeresebbek lesznek, mivel az ellenség befolyása és akadályozó ereje jelentősen csökken.

A Séma az adóvevő, amelyen keresztül lehívják és materializálják ,,istenük,, energiáját.
Gondolj az ,,Elpusztíthatatlanok,, c. filmre: mikor a főszereplő elpusztítja az adóvevőt, az egész világ számára láthatóvá váltak az ellenséges idegenek.
Ehhez hasonlítható a S’má visszafordító rituáléja


Forrás

Kategória: Uncategorized

Keresztény Karácsony: Így Köti meg a Zsidó a Dzsentil Lelket

Az ellenség részletesen beszámol saját irataiban arról, hogy ,,Istenük,, hogyan fékezte meg a Világ Vizeit: Belevéste nevét a sarokkőbe, ami meggátolta a Vizek szabad kiáramlását. Ez az esemény kulcsfontosságú volt Salamon Templomának megépítésében. A Vizek az áramló Életerőt jelképezik, míg a Világ a testnek felel meg.

Salamon Temploma nem más, mint a zsidó messiás világbirodalma, melyet A Dzsentil spirituális erő megbéklyózásával tudnak csak felépíteni, ezt illusztrálja a történet.
A , amit megkötött ,,Isten,, a Szoláris Csakra, ahol a Lélek összes Nadija csatlakozik egymáshoz: 36.000 a Női és 36.000 a Férfi oldalon. Ebbe a kőbe lett belevésve a YHWH, ami a zsidók ,,Istenének,, valódi nevét takarja, a 72 nevet.
Keleten a Köldökcsakrát a Lélek kulcsának tartják, a Taoista hagyomány szerint a halhatatlanság eléréséhez kulcsfontosságú.
A Hinduizmusban az egész Lélek a Szoláris Csakrából nyeri létfontosságú erejét.

A zsidó ,,Isten,, 72 nevét a Kabbalában a Lélek szerkezetéhez igazítva helyezik el oly módon, hogy minden egyes név megkösse a Dzsentil Lélek egy-egy részét.
Ezért fontos, hogy Karácsony (avagy ,,Christmas,,) közeledtével megduplázzuk a 72 neves (16.) és a 42 betűs (15.) TVR-t: előbbi teljesen lebontja az ellenség energiáját míg a 42 betűs név megakadályozza, hogy a mágikus munkájuk megvalósuljon a fizikai síkon.

A keresztény karácsony időszaka alatt az ellenség rengeteg energiához jut hozzá a retardált keresztény szolgáiknak köszönhetően.
Yule ünnepe a Szoláris Csakrához kötődik, így nem véletlen, hogy az ellenség pont ezt az ünnepet torzította el a legjobban, A Goyim lehető legmélyrehatóbb megkötése érdekében.


Forrás

Kategória: Uncategorized

Zsidó Bűnbakképzés

A Kabbala alapján a zsidók abban hisznek, hogy a jom kippur bűnbak szertartásával átruházhatják bűntetteiket másokra, így a következményeket is ők szenvedik el. Ennek köszönhetően a zsidókról elterelődik a figyelem, megússzák a felelősségre vonást és tovább folytathatják bűnözői tevékenységüket.

A zsidók mindenhol gyakorlatba ültetik ezt, kezdve a zsidó bankárokkal, akik kizsigerelték a Dzsentil nemzeteket a bankszféra és ipar fölött megszerzett monopolhelyzetüket kihasználva – majd létrehozták a kommunizmust és a sarki boltost tették felelőssé az emberek nyomorúságáért, bűntetteiket másokra vetítették.

Ma Amerikában ugyanezt teszik az afrikai rabszolga-kereskedelem kapcsán: A saját intézményesített rasszizmusukat ruházzák át a fehérekre és bűnbaknak kiáltanak ki minket mindazokért a rémtettekért, melyeket ők követtek el.
Mindemellett össze-vissza hazudoznak dúsgazdag globalista fajtársaikról, akiket fehéreknek állítanak be [1]… fehérek,  akik akarják irtani a fehéreket… Ez nyilvánvaló hazugság, a teljes felső egy százalék zsidókból áll.

A zsidók két világháborút is kirobbantottak, hogy létrehozzák messianisztikus világkormányukat, majd Hitlerre kenték a II. VH. kirobbantását és haláltáborok működtetésével vádolták meg őt. Ezzel szemben a valódi haláltáborokat, a gulágokat zsidók működtették és Dzsentilek millióit irtották ki. Ez ellen harcolt Hitler, ezt próbálta megakadályozni és leállítani.
Mindezek mellett Hitlerről azt állítják, hogy le akarta igázni az egész világot – a valóság az, hogy a zsidók azok, akik  világuralomra törtek a globális egyenkormány megteremtésének politikai eszközével, a kommunizmussal.

Ugyanezt tették a zsidók Sátánnal is: mindent, amit elkövetnek Sátánra vetítik ki, hogy ne rajtuk kérjék számon a felelősséget. Valójában a zsidóság az, aki bűnök végeláthatatlan sorát követi el a világgal és emberiséggel szemben.
Annyira jellemző, ahogy a keresztények panaszkodnak a Új Világrendről és a globális kormányról (amiről a bibliájukban olvashatnak) és mindezért Sátánt kiáltják ki bűnösnek, miközben a zsidók – akiket a keresztények vallásos hódolattal imádnak – építik ki ezt a kormányt és a Biblia is a zsidók győzelmével végződik, – az Új Cionból irányított világrenddel, melyet ők uralnak – mindezt a keresztények szent dologként üdvözlik. Ezek az emberek ilyen szinten  a hatása alatt állnak a zsidó bűbájnak…
A legidiótábbak szerint Hollywoodot Sátánisták irányítják – mindeközben a Sátánról szóló filmek gyakorlatilag  mind keresztény világnézetre épülnek, a zsidók pedig a saját nemzeti újságukban, a Times of Israelben hőzöngnek arról, hogy Hollywood az övék. [2]

Keresztények utálják egymást és mindenki mást is ezen a bolygón, de mind összegyűlnek azért, hogy a zsidókat együtt imádják és leborulhassanak Izrael Istenének oltára előtt.
Sátán gonosz a keresztények számára, mert Ő nem akarja, hogy a zsidók uralják a világot egy brutális diktatúrában, mely minden életet elpusztít ezen a Földön.

Ezért nyüszítenek antiszemitizmusról a zsidók – akik mindenki mást utálnak és emberalatti lénynek tartanak minket – ezzel a zsidó rasszizmust és vad gyűlöletüket ártatlan Dzsentilekre vetítik ki, amiért kritizálni merészelik őket.
A zsidók azt hiszik ők mindenkit gyűlölhetnek, őket viszont senki sem gyűlölheti.

Forrás


[1] Ez a hazai kormánymédiából is ismerős lehet számunkra: (((Soros Györgyre))) – aki köztudottan zsidó – rendszeresen úgy utalnak, mint ,,magyar származású üzletember,,.
[2] Lásd itt és itt

Kategória: Uncategorized

Miért vallanak kudarcot bizonyos emberek a Sátánizmusban?

Vannak emberek, akik a saját önámító elméjük miatt buknak el ezen az úton.
Olyannyira ragaszkodnak a magukról kialakított elképzeléshez – mely téveszmékből és érzelmi bevésődésből áll  – hogy hamis önképük túlságosan megrendül, mikor a valósággal szembesülnek. Elutasítják az igazságot, hogy a saját önámító gondolataikat kivetíthessék az útra és az emberekre, akik rajta járnak.
Fenyegetve érzik magukat, ezért támadásba lendülnek.

Ez az embertípus ha kutat valami után, akkor előítéletei visszaigazolását keresi, mely nem vonja kétségbe a képzelgéseit. A Sátánizmust is így közelítik meg, nem is jutnak sehova.
Ezek komolytalan emberek, akik a gyenge lábakon álló önképük számára fogyasztható terméket akarnak álmetafizikai formában.
Idővel úgy váltogatják az ,,útjukat,,, mint más a zokniát. Önzőek, gyengék, gyávák és fegyelmezetlenek ahhoz, hogy bármi mellett elkötelezzék magukat.
Ne hagyd, hogy gyengeségük és a panaszkodásuk kihasson rád! A nyomorúság szereti a társaságot.

A másik ok, ami miatt egyesek elbuknak, az a fegyelem hiánya, ami az Erő Meditációk napi szintű gyakorlásához kell.

Forrás

Kategória: Uncategorized