Satya: Az Ősvallás Neve

Az világ ősvallásának eredeti neve: Satya volt.

,,A valódi Dharma az igazság törvénye – Satya Dharma… Az Isteni Igazságot, Satyam-ot látták a védikus Rishik… A Rishik imádkoznak, hogy megismerhessék az Igazság Törvényét – Satya Dharmaya-t. Az Igazság-Törvény volt, aminek megismerésére és megvalósítására törekedett a védikus kor összes bölcse és látnoka.,, -Swami Sivananda

A védikus kor volt az emberiség Aranykora, amit Sat Yuga-nak neveztek.

A mögöttes jelentés magában a szóban van: A Satya-t Sataya-nak is ejtik szanszkritul. A ,,YA,, vagy ,,YAE,, végződés annyit tesz, mint valamivé válni. Ezt az Istenségek mantrikus nevéhez szokták csatolni, például Ramaya: ,,Rámává Váltam,,.

A Sata jelentése ,,Örökérvényűen Tiszta,, és ,,Sikeres,, illetve ,,Örökkévaló,,.
Sata mindemellett ,,Megváltó Istent,, is jelent. Ez a legfelsőbb Isten neve szanszkritul, az emberiség eredeti nyelvén.
A Satya annyit tesz, mint ,,Örökkévalóvá Váltam,,.
Az ősi vallás célja a felemelkedett állapot elérése volt a Kundalini Tüze, a Kígyóerő által, ami véghez viszi az ember átalakítását a ,,Fénylő Test,, megtisztult állapotába, amit
Szata-nak, neveznek.
A zsidók Sátánt Szata-nak is hívják a Kabbalisztikus irataikban, például a Sepher Ha Bahir-ban.

A Satya tulajdonképpen Sat, Sata a tradicionális ,,YA,, végződéssel ellátva, a klasszikus Istenség név mantra formájában.

Az ősi szanszkrit nyelvben Satát ,,Satam,, illetve ,,Satan-nak,, is írják, ami a 100-at, a spirituális tökéletesedés és megvilágosodás számát jelöli. Ez a Koronacsakrát és Harmadik szemet megnyitó hangrezgéssel kapcsolatos. E teljes megnyitás teszi lehetővé a Szuper-Tudatosság elérést, ami feltárja a Satya Dharmát: a Lét Igazságát kozmikus szinten.

Sata volt a neve a Főistennek Keleten, Az ősi Egyiptomban és Sumériban is.

A zsidók kijelentik Tórájukban és Kabbalájukban, hogy Sátán, Sata az ellenségük. A zsidók az Igazság ellenségei.

Döntsd el, hogy mivé szeretnél válni e kettő közül.

(Forrás)

Kategória: Uncategorized

A kommunizmus valódi hozzáállása a melegekhez

A lent idézett cikk lényege:

Az indiai Új-Delhiben megjelenő The Asian Age című napilap egyik decemberi számában közzétett egy idézetet egy idősebb maoista vezetőtől, Dev Gurungtól. Ő korábban a Nyugat-nepáli maoista milícia parancsnoka volt, jelenleg a helyi kormány minisztere. Gurung szerint „a szovjet uralom alatt nem voltak homoszexuálisok a Szovjetunióban. Most, hogy a kapitalizmus felé haladunk, a homoszexuálisok is felbukkantak, tehát a homoszexualitás a kaptializmus terméke. A szocializmusban ilyen probléma nem létezik.”

Fontos: „A szovjet uralom alatt nem voltak homoszexuálisok a Szovjetunióban.”

Nepál maoista támadása a melegek ellen

írta Doug Ireland

2007. 04. 19.

A múlt hónapban történt nepáli kettős emberrablás ténye alátámasztja a himalájai nemzet szexuális kisebbségeinek folytatódó üldöztetését. Két nőt raboltak el, akiket leszbikussággal vádoltak.

A népi demokrácia mozgalma tavaly véget vetett az ország monarchiája autokrata uralmának, azonban Nepál LGBT-i, köztük számos meti (transzvesztita vagy transszexuális férfi) még mindig az ország maoistáinak erőszakos üldözéseinek célkeresztjében áll.

Tavaly novemberben a maoista gerillák aláírták a békeszerződést, ami véget vetett az általuk vezetett véres, évtizedes polgárháborúnak. Csatlakoztak az átmeneti kormányhoz, és e hónap elején a 16 minsztériumból hatot kaptak meg a kabinetben, melynek vezetője a 85 éves G. P. Koirala miniszterelnök. Ő a Hétpárti Szövetség, vagyis Nepál legnagyobb politikai formációjának elnöke.

A békeegyezmény előtt a metik elleni legtöbb erőszakot a nepáli rendőrség követte el, de nemrég sok metit magukat maoistának valló férfi bántalmazott” – írta Sunil Pant, nemrég az Egyesült Királyság Gay News című újságjában. Pant a Nepáli Kék Gyémánt Társaság alapítója és igazgatója, egy olyan szervezeté, amely az ország LGBT-jogaival és AIDS-megelőzésével foglalkozik.

A maoisták nem csak a metiket támadják, ahogy azt a két fiatal leszbikus nő elrablása is mutatja. Március 2-án egy 16 éves lányt és egy Sarita C. nevű 20 éves nőt vett őrizetbe a nepáli maoisták Kommunista Pártjának kádere. A Kék Gyémánt Társaság szerint az intézkedés alapja az a gyanú volt, miszerint a két nő szexuális viszonyt folytatott. A két nőt fél napig egy sunsari maoista táborban tartották fogva, kegyetlen vallatásnak vetették alá őket homoszexualitásukkal kapcsolatban, és azt mondták nekik, „vérvizsgálatot kell végezniük rajtuk hogy ellenőrizzék, leszbikusok-e.”

A tinédzser családja több alkalommal is erőszakot alkalmazott a pár ellen, és azt követelte a maoistáktól, hogy intézkedjenek ellenük. Ez volt a pár második elrablása: 2006. végén elfogták őket, és a Morang kerület maoista táborába hurcolták, ahol mindenféle – homoszexuálisakra irányuló – gúnynévvel illették őket (pl. chakka), és arra utasították őket, hogy csatlakozzanak a maoistákhoz katonaként, mert az majd „heteroszexuális életre” vezeti őket.

A pár nem volt hajlandó fegyvert fogni, ezért megvonták tőlük az élelmet, és naponta megverték őket. Egy hónap után sikerült megszökniük.

Az Egyesült Királyság Diva című leszbikus magazinja nemrég beszámolt róla, hogy Nepál patriarchális kultúrájában – ahol csak a felnőtt nők 25%-a tud írni vagy olvasni, szemben a férfiak 55%-ával – a leszbikusok (másnéven mitinik) „hatalmas problémákkal kénytelenek szembenézni. A legtöbbjüket házasságba kényszerítik. Ha a szexualitásukra fény derül, kitaszítják és bántalmazzák őket.”

A magazin idézett egy nepáli mondást, miszerint „A tyúk ne károgjon”.

Nepál maoista vezetői mostanában egyre több homofób megnyilvánulást tesznek. Januárban maoista káderek jártak házról házra Nepál fővárosában, Katmanduban. Arra utasították a tulajdonosokat, hogy ne adjanak ki szobát melegeknek – mondja a Daily News and Analysis című Mumbai (India) székhelyű lap. Az újság szerint Sagar (néhány nepáli csak egy nevet használ), Katmandu korábbi maoista katonai parancsnoka azt mondta, a homoszexualitás „egy aberrált tevékenység, ami negatív hatással lehet a társadalomra”. A lap beszámolt róla, hogy a maoisták, „akik kampányolnak a poligámia, poliandria, hűtlenség és részegség ellen is, zéró toleranciát mutatnak a homoszexualitás felé.”

Az indiai Új-Delhiben megjelenő The Asian Age című napilap egyik decemberi számában közzétett egy idézetet egy idősebb maoista vezetőtől, Dev Gurungtól. Ő korábban a Nyugat-nepáli maoista milícia parancsnoka volt, jelenleg a helyi kormány minisztere. Gurung szerint „a szovjet uralom alatt nem voltak homoszexuálisok a Szovjetunióban. Most, hogy a kapitalizmus felé haladunk, a homoszexuálisok is felbukkantak, tehát a homoszexualitás a kaptializmus terméke. A szocializmusban ilyen probléma nem létezik.”

Mi több, Amrita Thapa, a maoista nők szövetségének titkára a 2006. márciusi nemzeti konferencián kijelentette a résztvevőknek, hogy a homoszexuálisak természetellenesek, és „beszennyezik” a társadalmat. A Human Rights Watch ezen a héten felhívást tett közzé az LGBT-emberek maoisták általi üldözésének befejezésére. Egy április 16-án a Nepáli Nő-, Gyermek- és Társadalomjóléti miniszternek címzett levelében a HRW LGBT-ügyek részlegének igazgatója, Scott Long azt írta, „rendkívül aggályos a Nepáli Maoista Kommunista Párt által szított melegellenes közbeszéd és erőszak, amely alapján vélt szexuális irányultságuk vagy szexuális autonómiájuk gyakorlása miatt vesznek célba embereket.”

Felidézve a két meggyanúsított leszbikus esetét, Long azt mondta, „ez csak egy a számos dokumentált esetből, amelyben nepáli leszbikusokat, melegeket és metiket tartóztattak le, illetve vertek és erőszakoltak meg az elmúlt hét évben. Emellett ez alkotja a gyerekjogok maoisták általi elnyomásának egy részét.” (Februárban a HRW készített egy jelentést „Gyermekek egyenruhában: A nepáli maoisták gyermekkatonái” címmel, amely bemutatja, mennyire elterjedt, hogy a maoisták gyerekeket soroznak be katonának.)

Az LGBT-aktivista Pant és a Kék Gyémánt Társaság (BDS) New Yorkban, május 1-jén kapja meg a Felipa de Souza-díjat, amelyet a Nemzetközi Meleg és Leszbikus Emberjogi Bizottság (IGLHRC), amiért „bátran és hatásosan” tevékenykedő civil csoportként működnek az LGBT-jogok érdekében. Pant 2001-ben alapította a BDS-t, és a csoport szerint már 40.000 nepáli LGBT-ember van az adatbázisában, valamint több, mint 10.000 aktív támogatója van.

2004 júniusában a BDS megrendezte az ország történelmének első LGBT-tüntetését, hogy tiltakozzon a rendőrségi zaklatás és brutalitás ellen, de a rendőrség kegyetlenül felszámolta a demonstrációt. A következő hónapban a nepáli rendőrség 39 BDS-tagot és metit tartóztatott le „perverzió terjesztésének” vádjával. Az eset nemzetközi felháborodást váltott ki. Ez év januárjában a csoport megszervezte Nepál első LGBT-konferenciáját, amelyen központi szerepet kapott a nyíltan meleg és nyíltan HIV-pozitív Edwin Cameron, Dél-Afrika Legfelsőbb Fellebbviteli Bíróságának egyik bírója.

A BDS, az ország más emberjogi csoportjaival közösen jelenleg megpróbálja elérni, hogy az új Nepáli Alkotmányba az LGBT-emberek jogainak védelme is bekerüljön. A törvényjavaslatot egy különleges törvényhozó testület fogja elbírálni, amelynek tagjait júniusban választják meg. Pant azonban múlt héten elmondta az IGLHRC-nek, hogy „a főbb politikai pártok nem veszik komolyan a problémáinkat, és ez azt jelenti, hogy keményebben kell dolgoznunk, hogy meggyőzzük őket.”

A BDS elkeseredetten próbál adományokat gyűjteni, hogy továbbra is folytatni és bővíteni tudja a munkáját az üldözött LGBT-emberek védelmében.

Több információért látogasd meg a BDS weboldalát:

http://www.bds.org.np/

Doug Ireland elérhető blogján, a DIRELAND-en keresztül:

http://direland.typepad.com/direland/

Forrás: http://www.thirdsex666.josru.com/the-real-attitude-of-communism-towards-gays/

Kategória: A kommunizmus halála

Einstein és más zsidók hazugságai az univerzumról

Tudom, sokak tele vannak kérdésekkel a tudományról, a világegyetemről és az életről. Ezt most azért írom, mert ugyanígy sokakat érdekelhet.

Mikor sok évvel ezelőtt egyetemre jártam, fizikatudományokra szakosodtam. A Sátánizmus is a tudomány előrelépését hirdeti. Az emberiség nem volt képes eddig komoly előrelépésre amiatt, amiről alább írok. A fejlett világokban kombinálják a spiritualitást és a technológiát, erre jó példa a csoportos telekinézis a repülő csészealjak irányításánál. Van egy pont, ahol a fizikatudomány és a spiritualitás találkozik és kiegészíti egymást. Minden „okkult” jelenség megmagyarázható tudományosan.

Ma reggel fejeztem be a „Biblia kódjának feltörése” című könyvet. A héber betűkhöz rendelt számok megjelennek színpadi bűvészek trükkjeiben is, amik sorozatokká és számokból álló kódokká vannak összeállítva. A számokkal sok mindent meg lehet csinálni, ahogy bármely matematikus is megmondhatja. Ezzel nem sok ember van tisztában, pedig ebből ered ez az egész szarság. Az úgynevezett „bibliai kódok” csupán a zsidók által reklámozott átverések. Lilith megjelent nekem, miután elolvastam a „Nagy Bumm”-ról és a „15 milliárd éves univerzumról“ szóló részt az előbb említett könyvben. Vegyük észre, hogy a 15 milliárdban 1+5=6. Lilith elmondta nekem, hogy az Ősrobbanás egy kitaláció. Ezután kérdeztem tőle a világegyetemről, a mikro- és makrokozmoszról és hasonlókról. Elmondta, hogy mivel mi, emberek születünk, élünk és meghalunk, gyakran lineáris szemszögből látjuk a világot, azt hisszük, mindennek van kezdete és vége. Az univerzum, a mikro- és makrokozmosz nem lineáris idő szerint működik, nincs kezdetük és végük. Azt is megerősítette, amit Thoth mondott korábban, hogy az univerzum háromszögletű. Arról is beszélt, hogy a tudományt veszélyes mértékben visszatartották és akadályozták a zsidók.

Az elmélet, miszerint a világegyetem 15 milliárd éves, Einstein kitalációjára épül. Ez is a zsidók hazugsága, és a gyökere a mocskos tórájukban keresendő. Aztán ott vannak a muzulmán idióták, akik nem hajlandók elismerni, hogy a Föld idősebb mint amit a koránban állítanak – ugyanúgy elnyomják a tudományos kérdezősködést és kutatást, mint a zsidók. Nemrég olvastam, hogy a professzorok és más fontos tudósok esetében, ha nem hódolnak be az általánosan elfogadott tanításoknak, sok esetben, a kutatásaik ellenére is erélyes figyelmeztetést kapnak, kitaszítják őket, és ha nem hátrálnak meg, eltávolítják őket a pozícióikból. Bizonyos irányú kutatások tabunak minősülnek.

Miután mindezt elmondta, Lilith otthagyott, én pedig visszatértem a könyvhöz. Később ugyanebben a könyvben is kijelentették, hogy Einstein elmélete előtt az általános elképzelés az volt, amit Lilith mondott nekem, vagyis hogy az univerzumnak nem volt sem kezdete, sem vége. Látjátok, hogyan teszik tönkre a tudományt? Ez ugyanolyan, mint ahogy – erről is olvastam korábban – a NASA is teljesen az ő befolyásuk alatt áll.

– Maxine Dietrich Főpapnő

Forrás: http://web.archive.org/web/20151230084450/http://www.exposingcommunism.com/Death%20of%20communism%205%2003%2015.pdf

Kategória: A kommunizmus halála

2017. 04. 06.: Amikor Elkezdődik a Cionista 3. Világháború

2017 Április 6.-án van a 100. évfordulója Amerika I. Világháborúba való (zsidó oligarchák által kieszközölt) belépésének. A háborút azért robbantották ki a zsidók, hogy létrehozzák Nagyobb Izraelt és egy globális zsidó diktatúrát a kommunizmus lobogója alatt. Az oroszországi zsidó-bolsevik forradalomnak szintén idén van a 100. évfordulója.

Ennek a részleteit már ismerjük:

Sztálin Háborúja:

http://josministries.prophpbb.com/topic15258.html

 

A Kabbalában a 100-as szám egy munka teljes ciklusát és véghezvitelét jelképezi, a Zsidó Isten munkáját – ebben az esetben egy globális zsidó diktatúra megteremtését, ami a Zsidó Isten ,,Földre hozatala,, a Kabbalában. Ennek a megvalósítását szolgálja ez az esemény. A Zsidók azért kezdtek támadásba, hogy kirobbantsák a 3. VH-t, ennyi.

Ez az időpont a Tavaszi Nap-Éj Egyenlőség okkult dátumán alapul, az okkult Újéven, amikor a Nap a Kos jegyébe lép. Ez a munkák és műveletek elindításának időszaka.

A 100-as szám 10-el megfeleltethető a numerológiában, mivel a 0 helyhordozó, így 10-re redukálható.

A zsidó elit a Kabbalista fekete mágiájuk részeként különleges dátumok és számok figyelembevételével időzítenek. Ezek összekapcsolódnak a rituáléik energiáival és az anyagi síkra irányítják azokat.  Ezért használják a 6-os számot annyit, segíti a materializációt.

Ez Április 6. magyarázata. 4+6-ból szintén 10-et, a Zsidó Isten számát kapjuk. Jahve 613 törvénye szintén 10-el egyenlő, ami a Tóra magját alkotja. Izrael is 10-nek felel meg. Mózes botja – Jahve hatalmának a jelképe a Tórában és Kabbalában – a héber abc 10. betűjét reprezentálja. Mózes ezzel a bottal igázza le az egyiptomi fáraót és a többi dzsentil nemzetet, akiket lemészárolnak és rabszolgasorba taszítanak cionista birodalmukban a Tóra elmondása szerint. 10-es szám képviseli a Zsidó Isten erejét, amivel elpusztítja a Goyimot, gondolj az egyiptomi 10 csapásra.

A 10 végül 1-re redukálható, ami a héber abc-ben Aleph-nek felel meg, mely hordozza a 26-os kabbalista kódot, YHVH, a Zsidó Isten számát és a titkot, hogy miért imádják vallásosan a 10-es számot.

A zsidók véghez akarják vinni a Tóra műveletét, a globális zsidó diktatúra megvalósítását, ahol a zsidóság lesz maga az Isten.

A háborúellenes Tóra Visszafordító Rituálék jelentik e terv megállításához a kulcsot, úgy hogy végezzétek el őket minden nap teljes odaadással.

Forrás: https://josministries.prophpbb.com/topic18941.html

Kategória: Uncategorized

Kommunizmus és homoszexualitás

Az ősi, Pogány időkben a homoszexualitás-ellenesség ismeretlen dolog volt. Ahogy azonban a zsidók hozzányúlnak valamihez, az rothadni kezd.

Habár az alábbiak ateista nézőpontból íródtak, nagyon érdekes olvasmány. Sok ostoba idióta összekapcsolja a homoszexualitást a kommunizmussal (ahogy néhány zsidó is teszi), de ez a cikk elmondja az igazságot.

* * *

Sok meleg (és mások is) olyannyira el lett butítva, hogy csatlakozik az úgynevezett „baloldali“ szervezetekhez, és/vagy támogatja azokat. Ezek a kommunista szervezetek a kereszténységhez hasonlóan az egyetemes „testvériség“ és „jogegyenlőség“, ill. más hasonló elvek címszavaival reklámozzák magukat. Ez azonban szemben áll a valósággal. A kommunizmus szó szerint milliárdnyi ártatlan férfit, nőt és gyermeket kínzott halálra, vagy gyilkolt meg tömeges mészárlásai során. Ez volt a modern inkvizíció. A zsidó tankönyvírók, professzorok, tanárok és cenzorok szorgalmasan és fáradhatatlanul dolgoznak, hogy ezt a – zsidó szörnyeteg által irányított – programot pozitívan fesse le, így rejtve el, hogy egyetlen célja a Dzsentilek rabszolgasorba vetése. Ez nem csak az iskolákban, de sok más helyen is zajlik. A kereszténységhez hasonlóan a kommunizmus is csak egy horrorisztikus zsidó program a Dzsentilek leigázására és elpusztítására.

Idézet a zsidó Talmudból:
Baba Necia 114, 6: „A zsidók emberi lények, de a világ nemzetei nem emberi lények, hanem bestiák.“

A kereszténységről és a kommunizmusról bővebben a „Kereszténység és kommunizmus: a zsidó ikerpár“ című cikkben olvashatsz.

Az alábbi cikk nagyon sokatmondó, és felfedi a kommunizmus valódi arcát azzal kapcsolatban, hogyan avatkozik be a leigázott népek szexuális életébe (ami jellemzően zsidó szokás).

* * *

A kommunisták és a keresztények egyetértenek a homoszexualitás kriminalizálásáról

2008. május 19. hétfő

Amerikában az ateisták hajlamosak liberálisak lenni, s így a melegek egyenlőségét is nagyobb arányban támogatják. Emiatt sok konzervatív, evangélikus keresztény az ateizmust a homoszexualitás irányában liberálisabb viselkedéssel azonosítja. Valójában azonban az ateizmusban semmi olyan nincs, ami szükségessé tenné a melegek iránti egyenlő bánásmódot. Közel mindegyik kommunista rezsim kriminalizálta a homoszexualitást, és Oroszország is csak 1993-ban dekriminalizálta, amikor a kommunizmus elbukott. Manapság a korábbi orosz kommunisták együtt dolgoznak a konzervatív keresztényekkel (ortodox egyház), hogy a homoszexualitást újra bűncselekménynek nyilvánítsák. A jogszabály, amit Nyikolaj Kurjanovics képviselő terjesztett fel, visszahozná a régi törvényeket, és bűncselekménnyé tenné a melegek gyülekezését, ezzel betiltanák a meleg büszkeségi parádékat és találkozókat.

Hogy Kurjanovics törvénytervezete meddig fog eljutni, az kérdéses. Függetlenként nincs párt ami mögötte állna, de a tervezetet széles körben támogatják a korábbi kommunisták és azoka a pártok, amelyek az Orosz Ortodox Egyház szövetségesei. Ez a tervezet a legújabb próbálkozás az oroszországi meleg közösségek elnyomására.

Forrás: 365Gay
Az amerikai konzervatív keresztények szeretik támadni az ateista kommunizmust és a homoszexualitás iránti liberális hozzáállást is, de hogyan birkóznak meg a ténnyel, hogy a régi kommunista kormányok – és a maiak közül is néhány – annyira illiberálisak voltak a pornográfiával, homoszexualitással és hasonló dolgokkal kapcsolatban, amennyire a keresztények szeretnék az amerikai kormányt?

Miért nem halljuk soha, hogy a régi kommunista törvényeket dicsőítik? Miért nem halljuk őket beismerni, hogy csodálják az illiberális, totalitárius politikát? Érdekelné őket együtt dolgozni ilyen témában az illiberális ateistákkal, vagy az ateizmus- és kommunizmusellenességük miatt erre nem lennének hajlandóak? Kíváncsi vagyok, mi fontosabb nekik: a melegek, vagy az ateisták elleni bigottság?

Ettől függetlenül a fent olvashatóhoz hasonló hírek segítenek bemutatni, hogy attól hogy valaki ateista, még nem lesz liberális, toleráns, józanul gondolkodó, racionális, vagy bármilyen módon tisztességes. Az ateisták több, mint képesek arra, hogy az illiberális, tekintilyelvű, elnyomó politikai programoknak dolgozzanak. Nincs olyan politikai, filozófiai vagy társadalmi elképzelés, amit minden ateista magáénak vallana.

A legfontosabb az egyén politikai és személyes filozófiája, nem az, hogy teista vagy ateista. Nagyon kevés közös van bennem az ateista kommunistákkal, akikről a fenti cikk ír, és nem valószínű, hogy hajlandó lennék velük bármiféle politikai vagy szociális célért együtt dolgozni. Nem a kommunista nézeteik jelentik a problémát, hanem az illiberális hozzáállásuk, amik a politikai célok megvalósításának esetében nagyjából olyan értékessé teszi őket, mint hasonló helyzetben a vallási fundamentalistákat.

http://gblt.webs.com/Communists_Agree_with_Christians%20.htm

Forrás: http://web.archive.org/web/20151230084450/http://www.exposingcommunism.com/Death%20of%20communism%205%2003%2015.pdf

Kategória: A kommunizmus halála

Szertartás a Fehér Faj megmentéséért (2017. március 20-21.)

https://spiritsoferidu.files.wordpress.com/2017/03/fehc3a9r-szertartc3a1s-2017.pdf

Kategória: Uncategorized

Materializmus

A materializmussal kapcsolatos gondolkodás körüli konfliktus kétpólusú: vagy csak az létezik amit látok, vagy ez csak egy erkölcstelen őrület.

Az ellenség vallásoknak álcázott programjai azt hirdetik számunkra, hogy a materializmust le kell győzni, és minél kevesebb van belőle, annál jobb. „Ne légy olyan, mint a gazdagok!” Ezt csak azért csinálják, hogy elültessék a tömegek elméjében a szegénységet. Ettől azok gyengévé válnak. Hagyják kihasználni magukat, nem tiltakoznak, nem lázonganak egy olyan társadalomban, amelyben szinte semmijük nincs, és állatokként élnek. A gazdáik eközben márványpalotákban élnek, és aranytálcáról esznek. A tudat alatti programozás előkészíti mindezt.

Emellett lefekteti annak az elképzelésnek az alapjait, hogy a spirituális és materiális dolgok teljesen különállóak. Az anyagi világ és a test gonosz, ezért le kell győzni, hogy a fizikai halál után az ember elérje a megváltást és a paradicsomi élvezeteket. S mindezért cserébe a „vallásként” beállított ideológiára támaszkodó hatalmi rendszer csupán teljes engedelmességet vár. Mintha répát lógatnának a szamár elé.

Ezáltal eltüntethetik a valódi spirituális tudást – kulturális központokat, vezetőket pusztítanak el, aztán bevezetik saját programjukat, ami az eredeti, általuk megtámadott és eltávolítani kívánt kultúra hamisított, elferdített változata. Ennek lényege, hogy megváltoztatják a jelentést az eredeti szimbolizmus mögött, szó szerintivé változtatják, s erre építik fel azt a pszichológiai mintát, amit be akarnak vezetni.

Tudják, hogy milyen hatással van ez az áldozatok tudatára. Ebben a társadalomban az idő előrehaladtával az emberek a tudatosság egyre alacsonyabb szintjeire kerülnek. Az ilyen lényeket könnyű irányítani, könnyű rabszolgasorba taszítani, ahogy az ellenség akarja. Az idők változásával a pszichológiai minta dinamikáját is változtatják, ami a felszínen mindig újfajta jelleget kölcsönöz neki, azonban tudat alatt ugyanaz a minta mozgatja.

Ennek eredményeként materialista ideológiák ütik fel a fejüket, az ateizmus válik normává, majd természetes módon a következő lépés a materializmus saját életre kelt ideológiává változik. A spiritualitás csak humbug, csak fizikai dolgok léteznek. Ez a gondolkodás pedig ugródeszka a kommunizmusba, amelyben a múlt minden nyomát eltüntetik, az ember szó szerint csak egy gój, egy lélek nélküli, szenvedő állat. A kommunista (vagy legyen bármi is a neve manapság) állam válik Istenné, és ezt a zsidók irányítják a legfelső szinten. Csak vessetek egy pillantást például Észak-Koreára, ahol a vallásos áhítatot az ateista rabszolgaállam imádatává változtatták. Ez egy Jehova által felfalt világ.

Erről itt olvashattok többet:

http://groups.yahoo.com/group/JoSNewsletter/message/170

Egy pillanatra hagyjuk magunk mögött a spirituálisan üres és pszichológiailag összezavart társadalom gondolatát.

A minden teremtés mögött álló valóság fényből és hangból épül fel, s ezek különböző szinteken jelennek meg. Minden anyag spirituális energiából áll, ami a fény és hang különböző frekvenciáin rezeg, így a lelket és az anyagot nem lehet elválasztani. Minden csak fény és hang, amik különböző tudatokká állnak össze különböző szinteken.

A probléma, hogy a társadalmunk – az ellenség hatására – elvesztette az igazságot, és az életben úgyszólván a lovat a kocsi mögé kötötte. Éjt nappallá téve dolgoznak egy rabszolga-társadalomban, hogy a zsidók asztaláról kapjanak egy kis morzsát. Nem látják az igazságot, nem látják, hogy spirituális fényből vannak, és ezt a fényt naponta táplálniuk, ápolniuk kell, ahogy a testet a tápanyagokkal egy alsóbb szinten.

Ha így teszünk, elkezdünk felfelé mászni a metafizikai létrán, saját Logoszunk, saját fényünk és tudatunk magasabb szintjei, oktávjai felé. Ezáltal jobb világot építhetünk, teljesebb életet önmagunk számára, és ténylegesen kiélvezhetjük. Képessé válunk megteremteni a legmagasabb minőségű életet.

Jelenleg, a zsidó „Mátrix” rendszerében ezt a belső késztetést a magasabb szintű meta-fejlődésre elnyomják a rabszolga-társadalom mókuskerekével. Emellett az ember pszichéje már így is számos beteges (karmikus) problémát tartalmaz, köszönhetően alacsonyabb szintre csúszásának. Mindez együttvéve megteremti a feltételeket a negatív mértéktelenség és hozzáállás számára, ami manapság normális, és nem utolsó sorban a zsidók kezében tartja a végkimenetel feletti befolyást.

Vannak lények, akiket a katolikus program nem mer valódi nevükön nevezni, csak „Ragyogóknak” hívja őket. Ők állították, hogy az ember lelkére leselkedő legnagyobb veszély az, hogy nem él abban az igazságban, hogy fényből való lény. Ha ezt elveszíti, lesüllyed a tudatosság legalacsonyabb szintjére, ahol mindenféle negatív hatás fogja kínozni, és hamvaik el fognak veszni az idő viharaiban.

Állításuk szerint az emberi lélek egy alacsonyabb szintre van zárva (vagyis „bukott”). A lélek megtisztításával a fény magasabb szintjeire emelkedik, amíg a tökéletesedés folyamatát be nem fejezi, és a lény teljessé válik. Ragyogóvá.

Ez a „megváltás” valódi jelentése, ez a „gyógyulás” és „tökéletesedés”, amit a Magnum Opusszal lehet elérni. Ezért gyógyítók ezeknek az iskoláknak az Istenei. Az általuk tanított Gyógyulás a fény tökéletesedése, illetve ennek igazsága. Ők tisztában voltak vele, hogy az öregség, a szenvedés és a halál oka a tökéletlen állapot volt. Az öregedést betegségként tartották számon.

A Magnum Opus megváltoztatja a rezgésszintedet, és kivezet az útvesztőből.

A jóga lényegét a Yagya-gyakorlatok adják: a tapas, a belső tűz felhevítésének gyakorlatai megtisztítják a lelket, és a fény magasabb szintjére emelik. A Yagya-gyakorlatok tulajdonképpen tűz-rituálék, és a belső rituálék szimbólumai. Ez a bűnhődés a „bűnök” miatt. Ez utóbbi kifejezés annak a szennyeződésnek a neve, amit ki kell tisztítani a lélekből a magasabb szint eléréséhez. Az őseink szó szerint vett tisztátalanságként említik. A keleti szövegek szerint a jóga célja, hogy megtisztítsa a testet a belső, spirituális tűzzel (tapa), és a Kumara-állapot felé vigye.

Látható, hogy ezeket a kifejezéseket és fogalmakat elferdítette az ellenség. Itt visszakanyarodhatunk a cikk elejéhez. Az ellenség azért változtatja meg a fogalmakat a kifejezések mögött, hogy elpusztítsa azokat, és kárhozatba taszítsa az emberiséget. A katharok spirituálisan magasan fejlett lények voltak, és ismertek voltak gazdag társadalmukról, művészetükről, szépségükről, tudásukról és becsületükről. A belső és külső fényt imádták, és az igaz Istent, Sátánt – többek között a latin Lucibel vagy Lucifer néven. Ők voltak a Grál misztériumainak, vagyis a Magnum Opusnak az őrzői:

http://groups.yahoo.com/group/JoSNewsletter/message/333

http://groups.yahoo.com/group/JoSNewsletter/message/331

http://groups.yahoo.com/group/JoSNewsletter/message/210

A katolikus egyház három évtizedet töltött háborúskodással, hogy kiirtsa őket. Milliókat öltek meg, és mikor a tűz kihunyt és a vér megszáradt (a katharok olyan jól és bátran harcoltak, hogy a 300.000 fős pápai seregnek évtizedekig tartott leigázni egy Texasnál kisebb területet), hazugságokkal hintették be a sírjukat. Úgy tettek, mintha a katharok csak eretnek keresztények lettek volna. Ezt azért tették, mert az egyháznak el kellett titkolnia a tényt, hogy a 13. századi Európában még mindig léteztek Pogány területek és kultúrák, valamint tisztában voltak vele, milyen vádakkal illették a katharok Rómát. Felfedve a teljes igazságot, vagyis hogy a katolikus Róma ideológiája nem más, mint egy zsidók által kreált, korrupt hamisítványa az eredeti vallásnak, a manapság „Pogányok“ néven ismert népek vallásának. Ha az egyház ténylegesen megnevezi őket, örökre lelepleződnek.

A katharok azt állították, a Rómából eredő hamis zsidó program a kárhozatba juttatja az emberiséget, mert eltünteti a megváltáshoz szükséges valódi tudást, és a legalacsonyabb tudati szintre juttat mindenkit. Egy halott világgá változtatja a világot. Felismerték, hogy a zsidó Jehova a legbetegesebb gonoszságot megtestesítő szörnyeteg, ahogy népe, a zsidók, valamint az elzsidósított gójok is. Sok kathar inkább a tűzhalált választotta, mintsem hogy megtagadja az igazságot. Ők maguk vetették magukat a tűzbe, nem voltak hajlandóak meghajolni Júdea gonoszsága előtt. Nem akartak egy halott világ részévé válni.

A kereszténység zsidó megalkotása:

http://groups.yahoo.com/group/JoSNewsletter/message/233

Forrás:

http://web.archive.org/web/20151230084450/http://www.exposingcommunism.com/Death%20of%20communism%205%2003%2015.pdf

Kategória: A kommunizmus halála