A Nagy Hadművelet (július 21 – augusztus 5)

Forrás: https://ancient-forums.com/viewtopic.php?f=24&t=42584

Üdvözletem minden Sátáni Harcosunknak!

Mindenki láthatja, hogy a háború minden szinten fokozódik. Idén számos fontos esemény következett be, és fog bekövetkezni. Fej-fej mellett nyerjük a csatákat az ellenséggel, ezért kitartónak kell lennünk. Az ellenség már nincs olyan jó pozícióban, mint régen. Sokan közülük csődbe mentek, vagy elvesztették a jó hírnevüket (pl. Ellen DeGenerált). Az oda-vissza irányuló spirituális hadviselésnek sok más példája is látható volt az elmúlt időszakban.

Ilyen példa az ellenség próbálkozása a 2020-as USA választások elcsalására. Az ellenség szinte már nem is próbálja fenntartani a látszatot. Észrevettétek, hogy milyen intenzitással mozgósítják a civilizációpusztítókat, hogy elpusztítsák azt a Fehér Fajjal együtt? Ezen a ponton már csak szándékosan lehet figyelmen kívül hagyni az ellenség előrenyomulását. Nincs “nem tudtam róla” vagy “nem láttam előre”. Ahogy Rómában felbujtották a tömegeket, hogy döntsék le a “római bálványokat”, most is rábírják az idióták tömegeit – a judenpresse támogatásával -, hogy döntsék le a Pogány lelkű emberek modern bálványait, akik az elmúlt évszázadok legjobb civilizációit alapították. Minden zsidó állítás ellenére ezek a civilizációk adtak a – világban és a középkorban – rabszolgasorban sínylődő embernek lehetőségeket és fejlődést.

A Vízöntő kora az Ember kora lesz.

Hozzáfért valaha könnyebben az ember a tudáshoz, oktatáshoz és spirituális tanításokhoz, mint ma? Az ellenség újra megpróbálja ezt a célunkat is elpusztítani, de kudarcot fognak vallani. Sátán győzedelmeskedik felettük. Egy jobb kor hajnalán vagyunk, és az ellenség megpróbálja megakadályozni, hogy jobb sorsot kovácsoljunk magunknak. Újra harcolnunk kell, hogy leszakíthassuk a gyümölcsöt a Sátáni Kor fájáról.

Az ellenség egy lélektelen, idegen elméjű reptilián szörnyekből álló banda. Ahogy az ellenség gurul lefelé a lejtőn, úgy erősödnek a próbálkozásai, hogy az emberiséget is magával rántsa. Egyre világosabban látható mindenki számára, hogy alacsonyabb rendű majmokra akarnak cserélni minket, akik szétrabolnak minket és sárba tiporják a civilizációnkat, mindössze semmitmondó zsidó kifogások alapján. A Fehér Faj egyre jobban érzi a hívást, hogy szembenézzen azzal, milyen sors vár rá, ha hagyja, hogy a zsidók átvegyék az irányítást népünk és az emberiség kollektív sorsa felett.

Sokan közületek aggódnak. Ez az aggodalom a népünk iránt érzett szeretetből fakad. De tudnotok kell, hogy nincs több okotok az aggódásra, mint a reménykedésre. Közeleg, sőt, már itt is van a közbelépés. Nem ez az első alkalom, hogy a fajunk túléli és átvészeli a sivatagi gyíkok és primitív, fosztogató majmok terveit. Mint amikor egy almafa rengeteg almát terem, amik alig férnek el a kosárban: néhányan közülünk ki fognak esni a kosárból, de maga a kosár tele van, és olyan erősek vagyunk, mint mindig is voltunk. A Fehérek elleni támadások erősödni fognak, de a felettünk őrködő hatalmak közbelépése is erősödő hullámokban történik. Amire most szükségünk van, az a bátorság és a tiszta gondolkodás.

A világ már tisztán látja, hogy mi az ellenség és mik a terveik. Az ellenség folyamatosan bezárva akarja tartani az embereket, hazudni akar nekik; létre akar hozni egy primitív majmokból felépülő, állandó megfigyelés alatt álló világállamot, amiből nem lehet megszökni; és eközben be akarja vezetni a reptilián technokráciát, ami az emberiséget lényük velejéig rabszolgasorba taszítja. Mindez a hányadék kódolva van a héber bibliában, ami tevékenységünknek köszönhetően gyors ütemben omladozik. Ennek folyományaként az energiáik nem tudnak kiteljesedni, és a varázslataik félresikerülnek. A Covid-válság az ellenség minden álarcát letépte.

Sátán és az Isteneink egyre erősödnek, ez egyre jobban látható. Függetlenül attól, hogy mi történik a külső világban, maradjatok elszántak, és fejlődjetek tovább. Az energiák még mindig kaotikusak, és egyre zavarosabbá válnak, amíg el nem érjük terveink “Káli”-fázisát.

A kereszténység olyan gyorsan porlik szét, hogy meg sem kell lepődnünk e zsidó hazugságörvény ellen irányuló általános Dzsentil gyűlölet erősödésén. A kereszténység leírhatatlan mértékben ártott a Dzsentileknek, ahogy az iszlám is. Mindkettő a héber baszogatásra, átverésre és hazugságokra épül, s egyetlen céljuk az emberi lények lelkének elrablása és rabigába hajtása.

Az ellenséggel együtt ez a kollektív kárhozat-rendszer is hanyatlik. A kereszténység létrehozásának egy célja volt: a Dzsentilek rabszolgasorba hajtása és elbutítása. Ha megnézzük ennek az eredményeit, láthatjuk, hogy a globális lélek elutasítja ezt a programot. Ez a tendencia fel fog gyorsulni.

Az energiáinkat bölcsen kell felhasználni, mivel nem sprintet, hanem maratont futunk. A célunk, hogy folytassuk azt, amire az Istenek utasítanak.


Alább következik a rituálék menetrendje. Az egész július 21-én kezdődik, 29-30-ánt tetőzik, és augusztus 5-ig tart. Ebben az időszakban keményebben kell lecsapnunk rájuk, mint ebben az évben bármikor.

Legalább 2-szer ismételjük a Héber Ábécé Visszafordítása című szertartást, és legalább 2-szer a többit is, minden nap.

Július 29-től augusztus 1-ig pedig verjük szét az ellenséget brutálisan, és ismételjük a rituálékat annyiszor, amennyiszer csak lehetséges.

Itt most nem szabad eltunyulnunk! Az átkokat el kell távolítanunk, Sátán áldásait pedig meg kell kapnunk. Ha eddig lusta voltál, most tedd azt, ami helyes! Tedd meg Sátánért és az Istenekért, és vegyél részt a Nagy Offenzívában!

Meg fogjuk védeni a sajátjainkat. Sokunkat ért veszteség a Covid és az általános helyzet miatt. Mindent újra fogunk építeni, és gondoskodunk róla, hogy minden normális és optimális módon menjen. Mindig maradjatok erősek, és maradjon erős a hitetek!


NAPI RITUÁLÉK ÉS AZ ISMÉTLÉSEK SZÁMA:

Idén július 29-30-ra esik a Tisá beáv, amikor a zsidók többek között arról emlékeznek meg, amikor a rómaiak elpusztították a második szentélyüket.

Ne gondoljátok, hogy a fentiek nehézséget jelentenek, gyerekjáték az egész. Ha ezzel az Offenzívával végeztünk, további munkák jönnek, hogy learassuk a babérokat.

A fentiek mellé használjátok az Offenzíva-Koordinátort a legjobb hatás elérése érdekében (Bővebben).

Amikor a visszaszámláló 0:00:00-t mutat, kezdjük a Héber Ábécé Visszafordítása rituálét. Amikor 1:00:00-t mutat, kezdjünk egy másik rituálét, pl. a Fehér Faj Felébresztését.

Sátán és az Istenek adják áldásukat a támadásunkra!

DICSŐSÉG SÁTÁNNAK MINDÖRÖKKÉ!

Kategória: Uncategorized

A Spirituális Hadviselés új korszaka: Az Offenzíva-koordinátor

Forrás: https://ancient-forums.com/viewtopic.php?f=24&t=41482

Üdvözletem minden Sátáni Harcosunknak!

Az elmúlt hónapokban közülünk sokakat ért jelentős mértékű, barbár támadás; legfőképp azért, mert győzelmeket könyvelhettünk el, és az ellenség erre veszett kutyaként reagált. Olyan helyzetbe hozták magukat, amiből már nem tudnak visszalépni: néhány nagyobb tervük nem csak egyszerűen lelepleződött, hanem olyan világméretű szinten került napvilágra, hogy most már visszaszoríthatatlan ellenállásba ütköznek. Évtizedek óta szövögetett terveik visszaütöttek, és a több ezer éve építgetett zsidó “Mátrix” több helyen is léket kapott.

Innentől kezdve minden a Spirituális Hadviselésünkön áll vagy bukik, ami a győzelemért vívott harcot is lerövidíti. Az ellenséget az elmúlt két hónapban olyan mértékű lelepleződés jellemzi, amilyet évtizedek óta nem láttunk.

Az elkövetkező években fokozódó helyzet megköveteli, hogy hűségesen, kudarcot nem ismerve végezzük tovább a Spirituális Hadviselést, felhasználva a rendelkezésünkre álló eszközöket. Az ellenség nagy csatákból került ki vesztesként. A “koronavírus” első fázisának káoszában tízből kilenc csatát elvesztettek, a beléjük vetett bizalom globális szinten megremegett, és sok éve készülő terveikre is fény derült. Az összeesküvésük így már olyan ellenállással néz szembe, ami nehézkessé teszi, vagy akár teljesen el is lehetetleníti annak kiteljesedését.

Azonban a tízből az az egy csata amit megnyertek a járványhelyzet során, súlyos lehetőségek magvait vetette el: elnyomó törvénykezés, félelem általi uralkodás és hasonlók. A hadviselés nélkül ezek ragályként fognak az emberiség jövőjére telepedni. A párbeszéd is megindult többek között a jövőben készülő intenzívebb korlátozásokról. Bármi is történjék, ha elegendő alkalommal végezzük el a végső rituálét (a Héber Ábécé Visszafordítását), a végén az egész vissza fog ütni az ellenségre, a mi oldalunk pedig előnyre tesz szert.

A Spirituális Hadviselés végzése által Sátán védelmébe kerülünk, valamint saját magunkat is megerősítjük. Kiegyensúlyozottnak és realistának kell maradnunk. Tartsuk észben a nagy tervet, de ne hagyjuk kicsúszni a talajt a lábunk alól, mert akkor a földre kerülünk. A földre kerülve bárki belénk rúghat, és nem sok ember hajlandó felsegíteni. Mindenkire más és más megpróbáltatások várnak a jövőben, de ezt együtt kell csinálnunk.

Éreztem és megtapasztaltam néhányunk helyzetét, akik ebben az időszakban pénzügyi vagy egyéb veszteségeket szenvedtek. Ezek oka vagy az ellenség hadviselése, vagy a fizikai korlátozások voltak, amik munkanélküliséghez vezettek. Sátán és az Istenek velünk vannak, nem vagyunk egyedül, viszont nekünk is tennünk kell a részünket. Hamarosan jönnek még rituálék. Legyetek erősek, acélozzátok meg szíveteket és elméteket!

A nemsokára érkező rituálék a mieink megsegítésére fognak irányulni, ahogy korábban is. Minden a tervek szerint fog menni, persze a megfelelő időben. A bolygók állása hamarosan megfelelő lesz ehhez. Tekintve az ellenség helyzetét, ezek csak az általános siker megerősítését fogják szolgálni, szóval minden ellenünk irányuló támadást és eseményt vehettek pozitív visszajelzésként. Maradjatok tudatában annak, hogy a dolgok jobbra fordulnak, és jönnek a változások.

És most jöhet a lényegében kicsi, de meglepetésnek annál nagyobb bejelentés, amit már pár napja megemlítettem.

Spirituális Sátánista Harcosaink, ezennel bemutatom nektek a Spirituális Sátánista Irányítótermet:

https://evilgoy.com/

Ideje bevezetni valamit, amit mindenki imádni fog!

Mostantól kezdve rendelkezésünkre áll egy univerzális koordinációs időzítő, amivel összehangolhatjuk a hadviselésünket a nap folyamán. Bárhol is vagyunk a világon, az időzítőn ugyanazt fogjuk látni, így minden második órában egyszerre támadhatjuk az ellenséget. Ily módon mindig, amikor Visszafordító Rituálét végzel, tudhatod, hogy szerte a világon mások is együtt csinálják veled.

Nem kell megszállottan figyelni az időzítőt, vagy átszervezni a napirendedet. Ha valaki nem tud az időzítőhöz igazodni, nem gond, mert így van, aki kitöltse a két időpont közti részt, vagyis egy folyamatos hullámot tudunk tartani.

A lényeg, hogy amikor tudsz, igazodj az időzítőhöz. Ez naponta 12 lehetőség a Végső Tóra-Visszafordító Rituálé (TVR) végzésére. Időzónától függetlenül részt tudsz venni a TVR végzésében. Naponta legalább egy alkalomra mindenkinek törekednie kell, a kettő már nagyon jó, a három pedig egyenesen kiváló!

Az időzítő úgy van beállítva, hogy egy szimbolikus Sátáni város időzónájából működjön, ami központi szerepet kapott az ellenség legyőzésében a legutóbbi alkalommal. Ez később megváltozhat, de nem fogja befolyásolni az alkalmazás funkcióit. Ez csak technikai dolog.

Android Alkalmazás

Emellett kifejlesztettem egy egyszerű Android alkalmazást, amit közvetlenül telefonról is lehet használni a TVR-ek végzésére. Ez magába foglalja azokat a TVR-eszközöket, amik Luminescence nevű Fivérünk telefonos applikációjában is benne voltak. Tökéletesen működnek az applikációba integrálva, így az offline is használható.

Ezzel az applikációval a fórumot is böngészhetitek. Ez telefonon, nem pedig az applikáción keresztül történik – keress rá a “Webviews”-ra, ha több infót szeretnél erről a módszerről. Elérhető a Papság posztjainak RSS-hírfolyama, teljes JoS PDF-ek, így ezek mindig ott lehetnek a telefonodon. A jelenlegi bolygóállások is rendelkezésre állnak, például megnézheted, melyik jegyben jár a Hold.

Képességeimhez mérten minden óvintézkedést megtettem, hogy az applikáció biztonságos legyen, és – a közvetlenül a JoS oldalához kapcsolódó RSS-hírfolyamon kívül – semmilyen kommunikáció ne történjen a háttérben. Az RSS-hírfolyam használatakor felugrik egy értesítés, megjeleníti a JoS weboldalának IP-címét, és megkérdezi, hogy engedélyezed vagy elutasítod a kapcsolatot. Ez szükséges, hogy láthasd az RSS-hírfolyamot a telefonodról. Ez manuális lépés, maga az applikáció sosem fut a háttérben.

Az alkalmazásnak két változata van:

1. Szokásos – ennek van egy szuper Kobra-ikonja, és jelszóval védett, szóval illetéktelenek nem férhetnek hozzá. A futtatásakor bekéri a jelszót, ami egyszerűen 666.

Letöltési link

2. Privát – ez a változat mindent megtesz azért, hogy láthatatlan és elérhetetlen legyen a telefonodon. Az ikon és a név teljesen általános. Sem maga a telefon, sem más appok nem fognak tudni róla, hogy használod ezt az alkalmazást. A jelszó ehhez is 666.

Letöltési link

Aki iPhone-t használ, annak marad a http://www.evilgoy.com, sajnos egy ilyen alkalmazás sosem fog az App Store-ba kerülni…

Ha kérdésetek vagy visszajelzésetek van, nyugodtan írjatok.

Ideje a nagy Ellentámadásnak! IRÁNY A GYŐZELEM!

DICSŐSÉG SÁTÁNNAK MINDÖRÖKKÉ!!!

Kategória: Uncategorized

A háromágú lándzsa és a 666 mantrája

A hindu szövegekben a lélek és az univerzum teremtéséhez szükséges három erőt a Trident, vagyis a háromágú szigony jelképezi. A szigony három ága a tűz, az éther és a víz, illetve mind a háromhoz a hatos számot kapcsolják, így a Trident a 666 szimbóluma. A Keleten a teremtés száma a 18, amit a 6+6+6 kiad. Ezt a Puránák (hindu szent iratok) is megemlítik.

A hinduizmus spirituális ábrázolásain a Tridentet a három fő nádiként, a lelket alkotó három erőként jelenítik meg. Ez a Szvasztikához is kapcsolódik:

A három kígyó-csatornát Keleten a Trident, Nyugaton Hermész botja szimbolizálja. Mindhárom teremtő erőhöz és hozzá tartozó számhoz egy betűt rendeltek, ami az adott erő rezgését képviseli, és útmutatást ad arra, használatára. A Trident három erejének neve “SZAM”.

Számokkal leírva a SZAM a 666. Ez a Nap száma, a manifesztáció, a megnyilvánulás mantrája. A SZAM szóból ered az angol SUN (Nap) szó is. A Nap maga az életerő, és a Kígyó szimbóluma, ezért nem meglepő, hogy a SZAMMASZ mantra használható a Kígyó felemeléséhez.

Az SZ, A és M a három erő, ami a Szvasztikát alkotja, ehhez kapcsolódik a 666, mint a kígyó nap-szimbóluma. A három erő a Szvasztika középpontjában találkozik és innen sugárzik kifelé, mint egységes Teremtő Erő.

A háromágú szigonyt (avagy “vasvillát”) és a 666-os számot mindig is az Ördöggel azonosították. A Devil (az Ördög szó angolul) a indo-európai szanszkrit Dévi szóból ered, amelynek jelentése “belső életerő”, vagy “kígyóenergia”. A kígyó a Nyugaton a lélek, a Keleten a prána szimbóluma, valamint természetesen az Ördögé. Sok esetben az Ördögöt kígyóként személyesítik meg, illetve a kígyót az Ördög totemjeként használják.

És hogy a SZAM miért a teremtés mantrája?

 • Az SZ a tűz, a teremtés és megnyilvánulás szikrája
 • Az A felerősíti és kiterjeszti a teremtés folyamatát
 • Az M lét minden szintjén manifesztálja

Az ősi Dzsentil hermetikus szövegek a teremtést “tüzes (SZ) éternek (A)” hívják, amelyet helyesen az M zár le.

A keleti szövegek szerint a SZAM a megnyilvánulás mantrája, a teremtés szava, ami a kígyóhoz kapcsolódik. A Püthagoreusok együtt használták a 666-ot, a pentagrammot, és az Uroboroszt, mint az élet szimbólumát.

Ily módon tehát Sátán száma, a 666 tulajdonképpen megegyezik az élet mantrájával, a SZAM-mal.

Források:

 • Mantra Yoga And Primal Sounds: Secrets Of Bija [Seed] Mantras, David Frawley
 • The Enlightenment Of Vairocana Alex Wayman, R. Tajima
 • Shakti Realm Of The Divine Mother, Vanamali

A cikk forrása: https://www.ancient-forums.com/viewtopic.php?f=24&t=25188

Kategória: Uncategorized

A mantrák kabbalisztikus elferdítése

A teremtés és megnyilvánulás szava a keleti és ősi nyugati szövegekben a “SzAM”.

A zsidók ezt ellopták, és saját rendszerük “anya-betűivé” tették, “AMSZ”-szé ferdítve. Ők így dolgoznak… A Dzsentil szövegek mind “SZAM”-ot emlegetnek, mivel:

 • Az SZ a tűz, a teremtés és megnyilvánulás szikrája
 • Az A erőt ad a teremtés folyamatának
 • Az M beteljesíti a megnyilvánulást

Az SZ hangot a szó végére mozgatva a szó hatalmát vesztette. Az ősi Dzsentil hermetikus szövegek a teremtést “tüzes (SZ) éternek (A)” hívják, amelyet helyesen az M zár le. A zsidók a teremtést megindító erőt a végére mozgatták, így hatástalanítva az egészet.

Forrás: https://www.ancient-forums.com/viewtopic.php?f=24&t=25166&sid=a77778286cb2ff703f9d0c6160125086

Kategória: Uncategorized

Hogyan emeljük fel a Kundalinit?

A Kundalini felemelésének folyamata több aspektusból és állapotból áll. Ezek a következők:

 • Prána-Kundalini
 • Csit-Kundalini
 • Para-Kundalini

A Prána-Kundalini a tűz állapota és aspektusa. A gyakorlók ezen a szinten érzik az energia tüzét, amint végighalad a nádikon és a csakrákon, megtisztítva az összes rendszert a következő szintekre való felkészítésként.

A Csit-Kundalini maga a Kígyó, amint felkúszik a szusumna nádin, összekapcsolódik a hatodik csakrával a fej közepén, és egy energiahullámot generál, ami teljesen kinyitja a koronacsakrát és a szívcsakrát. A csit jelentése “tudat”.

A Para-Kundalini szintjén a koronacsakra teljesen kinyílik, létrejön a teljes áramkör. Ennek a folyamatnak a vége a Para Shiva, ami a teljesen nyitott koronacsakrára utal. A para jelentése “szupertudat”, vagy “lélek”, és a teljes pszichikus ébredésre utal.

Ennek a folyamatnak a részeként a korona teljes kinyílása szintén egy energiahullámot generál, ami:

 1. A felső három csakrán keresztül leáramlik a szívcsakrába, összekötve őket
 2. A szívcsakrából leáramlik a gyökércsakrába, összekötve őket
 3. Felhúzza magával a Csit-Kundalinit a koronáig, és véglegessé teszi az áramkört

A szívcsakra az alsó és felső csakrák összekötője. A folyamat három legfontosabb csakrája a korona, a szív és a gyökér.

A gyakorlathoz alkalmazandó mantra a “SAMMAS”:

 1. Vibráld a “S” hangot a gyökércsakrádba.
 2. Vibráld az “A” hangot a szívcsakrádba.
 3. Vibráld az “M” hangot a koronacsakrádba.
 4. Vibráld az “M” hangot a koronacsakrádba másodjára is.
 5. Vibráld az “A” hangot a szívcsakrádba.
 6. Vibráld a “S” hangot a gyökércsakrádba.

A SAM ennek a három csakrának a bidzsa-mantrája. Az S a tűzhöz és a gyökérhez, az A az éterhez és a szívhez, az M a vízhez és a koronához kapcsolódik. Ez a három fő energia és csakra, amik a “három erőt”, “három Istent” jelképezik: Brahmát, Visnut és Sívát.

A gyakorlathoz alkalmazandó pránajáma a váltott orrlégzés. Ezt a teljes mantra előtt és után kell elvégezni. Az Ikerkígyó-meditációt szintén el lehet végezni a gyakorlat részenként, ezt alább találjátok.

A SAMMAS a Napisten ősi mantrája. A Napisten a felemelkedett Kígyó jelképe. A Keleten ez a Shakti, a Kígyó mantrája, a jelentése “egyesítés”. Arra utal, amikor Sátán Kígyója már minden csakrán áthatolt és átalakította őket. A háromágú lándzsa is ennek a szimbóluma, és az Ördöggel azonosítják (az Ördög angolul Devil, a szanszkrit Dévi pedig a kígyóerő). A Sammas Azazel ősi babilóni neve is.

Váltott orrlégzés [Nap/Hold-légzés, Anuloma Viloma]

 1. Zárd le a hüvelykujjaddal a jobb orrlyukadat és lélegezz be a bal orrlyukadon 4 számolásig, majd tartsd benn 6 számolásig a levegőt.
 2. Most fogd le a bal orrlyukadat a hüvelykujjaddal, és lélegezz ki a jobb orrlyukadon 4 számolásig lassan és egyenletesen.
 3. A bal orrlyukadat továbbra is lefogva lélegezz be a jobb orrlyukadon 4 számolásig, majd tartsd benn a levegőt 6 számolásig.
 4. Most zárd le a jobb orrlyukadat a hüvelykujjaddal, és lélegezz ki a bal orrlyukadon 4 számolásig lassan, egyenletesen.

A fenti négy lépés tesz ki egy sorozatot, tehát:

 1. Balon be
 2. Benntart
 3. Jobbon ki
 4. Jobbon be
 5. Benntart
 6. Balon ki

Akiknek még újak a légzőgyakorlatok, csináljanak 5 sorozatot, de többet ne. Több hónapig is eltarthat mire nagyobb ismétlésszámra válthatsz. A gyakorlott meditátorok csinálhatnak 10-nél többet is. A kevesebb mindig jobb a légzőgyakorlatok esetében, ne erőltesd, ne csinálj többet mint ami kényelmes. SOHA nem szabad hirtelen fáradtságot érezned, mert ez egy vészjel, hogy meg kell állnod. Soha ne tartsd benn a kényelmes időtartamnál tovább a levegőt. Ha erőlteted ezeket, az veszélyes lehet.

Fontos hogy lazíts, és szánj rá elég időt.

A gyakorlott meditátorok egyenlőtlen időtartamokat is alkalmazhatnak, például 2 számolás a belégzés, 8 a benntartás, 4 a kilégzés. Ezt azonban nem szabad változtatni az adott meditáció során. A fenti gyakorlat elvégzése kiváló gyógyító munkák után, illetve energialeadást igénylő munkák után, mivel kiegyensúlyozza a lélek energiáit.

Ez a gyakorlat a fejbe és a felső csakrákba irányítja a pránát/boszorkányerőt, kiegyensúlyozza az ida és pingala csatornákat [a Nap- és Hold-nadit], és megtisztítja őket a kígyó biztonságos felemelkedéséhez.

A légzésbenntartás közben a fókuszt és enyhe nyomást a tobozmirigyre vagy valamelyik csakrára is irányíthatod.

© Copyright 2009, 2013, 2018, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457

Ikerkígyó-meditáció

Ezt a meditációt a JoS papságának néhány tagja kapta Thoth-tól és Azazeltől.

 1. Lazíts és helyezkedj el teljesen kényelmesen. Tisztítsd meg az aurád és a csakráidat.
 2. Vizualizáld a gyökércsakrádat, ahogy fényesen ragyog. Ezután vizualizálj egy ragyogó fényfolyamot, ahogy kiemelkedik ebből a fénylő csakrából. A fényfolyam hozzákapcsolódik a második csakrádhoz, fényesen ragyogóvá téve azt. Folytasd így tovább, hozzákapcsolódva minden csakrához, egészen fel a koronacsakráig, megvilágosítva mindegyiket. Az aranycsakrádat is hozzákapcsolhatod, ami a fejed fölött van (ezt nem muszáj).
 3. Most terjeszd ki a fényfolyamot egy rúddá. Vizualizáld ahogy ez a rúd pörög. Pörgesd egyre gyorsabban. A rúdnak fényesen kell ragyognia. Most utasítsd a rudat, hogy pörögjön fénysebességgel.
 4. Most koncentrálj ismét a gyökércsakrádra, ami úgy néz ki, mint egy ragyogó fénygömb. A gyökércsakrából két kígyó emelkedik ki. A caduceushoz hasonlóan kifelé indulnak, majd visszafordulva összekapcsolódnak a második (szexuális) csakránál, fényessé téve azt.
 5. Ismét kifelé, majd befelé fordulva összekapcsolódnak a harmadik csakrával, megvilágosítva.
 6. Folytasd ugyanezt felfelé egészen a koronacsakráig, vagy akár a 8. és 9. csakráig.
 7. Most pörgesd meg ismét a rudat fénysebességgel.
 8. Ha akarod, térj vissza a kígyókhoz, és csinálj egy újabb kört.

© Copyright 2005, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457

Forrás: https://www.ancient-forums.com/viewtopic.php?f=24&t=25116&p=112720#p112720

Kategória: Uncategorized

A tűzlégzés célja

A legtöbb erről szóló szöveg nem említi, hogy miért fontos a tűzlégzés a Kundalini-jógában.

A Tantrák szerint a szamszkarákat felajánljuk a Manipura csakra tüzének. Lényegében itt a köldökcsakra aktiválásáról van szó, ami megtisztítja a szamszkarákat, vagyis a csakrákban és az elmében elraktározott karmikus lenyomatokat. Ez a csakra uralja az elme fejlődését és átalakulását, beleértve a pszichikus képességeket is. A psziché és az energiaközpontok ily módon való megtisztítása és átalakítása nagyon fontos lépés a Kundalini-folyamatban. A módszer neve szanszkrit nyelven azt jelenti: “az elme megtisztítása”.

Néhány szövegmagyarázatban kijelentik, hogy a tűzlégzés legfőbb célja a Kundalini felébresztése és felemelése. A tűzlégzés létrehozza a tisztítótüzet, átkeringteti a csakrákon és nádikon, így téve lehetővé, hogy ez a folyamat a megfelelő módon mehessen végbe. Azonban a lélegzet benntartását eltüntették ebből a folyamatból, ugyanis ebben rejlik a valódi erő. Az egész energiarendszer a köldökcsakránál kapcsolódik össze.

A köldökcsakrát is igénybe vevő krija instrukciói az alábbiak:

 1. Koncentrálj az orrlyukaid közötti területre.
  Hibásan az orr hegyét szokták javasolni, de például sok egyiptomi ábrázoláson az Ankh is az orrlyukak közé mutat, jelezve a helyes fókuszpontot. Esetleg a harmadik szemedre is fókuszálhatsz, de a szusumna valódi aktiválási pontja az előbb említett helyen van.
 2. Alkalmazd a gyökérzárat, és helyezd a nyelved a szájpadlásodra. A nyelv hegye a metszőfogak mögötti részt érintse.
 3. Végezz tűzlégzést az előbbi pozíciók megtartásával.
 4. Tartsd benn a levegőt, és alkalmazd az előbbiek mellé a köldökzárat is.
 5. Lélegezz ki.

A gyakorlat hatása:

 • Kinyitja és megtisztítja a szusumnát és a csakrákat
 • Átkeringteti az energiát a szusumnán és az egész lelken
 • Felébreszti a Kundalini-erőt (ezt a krija használói és a szövegek is megerősítik)

Ez a gyakorlat a Kundalini-jóga alapja, ezért jelenik meg szimbolikusan számos alkímiai ábrázoláson. A Keleten ezt titokban tartották, és csak nagyon kevés könyvben jelenik meg, a hatásaira vonatkozó használható magyarázat nélkül. Amíg Badzsán jógi nem tette népszerűvé ezt a gyakorlatot, szinte senki nem tudott róla.

Források

 • The Chakras, Yogi Bhajan
 • Path Of Fire And Light, Swami Rama
 • Kundalini Yoga: The Flow of Eternal Power – a Simple Guide to the Yoga of Awareness as Taught by Yogi Bhajan, by Dharam Singh Khalsa (Author), Darryl O’Keeffe (Author)

Cikk forrása: https://www.ancient-forums.com/viewtopic.php?f=24&t=24687&p=109672#p109672

Kategória: Uncategorized

A rejtett csakra felfedése

A csakrák rendszerének alábbi, ritka ábrázolását Sabhapaty Swami tette közzé az “Om: A Treatise on Vedantic Raj Yoga Philosophy” (Om: Tanulmány a védantikus radzs-jóga filozófiájáról) című művében. A képen látható egy nagyobb csakra, ami az orr alatt helyezkedik el.

Az ellenség kabbalisztikus rituáléival épp ezt a területet, az orr alatti részt akarja megkötni. A katolikus egyház jezsuitái is végeznek ez ellen megkötő szertartásokat.

Ha ezen a ponton meditálunk, ez a csakra aktiválja a szushumana-pontot az orrlyukak között, illetve a harmadik szemet és az fejbe lévő energiaközpontokat. Emellett a keresztcsonti csakrát is kinyitja, mivel a harmadik szem és a keresztcsonti csakra a szusumna két végpontja. Ez lehetővé teszi, hogy Sátán Kígyójának felemelésének előkövetelményeként az energia ebben a nádiban áramoljon.

A hatodik, vagyis a Manas csakra teljes bekapcsolásához a szusumna a kulcs. Az ellenség – ahogy a Kabbalájukban is állítják – azért köti meg az orr alatti csakrát, hogy az emberek elfelejtsék korábbi életeiket, és megfosztassanak pszichikus képességeiktől. A szusumna megnyitása a Kundalini-jóga egyik mérföldköve. Ennek a pontnak a megkötése viszont pontosan ezt akadályozza meg. A Keleten ezért is hívják a szusumnát szushumánának.

Forrás: https://www.ancient-forums.com/viewtopic.php?f=24&t=24446&p=107813#p107813

Kategória: Uncategorized

Básztrika – A Kundalini-jóga legfontosabb légzőgyakorlata

A Básztrika pránajámáról azt mondják, a Kundalini-jóga legfontosabb légzőgyakorlata. A haladó szövegek szerint a gyakorlat célja az energia Shakti (szusumna) nádiba irányítása, és a három nagy csomó feloldása. Ezek a három csomó a következő:

 • Rudra-csomó: a medence aljához közel helyezkedik el, a Muladhara és a Swadisthana csakrák közelében
 • Visnu-csomó: a Manipura csakra közelében található
 • Brahma-csomó: az Ajna csakránál található

A pránajáma célja a Kundalini felébresztése és felvezetése a korona felé. Két módszert alkalmaznak mellette:

 • A Múla bandhát, ami az energiát a Shakti nádiba vezeti
 • Az orrlyukak közötti területre való koncentrálást (ezt a kriját elferdítették, és az orr hegyére való fókuszálást javasolják)

Ez utóbbi a Shakti nádi bekapcsolási pontja. Ezt a kriját azért tartották titokban, mert mindkét orrlyukat teljesen kinyitja, és a lélegzet energiája így a Shakti nádiba áramlik. Keleten ezt a nádit úgy is említették, mint “a Nap és a Hold Frigye”, mivel a Nap- és Hold-jellegű energiákat egyesíti. A helyesen végzett Kécsari-mudra, amelynek során a nyelv a szájpadláson fekszik, a hegye pedig a metszőfogak mögötti részt érinti, még több erőt ad ennek a gyakorlatnak.

A szövegek szerint a lélegzet benntartásánál a Máhabandhát is alkalmazhatjuk, ami nem más, mint a gyökér-, a hasi- és a torokzár együttes alkalmazása.

Ez a gyakorlat megindítja a spirituális tisztítótűz áramlását a szusumna nádin keresztül, és ez átalakítja a lelket a Kundalini felemeléséhez. Felnyitja a Shakti nádit, és megtisztítja az összes csakrát, valamint az összes férfias és nőies jellegű nádit. A Shakti nádiban egyszerre generálja a Nap- és Hold-jellegű energiát, ami a Kígyó felemeléséhez szükséges. A pránajámáról azt állítják, a test minden tisztátalanságát megszünteti. Ez volt az oka annak, hogy az ellenség eltüntette vagy felvizezte az itt említett módszereket. A Kundalini-jóga elsőszámú gyakorlata túl sok hatalmat adott a Dzsentileknek.

Óvatosan végezzétek ezt a gyakorlatot, és ne vidd túlzásba, mert nagyon erős. A következményekért TE vagy a felelős.

Forrás: https://www.ancient-forums.com/viewtopic.php?f=24&t=23913&p=103590#p103590

Kategória: Uncategorized

A Kévala Pránajáma

19. századi hindu jógik beszámolói szerint a Jezsuiták az évszázadok során beutazták India hindu régióit, és elkoboztak, elferdítettek minden spirituális tudást. Ennek eredményeként a megmaradt tudás nagy része korrupt, használhatatlan, és néha veszélyes gyakorlatokat ír le. Gyakorlatilag az egyetlen módja a gyakorlatokkal való érdemi haladásnak, ha az ember beavatott, vagy rendelkezésére áll egy könyvtárra való anyag ilyen szövegekből.

A zsidó írások megemlítik, hogy az angyalok teremtése szavak kiejtése által történt. Természetesen ez nem más nyelv volt, mint a héber. A kabbalában találató, angyalokról szóló írások bebizonyítják, hogy ezek olyan gondolatformák, amiket héber kabbalisztikus mágiával, a héber nyelv használatával alkottak. A zsidó szövegek arról is beszélnek, hogy létezik egy különleges angyal, aki az újszülöttek philtrumára (az orr tövét a felső ajakkal összekötő barázdájára) csap. Ettől a személy elfelejt mindent, ami elmúlt életeiben történt, zavarodottá válik, és megfosztatik minden pszichikus képességétől. A Jezsuiták is végeznek olyan speciális rituálékat, amik az arcnak ugyanezt a részét támadják. Ez megjelenik a katolikus rituálékban.

Ennek alaposabb megértéséhez tanulmányozzuk a Kévalát és annak használatát.

“A Kévala gyakorlása által a szusumna megtisztul minden szennyeződéstől, és a pránajáma célját eléred. Ez a gyakorlat meggyógyít minden betegséget, segíti a hosszú életet, elűzi a tudatlanság sötétjét… felébreszti a shaktit, és így eléred a Szamádhit.”

A módszer a következő:

 1. Lélegezz be egyszerre mindkét orrnyílásodon, miközben a kécsari mudrát alkalmazod, és az orr hegyére fókuszálsz.
 2. Tartsd benn a levegőt, amíg kényelmes. A cél, hogy idővel egyre tovább tudd tartani a lélegzeted. Ez a módosított változat.

Az eredeti védikus szövegek szerint a kécsari abból áll, hogy a nyelvet a szájpadlásra helyezzük úgy, hogy a nyelv hegye a két metszőfog tövénél lévő részt érintse. Keletebbre, a Csi-Kung keretein belül ezt még mindig így használják. A kécsari a Kundalini-jóga egyik legfontosabb mudrája. Vajon miért ferdítették el annyira, hogy az embernek valami fura pozícióba kelljen állítania a nyelvét, mintha belülről vakarászná az orrát? Pontosan ugyanazért, amiért az orr tövére való koncentrálás helyett már az orr hegyére való koncentrálást javasolják.

A Kévala helyes módszere a következő:

Lélegezz be egyszerre mindkét orrnyílásodon, miközben a kécsari mudrát alkalmazod, és az orr tövére fókuszálsz. Ez a pont, kinyitja mindkét orrlyukat, aktiválja és kinyitja a szusumnát, valamint a szusumnába irányítja a pránát.

A megfelelően alkalmazott kécsari mudra az  energiakeringést a philtrumon keresztül a szusumnába irányítja, onnan a fejbe, kinyitja a harmadik szemet, aktiválja a tobozmirigyet, és kinyitja a koronacsakrát. Bekapcsolja a fej minden egyes energiaközpontját, beleértve a Manas csakrát is, amelyben a korábbi életek emlékei vannak eltárolva. Ezért akarja az ellenség megbéklyózni, lezárni ezt a pontot.

A Kévala a Nádi Sódhana (váltott orrlégzés) harmadik szintje. Utóbbi a Nap- és Hold-nádikra fejt ki hatást, míg a Kévala a szusumnára. A Kundalini jóga egyik fő célja a szusumna nádi megtisztítása és teljes kinyitása, a Nap- és Hold-energiák rajta keresztül való irányítása által. Ez a folyamat vezet a kígyóerő felébredéséhez, és a koronáig való emelkedéséhez. A jógikus szövegek szerint a legfontosabb nádi a szusumna. Minden további nádi ehhez kapcsolódik, így ha ezt az erőt a szusumnán keresztül áramoltatjuk, azzal megtisztítjuk és átalakítjuk az egyént, és teljes energiarendszerét.

A “Kévala” kifejezés az “önszülés” fogalmához kapcsolódik, vagyis a szusumnán belüli áramlatok egyesítéséhez. Ezért hívják a Kévalát a pránajáma végcéljának.

 1. A Kévala során a nyelv előbb említett pozíciója mellett a mentális fókuszt a két orrlyuk közötti részre kell helyezni.
 2. Lélegezz be mindkét orrnyílásodon, akár egy egyszerű légzést is használhatsz.
 3. Tartsd benn a levegőt amíg kényelmes, közben tartsd meg a Kécsari mudrát és a mentális fókuszt az orrlyukak között.
 4. Lélegezz ki mindkét orrlyukadon megszokott módon.

Az ellenség azért ferdítette el a Kécsarit, azért szórt ránk annyi átkot, azért támadta és próbálta megkötni a philtrumot, mert ez az egyik legjelentősebb kapcsolat a szusumna nádival és a fej központjaival, amilyen a harmadik szem is. A végső TVR (A Héber Ábécé Visszafordítása) eltörli az ellenség minden átkát.

Forrás: https://www.ancient-forums.com/viewtopic.php?f=24&t=23856&p=103063#p103063

Haladó Kévala Pránajáma

A módszer nagyrészt megegyezik az egyszerű Kévalánál említettekkel:

 1. Helyezd a nyelved a helyes Kécsari-pozícióba, vagyis a nyelv feküdjön a szájpadláson, a hegye pedig érintse a két metszőfogad mögötti részt.
 2. Helyezd a mentális fókuszt az orr “m” alakú alsó részére: az “m” középső szára az orrlyukak közötti rész, az “m” külső szárai az orrlyukak külső oldala:Erre az “m” alakú részre koncentrálva a szusumna nádi pontja aktiválódik, mivel a jobb orrnyílás aktiválja a Nap-, a bal pedig a Hold-csatornát.
 3. Lélegezz be, és alkalmazd a Múla bandhát kényelmes intenzitással. Ez az energiákat arra kényszeríti, hogy a szusumnán keresztül áramoljanak.
 4. Tartsd benn a levegőt. Befoghatod mindkét orrnyílásodat, ezt is használják ennél a légzésnél.
 5. Lélegezz ki.

Forrás: https://www.ancient-forums.com/viewtopic.php?f=24&t=23876&p=103275#p103275

Kategória: Uncategorized

Pránajáma-módszer

A pránajáma szó jelentése “a prána meghosszabbítása”, bár jelen esetben másról van szó. A prána az elméhez, a pszichikus aspektushoz is kapcsolódik, valamint ezeknek a tudattal való egyesüléséhez.

A keleti pránajáma-módszerek némelyikét sok titkolózás övezi. Ezek lényege a prána irányítása, a beavatott egyén energiamezőjének kiterjesztése, és ily módon telepatikus és telekinetikus funkciók alapjainak kifejezése.

Számos alkalommal észrevettem, hogy az emberek sok ismétlést végeznek. Azonban a pránajáma ereje nem az ismétlésszámban, hanem a Kumbhakában rejlik. A Kumbhaka a lélegzet felfüggesztése, vagyis a prána meghosszabbítása. Ennél nem szabad megfeledkeznünk róla, hogy az erőltetés káros: a levegő tartását csak kényelmes mértékig szabad végezni.

A jóga egyik kirjája tartalmaz egy meditációt, amely során az orr végére koncentrálva aktiváljuk a harmadik szemet. A Nap- vagy a Hold-nadit a hozzá tartozó orrlyukra koncentrálva lehet aktiválni és megtisztítani, ehhez a lélegzet egészét az adott orrlyukon keresztül kell irányítani. Ez a két nadi az agy két féltekéhez kapcsolódik. Az orr végére való koncentráló módszer valószínűleg az orrlyukra koncentrálás módszeréből alakult ki.

Az orr alsó része az orrlyukak között a Szusumna nadihoz kapcsolódik, ami érhető is, hiszen a az orrlyukak a Nap- és Hold-nadikhoz kötődnek. Létezik egy ritka módszer, amely során az orr ezen részére koncentrálunk meditáció közben. Ennek hatására mindkét orrlyuk teljesen kinyílik, és a prána a Szusumna nadin keresztül áramlik. Ez a technika hihetetlen erővel aktiválja a harmadik szemet és a tobozmirigyet. Alkalmas a meditációs elmélyedésre, rendszeres használatával pedig megnő a gyakorló energiaszintje, a jólét és eufória érzése pedig elkezd állandósulni.

Ez a technika azért ritka, mert nagyon erős, ezért tartották titokban. A be- és kilégzésnél mantrát is lehet használni, mintegy üres meditációként. Ezt használják például a Kundalini-jógában is, amikor a belégzésnél a Szat mantrát, a kilégzésnél pedig a Nam mantrát alkalmazzák.

Forrás: https://www.ancient-forums.com/viewtopic.php?f=24&t=23793&p=102702#p102702

Kategória: Uncategorized