Rejtett Szimbolizmus a Weeknd ,,I Feel it Coming,, c. Videójában.

Időről időre kifejezésre jutnak bizonyos dolgok filmeken és videókon keresztül, az Igazságnak sok barátja van.

Van egy két részes videósorozat, amit a Daft Punkkal és Weeknddel készítettek. A Starboy az első rész, ha figyelsz. A Starboyban eladja magát a zsidó médiabirodalomnak és celebként szolgálja őket.  Ennek jeleként  hordja nyakában jahve kabbala kockáját a kereszt formájában. Ő a kereszténység zsidó varázsa alatt áll. A második epizód az ,,I Feel it Coming,, ahol Michael Jacksonnak, a pop királyának  állít emléket, rá utal a ruházat, a tánc és koreográfia is.

Daft Punk ugyanazt a neon keresztet találja meg a jég alatt, ami az első klippben volt látható. Az ellenség befolyása a lelkében maradt. A kereszt a kabbala kocka jelképe, melyet ha kibontunk egy keresztet kapunk, Szaturnusz keresztjét, az ellenséges programok befolyását.

Weeknd ezt a saját jelképeként is használja,  ám hírneve és fontossága ellenére az ellenség varázsa távol tartotta valamitől.

Vedd figyelembe, hogy az ,,I Feel It Coming,, tele van Vénuszt ábrázoló jelenetekkel, bolygó és spirituális szimbolizmus formájában is. Vénusz ragyogó fehér fényként jelenik meg. Szanszkrit neve a Shukra  ezt a jelentést hordozza.

Amíg süt a Nap, a szereplők élnek és vidámak, Weeknd karriere csúcsán van. Azonban miután bekövetkezik a napfogyatkozás – ami Szaturnuszt jelképezi, ahogy a később felbukkanó kősziklák is, amiben emberi koponyák tűnnek fel – porrá lesznek. A Föld Szaturnusz eleme. Közel álltak hozzá, de nem sikerült egymást megcsókolniuk, mielőtt ez bekövetkezett volna.

Élete utolsó leheletével Weeknd a Kígyó után nyúl, hogy megmentse magát, mielőtt elporladna. Későn jött rá, hogy Örök Életet akar, de elvesztett mindent.
A csók minden tradícióban a test és lélek egyesülésének ezoterikus jelképe, a Magnum Opusé. Ez Sátán Kígyóereje által valósul meg, akit Shukrának, Vénusznak is hívnak Keleten. Lucifer latin nyelven szintén Vénuszt jelent.

Vénusz nem más, mint Sátán-Lucifer:
https://www.ancient-forums.com/viewtopic.php?f=5&t=182

A nő reprezentálja Shaktit, a lelket, Vénuszt kígyóként jelenítik meg. A lelket megannyi tradícióban nőként ábrázolják, a testet pedig férfiként.
Weeknd a pop világ királya és megvan minden pénze, hírneve és sikere, amit csak fel tud kínálni az ellenség anyagi világa az anti-spirituális materializmusuk égisze alatt. Ennek ellenére a végén rádöbben, hogy a Kígyó az Igazság és Lucifer felé nyújtja a karját. Végül porrá válik, pusztulásra kárhoztatja jahve keresztje, amit a nyakában hord, már túl késő volt.

Image

A celebeket ,,sztároknak,, csillagoknak hívják, ami egy ősi kifejezés a lélek felemelkedésére.
Ez a videó ellen-jelez a zsidó materializmusban való hamis felemelkedéssel szemben és a valódi felemelkedés irányába mutat, ami Sátán-Luciferen, Sátán Kígyóján keresztül valósul meg.

Valaki az igazságot mondta ki ebben a videóban: Sátán-Lucifer Kígyója az Igazság és az ár, amit az emberiségnek fizetnie kell az ellenség megtévesztéséért. Weeknd nem egy ember sorsát ábrázolja, hanem sokakét, ahogy az kiderül a sziklákban ragadt többi emberről.
Ez a videó egy ellenjelzés volt az ellenség céljával szemben.

Mindemelett a dal és a videó emléket állít Michael Jacksonnak…. Aki figyelmeztetett mindenkit a zsidókról. Egyesek szerint az életével fizetett ezért.

A videók:
The Weeknd – Starboy (official) ft. Daft Punk

The Weeknd – I Feel It Coming ft. Daft Punk

Forrás

Kategória: Uncategorized

Maxine Dietrich: A Fórumról…

A Fórumot eltávolították. A Merkúr jelenleg retográd, egészen szeptember 4.-ig. Ezt követően lesz új Fórum.

Az új tagoknak szeretném jelezni, hogy ez már előfordult a múltban. Az ellenség uralja a kommunikációs csatornákat. Az Isteneink viszont elbánnak ezekkel a seggfejekkel, egy részük holtan végzi.

Az ellenség retteg a legújabb TVR-ünktől.

,,Winston Rabbi hangsúlyozta, hogy a napfogyatkozás ébresztő felhívása más üzenetet hordoz az amerikai zsidók számára.,,

,,Amint vége ennek a kornak és isten úgy dönt, hogy a zsidóság célja Amerikában befejeződött, még az igaz zsidók sem fognak védelme alatt állni.,, – figyelmeztetett Winston Rabbi. Elmagyarázta, hogy a száműzött zsidók történelmében ez egy állandóan ismétlődő esemény.,,

,,Mikor egy kor lezárult Portugáliában és Spanyolországban ezek a nemzetek szenvedtek, ám végül sikeresen talpra álltak.,, ,,Azonban,, – tette hozzá Winston Rabbi – ,,a spanyolországi és portugál zsidóknak ez a vég volt. Ugyanez történt Németországban és bármelyik államban, amely valaha is zsidókat fogadott be.,,

,,Ez a napfogyatkozás az utolsó figyelmeztetés volt az amerikai zsidóknak, hogy költözzenek Izraelbe.,, – Jegyezte meg Winston Rabbi

https://www.breakingisraelnews.com/93319/eclipse-40-days-repentance-begin-signals-end-era-america-warns-rabbi/#mPYFXP5YoqOWltZt.97

Egy másik cikk, amit elküldtek nekem korábban arról írt, hogy a keresztények meg fogják kapni, amit érdemelnek. (Több értelemben is.)  Az embereknek elegük van belőlük.

Mindemellett maga a természeti jelenség valóban csökkentette a hőmérsékletet. Ez akár komoly viharokhoz is vezethet az elkövetkezendő napokban. Ez egy normális természeti reakció, de figyelembe kell venni. A tudatlan keresztények össze fogják magukat hugyozni félelmükben, a zsidók természetesen azt állítják, hogy ez is az idegen szürkéik munkája, akiket ,,istennek,, hívnak.

Azt tanácsolom, hogy készülj fel: legyen vésztartalékod, elemlámpáid, generátoraid stb. ARRA AZ ESETRE, ha valóban zord időjárással kell szembe nézned, legyél felkészült – és mint mindig – legyen Védelmező Aurád. (A dőlt betűs megjegyzés az Egyesült Államok lakóira vonatkozik – a ford. megj.)

Ismételten lesz fórumunk, és ezúttal tagjaink tanácsait is kikérjük.

Forrás

Kategória: Uncategorized

Az Időről

Sok ember nem igazán becsüli meg az idejét. Ez olyan dolog, amit különösen a fiataloknak, tizenéveseknek kell elsajátítaniuk.

Néhány hónapja szeretnék egy-két frissítést végezni Azazel’s Marketplace-en, amire nincs időm. Tanulmányozni akarok néhány fontos dolgot, de nincs időm. Csak amikor idő híján vagyunk, értjük meg annak fontosságát, különben könnyen tovasodródunk az élettel. A modern élet tiszta káosz. Minél több feladata van valakinek, annál kevesebb ideje van.

Egy dolgot szeretnék mondani arra, ha az emberek nézik a videóimat, és megkérdezik magukban, hogy ez vajon munka? Nem, nem az. A ,,személyes,, szórakozásra és kikapcsolódásra szánt időmet fordítom ezekre a videókra. Kaján nevetés jár át mindig, mikor az ellenséget az őrületbe kergetem és szórakoztat, hogy ezt csinálom, élvezetes. Még a szabadidőmben is legalább részben hasznos tevékenységet végzek. Ez nem foglal magába munkát, küldetést, spirituális munkát, anyagi kötelességet, továbbá csoportokat, fórumokat, tanulást, írást és más munkát, amit elvárnak tőlem.

Soha nincs vége. A kulcs abban rejlik, hogy nem a nem létező véget lesed. Ehelyett elmédet inkább az örök előrehaladás képéhez kell igazítanod. Nem ehetsz havonta csak egyszer. Az, hogy például újra és újra kell enned, nem korlátoz és nem egy negatív dolog, ez így van rendjén.

Bárki képes erre: az idejét bölcsen, számára jövedelmezően felhasználni. Például lehet valakinek olyan munkahelye, ahol órákig tartó, monoton munkát végez. Nem kerül sokba fogni egy fülhallgatót, és meghallgatni egy hangoskönyvet, ha a munka ezt lehetővé teszi. Vagy közben a saját elmédben lenni, vagy akár meditálni. Nem túl nehéz, persze csak akkor, ha ez megengedett és tudsz dolgozni közben.

Minden komoly Sátánistának meg kell tanulnia beosztani az idejét, nem elpazarolni azt puszta ostobaságokra, amik csak arra jók, hogy hígítsák az energiádat, miközben semmit sem valósítasz meg magadnak, a spiritualitásodnak, vagy a világnak. Ha nem serkent fejlődésre téged, több mint valószínű, hogy visszahúz, de legalább is nem gyarapít. Így kellene megkülönböztetni a jó szokásokat a negatívaktól.
Azok az emberek, akiknek van idejük és csak elfecsérelik, vissza fogják sírni majd létezésük egy későbbi pontján, mert fejlődhettek, tanulhattak, vagy bármi mást tehettek volna. Az egyetlen dolog, ami fontos az életben, az idő. Pénzhez nem jutunk azonnal, időhöz igen. Alantas vagy sem, ez a valóság.

A helyesen befektetett idő még több időt és előnyt ad neked a jövőben. És persze, ha te elkötelezett Spirituális Sátánista vagy, az idő fölé is emelhet téged, ami a Magnum Opus lényege. Ez a győzelem a kaszás felett, ami az idő és hanyatlás elve a természetben. Nem igazán az idő az, ami gonosz, hanem a teremtésben a negatív aspektus, ami szétválasztja a dolgokat, ahogy az idő múlik.

Mi a hanyatlás ellen harcolunk a legalapvetőbb szinten, és az Sátán tanítása, hogy felülkerekedjünk.

Forrás

Kategória: Uncategorized

Satya: Az Ősvallás Neve

Az világ ősvallásának eredeti neve: Satya volt.

,,A valódi Dharma az igazság törvénye – Satya Dharma… Az Isteni Igazságot, Satyam-ot látták a védikus Rishik… A Rishik imádkoznak, hogy megismerhessék az Igazság Törvényét – Satya Dharmaya-t. Az Igazság-Törvény volt, aminek megismerésére és megvalósítására törekedett a védikus kor összes bölcse és látnoka.,, -Swami Sivananda

A védikus kor volt az emberiség Aranykora, amit Sat Yuga-nak neveztek.

A mögöttes jelentés magában a szóban van: A Satya-t Sataya-nak is ejtik szanszkritul. A ,,YA,, vagy ,,YAE,, végződés annyit tesz, mint valamivé válni. Ezt az Istenségek mantrikus nevéhez szokták csatolni, például Ramaya: ,,Rámává Váltam,,.

A Sata jelentése ,,Örökérvényűen Tiszta,, és ,,Sikeres,, illetve ,,Örökkévaló,,.
Sata mindemellett ,,Megváltó Istent,, is jelent. Ez a legfelsőbb Isten neve szanszkritul, az emberiség eredeti nyelvén.
A Satya annyit tesz, mint ,,Örökkévalóvá Váltam,,.
Az ősi vallás célja a felemelkedett állapot elérése volt a Kundalini Tüze, a Kígyóerő által, ami véghez viszi az ember átalakítását a ,,Fénylő Test,, megtisztult állapotába, amit
Szata-nak, neveznek.
A zsidók Sátánt Szata-nak is hívják a Kabbalisztikus irataikban, például a Sepher Ha Bahir-ban.

A Satya tulajdonképpen Sat, Sata a tradicionális ,,YA,, végződéssel ellátva, a klasszikus Istenség név mantra formájában.

Az ősi szanszkrit nyelvben Satát ,,Satam,, illetve ,,Satan-nak,, is írják, ami a 100-at, a spirituális tökéletesedés és megvilágosodás számát jelöli. Ez a Koronacsakrát és Harmadik szemet megnyitó hangrezgéssel kapcsolatos. E teljes megnyitás teszi lehetővé a Szuper-Tudatosság elérést, ami feltárja a Satya Dharmát: a Lét Igazságát kozmikus szinten.

Sata volt a neve a Főistennek Keleten, Az ősi Egyiptomban és Sumériban is.

A zsidók kijelentik Tórájukban és Kabbalájukban, hogy Sátán, Sata az ellenségük. A zsidók az Igazság ellenségei.

Döntsd el, hogy mivé szeretnél válni e kettő közül.

(Forrás)

Kategória: Uncategorized

A kommunizmus valódi hozzáállása a melegekhez

A lent idézett cikk lényege:

Az indiai Új-Delhiben megjelenő The Asian Age című napilap egyik decemberi számában közzétett egy idézetet egy idősebb maoista vezetőtől, Dev Gurungtól. Ő korábban a Nyugat-nepáli maoista milícia parancsnoka volt, jelenleg a helyi kormány minisztere. Gurung szerint „a szovjet uralom alatt nem voltak homoszexuálisok a Szovjetunióban. Most, hogy a kapitalizmus felé haladunk, a homoszexuálisok is felbukkantak, tehát a homoszexualitás a kaptializmus terméke. A szocializmusban ilyen probléma nem létezik.”

Fontos: „A szovjet uralom alatt nem voltak homoszexuálisok a Szovjetunióban.”

Nepál maoista támadása a melegek ellen

írta Doug Ireland

2007. 04. 19.

A múlt hónapban történt nepáli kettős emberrablás ténye alátámasztja a himalájai nemzet szexuális kisebbségeinek folytatódó üldöztetését. Két nőt raboltak el, akiket leszbikussággal vádoltak.

A népi demokrácia mozgalma tavaly véget vetett az ország monarchiája autokrata uralmának, azonban Nepál LGBT-i, köztük számos meti (transzvesztita vagy transszexuális férfi) még mindig az ország maoistáinak erőszakos üldözéseinek célkeresztjében áll.

Tavaly novemberben a maoista gerillák aláírták a békeszerződést, ami véget vetett az általuk vezetett véres, évtizedes polgárháborúnak. Csatlakoztak az átmeneti kormányhoz, és e hónap elején a 16 minsztériumból hatot kaptak meg a kabinetben, melynek vezetője a 85 éves G. P. Koirala miniszterelnök. Ő a Hétpárti Szövetség, vagyis Nepál legnagyobb politikai formációjának elnöke.

A békeegyezmény előtt a metik elleni legtöbb erőszakot a nepáli rendőrség követte el, de nemrég sok metit magukat maoistának valló férfi bántalmazott” – írta Sunil Pant, nemrég az Egyesült Királyság Gay News című újságjában. Pant a Nepáli Kék Gyémánt Társaság alapítója és igazgatója, egy olyan szervezeté, amely az ország LGBT-jogaival és AIDS-megelőzésével foglalkozik.

A maoisták nem csak a metiket támadják, ahogy azt a két fiatal leszbikus nő elrablása is mutatja. Március 2-án egy 16 éves lányt és egy Sarita C. nevű 20 éves nőt vett őrizetbe a nepáli maoisták Kommunista Pártjának kádere. A Kék Gyémánt Társaság szerint az intézkedés alapja az a gyanú volt, miszerint a két nő szexuális viszonyt folytatott. A két nőt fél napig egy sunsari maoista táborban tartották fogva, kegyetlen vallatásnak vetették alá őket homoszexualitásukkal kapcsolatban, és azt mondták nekik, „vérvizsgálatot kell végezniük rajtuk hogy ellenőrizzék, leszbikusok-e.”

A tinédzser családja több alkalommal is erőszakot alkalmazott a pár ellen, és azt követelte a maoistáktól, hogy intézkedjenek ellenük. Ez volt a pár második elrablása: 2006. végén elfogták őket, és a Morang kerület maoista táborába hurcolták, ahol mindenféle – homoszexuálisakra irányuló – gúnynévvel illették őket (pl. chakka), és arra utasították őket, hogy csatlakozzanak a maoistákhoz katonaként, mert az majd „heteroszexuális életre” vezeti őket.

A pár nem volt hajlandó fegyvert fogni, ezért megvonták tőlük az élelmet, és naponta megverték őket. Egy hónap után sikerült megszökniük.

Az Egyesült Királyság Diva című leszbikus magazinja nemrég beszámolt róla, hogy Nepál patriarchális kultúrájában – ahol csak a felnőtt nők 25%-a tud írni vagy olvasni, szemben a férfiak 55%-ával – a leszbikusok (másnéven mitinik) „hatalmas problémákkal kénytelenek szembenézni. A legtöbbjüket házasságba kényszerítik. Ha a szexualitásukra fény derül, kitaszítják és bántalmazzák őket.”

A magazin idézett egy nepáli mondást, miszerint „A tyúk ne károgjon”.

Nepál maoista vezetői mostanában egyre több homofób megnyilvánulást tesznek. Januárban maoista káderek jártak házról házra Nepál fővárosában, Katmanduban. Arra utasították a tulajdonosokat, hogy ne adjanak ki szobát melegeknek – mondja a Daily News and Analysis című Mumbai (India) székhelyű lap. Az újság szerint Sagar (néhány nepáli csak egy nevet használ), Katmandu korábbi maoista katonai parancsnoka azt mondta, a homoszexualitás „egy aberrált tevékenység, ami negatív hatással lehet a társadalomra”. A lap beszámolt róla, hogy a maoisták, „akik kampányolnak a poligámia, poliandria, hűtlenség és részegség ellen is, zéró toleranciát mutatnak a homoszexualitás felé.”

Az indiai Új-Delhiben megjelenő The Asian Age című napilap egyik decemberi számában közzétett egy idézetet egy idősebb maoista vezetőtől, Dev Gurungtól. Ő korábban a Nyugat-nepáli maoista milícia parancsnoka volt, jelenleg a helyi kormány minisztere. Gurung szerint „a szovjet uralom alatt nem voltak homoszexuálisok a Szovjetunióban. Most, hogy a kapitalizmus felé haladunk, a homoszexuálisok is felbukkantak, tehát a homoszexualitás a kaptializmus terméke. A szocializmusban ilyen probléma nem létezik.”

Mi több, Amrita Thapa, a maoista nők szövetségének titkára a 2006. márciusi nemzeti konferencián kijelentette a résztvevőknek, hogy a homoszexuálisak természetellenesek, és „beszennyezik” a társadalmat. A Human Rights Watch ezen a héten felhívást tett közzé az LGBT-emberek maoisták általi üldözésének befejezésére. Egy április 16-án a Nepáli Nő-, Gyermek- és Társadalomjóléti miniszternek címzett levelében a HRW LGBT-ügyek részlegének igazgatója, Scott Long azt írta, „rendkívül aggályos a Nepáli Maoista Kommunista Párt által szított melegellenes közbeszéd és erőszak, amely alapján vélt szexuális irányultságuk vagy szexuális autonómiájuk gyakorlása miatt vesznek célba embereket.”

Felidézve a két meggyanúsított leszbikus esetét, Long azt mondta, „ez csak egy a számos dokumentált esetből, amelyben nepáli leszbikusokat, melegeket és metiket tartóztattak le, illetve vertek és erőszakoltak meg az elmúlt hét évben. Emellett ez alkotja a gyerekjogok maoisták általi elnyomásának egy részét.” (Februárban a HRW készített egy jelentést „Gyermekek egyenruhában: A nepáli maoisták gyermekkatonái” címmel, amely bemutatja, mennyire elterjedt, hogy a maoisták gyerekeket soroznak be katonának.)

Az LGBT-aktivista Pant és a Kék Gyémánt Társaság (BDS) New Yorkban, május 1-jén kapja meg a Felipa de Souza-díjat, amelyet a Nemzetközi Meleg és Leszbikus Emberjogi Bizottság (IGLHRC), amiért „bátran és hatásosan” tevékenykedő civil csoportként működnek az LGBT-jogok érdekében. Pant 2001-ben alapította a BDS-t, és a csoport szerint már 40.000 nepáli LGBT-ember van az adatbázisában, valamint több, mint 10.000 aktív támogatója van.

2004 júniusában a BDS megrendezte az ország történelmének első LGBT-tüntetését, hogy tiltakozzon a rendőrségi zaklatás és brutalitás ellen, de a rendőrség kegyetlenül felszámolta a demonstrációt. A következő hónapban a nepáli rendőrség 39 BDS-tagot és metit tartóztatott le „perverzió terjesztésének” vádjával. Az eset nemzetközi felháborodást váltott ki. Ez év januárjában a csoport megszervezte Nepál első LGBT-konferenciáját, amelyen központi szerepet kapott a nyíltan meleg és nyíltan HIV-pozitív Edwin Cameron, Dél-Afrika Legfelsőbb Fellebbviteli Bíróságának egyik bírója.

A BDS, az ország más emberjogi csoportjaival közösen jelenleg megpróbálja elérni, hogy az új Nepáli Alkotmányba az LGBT-emberek jogainak védelme is bekerüljön. A törvényjavaslatot egy különleges törvényhozó testület fogja elbírálni, amelynek tagjait júniusban választják meg. Pant azonban múlt héten elmondta az IGLHRC-nek, hogy „a főbb politikai pártok nem veszik komolyan a problémáinkat, és ez azt jelenti, hogy keményebben kell dolgoznunk, hogy meggyőzzük őket.”

A BDS elkeseredetten próbál adományokat gyűjteni, hogy továbbra is folytatni és bővíteni tudja a munkáját az üldözött LGBT-emberek védelmében.

Több információért látogasd meg a BDS weboldalát:

http://www.bds.org.np/

Doug Ireland elérhető blogján, a DIRELAND-en keresztül:

http://direland.typepad.com/direland/

Forrás: http://www.thirdsex666.josru.com/the-real-attitude-of-communism-towards-gays/

Kategória: A kommunizmus halála

Einstein és más zsidók hazugságai az univerzumról

Tudom, sokak tele vannak kérdésekkel a tudományról, a világegyetemről és az életről. Ezt most azért írom, mert ugyanígy sokakat érdekelhet.

Mikor sok évvel ezelőtt egyetemre jártam, fizikatudományokra szakosodtam. A Sátánizmus is a tudomány előrelépését hirdeti. Az emberiség nem volt képes eddig komoly előrelépésre amiatt, amiről alább írok. A fejlett világokban kombinálják a spiritualitást és a technológiát, erre jó példa a csoportos telekinézis a repülő csészealjak irányításánál. Van egy pont, ahol a fizikatudomány és a spiritualitás találkozik és kiegészíti egymást. Minden „okkult” jelenség megmagyarázható tudományosan.

Ma reggel fejeztem be a „Biblia kódjának feltörése” című könyvet. A héber betűkhöz rendelt számok megjelennek színpadi bűvészek trükkjeiben is, amik sorozatokká és számokból álló kódokká vannak összeállítva. A számokkal sok mindent meg lehet csinálni, ahogy bármely matematikus is megmondhatja. Ezzel nem sok ember van tisztában, pedig ebből ered ez az egész szarság. Az úgynevezett „bibliai kódok” csupán a zsidók által reklámozott átverések. Lilith megjelent nekem, miután elolvastam a „Nagy Bumm”-ról és a „15 milliárd éves univerzumról“ szóló részt az előbb említett könyvben. Vegyük észre, hogy a 15 milliárdban 1+5=6. Lilith elmondta nekem, hogy az Ősrobbanás egy kitaláció. Ezután kérdeztem tőle a világegyetemről, a mikro- és makrokozmoszról és hasonlókról. Elmondta, hogy mivel mi, emberek születünk, élünk és meghalunk, gyakran lineáris szemszögből látjuk a világot, azt hisszük, mindennek van kezdete és vége. Az univerzum, a mikro- és makrokozmosz nem lineáris idő szerint működik, nincs kezdetük és végük. Azt is megerősítette, amit Thoth mondott korábban, hogy az univerzum háromszögletű. Arról is beszélt, hogy a tudományt veszélyes mértékben visszatartották és akadályozták a zsidók.

Az elmélet, miszerint a világegyetem 15 milliárd éves, Einstein kitalációjára épül. Ez is a zsidók hazugsága, és a gyökere a mocskos tórájukban keresendő. Aztán ott vannak a muzulmán idióták, akik nem hajlandók elismerni, hogy a Föld idősebb mint amit a koránban állítanak – ugyanúgy elnyomják a tudományos kérdezősködést és kutatást, mint a zsidók. Nemrég olvastam, hogy a professzorok és más fontos tudósok esetében, ha nem hódolnak be az általánosan elfogadott tanításoknak, sok esetben, a kutatásaik ellenére is erélyes figyelmeztetést kapnak, kitaszítják őket, és ha nem hátrálnak meg, eltávolítják őket a pozícióikból. Bizonyos irányú kutatások tabunak minősülnek.

Miután mindezt elmondta, Lilith otthagyott, én pedig visszatértem a könyvhöz. Később ugyanebben a könyvben is kijelentették, hogy Einstein elmélete előtt az általános elképzelés az volt, amit Lilith mondott nekem, vagyis hogy az univerzumnak nem volt sem kezdete, sem vége. Látjátok, hogyan teszik tönkre a tudományt? Ez ugyanolyan, mint ahogy – erről is olvastam korábban – a NASA is teljesen az ő befolyásuk alatt áll.

– Maxine Dietrich Főpapnő

Forrás: http://web.archive.org/web/20151230084450/http://www.exposingcommunism.com/Death%20of%20communism%205%2003%2015.pdf

Kategória: A kommunizmus halála

2017. 04. 06.: Amikor Elkezdődik a Cionista 3. Világháború

2017 Április 6.-án van a 100. évfordulója Amerika I. Világháborúba való (zsidó oligarchák által kieszközölt) belépésének. A háborút azért robbantották ki a zsidók, hogy létrehozzák Nagyobb Izraelt és egy globális zsidó diktatúrát a kommunizmus lobogója alatt. Az oroszországi zsidó-bolsevik forradalomnak szintén idén van a 100. évfordulója.

Ennek a részleteit már ismerjük:

Sztálin Háborúja:

http://josministries.prophpbb.com/topic15258.html

 

A Kabbalában a 100-as szám egy munka teljes ciklusát és véghezvitelét jelképezi, a Zsidó Isten munkáját – ebben az esetben egy globális zsidó diktatúra megteremtését, ami a Zsidó Isten ,,Földre hozatala,, a Kabbalában. Ennek a megvalósítását szolgálja ez az esemény. A Zsidók azért kezdtek támadásba, hogy kirobbantsák a 3. VH-t, ennyi.

Ez az időpont a Tavaszi Nap-Éj Egyenlőség okkult dátumán alapul, az okkult Újéven, amikor a Nap a Kos jegyébe lép. Ez a munkák és műveletek elindításának időszaka.

A 100-as szám 10-el megfeleltethető a numerológiában, mivel a 0 helyhordozó, így 10-re redukálható.

A zsidó elit a Kabbalista fekete mágiájuk részeként különleges dátumok és számok figyelembevételével időzítenek. Ezek összekapcsolódnak a rituáléik energiáival és az anyagi síkra irányítják azokat.  Ezért használják a 6-os számot annyit, segíti a materializációt.

Ez Április 6. magyarázata. 4+6-ból szintén 10-et, a Zsidó Isten számát kapjuk. Jahve 613 törvénye szintén 10-el egyenlő, ami a Tóra magját alkotja. Izrael is 10-nek felel meg. Mózes botja – Jahve hatalmának a jelképe a Tórában és Kabbalában – a héber abc 10. betűjét reprezentálja. Mózes ezzel a bottal igázza le az egyiptomi fáraót és a többi dzsentil nemzetet, akiket lemészárolnak és rabszolgasorba taszítanak cionista birodalmukban a Tóra elmondása szerint. 10-es szám képviseli a Zsidó Isten erejét, amivel elpusztítja a Goyimot, gondolj az egyiptomi 10 csapásra.

A 10 végül 1-re redukálható, ami a héber abc-ben Aleph-nek felel meg, mely hordozza a 26-os kabbalista kódot, YHVH, a Zsidó Isten számát és a titkot, hogy miért imádják vallásosan a 10-es számot.

A zsidók véghez akarják vinni a Tóra műveletét, a globális zsidó diktatúra megvalósítását, ahol a zsidóság lesz maga az Isten.

A háborúellenes Tóra Visszafordító Rituálék jelentik e terv megállításához a kulcsot, úgy hogy végezzétek el őket minden nap teljes odaadással.

Forrás: https://josministries.prophpbb.com/topic18941.html

Kategória: Uncategorized