Az oldalról

Üdvözöllek!

(ÚJ FORDÍTÁSOK! INFÓK ALÁBB!)

Amennyiben először jársz itt, a Spirits of Eridu című blogon, hadd mutassam be röviden:

A blog célja, hogy a magyar olvasóközönség számára magyar nyelven is elérhetővé tegye a Spirituális Sátánizmusról szóló információkat. A blogon található írások többnyire angol nyelvű cikkekből, írásokból lettek magyarra fordítva, kifejezetten oktatás, ismeretterjesztés, információközlés céljából.

A Spirituális Sátánizmusról szóló információk legfőbb forrása a Joy of Satan Ministries honlapja (www.joyofsatan.org), valamint a hozzájuk kapcsolódó oldalak.

A lefordított anyagok mindegyikénél fel van tüntetve az eredeti szerző (vagy link a forráshoz), és természetesen az anyagok szerzői joga a megjelölt szerzőké. A blogon közzétett írások tartalma az írások szerzőinek véleményét és világnézetét tükrözik, és a blog készítője nem vállal felelősséget az írások tartalmáért.

***

A menüben a következőket találjátok:

1. A kommunizmus halála:http://deathofcommunism.weebly.com cikkeinek magyar fordítása. ÚJ FORDÍTÁSOK!

2. A Pokol Főistenei: ebben a menüpontban a Pokol Négy Trónörököséről olvashatsz röviden.

3. Cikkek: itt olvashatjátok a fordításokat, jelen pillanatban 210 darabot. Jobb oldalon az Archívumban ajánlott végigmenni a kezdetektől mostanáig, és elolvasni minden egyes cikket.

4. Elérhetőségek: ha kérdésed van, nézd meg ezt az oldalt.

5. Gyakran ismétlődő kérdések: a kapott levelekben sokszor megkérdezett dolgokra itt találjátok a választ. Mielőtt levelet küldesz, nézd meg ezt az oldalt!

6. Hasznos oldalak: itt találhatod meg a témába vágó oldalakat, érdemes ezeket is mind áttanulmányozni.

7. Hírek: ezt az oldalt ajánlott minden látogatásnál elolvasni, mert itt fogok kiírni minden fontos információt.

8. Letölthető anyagok: itt található sok olyan írás, amit jobb volt PDF-formában elkészíteni, mintsem cikkenként felrakni a blogra. Nagyon erősen javasolt ezeket letölteni és elolvasni.

Jó olvasgatást kíván:

Nigel Sheridan