Üzenet Azazeltől (2019. március 28.)

[Maxine Főpapnő itt több dologról is beszél, nem csak az üzenetről. – Nigel]

Forrás: https://ancient-forums.com/viewtopic.php?f=24&t=18603

Újra megismétlem: teljes győzelmet arattunk. Azazel megkért, hogy figyelmeztessek mindenkit, számos ijesztő és katasztrofális esemény jön. Ezek között sok a klímaváltozáshoz és szélsőséges időjáráshoz kapcsolódik. Komoly és pusztító viharok, árvizek, földrengések, tüzek és hasonlók jönnek.

Azazel azt is elmondta, hogy akik Sátánnal vannak, mindvégig védelmet élveznek az események során, és kiemelte, hogy nem kell sem félnünk, sem aggódnunk.

A Föld állapota már annyira rossz, hogy az emberiségnek segítségre lesz szüksége a helyrehozásához. Az Isteneink vissza fognak térni, de erre még nagyjából 20 évig várnunk kell. Az Antikrisztusunk is vissza fog térni velük.

Azazel beszélt a technológiájukról is, ami annyira fejlett, hogy a mi legmodernebb technológiánk őskori szeméthalmaznak tűnik hozzá képest.

A zsidókról pedig annyit tudok mondani, amit már korábban is írtam: Sátán szavaival élve „a sorsuk meg van pecsételve”. Megmutatta nekem, és finoman szólva is undorító. Sosem láttam ennyire groteszk energiát. Az úgynevezett „karmájuk” és minden más is vissza fog ütni rájuk.

Akik ismerik az asztrológiát, azoknak mondom, hogy a Plútó 2025-ben belép a Vízöntőbe, emellett a Neptunusz is belép a Kosba. A Plútó 2044-ig lesz ebben a jegyben, a Neptunusz pedig kb. 14 évig.

Ez a kombináció irdatlan károkat, halált és pusztulást fog okozni a zsidók körében. A legkeményebb pogromok és hasonló zsidóüldözések idején a Plútó mindig valamelyik szilárd jegyben volt (Bika, Oroszlán, Skorpió és Vízöntő). Az, hogy a Neptunusz belép a Kosba, kifejezzen halálos helyzet számukra. Salamon két templomát i. e. 587-ben és i. u. 70-ben pusztították el, pont amikor a Plútó valamely szilárd jegyben állt, a Neptunusz pedig a Kosban.

Az 1492-es Spanyolországból való kiűzetésük nagy katasztrófa volt a zsidók számára, ekkor a Plútó épp a Skorpióban járt.

A tudatlanok, vagyis akik nem Sátán oldalán állnak, szenvedni fognak. Próbáljatok minél több embert elérni, minél több embert felébreszteni, megmutatni nekik a kereszténység hazugságát. Emellett mindenki dolgozzon naponta a védelmező auráján.

Az iszlámról Azazel elmondta, hogy a Tóra-Visszafordító Rituálék olyan hatásosak voltak, hogy az egész muzulmán vallás valószínűleg saját magától fog összeomlani. Komolyan félelmetes és ijesztő idők jönnek, de ne feledjétek, hogy aki Sátán oldalán áll, és elkötelezett Őfelé, az az Ő védelmét élvezi.

A weboldalunkon pedig sajnos még sokat kell dolgoznunk [az ellenség nemrég leszedette a szolgáltatóval – Nigel].

Az auratisztításhoz előbb emeld fel az energiáidat. Vizualizáld, ahogy ragyogó, fehér-arany energia ereszkedik le a fejedtől a talpadig, kitolva maga előtt minden szennyeződést az aurádból, át a padlón. Végezd el ezt háromszor. Akik aktívan végzik a spirituális hadviselést, kérjék egy Démon segítségét a tisztításhoz.

A végén mondd el háromszor, miközben az aurádra koncentrálsz: „Az aurám folyamatosan eltérít és visszaver minden rám irányuló negatív energiát, átkot, megkötést, gyűlöletet, rosszakaratot, pusztító energiát és gondolatformát, és azonnal visszairányítja a küldőkhöz.”

High Priestess Maxine Dietrich
www.joyofsatan.com

Kategória: Uncategorized | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.