Fenyegetések Amerika Ellen (2019-2020)

Forrás: https://ancient-forums.com/viewtopic.php?f=24&t=15991

Amerika (megj.: az Egyesült Államok) jelenlegi állapota arra enged következtetni, hogy az ellenség a vesztét érzi, fél a teljes lelepleződéstől, ezért bármit megtesz, hogy Amerikát eltiporja. Ennek a középpontjában pedig Donald Trump áll.

Az ellenség Amerika felé tanúsított viselkedése pontosan olyan, mint a rabszolgatartóé, aki kezdi elveszíteni a hatalmát, ezért reménytelenül próbálja megadásra kényszeríteni az embereket.

Amerikára kritikus események várnak. Ebből az egyik, hogy Trumpnak ki kell elégítenie a szavazóbázisát, beteljesítenie a kampánya során ígérteket, ami – félretéve a jelentéktelenebb politikát – lényegében egy magasabb szintű valóságról szól. Ez a valóság nem más, mint a Nacionalizmus és a Globalizmus harca, valamint ezek jelenlegi hatása a politikai arénára.

Amerika jelenleg egyszerre két dologért küzd. Az első szó szerint a saját túlélése. A második az előttünk álló globális változás kimenetele: vagy az ellenség által ránk erőszakolt multikulti szarság uralma, vagy a békésebb visszatérés a józan Nacionalizmushoz, amely az ellenség terveinek csúfos kudarcát jelenti.

A zsidók szívükre vették Trump ügyét, mert ha Amerika, és az átlagos amerikai bármit nyer ebből az egészből, a zsidók veszítenek. Ez a veszteség pedig az egész világra hatással lesz. Ez lesz a csonttá soványodott zsidó boszorka elhaló hangú siralma, aki megszokta, hogy mindenki az ő kénye-kedve szerint cselekszik, de most elvesztette a hatalmát.

Ha valaki tud a sorok között olvasni a hírekben, rádöbbenhet, hogy a zsidók lényegében azzal fenyegetik Trumpot, hogy a jövő évben pénzügyi összeomlás várható, egy 2020-as gazdasági világválság. Néhány pénzügyi elemző cég már nyíltan kijelentette ezt. Egy dolgot azért tisztázzunk: személy szerint nem hiszem, hogy ténylegesen ez lenne a helyzet, de ez most lényegtelen. Ami viszont lényeges, hogy ez egy erőfitogtatás. Azt akarják Trump és a világ tudomására hozni, hogy ha nem hajolnak meg a zsidók akarata előtt, akkor ez fog történni.

A pénzügyi rendszer alapból törékeny, de nem ez a dolog oka. Ha valaki ezt kiáltja ki a válságok okának, az csupán figyelemelterelés, mivel mindent le lehet rombolni és újra lehet építeni szándékosan. Ez utóbbira persze nincs szándékuk.

Ez alapján a zsidók egyszerűen összeomlaszthatnak különböző gazdaságokat, és a „körülményekre” foghatják az egészet, valamint Trumpra mutogathatnak – ahogyan azt jelenleg is teszik. Ezen kívül előrevetítik, hogy mi fog történni az amerikaiakkal, ha Amerika nem szórja tovább Izraelre az áldásait. Ismervén a zsidókat, ez nem más, mint egy nyílt levél Trump elnöknek, amelyben leírják, hogyan fogják megpróbálni kirántani a talajt az USA alól.

A nagy gazdasági világválságot is megpróbálták a körülményekre fogni, de aki ért a témához, vagy csak szimplán intelligens, azt nem lehet erről meggyőzni, mivel nem ez volt a valóság. Mivel a zsidók definiálják a gazdaság szabályait, összeomlaszthatják őket, annak érdekében, hogy agresszív módon térdre kényszerítsék az embereket. Amíg ők határozzák meg a gazdaság szabályait és korlátait, addig ez marad a fenyegető valóság.

Természetesen ha a pénzügyekről nem is beszélünk, akkor is ott a tény, hogy működő kormány nélkül hagyják az USA-t. Még az időjárás-jelentés, fizetések, adózás, közszolgáltatások, vagy akár az országon belüli utazás (sőt, gyakorlatilag bármi) is megszenvedheti. A kormányzati leállás jelenleg azt jelenti, amit elmondtam: a zsidók az erejüket fitogtatják az amerikaiknak, megvillantva, hogy mi történik ha a mocskos óhajaikat nem teljesítik betűről betűre; mint például ha nem akarják, hogy a megszálló idegen hordák, akiknek nincs is joguk Amerikában tartózkodni, lemészárolják az amerikai lakosságot.

Mivel az emberek kezdenek felébredni, a zsidók a szokásos terrorizmusra, fenyegetésre, kényszerítésre és bosszúállásra támaszkodnak.

Ha tavaly szeptembertől kezdve olvassuk a híreket, sok „előrejelzéssel” találkozhatunk a 2020-as pénzügyi évre vonatkozóan, amelyek gyakorlatilag pénzügyi támadásokat írnak le Amerika ellen. Társadalmi szempontból nézve a dolgot, láthatjuk, hogy a média teljes gázzal szórja szét a szokásos mérgeket. A zsidók az izmaikat mutogatják az általuk gyötört ártatlanoknak.

Trumpnak azért kell harcolnia, hogy 2020-ban újraválasszák, növelni tudja a hatalmát, és így elég befolyása legyen a kormányban ahhoz, hogy bizonyos reformjait véghez tudja vinni. Ilyen például a határra építendő fal, ami a kampányának egy fő ígérete volt. Ezt azonban nem tudja véghezvinni, ha nem növeli a népszerűségét, azonban ezt a kormányzati leállás csak akadályozza. Sok ember – főleg a kormányzatban, vagy a kormányzatnak dolgozók – pontosan emiatt szenved pénzügyi veszteségeket.

Az elnökök számára ezek az emberek és a támogatásuk kulcsfontosságú. A kormányleállás, valamint a demokraták játékai miatt a civilek és mások is lassú szenvedés áldozatai lesznek. Mindez a viselkedés teljes mértékben jellemző a zsidókra és a hatalmon lévő „globalistákra”. Ők gond nélkül fojtogatni kezdik az ártatlanokat és a gazdanépeiket, ha a szeszélyeiket nem elégítik ki azonnal. Ahogyan azt láthatjuk a jelenlegi kormányzati leállásból, a zsidók nem engedik a fal megépítését. Ez ugyanolyan, mint hogy évtizedek óta nem engedik a létszükségletek, túlélés, közegészségügy, vagy a biztonság meglétét sem az amerikai embereknek.

A zsidókkal kapcsolatos helyzet általánosságban véve a következő: ha nem távolítják el őket egy országból, folyamatosan csökkentik annak hatalmát, feszültségeket keltenek, és természetesen – ha már bejutottak az ország politikai színterére is – minden lehetséges módon megbéklyózzák, hogy saját földjüket, Izraelt szolgálják, valamint úgynevezett „értékeiket”.

Miután Trump bejelentette az amerikai csapatok Szíriából való kivonását, egy hatalmas „véletlen” során halomra öltek egy csapat amerikai katonát a térségben. Közöttünk mindenki tudja, hogy ki hozta létre az „ISIS”-t (az Izraeli Titkosszolgálat, a „terrorszervezet” jelmezében parádézva). Ez az eset nem más, mint a zsidók próbálkozása, hogy foggal-körömmel a régióban tartsák az amerikai haderőt, és tovább folytatódjon az amerikai és helybéli ártatlanok milliárdokba kerülő lemészárlása.

Geopolitikai szempontból nézve Izrael szorongatott helyzetben van, mert az Amerikában erősödő új politikai vonal nem akar további harcokat a Közel-Keleten. Hanyatlóban van a „segítünk a zsidóknak legyőzni közös ellenségeinket, vagyis szétbombázni az ártatlan gyerekeket és embereket, mert Izrael Isten nemzete” narratíva, ahogy a zsidók egyéb, mocskos üzelmei is. Izraelt fokozatosan magára hagyják, mivel ez a legproblémásabb és legaljasabb szövetségesük.

Tulajdonképpen Izraelnek nincsenek is szövetségesei. Amerika is csak a rabszolgája, akit folyamatosan hátba szurkál. Amerika eddig csak azért nem omlott össze, mert egy nagyon erős nemzet, viszont a szúrások egyre mélyebbre és mélyebbre hatolnak.

A zsidók nem engedhetik meg, hogy magukra maradjanak a Közel-Keleten, mivel mindenki gyűlöli őket, és tulajdonképpen egyedül az Egyesült Államok az, ami életben tartja Izraelt. Izrael képtelen megállni a saját lábán katonailag, politikailag, társadalmilag és máshogy sem, csak ha folyamatosan pumpálják belé a végtelen amerikai milliárdokat. Amerika az a hatalmas vérdonor, ami az izraeli vámpír létezését biztosítja.

Mindebből egyetlen, egyszerű leckét kell megtanulnunk: a zsidók soha nem lehetnek a Dzsentilek (nem-zsidók) barátai, szövetségesei és hasonlók.

Remélem mondanom sem kell, hogy a Tóra-Visszafordító Rituálékat irgalmatlanul nyomni kell. Most még intenzívebben, mint eddig. Már eddig is sok, hatalmas győzelmet arattunk. Az ellenség már vesztésre áll, olyan, mint egy veszett kutya. A világ már ébredezik a befolyásukból. Az elmúlt időszakban kivételesen nagy károkat okoztunk nekik. Az emberek tudásszintje exponenciálisan nő, és ez elkerülhetetlenül maradandó változásokhoz fog vezetni. Minden, ami jelenleg történik, az csak apró visszaesés, az ellenség vad támadása, mert tudja, hogy a hatalma és befolyása napról napra egyre gyengébb.

Végezzétek könyörtelenül az utolsó TVR-t (A Héber Ábécé Elpusztítását), ezzel leleplezhetjük és eltéríthetjük az ellenség próbálkozásait. Ezzel még a jelenleginél is jobban meggyengíthetjük, felfedhetjük és legyőzhetjük őket.

Kategória: Uncategorized | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.