Tüntetés Belgiumban

Úgy tűnik, a belgák is tüntetésbe kezdtek, ezúttal viszont tisztább motivációkkal. A zsidók hazugságokkal tömött “érvelése”, mint pl. hogy a franciaországi tüntetések az “üzemanyagárak” miatt robbantak ki, itt nem játszanak szerepet.

Ezúttal a tüntetés oka kifejezetten az ENSZ és annak úgynevezett “migránspolitikája”, amelyet Belgium is magáévá tett, lényegében a fehérek kiirtásának céljából. Jogot akarnak adni mindenkinek, hogy Európába vagy bárhová máshová jöhessen, és ellopjon mindent, az élősködő “emberi jogaira” hivatkozva. A belgák is megértették, hogy itt nem másról van szó, mint az őslakosok faji kiirtásáról és lecseréléséről.

Ha a zsidó gazdák segíteni akarnának a birkáiknak, megtehetnék helyben, az adott országban. De nem ez a helyzet, ők egyszerűen el akarják pusztítani az őslakosokat.

Biztos vagyok benne, hogy nem kell sokáig várnunk, amíg ez a tüntetéssorozat normálissá válik. A Sárgamellényesek voltak az elsők, most meg a belgák. Azonban ez egy közvetlen tüntetés, nem valami másik társadalmi problémát nevezték meg a tüntetés okaként, hanem a faji jogokat, és a kiirtás elleni harcot.

https://www.youtube.com/watch?time_cont … i3oVFeuT4o

Európa Népei gyökeres változáson mennek át, és tudatossá válnak. Más médiaorgánumban nem is láttam erről híreket. Ennek oka, hogy lehetetlen eltussolni a tüntetés valódi okát, ezért inkább meg sem említik.

A rabszolgák már szaggatják le a láncaikat. Ébredeznek. Támogatnunk kell a népeket, tartanunk kell spirituális gerincüket. A következő mondat mindenkinek szól: NYOMJÁTOK A VISSZAFORDÍTÓ RITUÁLÉT TELJES INTENZITÁSSAL! Az ellenség kóser varázslatai már omladoznak.

Ahogy már évek óta mondjuk, győztesként fogunk kiemelkedni a háborúból. Azazel és bajtársaink mind megerősítették, hogy ez így lesz, de ehhez folyamatosan törekednünk kell a győzelemre a Tóra-Visszafordító Rituálé(k) végzésével, most és a jövőben is.

Most minden eddiginél fáradhatatlanabb módon kell bombáznunk őket a rituálékkal. Az ellenség bukása és pusztulása elkerülhetetlen, és a világunk végre megszabadul tőlük, de CSAK AKKOR, HA NEM ÁLLUNK MEG! Az ellenség veszíteni fog, ehhez csak annyit kell tennünk, hogy nyomjuk a rituálékat, és információval látjuk el az embereket.

Ha bárkinek van még infója a fentiekről, küldje el nyugodtan.

Nemsokára visszavesszük a világunkat, és visszaállítjuk Isteneink hatalmát!

– Hooded Cobra 666 Főpap

 

Forrás: https://ancient-forums.com/viewtopic.php?f=5&t=13773&sid=7ea9b7bdc8dfdd51bc9ef034794cb742

Kategória: Uncategorized | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.