A Lopott Hatágú Csillag

 

 

A hatágú csillag egy Távol-Keletről lopott jelkép, a Dél-Indiai Murugan Isten Yantrája, amelyet Visnu Csillagának is neveznek. Az arany fémlapra vésett hatágú csillag Yantrát minden évben elhelyezik Murugan templomában. A fémek különböző Csakrákat képviselnek az ősi tradícióban, az arany a Napnak felel meg. A hat ágú csillagot gyakran az arany által uralt Szoláris Csakrán ábrázolják. Numerikusan a hatágú csillag 666-nak felel meg, ami a Nap Négyzet száma. 666 összegzésével 18-at kapunk, az élet és a lélek átalakításának számát.

A fordított háromszög a vizet, míg a felfelé álló a tüzet képviseli. A Nap a csillag közepe, a hat ág pedig a többi planéta. A hinduizmusban a Hold uralja a vizet, amelyet jelképesen Siva magvának neveznek, és a Siva Lingájaként jelenítik meg. A Linga nem más, mint a tobozmirigy, hold központ hatodik Csakra, avagy a harmadik szem, ahol Siva magva tárolódik. Siva neve a harmadik szemhez használandó mantra. A Linga formája a tobozmirigyet idézi, ezért helyezik el rajta az AUM mantrát – amellyel aktiválni lehet ezt a központot.

Kali Istennő, Siva feleségének szintén aranyalapú Yantrája van, a 36-os számmal azonosítják, a Nap négyzet másik száma (ha 1-től 36-ig összeadunk minden számot, 666-ot kapunk). Kali Istennő a Szoláris Csakrát reprezentálja a Hindu iratokban.
A cél, hogy Siva vizét, vagy magvát lejuttassuk a Szoláris Csakrába, amely aktiválódik ezáltal. Ezt a folyamatot szimbolizálja a hatágú csillag, az Isten és Istennő alkímiai, szexuális egyesülését.
Ahogy az ondó belépvén a méhbe új életet hoz létre, úgy lép be Siva magva a Szoláris Csakrába, amely így feltöltődik és újjáteremti a lelket. A szoláris Csakra kapcsolatban áll az összes többivel, így a  általa kibocsájtott tűzhullám áthatol a 13 fő Csakrán és a nadiko is. A Yogában ezért a Szoláris Csakra aktiválása a kulcs az elemek traszformálásához.

 

A zsidók ellopták ezt a szimbólumot és nem véletlenül nevezték el Salamon pecsétjének: Salamon párja Sába kirányője A B és a V felcserélhető a héber nyelvben. Elrejtették, hogy Sába valójában Sáva… Siva: a  Hold Csakra, a hatágú csillag fordított háromszöge.

(Forrás)

Kategória: Uncategorized | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.