A Tökéletes Egészség Tudománya

Az ősi iratok beszámolnak arról, hogy az Aranykorban nem haltak meg az emberek és nem is betegedtek meg.

Az Ájurvédikus tudomány a lét több szintjén is képes gyógyítani, azonban végcélja az Agni és Szóma egyesítése, amely Tökéletes Egészséget eredményez. Ez nem más, mint az alsó és felső Csakrák egyesítése, a Magnum Opus.

Számos ősi pogány spirituális rend tagjai Fizikusoknak hívták magukat. Céljuk az volt, hogy naponta ,,higanyt,, ( azaz Merkúrt) fogyasszanak, ezzel felülkerekedvén az öregedés betegségén, a halálon és tudatlanságon.
Nos, mi is Merkúriusz jelképe…?

Keleten a Yogi testét a higany gyógyszerszekrényének is nevezik. A Yoga tudományában a higany a Kígyóerő egyik allegóriája, mely a gyakorlót tökéletesíti. A sumérok és egyiptomiak kijelentették, hogy ha nem ,,etetik meg,, minden nap az Isteneket, annak betegség, öregség, halál és balsors az eredménye. Az ő kultúrájukban ez a Csakrák napi szintű megerősítését jelentette, mint ahogy az irataikból és ábrázolásaikból kiderül. A Csakrák napi szintű megerősítése állítja elő az ,,aranyló szubsztanciát,, amely a Tökéletes Egészség forrása.

Az ősi gyógynövényes könyvekben egy spirituális alkímia kódrendszerét találjuk. Sátán pecsétje – mely a kígyó felemelésének alkímiai folyamatát ábrázolja – több régi európai gyógynövényes könyvön is fellelhető. Az egyház ezért üldözte a füvesembereket, nem a fizikai növényvilág ismerete miatt. Ugyanez vonatkozik az alkimistákra is: a valódi alkimisták a Magnum Opuson dolgoztak.

Ma már tudunk arról, hogy testünk halhatatlanságra van tervezve. Minden egyes sejtünk tartalmazza a gént, ami a telomeráz előállításáért felelős. A telomeráz megfelelő mennyiségben tökéletesíti a sejtosztódás folyamatát és megakadályozza az telomérák megsemmisülését, amely az öregedésért felelős.
Ez a gén – a reproduktív sejtek kivételével – az összes sejtünkben inaktív állapotban van.
Kutatások bizonyítják, hogy a Kundalini Yoga VISSZAKAPCSOLJA EZT A GÉNT.

Gondolkozz el rajta mit is mondtak őseink a higany napi szintű fontosságáról… (higany =  Kígyóerő és a napi szintű Kundalini Yoga).

A Kígyó a mi Istenünk, Sátán örök jelképe, Ő az emberiség Teremtője. Azért teremtett minket, hogy halhatatlanok legyünk és nem azért, hogy megöregedjünk és szenvedjünk.
Az ellenség könyvében, a zsidó Bibliában egy az egyben leírják, ahogy közbeavatkoztak, az emberiséget öregségre és halálra kárhoztatták.  Ezzel szemben a Kígyó a halhatatlanság tudományát tanította.

A halhatatlanság ősi szimbóluma a fára feltekeredett Kígyó. A druidák, egyiptomiak, sumérok és hinduk egyaránt a tökéletesség szigilliumaként használták.
Találd ki honnan lopta ezt az ellenség, hogy bemcsokolhassák a Bibliájukban.
A zsidók tulajdonképpen az emberek arcába dörgölik, hogy egy halál-kultusz tagjai, csak egy pillantást kell vetni a Bibliába.

Forrás

Kategória: Uncategorized | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.