Az Időről

Sok ember nem igazán becsüli meg az idejét. Ez olyan dolog, amit különösen a fiataloknak, tizenéveseknek kell elsajátítaniuk.

Néhány hónapja szeretnék egy-két frissítést végezni Azazel’s Marketplace-en, amire nincs időm. Tanulmányozni akarok néhány fontos dolgot, de nincs időm. Csak amikor idő híján vagyunk, értjük meg annak fontosságát, különben könnyen tovasodródunk az élettel. A modern élet tiszta káosz. Minél több feladata van valakinek, annál kevesebb ideje van.

Egy dolgot szeretnék mondani arra, ha az emberek nézik a videóimat, és megkérdezik magukban, hogy ez vajon munka? Nem, nem az. A ,,személyes,, szórakozásra és kikapcsolódásra szánt időmet fordítom ezekre a videókra. Kaján nevetés jár át mindig, mikor az ellenséget az őrületbe kergetem és szórakoztat, hogy ezt csinálom, élvezetes. Még a szabadidőmben is legalább részben hasznos tevékenységet végzek. Ez nem foglal magába munkát, küldetést, spirituális munkát, anyagi kötelességet, továbbá csoportokat, fórumokat, tanulást, írást és más munkát, amit elvárnak tőlem.

Soha nincs vége. A kulcs abban rejlik, hogy nem a nem létező véget lesed. Ehelyett elmédet inkább az örök előrehaladás képéhez kell igazítanod. Nem ehetsz havonta csak egyszer. Az, hogy például újra és újra kell enned, nem korlátoz és nem egy negatív dolog, ez így van rendjén.

Bárki képes erre: az idejét bölcsen, számára jövedelmezően felhasználni. Például lehet valakinek olyan munkahelye, ahol órákig tartó, monoton munkát végez. Nem kerül sokba fogni egy fülhallgatót, és meghallgatni egy hangoskönyvet, ha a munka ezt lehetővé teszi. Vagy közben a saját elmédben lenni, vagy akár meditálni. Nem túl nehéz, persze csak akkor, ha ez megengedett és tudsz dolgozni közben.

Minden komoly Sátánistának meg kell tanulnia beosztani az idejét, nem elpazarolni azt puszta ostobaságokra, amik csak arra jók, hogy hígítsák az energiádat, miközben semmit sem valósítasz meg magadnak, a spiritualitásodnak, vagy a világnak. Ha nem serkent fejlődésre téged, több mint valószínű, hogy visszahúz, de legalább is nem gyarapít. Így kellene megkülönböztetni a jó szokásokat a negatívaktól.
Azok az emberek, akiknek van idejük és csak elfecsérelik, vissza fogják sírni majd létezésük egy későbbi pontján, mert fejlődhettek, tanulhattak, vagy bármi mást tehettek volna. Az egyetlen dolog, ami fontos az életben, az idő. Pénzhez nem jutunk azonnal, időhöz igen. Alantas vagy sem, ez a valóság.

A helyesen befektetett idő még több időt és előnyt ad neked a jövőben. És persze, ha te elkötelezett Spirituális Sátánista vagy, az idő fölé is emelhet téged, ami a Magnum Opus lényege. Ez a győzelem a kaszás felett, ami az idő és hanyatlás elve a természetben. Nem igazán az idő az, ami gonosz, hanem a teremtésben a negatív aspektus, ami szétválasztja a dolgokat, ahogy az idő múlik.

Mi a hanyatlás ellen harcolunk a legalapvetőbb szinten, és az Sátán tanítása, hogy felülkerekedjünk.

Forrás

Kategória: Uncategorized | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.