Einstein és más zsidók hazugságai az univerzumról

Tudom, sokak tele vannak kérdésekkel a tudományról, a világegyetemről és az életről. Ezt most azért írom, mert ugyanígy sokakat érdekelhet.

Mikor sok évvel ezelőtt egyetemre jártam, fizikatudományokra szakosodtam. A Sátánizmus is a tudomány előrelépését hirdeti. Az emberiség nem volt képes eddig komoly előrelépésre amiatt, amiről alább írok. A fejlett világokban kombinálják a spiritualitást és a technológiát, erre jó példa a csoportos telekinézis a repülő csészealjak irányításánál. Van egy pont, ahol a fizikatudomány és a spiritualitás találkozik és kiegészíti egymást. Minden „okkult” jelenség megmagyarázható tudományosan.

Ma reggel fejeztem be a „Biblia kódjának feltörése” című könyvet. A héber betűkhöz rendelt számok megjelennek színpadi bűvészek trükkjeiben is, amik sorozatokká és számokból álló kódokká vannak összeállítva. A számokkal sok mindent meg lehet csinálni, ahogy bármely matematikus is megmondhatja. Ezzel nem sok ember van tisztában, pedig ebből ered ez az egész szarság. Az úgynevezett „bibliai kódok” csupán a zsidók által reklámozott átverések. Lilith megjelent nekem, miután elolvastam a „Nagy Bumm”-ról és a „15 milliárd éves univerzumról“ szóló részt az előbb említett könyvben. Vegyük észre, hogy a 15 milliárdban 1+5=6. Lilith elmondta nekem, hogy az Ősrobbanás egy kitaláció. Ezután kérdeztem tőle a világegyetemről, a mikro- és makrokozmoszról és hasonlókról. Elmondta, hogy mivel mi, emberek születünk, élünk és meghalunk, gyakran lineáris szemszögből látjuk a világot, azt hisszük, mindennek van kezdete és vége. Az univerzum, a mikro- és makrokozmosz nem lineáris idő szerint működik, nincs kezdetük és végük. Azt is megerősítette, amit Thoth mondott korábban, hogy az univerzum háromszögletű. Arról is beszélt, hogy a tudományt veszélyes mértékben visszatartották és akadályozták a zsidók.

Az elmélet, miszerint a világegyetem 15 milliárd éves, Einstein kitalációjára épül. Ez is a zsidók hazugsága, és a gyökere a mocskos tórájukban keresendő. Aztán ott vannak a muzulmán idióták, akik nem hajlandók elismerni, hogy a Föld idősebb mint amit a koránban állítanak – ugyanúgy elnyomják a tudományos kérdezősködést és kutatást, mint a zsidók. Nemrég olvastam, hogy a professzorok és más fontos tudósok esetében, ha nem hódolnak be az általánosan elfogadott tanításoknak, sok esetben, a kutatásaik ellenére is erélyes figyelmeztetést kapnak, kitaszítják őket, és ha nem hátrálnak meg, eltávolítják őket a pozícióikból. Bizonyos irányú kutatások tabunak minősülnek.

Miután mindezt elmondta, Lilith otthagyott, én pedig visszatértem a könyvhöz. Később ugyanebben a könyvben is kijelentették, hogy Einstein elmélete előtt az általános elképzelés az volt, amit Lilith mondott nekem, vagyis hogy az univerzumnak nem volt sem kezdete, sem vége. Látjátok, hogyan teszik tönkre a tudományt? Ez ugyanolyan, mint ahogy – erről is olvastam korábban – a NASA is teljesen az ő befolyásuk alatt áll.

– Maxine Dietrich Főpapnő

Forrás: http://web.archive.org/web/20151230084450/http://www.exposingcommunism.com/Death%20of%20communism%205%2003%2015.pdf

Kategória: A kommunizmus halála | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.