Kommunizmus és homoszexualitás

Az ősi, Pogány időkben a homoszexualitás-ellenesség ismeretlen dolog volt. Ahogy azonban a zsidók hozzányúlnak valamihez, az rothadni kezd.

Habár az alábbiak ateista nézőpontból íródtak, nagyon érdekes olvasmány. Sok ostoba idióta összekapcsolja a homoszexualitást a kommunizmussal (ahogy néhány zsidó is teszi), de ez a cikk elmondja az igazságot.

* * *

Sok meleg (és mások is) olyannyira el lett butítva, hogy csatlakozik az úgynevezett „baloldali“ szervezetekhez, és/vagy támogatja azokat. Ezek a kommunista szervezetek a kereszténységhez hasonlóan az egyetemes „testvériség“ és „jogegyenlőség“, ill. más hasonló elvek címszavaival reklámozzák magukat. Ez azonban szemben áll a valósággal. A kommunizmus szó szerint milliárdnyi ártatlan férfit, nőt és gyermeket kínzott halálra, vagy gyilkolt meg tömeges mészárlásai során. Ez volt a modern inkvizíció. A zsidó tankönyvírók, professzorok, tanárok és cenzorok szorgalmasan és fáradhatatlanul dolgoznak, hogy ezt a – zsidó szörnyeteg által irányított – programot pozitívan fesse le, így rejtve el, hogy egyetlen célja a Dzsentilek rabszolgasorba vetése. Ez nem csak az iskolákban, de sok más helyen is zajlik. A kereszténységhez hasonlóan a kommunizmus is csak egy horrorisztikus zsidó program a Dzsentilek leigázására és elpusztítására.

Idézet a zsidó Talmudból:
Baba Necia 114, 6: „A zsidók emberi lények, de a világ nemzetei nem emberi lények, hanem bestiák.“

A kereszténységről és a kommunizmusról bővebben a „Kereszténység és kommunizmus: a zsidó ikerpár“ című cikkben olvashatsz.

Az alábbi cikk nagyon sokatmondó, és felfedi a kommunizmus valódi arcát azzal kapcsolatban, hogyan avatkozik be a leigázott népek szexuális életébe (ami jellemzően zsidó szokás).

* * *

A kommunisták és a keresztények egyetértenek a homoszexualitás kriminalizálásáról

2008. május 19. hétfő

Amerikában az ateisták hajlamosak liberálisak lenni, s így a melegek egyenlőségét is nagyobb arányban támogatják. Emiatt sok konzervatív, evangélikus keresztény az ateizmust a homoszexualitás irányában liberálisabb viselkedéssel azonosítja. Valójában azonban az ateizmusban semmi olyan nincs, ami szükségessé tenné a melegek iránti egyenlő bánásmódot. Közel mindegyik kommunista rezsim kriminalizálta a homoszexualitást, és Oroszország is csak 1993-ban dekriminalizálta, amikor a kommunizmus elbukott. Manapság a korábbi orosz kommunisták együtt dolgoznak a konzervatív keresztényekkel (ortodox egyház), hogy a homoszexualitást újra bűncselekménynek nyilvánítsák. A jogszabály, amit Nyikolaj Kurjanovics képviselő terjesztett fel, visszahozná a régi törvényeket, és bűncselekménnyé tenné a melegek gyülekezését, ezzel betiltanák a meleg büszkeségi parádékat és találkozókat.

Hogy Kurjanovics törvénytervezete meddig fog eljutni, az kérdéses. Függetlenként nincs párt ami mögötte állna, de a tervezetet széles körben támogatják a korábbi kommunisták és azoka a pártok, amelyek az Orosz Ortodox Egyház szövetségesei. Ez a tervezet a legújabb próbálkozás az oroszországi meleg közösségek elnyomására.

Forrás: 365Gay
Az amerikai konzervatív keresztények szeretik támadni az ateista kommunizmust és a homoszexualitás iránti liberális hozzáállást is, de hogyan birkóznak meg a ténnyel, hogy a régi kommunista kormányok – és a maiak közül is néhány – annyira illiberálisak voltak a pornográfiával, homoszexualitással és hasonló dolgokkal kapcsolatban, amennyire a keresztények szeretnék az amerikai kormányt?

Miért nem halljuk soha, hogy a régi kommunista törvényeket dicsőítik? Miért nem halljuk őket beismerni, hogy csodálják az illiberális, totalitárius politikát? Érdekelné őket együtt dolgozni ilyen témában az illiberális ateistákkal, vagy az ateizmus- és kommunizmusellenességük miatt erre nem lennének hajlandóak? Kíváncsi vagyok, mi fontosabb nekik: a melegek, vagy az ateisták elleni bigottság?

Ettől függetlenül a fent olvashatóhoz hasonló hírek segítenek bemutatni, hogy attól hogy valaki ateista, még nem lesz liberális, toleráns, józanul gondolkodó, racionális, vagy bármilyen módon tisztességes. Az ateisták több, mint képesek arra, hogy az illiberális, tekintilyelvű, elnyomó politikai programoknak dolgozzanak. Nincs olyan politikai, filozófiai vagy társadalmi elképzelés, amit minden ateista magáénak vallana.

A legfontosabb az egyén politikai és személyes filozófiája, nem az, hogy teista vagy ateista. Nagyon kevés közös van bennem az ateista kommunistákkal, akikről a fenti cikk ír, és nem valószínű, hogy hajlandó lennék velük bármiféle politikai vagy szociális célért együtt dolgozni. Nem a kommunista nézeteik jelentik a problémát, hanem az illiberális hozzáállásuk, amik a politikai célok megvalósításának esetében nagyjából olyan értékessé teszi őket, mint hasonló helyzetben a vallási fundamentalistákat.

http://gblt.webs.com/Communists_Agree_with_Christians%20.htm

Forrás: http://web.archive.org/web/20151230084450/http://www.exposingcommunism.com/Death%20of%20communism%205%2003%2015.pdf

Kategória: A kommunizmus halála | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.