Te „TE” vagy

A kirognómia és kiromancia (tenyérjóslás), valamint az asztrológia tanulmányozása által nyilvánvalóvá válik, hogy minden ember különálló, egyedi lény, és meghatározott személyiséget birtokol.

Az asztrológia segítségével gyakorlatilag mindent megtudhatunk egy adott illetőről, mert kezünkben van a lelkének térképe.

A tenyérjósláshoz elég, ha rápillantasz az egyén kezére. A kéz az agy tükre, maga az agy. Az agyadban lévő minden apró dolog meglátszik a kezeden. Ami az agyadban történik, a kezeden is megtörténik. A passzív (általában a bal) kezed tenyere megmutatja, milyen alappal indultál, míg az aktív (általában a jobb) tenyered a születésed óta bekövetkezett változásokat, fejlődést vagy degenerációt mutatja.

A Spirituális Sátánisták, akik dolgoznak a lelkük fejlődésén és az előttük álló akadályok leküzdésén, észrevehető különbséget fedezhetnek fel a tenyereik között. Ugyanez vonatkozik azokra is, akiket valamilyen trauma ért, vagy sok – jó vagy rossz – dolgot tapasztaltak meg életük során. Ha általánosságban gyenge az egészséged, a tenyereden lévő egészség-vonal vagy élet-vonal (vagy akár mindkettő) rosszat mutat. Ha az egészséged javítására irányuló munkákat végzel, a domináns tenyereden észre fogod venni a változást.

Ha nem csak a tenyeret, hanem a kéz egészét nézed, felfedezheted a tehetségedet, intelligenciádat, képességeidet, adottságaidat és hibáidat. Az ujjak hossza, hajlékonysága, a hüvelykujjak hossza és alakja, a körmök és az ujjbegyek jellegzetességei, a kéz egészének mérete, textúrája, keménysége mind lényed egészét tükrözik.

Egy asztrológus megemlítette nekem, hogy azok, akik azt hiszik, „felülemelkedhetnek” a születési horoszkópjukon és teljesen megváltoztathatják, azok tévednek, és ez az ostoba gondolkodásmód is megjelenik a horoszkópjukban. Ez azokra is vonatkozik, akik azt hiszik, teljesen más személlyé válhatnak minden egyes reinkarnáció alkalmával. A tényt, hogy a személyiséged te magad vagy, csak azok érthetik meg, akiknek nagyon erős az önismeretük.

Fejlődhetünk, legyőzhetjük a rossz szokásainkat, felvehetünk jó szokásokat, tanulhatunk új dolgokat, elsajátíthatunk új készségeket, de alapvető személyiségünket soha nem fogjuk tudni megváltoztatni. Aki azt hiszi, hogy ő mégis képes erre, az nem igazán érti önmagát, és/vagy nem igazán szereti önmagát.

Ahogy egyre többet tudsz meg önmagadról és pontosan kiismered saját énedet a hibáiddal együtt, megtanulod elfogadni, értékelni és becsülni magadat, méghozzá sokkal jobban, mint azt valaha is gondoltad volna. Mikor látod saját tehetségedet a tenyereden, magabiztosabbá válsz bennük, mert látni fogod, hogy az agyad úgy alakult ki, hogy megmutassa az erősségeidet.

A hibáidra is ez vonatkozik. Ha valakinek a Merkúr-dombja (a kisujj alatt lévő „párna” a tenyéren) alulfejlett, soha nem lesz jó az üzleti életben. Ha ez a helyzet áll fenn nálad is, akkor ahelyett, hogy megpróbálnál a legjobb üzletemberré válni, koncentrálj inkább arra, amiben jó vagy, amire tervezve lettél (és amire magadat tervezted). Kövesd a Dharmádat. Ha mondjuk a Jupiter-dombod (a mutatóujjad alatti rész) erős, használd ki a vezetői képességeidet. Használd ki az erősségeidet és tehetségedet, így ellensúlyozhatod azt, amiben hiányt szenvedsz.

Ez nem azt jelenti, hogy az ember nem válhat jobbá bizonyos dolgokban, de mikor elnyomja valódi egyéniségét hogy más emberré váljon, problémák alakulnak ki, például idegösszeomlást kap. Volt, aki öngyilkos lett, mert nem lehetett az, aki valójában volt. Az egyéniség kifejezéséhez szabadnak kell lenni.

Még az Isteneknek is vannak erősségeik és adottságaik. Ők sem jók mindenben, és ha többen is tehetségesek valamiben, akkor nem ugyanolyan mértékben. Egyikük lehet, hogy sokkal jobb a gyógyításban, míg a másikuk a tudományokban jeleskedik. A saját szerepét játszva mindenki tündököl. Ha mindenki a saját Dharmáját követi és a saját szerepét játssza, a civilizáció virágzik.

Ha azok közé tartozol, akik azt gondolják, egyszerűen új személyiségre tehetnek szert, előre szólok: nem tépheted ki magadból azt, aki vagy, hogy egy másik énnel helyettesítsd. TE „TE” VAGY. Erre építs.

Forrás: http://josministries.prophpbb.com/topic17482.html#p87392

Kategória: Életmód, Sátáni mágia | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.