Az Életelixír és a Halál Kelyhe

A New Age programok a szívcsakrára és a hexagrammra helyezik a hangsúlyt, azonban aki elhiszi ezeket a hazugságokat és ezeknek megfelelően meditál, az katasztrófának néz elébe. Hogy miért? A kereszténység és a hozzá kapcsolódó programok folyton a „szeretet” fogalmával bombázzák az embert. Ez meggyengíti a józan észt és a logikus gondolkodásra való képességet, így az ember leereszti a védelmét, és ezek a programok beszippanthatják. Az ellenség széles körben alkalmazza a szívcsakra kihangsúlyozásának taktikáját. Arról már írtam többször, hogy a szívcsakra semleges, de hogy a hívőkkel mit hitetnek el, az egy másik kérdés.

A szívcsakra helyett a koncentráció tárgyának mindig a harmadik (más néven a nap- vagy 666-) csakrának kell lennie. A magyarázatból egy kis józan ésszel ezt bárki láthatja.

A 666 csakra a közvetlenül a köldök felett helyezkedik el, és közvetlenül hozzá kapcsolódik. A magzat a köldökzsinóron keresztül kapcsolódik az anyához, ezen keresztül kapja az élethez szükséges tápanyagokat. Tehát a köldök területe kifejezetten fontos, mivel mindannyian ezen keresztül kapunk először életet.

Éppen ezért a napcsakra a legfontosabb az összes közül. Itt lakozik a hatalmunk, ezzel gyógyítunk és gyógyulunk stb. Ennek a csakrának a párja a hatodik csakra és a hozzá kapcsolódó tobozmirigy. Ezek a csakrák adják a Magnum Opus alapját.

Ha valaki helyes módon halad a meditációkkal, egy bizonyos pontot elérve gyakran tapasztalhat édes, mentás ízérzetet a szájában, főleg meditáció után. Ez napközben is megmarad, de meditáció után általában felerősödik. Ez az íz a Halhatatlanság Nektárjának, vagyis az Életelixírnek az íze, amelyet a tobozmirigy termel. Ha ilyen ízt tapasztalsz, tudhatod, hogy helyesen meditálsz.

Ennek megvan az ellentéte is, a „Méregkehely” vagy „Halál Kelyhe”. Ezt az tapasztalja, aki a New Age tanításokat követve a szívcsakrára fókuszál. Sokan közülük fémes ízt éreztek a szájukban. A hinduk tudtak erről a „méregről”, és figyelmeztettek, hogy az ember köpje ki inkább lenyelés helyett.

Az 1989-es „Indiana Jones és az Utolsó Keresztes Lovag” című film egy fiktív formáját jeleníti meg ennek (a végén, amikor a megfelelő kehelyből kell inniuk a halhatatlanság eléréséhez). Természetesen a zsidó Hollywood hozta a formáját, és Indiana Jones a Nácikkal hadakozik a filmben, akik szintén a Grált keresik.

Mivel az ellenség nem tudta teljesen elpusztítani az összes spirituális tudást, muszáj volt elferdítenie a maradék nagy részét. Akik az ő programjaikat és hamis tanításaikat követik, azok pórul fognak járni.

Számunkra a Guruk a saját Démonaink, akik vezetnek és spirituális tudással látnak el minket.

Végül annyit, hogy MINDEN Joy of Satan-prédikációt és weboldalt (A kereszténység leleplezése, Fekete Nap stb.) el fogunk készíteni audió formájában is, ezek Sátán Könyvtárából letölthetők lesznek. Ha készen vannak, mindenkit tájékoztatni fogok róla.

Maxine Dietrich Főpapnő
www.joyofsatan.org

Forrás: http://josministries.prophpbb.com/topic18114.html

Kategória: Meditációk | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.