Sátán, az Isteni Név

A Kundalini-jógában a SZATNÁM azt jelenti, „Isten neve Szat”. Szat az Isten legmagasabb rendű neve szanszkritul. Azonban – ahogy a Kundalini-jóga szövegek kijelentik – a SZATNÁM a SZATANAMA rövidebb változata. Ennek a mantrának a jelentése „tisztelgés Isten előtt, kinek Szata a neve”. Szanszkritban a SZAT-ot SZATA-nak is írják, A-val a végén, ami megadja a mantra teljes erejét.

Az ősi Sumériában:

Ahogy Laurence Gardner rámutatott a Genesis of the Grail Kings c. könyvében:

„Enki volt a Kígyó-Úr, azonban Káldea (megjegyzés: Suméria) egyes részein Shaitannak nevezték.”

ENKIT úgy hívták: „A Szent Szem Ura”, emellett Sátánnak is nevezték. Itt valójában a Sátán név SZATA is lehet, mivel a szanszkritban a mantrák időnként egy nazális hanggal végződnek. A SZATAM/SZATAN százat is jelent, amelyet a koronához, a fejtetőhöz kapcsolnak. A SZAT-ot, mint mantrát ehhez a területhez társítják. A mai napig vannak hinduk, akik használják a Sátánt, mint szanszkrit családnevet, mivel ez egy spirituális név. A hinduk közül rengetegen hordoznak sok más spirituális nevet teljes- vagy utónevükben.

Hogy Enkit miért hívták SZATA-nak is (e mantrának teljes, helyes formája a SZATANAMA), kiderül a Kundalini-jóga szövegekből: a SZATANAMA mantrát a harmadik szem – tobozmirigy – koronacsakra kinyitására használják. A Kundalini-jógában ez a gyakorlat indítja meg az Amrita, más néven Szóma, vagyis a halhatatlanság nektárjának áramlását. A testet ellepve aktiválja a kígyó útvonalát a gerinc mentén, megtisztítja a nadikat és eltávolítja a salakot. Ez a folyamat kulcsfontosságú a Kígyó felemeléséhez a Kundalini-jógában. Így nyílik fel SZATA, az Igazság Szent Szeme, mert az Igazság nem más, mint szupertudatosságból fakadó Mindentudás állapota, amit ezen erő által érünk el.

Alább a Kundalini-jóga instrukciói a mantra használatához:

„Kezdd el kántálni a mantrát. A SZaTaNa Ma hangok lassú zengetése közben vizualizáld, ahogy az SZ, T, N, M hangok belépnek a fejtetőn, a Koronacsakrán keresztül, míg az A hangok kilépnek a homlok közepén az Ajna csakrán áthaladva.”

Ez az oka annak, hogy a Kundalini-jógában a SZATANAMA mantra az ötödik elem, az AKASA mantrája, ami az Ajna Csakra, a Mindent Látó Szem eleme.

Ezért gyűlölik annyira a zsidók ezt a hatalommal bíró szót: ez a kulcs a Szupertudatosság és a Kígyó-erő felébresztéséhez, ami elhozza a teljes megvilágosodást és kinyitja az Igazság Szemét, így soha többet nem tudnak nekünk hazudni és átverni minket. Ezt az üzenetet beleültették a Tóra teremtéstörténetébe: Az eredendő bűn ennek az erőnek a felébresztése volt, a megvilágosodás elérése. Jahve (a zsidó faj kollektívája és a reptilián mestereik, akiktől származnak) ezek után nem tudja rabszolgaként tartani az emberiséget. Ez egy közvetlen instrukció a zsidók számara, (ők Gójimnak neveznek minket, ami barmot, levágni való állatot jelent…) az emberiség rabszolgasorba taszításához a kulcs a spirituális tudás teljes eltávolítása.

Az ellenség egyik szervezetének, a Katolikus Egyháznak külön rituáléja van Hamvazószerdán: ennek során a pap keresztet rajzol a harmadik szemre hamuval, így ültetve el SZATANAMA szemének örök lezáródását a tudatalattiba. Ezzel szemben keleten a hinduk egy különleges pasztával kenik be homlokukat ezen a ponton, ami elvileg stimulálja az Ajna Csakránál található idegeket és segíti a Harmadik Szem megnyitását.

A zsidó elit szándékosan választotta Hamvazószerdát időpontnak Drezda lebombázására, így a támadást és a halálenergiát összekötötték a keresztény programjuk rituáléjával. Ez mit árul el arról az energiáról, amit a Katolikus Egyház használ ezen a napon?

Szanatana Dharma az Árja vallás neve. Szanat a Sátán egyik változata. A Szanatana és Szatanama ugyanazokból a betűkből áll, mivel a szanszkritban az N és M egyaránt nazális hang. Keleten a harmadik szemet Dharma Szemének is nevezik. Amikor a zsidók hamuval keresztet kennek a harmadik szemünkre a halál-rituáléjukban, az emlékeinket próbálják eltörölni a spirituális Teremtőnkről, eredetünkről és rendeltetésünkről, magát az Igazságot próbálják megölni.

Megjegyzések:

Az Árják eredetileg keletről jöttek, köztük a Sumérok is.

A Szőke vérvonalból származó Yezidik lejegyezték saját írásaikban, hogy Indiából jöttek először, majd Sumériába, Babilonba mentek, ők voltak a Káldok. Ez a közösség tette ki az Árja spirituális kasztot. A Káldok saját történelmük szerint a himalájai régióból jöttek, a Pamir-fennsík közeléből. A Káld a szanszkrit Kula szóval azonos, ami Klánt jelent, a szent vér, királyi vér, az Árja vér Klánját. Megfigyelhetjük, hogy a Yezidi vallást még ma is gyakorolják Dél-Indiában, Srí Lankában Szkandával, Sivával… Ez Tibet egyes területein is megmaradt a Bön formájában, amit a tibetiek állítása szerint ősi Árják hagyományoztak rájuk. A Yezidi szövegek név szerint említik Shamballát, ami a Himalája régióhoz tartozik.

A Yezidik mai napig Shaitannak hívják Istenüket, ezt keletről hozták magukkal.

A Sumér szövegekben Enki/Shaitan egy második, emelkedett lényekből álló fajt is teremtett, akikbe belehelyezte az Istenek vérét, így az Istenek Titkát is. Az írások szerint ezt a fajt teremtette Enki saját hasonlatosságára, ők voltak az első kék szemű emberek. Ezt az Enki képére és hasonlatosságára teremtett második fajt Arinak, szó szerint Árjának nevezik. Ezt a fajt fizikailag is maguk az Istenek szülték meg. A Fehér Faj az Istenek fajához tartozik, ahogy azt az ősi írások – amelyeket a zsidók keresztény programja igyekezett elpusztítani – megállapítják.
Első felmenőinkkel, az Árja Istenekkel azonos faji szellemen osztozunk.
Ezért gyűlölnek minket úgy a zsidók. Még „Sátánoknak” is neveznek minket, és írűsaikban kijelentik, hogy mi Sátán magvai vagyunk. Ebben igazuk van.

Források:
Genesis of the Grail Kings, Laurence Gardner
Blue Apples, William Henry
Guardians of the Holy Grail, Mark Pinkham
http://anmolmehta.com
Inner Tantra Yoga, David Frawley
Kundalini Yoga Upanishad

https://josministries.prophpbb.com/topic15934.html

Kategória: A Sátánizmus eredete | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.