A legtöbb munka nem csak egyszeri alkalom

Sajnálatos módon nagyon sok hamis információ kering a spirituális hatalomról, annak megszerzéséről és használatáról. Például az esetek 99%-áőban egy varázslatot nem elég egyszer elvégezni. Ennek az az oka, hogy a legtöbb embernek nincs elég spirituális hatalma, vagyis a lelke nem olyan erős mint pl. egy Istené, ezért nem is képes egyetlen varázslattal jelentős hatást elérni. Néha van, hogy valakinek egyetlen alkalom is elég, mert pl. a planetáris energiák kedvezőek, de ez nem általános jelenség.

Vannak más tényezők is, például nagy segítség, ha kovenben végezzük a munkát, feltéve ha minden tagnak erős a lelke.

Egy jelentős eredményt kívánó mágikus munka esetén a legtöbb embernek többszöri ismétlésre van szüksége. Az energiának épülnie kell, ezért okoz nagy problémákat, ha valaki kihagy egy meditációt vagy egy munkát.

Az ősi mágikus szövegek – pl. az 1586-os Necronomicon – tanulmányozása során sokszor találkoztam a „belevésni”, valamint a „fémek” kifejezésekkel. Ezek valójában spirituális kódnevek, nem szó szerint kell venni őket. Azazelt úgy is ismerték, mint „A fémmunka mestere”. A „fém” kifejezés a lélekhez kötődik, méghozzá úgy, hogy a hét fő csakra megfeleltethető egy-egy fémnek, az alábbiak szerint:

  1. Gyökércsakra – ólom

  2. Keresztcsonti csakra – vas

  3. Köldökcsakra – arany

  4. Szívcsakra – réz*

  5. Torokcsakra – higany*

  6. Hatodik csakra – ezüst

  7. Koronacsakra – ón

*Megjegyzés

Ez a lista a csakrák hagyományosan elfogadott fémjeit foglalja össze. Ezeket a tanításokat mi megkérdőjelezzük, és gyanúnk szerint némelyiket elferdítették. A szívcsakra semleges, és a többi csakrától eltérő alakú. A másik hat csakra férfias és nőies jellegű párokból áll, például a gyökércsakra férfias, míg a párja, a koronacsakra nőies. Egy másik tisztázatlan kérdés, hogy valóban a szívcsakra-e az „érzelmek székhelye”, és nem a torokcsakra. Ehhez kapcsolódik az a feltevés is, hogy a szívcsakra fémje valójában a higany, míg a torokcsakráé a réz. Maradj nyitott a kísérletezésre, és jegyezd fel a meditációs tapasztalataidat. A tényleges tapasztalat, nem pedig az elmélet a legfontosabb. Az ember a tapasztalat által tanul.

Az említett kifejezések – „fémekbe” „belevésni” valamit – jelentése az, hogy az ismételt megerősítésekkel és fényenergiával a lelkünkbe vésünk egy bizonyos fajta energiát. Ez a fény lehet fehér-arany vagy bármilyen más színű, mivel a lélek fényből áll. Erről több információt az alább linkelt (angol nyelvű) cikkből szerezhetsz:

http://groups.yahoo.com/group/JoSNewsletter/message/284

Egy alkalom kevés. A sorsod tényleges megváltoztatásához – főleg ha mások sorsa is közrejátszik, pl. mindenki a pénzt hajhássza ezekben a nehéz időkben – erősnek kell lenned. Ezt a csakráid megerősítésével, Hatha (fizikai) jógával, Tai Chi-vel vagy más belső harcművészettel, illetve légzőgyakorlatokkal érheted el. Az energiáidat minden nap erősíteni kell, és általában véve is erősen kell tartani.

A Sátáni Rózsafüzér ideális megoldás minden olyan munkához, ami sok energiát igényel. A rózsafüzért felhasználhatod megerősítésekhez, az általad beszélt nyelven. Azt is szeretném hozzátenni – ha már a nyelvek témájánál vagyunk –, hogy a telepatikus kommunikáció univerzális, vagyis nem fog problémát okozni, ha más nyelvet beszélő lénnyel kommunikálsz. A lelked és az elméd feldolgozza a bejövő nyelvet, és a saját nyelvedre fordítja, kivéve persze ha szándékosan más nyelven akarod végezni a telepatikus beszélgetést. A lényeg: a saját nyelveden fogod hallani amit a másik mond, az elme és a lélek elvégzi a fordítást. Ezt tapasztalatból mondom.

Visszatérve a rózsafüzérhez: mind a 108 gyöngyszemnél mondj el egy megerősítést. Ez legyen rövid, jelen idejű és lényegre törő. Eközben koncentrálj olyan színű fényre, ami illik az adott munka jellegéhez, ez erőt ad neki. A teljes koncentráció elengedhetetlen. A transzállapotra pedig nem kell aktívan törekedni, mivel maga a fenti gyakorlat is hamar transzba fog vinni – észre fogod venni, hogy a hangok egyre kellemetlenebbé válnak, mint mikor kezdesz álomba merülni.

A varázslatok végzésénél nagyon fontos az elme ereje is. Nem csak üres fejjel ismételgesd a megerősítéseket, ne hagyd elkalandozni az elmédet. Ez szörnyűséges módon felvizez bármit amit megpróbálsz elérni. A koncentrált elme olyan, mint a lézersugár. A szétszórt energia nagyjából semmit nem ér el. Ehhez viszont idő, türelem és kitartás kell. Ne add fel! Az elméd rendszeres irányításával a koncentrációd is javulni fog. Az erős Skorpió-háttérrel vagy Merkúr-Plútó kapcsolattal rendelkező emberek számára ez könnyedén megy (ezek a kapcsolatok korábbi életekben végzett munkából származnak). Másoknak sokat kell dolgozniuk ezen, de mindenkinek kezdenie kell valahol…

Lesz olyan, amikor a koncentráció sokkal nehezebben megy, de ennek ellenére mindig végezd el a munkát. A jelentős munkákat minden nap, 40 napon keresztül kell végezni. A 40 Sátán száma, ahogy a 9-es is. A Sátáni Rózsafüzér 108 gyöngyszeme is ebből ered (1+8=9). Ezek nagyon ősi és fontos számok, mivel különleges rezgéseket hordoznak.

Ha naponta végzed a megerősítéseket, vizualizálod a fényenergiát és koncentrálod az elméd, az nagyban hozzá fog járulni a személyes céljaid eléréséhez. Soha ne kételkedj egyetlen munkában sem, még akkor se, ha sok akadályt tapasztalsz. Ennek ellenére is irányítsd az energiát az adott célra. A lelked erejétől függően néha több mint egy hétig is tarthat, amíg észrevehető változás következik be a munkád nyomán. Ha kihagysz egy napot, az tönkreteheti az egész munkát.

Például egy védelmező aura építésénél vedd körbe magad fehér-arany energiával, és közben mondj el egy megerősítést 108-szor a Sátáni Rózsafüzér segítségével, összesen 40 napon át. Az extrém mennyiségű energiát kívánó munkákat az első 40 nap után toldd meg még 40 nappal. Észre fogod venni, hogy egyre jobban képes vagy irányítani az életedet és a sorsodat, de ez nagyon nagy elkötelezettséget és sok munkát kíván.

© Copyright 2013, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457

Forrás: http://web.archive.org/web/20150912180851/http://www.angelfire.com/hailtosatansvictory666/Repeating_Magick.html

Kategória: Sátáni mágia | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.