Fontos bejelentés

Kedves Olvasók!

Sajnálatos bejelentés következik: a prophpbb szervere számunkra is hozzáférhetetlenné és használhatatlanná tette a fórumot; tapasztalataink szerint csak a bejelentkezés működik, és minden más, azelőtt élő funkció inaktiválva van.

A fórum hozzáférésének blokkolásáról nem kaptunk előzetes tájékoztatást, ezért ez ügyben haladéktalanul felvettük a kapcsolatot a szerver üzemeltetőivel. A kérdéseinkre azt a választ kaptuk, hogy a fórumunkat kifogásolható tartalom miatt bejelentették, és ezért ellenőrizniük kell az azon megjelent tartalmakat. Az ellenőrzés ideje alatt a fórumot hozzáférhetetlenné tették, hogy így elkerüljék a tartalmak felhasználók általi utólagos módosítását.

Gyanúnk szerint az ellenőrzés során biztosan találnak majd ,,kifogásolható információkat,, bár ez csak egy ürügy a kommunikációnk ellehetetlenítésére.

Hogy a továbbiakban mi lesz, az még kérdéses. Az ezzel kapcsolatos új hírek itt, a blogon lesznek közzétéve, amint megtudunk valamit.

Addig is elnézést a kellemetlenségekért, és arra kérünk mindenkit, hogy senki ne essen pánikba. Maradjatok erősek Sátánban, ne feledjétek a spirituális önvédelmet, és legyetek résen!

Kategória: Uncategorized | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.