Információk a legújabb rituáléról

Maxine Dietrich Főpapnő jelezte, hogy a Joy of Satan oldalát kiszolgáló szerver leállt. Azóta már helyreállították, de a Főpapnő alábbi üzenete fontos információkat tartalmaz, ezért közzé teszem:

“Az egész szerver leállt. Ez nem csak a JoS-t érintette, hanem más, a JoS-hoz vagy a Sátánizmushoz nem kötődő oldalakat is. Még a szerver főoldala is eltűnt, remélhetőleg hamarosan mindent helyreállítanak.

NE BECSÜLJÉTEK ALÁ a legutóbb közzétett rituálénkat. Nem mondtam sok dolgot vele kapcsolatban, de ez a rituálé alapjaikban rengeti meg őket. Ez a rituálé sokkal erősebb, mint az eddigiek. Gondoskodjatok róla, hogy semmi ne akadályozzon meg ennek a rituálénak a minél gyakoribb elvégzésében. Nem tudom hogy mi történt a szerverrel, lehet hogy ez egy támadás volt.

Ennek a rituálénak a fontosságát NEM TUDOM ELÉGGÉ HANGSÚLYOZNI! Ha minden oldalunkat eltüntetik, akkor is végezzétek szakadatlanul!

— Maxine Dietrich Főpapnő”

Aki csak most kapcsolódott be, annak itt az említett rituálé linkje: https://spiritsoferidu.files.wordpress.com/2016/04/2016-aprilis-5.pdf

A Főpapnő mondandóját kiegészíteném azzal, hogy IGEN, ez nagy valószínűséggel egy támadás volt, és az ellenséget ismerve nem az utolsó. Az oldal újra működik, az ellenség ismét kudarcot vallott, de senki ne lepődjön meg, ha szaporodni fognak az ilyen esetek. A helyzet egyre jobban durvul, mert az ellenség a vesztét érzi, és mindent megtesz annak érdekében, hogy kimásszon a sírból, amit mi ástunk neki.

Lehet hogy ezt még nem mindenki látja, de a Tóra-visszafordító rituálékkal irdatlan károkat okozunk nekik. Minél többen csináljuk, annál gyorsabb és jobb eredményeket érünk el. Számítunk mindenkire!

Kategória: Rituálék | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.