Ármány a Wall Streetről

Az elmúlt néhány hétben New Yorkban elindult egy új tömegmozgalom, ami számos más amerikai városra is átterjedt. Ennek a tiltakozáshullámnak a kezdőpontja az „Occupy Wall Street” (Foglaljuk el a Wall Street-et) mozgalom, és a kezdeményezés iránt azóta sem csökkent az érdeklődés.

Amíg a tüntetőknek megvannak a maguk komoly és valós panaszaik a zsidók nemzetellenes tevékenységeiből kifolyólag (http://gblt.webs.com/Jewish_Bankers_War_On_America.htm, http://groups.yahoo.com/group/JoSNewsletter/message/237), addig mi tudjuk, hogy a keverékben van még egy alkotóelem: maga a zsidó.

A zsidók a hegeli dialektika probléma-reakció-megoldás formulája szerint tevékenykednek, vagy ahogy a jiddis szólás tartja: „Gyújts fel valamit, aztán add el nekik a locsolótömlőt”. A zsidók tudták, hogy a második háborújuk után (amiben porrá akarták zúzni a Nemzeteket amik kicsúsztak a markukból Európában a kritikus „reakció” fázis során) Amerikában lehetetlenség lett volna nyílt kommunista forradalmat szítani, mert a Nemzet politikai, társadalmi és gazdasági változásai miatt a tömegek sosem támogatták volna. Az Amerikai Kommunista Pártnak több mint egymillió olyan tagja volt az 1930-as években, aki külföldön dolgozott, elsősorban Európában és Oroszországban. A zsidó bankárok által kivitelezett válság célja az volt, hogy olyan helyzetet teremtsenek, amit kihasználva a zsidók átvehették volna a hatalmat egy kommunista forradalmon keresztül.

A zsidók korábban erős ellenállással találkoztak Európában, az erőszakos forradalmaikat legyőzték Nyugat- és Közép-Európában, a Vörös Hadsereg erőforrásai kimerültek, és kikapott Lengyelországban. Az 1920-as években kitalálták a „lassú adagolás” módszerét, amivel belülről lehet lerombolni egy nemzetet. Ezt a „trójai falóra” hasonlító módszert végül „kulturális marxizmus” néven véglegesítette a Frankfurti Iskola zsidó agytrösztje.

Az 1930-as években a kulturális marxizmust Amerikába is eljuttatták, és az 1950-es évektől kezdve használták, mikor rájöttek, hogy a nyílt kommunista forradalmak ideje lejárt. A lassú adagolás mellett döntöttek, amit ha egy pontosan kierőszakolt gazdasági összeomlással ötvözve meglovagolhatják az emberek reakcióit és újraindíthatják a programjukat. Az embereknek meg kell érteniük, hogy a zsidók évtizedekkel, évszázadokkal előre terveznek, méghozzá olyan lépéseket, amik fokozatosan jutnak érvényre és minden helyzethez alkalmazkodnak. Így akarják elhozni a globális zsidó világrendet.

Erről bővebben az „Amerika zsidó kommunizálása” című cikkben olvashatsz.

http://groups.yahoo.com/group/JoSNewsletter/message/243

Manapság a Wall Street-i tüntetéseken keresztül láthatjuk ennek az „érvényre jutásnak” a bizonyítékát. A bizonyíték pedig az a tény, hogy ezt a mozgalmat a zsidó hatalmi struktúra ügynökei indították és pénzelték, névlegesen a Rothschildok csatlósa, Soros György. Az Occupy Wall Street mozgalmat ő szervezte az Adbustersen keresztül:

Az Adbusters először július közepén tette közzé a felhívást. Kísérőként készített egy szexi posztert is, amin egy balerina pózol a „Támadó Bika”-szobron, háttérben a rohamrendőrséggel. A Harag Napja az Egyesült Államokban. [1]

Ez a csoport ezután megállapodást kötött a New York-i Közgyűléssel, ami a zsidók egyik kommunista frontja a piszkos munkák beindítására.

Az Adbusters Media Foundation úgy írja le magát, mint non-profit „fogyasztásellenes” szervezet, ami olyan „művészek, aktivisták, írók, tréfacsinálók, tanulók, oktatók és vállalkozók szerveződése, akik előre akarják mozdítani az információs korszak új társadalmi aktivista mozgalmát.”

A sok hasonló balos non-profit szervezethez hasonlóan az Adbusters is globalista alapokon áll. Az Activistcash.com által elvégzett kutatás szerint az Adbusters számos, hivatalosan progresszív alapítványtól kap pénzt, köztük az alapítványok Big Kahunájától, Tides Foundation-től, valamint a Tides Centertől. 1996 és 2003 között a Tides 334.217 dollárt adott az Adbustersnek, a nyolc támogató alapítvány közül a legnagyobb összeget.

Steve Baldwin szerint a Tides több mint hétmillió dollárt kapott Soros Györgytől. Habár a Tides alapítója, Drummond Pike és a globalista Soros közti kapcsolat részletei homályosak, Ron Arnold kutató számos köteléket felfedett a két ún. filantróp között. Az IRS szabályai alapján Drummond nem köteles felfedni, kitől kapott pénzt a nagyszámú állítólagosan progresszív szervezet pénzeléséhez.

„A Tides Alapítvány egy köztes állomás más alapítványok pénzének” – írja Arnold. „A Tides egy publikus jótékonysági szervezet, nem pedig magánvállalat. A Tides más alapítványok pénzét közvetíti különböző baloldali szervezeteknek, amelyeket eredeti támogatóik nem akarnak vagy nem tudnak egyedül támogatni… Mivel a Tides-hoz tartozó több mint 260 projekt közül egyik sem az adóhivatalnak adja le a 990-es űrlapját (a non-profit szervezetek pénzügyi információit tartalmazó adatlapot), a pénzügyeik gyakorlatilag teljesen titkosak, és nem elérhetők a nyilvánosság számára. Ezt a problémát a kongresszusnak kell megoldania.”

„Úgy tűnik, a The Ruckus Society-n keresztül Soros Györgynek is benne van a keze az Amerikai Harag Napjában, amit Occupy Wall Street mozgalomnak is neveznek. A The Ruckus Society A Tides Alapítványtól kapja a pénzt, a Tides-t pedig Soros György Open Society Institute-ja támogatja. Csak 2008-ban 4,2 millió dollárnyi összegről van szó, a tavalyi összegek is elérhetők.” [2]

Na és ki segít irányítani ezt a mozgalmat?

A New York Times október 5-i cikkét („Az energiát kereső egyesületek csatlakoznak a Wall Street elleni tüntetéshez”) széles körben reprodukálták, és ez a cikk rámutat a zsidó Stuart Appelbaum hozzáállására és szerepére a jelenleg zajló Occupy Wall Street-tüntetésekben. Appelbaum az RWDSU (Áruházak, Kis- és Nagykereskedők Egyesülete) elnöke. [3]

Még több Appelbaumról:

Nem csak 100.000 tagú RWDSU elnöke volt 1998-tól kezdve, de most az UFCW – Élelmiszer-ipari és Kereskedelmi Dolgozók Egyesülete (Változz a Győzelemért Szövetség) egyik részlegét is vezeti. Appelbaum a Zsidó Munkástanács elnöke, ami az amerikai kereskedelmi tömörüléseken belül működő gy Izrael-barát lobbi. Ebben a minőségben rendszeresen kiáll a cionista politika mellett, habár a mérsékeltebb munkáspárti verzióban, valamint elítéli a palesztin ellenállást. Kapcsolata van az Ameinu-val is, ami a Cionista Munkásszövetség utódszervezete.

Mielőtt az UFCW kivált volna az AFL-CIO-ból (Amerikai Munkásszövetség – Ipari Szervezetek Kongresszusa), Appelbaum a nemzeti AFL-CIO alelnöke volt, valamint a szövetség Végrehajtó Bizottságának tagja is egészen 1998-tól 2005-ig. Jelenleg New York állam AFL-CIO-jának és a New York City Központi Munkástanácsának alelnöke.

Kiemelkedő szerepet játszik a Demokrata Pártban s korábban a Demokratikus Nemzeti Bizottság főtanácsosa os volt. Appelbaumot 1996-ban, 2000-ben, 2004-ben és 2008-ban képviselőnek választották a Demokratikus Nemzetgyűléseken, korábban pedig helyettes képviselőnek ugyanezen a gyűlésen 1992-ben. 2008-ban a Választói Kollégium tagjaként szolgált Obama New York-i elektorjaként.

Appelbaum a Freedom House tanácsának tagja, különböző jobboldali akadémikusokkal, kereskedelmi egyesületek hivatalnokaival és az amerikai kormány válogatott alkalmazottaival együtt: ott van pl. Kenneth Adelman is, aki Gerald Ford védelmi miniszterének, Donald Rumsfeldnek volt az asszisztense, majd később a Védelempolitikai Tanács tagja.

A Freedom House egy másik megbízottja Diane Villiers Negroponte, annak a John Negroponte-nak a felesége, aki az 1980-as években Hondurasban volt nagykövet, és kulcsszerepet játszott a CIA által támogatott „kontra“ zsoldosok ellátásában és ellenőrzésében. A Hondurasban állomásozó zsoldosok hadműveletei több, mint 50.000 életet követeltek. [3]

További információk:

Az Occupy Wall Street tüntetéseinek szóvivője szerint a kezdeményezésük teljesen átlátható, és minden eleme nyitva áll demokratikus vitára, amelyben minden odaérkező részt vehet. De az Alsó-Manhattanben gyülekező, gyakorlottabb megfigyelők beszámolói teljesen más valóságot fednek fel e mézesmázos kijelentések mögött. Úgy néz ki, olyan erők léptek működésbe a színfalak mögött, amelyek manipulálják a tüntetési mozgalmat.

A szemtanúk szerint a közgyűlés tanácskozásai csak figyelemelterelésként szolgálnak, és a valódi hatalom nagyjából 20 rejtélyes és anonim egyén kezében összpontosul, akik a háttérből irányítják a közgyűlést, vagy talán teljesen meg is kerülik. Ezek a rejtélyes alakok cseppet sem olyan fiatalok, mint az átlagos tüntető. A titkos vezetőség 25-40 éves emberekből áll, és a kulcspozíciókat az idősebbek foglalják el. E rejtőzködő vezetők neveinek kiderítésére tett kísérletek mind akadályokba ütköztek. Mikor az egyik vezető hölgy személyazonosságát próbáltuk kideríteni, „Mary MIA”-ként mutatkozott be. Egy másik vezető „Tony POW”-ként azonosította magát.

Ha az OWS vezetői átláthatóak akarnak lenni, hát tegyék nyilvánossá legalább a teljes nevét azoknak az embereknek, akik az egészet szervezik! Senki nem akar egy olyan mozgalomhoz csatlakozni, amelynek névtelenek a vezetői. A megfigyelők észrevették, hogy a titkos vezetőség közel minden valószínűsíthető tagja délután 4 és 6 között eltűnik szem elől, közvetlenül a közgyűlés megnyitása előtt. A közgyűlésre azonban megint visszatérnek.

Feltételezések szerint zártkörű találkozón vesznek részt, de a közgyűlést erről a tényről hivatalosan nem tájékoztatják. [4]

Jelenleg megint a zsidók probléma-reakció-megoldás formulájának visszatérését látjuk. Megteremtenek és pénzzel támogatnak egy tömegmozgalmat, amelyet felhasználva magukhoz ragadhatják a hatalmat, és Amerikát a Zsidó Világrendbe taszíthatják. Több évtizednyi, kulturális marxizmussal (minden nagyobb egyetemi campus egy kulturál-marxista szeminárium) való pszichológiai programozás útján baloldali hasznos hülyék seregét hozták létre, hogy a zsidó vezetőségnek legyen kivel elvégeztetni a piszkos munkát. A kikényszerített gazdasági válsággal pedig a globális zsidóság faltörő kosaként egyesülve működhetnek tovább.

[1] http://www.thenation.com/article/occupy-wall-street-faq/

[2]Occupy Wall Street: A Globalist Op Designed To Destroy Efforts to End the Fed Kurt Nimmo

Infowars.com

[3] http://globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=27012

[4] http://tarpley.net/2011/10/07/occupy-wall-street-who-wants-to-hijack-the-movement/#more-3466

Kategória: A kommunizmus halála | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.