A kommunizmus halála – Előszó

Odakint, más világokban, a galaxisunk különböző részeire kiterjedt háború folyik. A szürkék üzletet kötöttek a Vatikánnal: hatalmat és vagyont adnak nekik a lelkekért cserébe. És ez csak egy volt. Az egész az okkult hatalomról és a fajról szól. Amellett, hogy Dzsentileket (nem-zsidókat) kínoztak tömegesen halálra, a spirituális tudást is eltávolították. Erről szól a kereszténység és az iszlám. A spirituális tudást tervszerűen eltávolították, és értelmetlen szart raktak a helyére. Ezt ahhoz lehetne hasonlítani, mint mikor a háborúban az egyik fél érzékei közül kiiktatnak egyet. Így a másik fél, aminek mind az öt érzéke megmaradt, nyilvánvaló előnybe kerül. Egyértelmű, hogy a kevesebb érzékkel rendelkező fél veszíteni fog. A mi esetünkben ez a hatodik érzékünk volt, amit a hozzátartozó tudással együtt elvettek tőlünk. Ahogy már előbb írtam, a helyébe értelmetlen badarságokat és hazugságokat tettek. Az inkvizíció egészen odáig merészkedett, hogy meggyilkolja az úgynevezett „eretnekek” leszármazottait is, mert a „boszorkányerő” örökletes. Ez hatalmas győzelem volt az ellenségnek.

A kommunizmusban is hasonló módszereket láthattunk, mikor a tömeges gyilkosságokat hajtottak végre, hogy még az emlékét is eltöröljék a korábbi generációknak, amik veszélyt jelentettek. Ezután az okkult tudást egy kis csoport kezébe helyezték, főleg a vezető zsidókéba (akiknek teljes befolyásuk van a Vatikánban és az iszlám kulcspozícióiban). Mindezt az ellenség, az embergyűlölő szürkék és hüllőszerű (reptilián) mestereik segítsége tette lehetővé, a végrehajtók pedig a zsidók voltak, akik nekik dolgoznak. Ha valaki elvégzi a szükséges kutatást, látni fogja, hogy az inkvizíció idején számos olyan festmény készült, amely nagymértékű UFO-tevékenységre utal. A második világháború idején, mikor Sátán oldala (a Nemzetiszocialisták) és az ellenség oldala (a kommunisták) egymással harcoltak, szintén magas volt az UFO-tevékenység. A legtöbben az 1947-es Roswell-incidensről és a második világháborút követő ügyekről is tudtok, mikor az ellenséges szürkék túlzottan magabiztossá váltak. Nemrég közzétettem itt egy youtube-videó linkjét, de eltávolították (micsoda meglepetés). Akik nem látták, azoknak itt egy másik link:

Ha nem találod vagy megint leveszik, keress rá az „Ancient Aliens S02E05”-re, vagy az „Ancient Aliens and the Third Reich”-re. Remélhetőleg a fenti link működik. Természetesen a videóban ugyanúgy mocskolódnak, de nagyon sokat felfednek. A mi oldalunk (Sátán, az „Orion-birodalom”) a Nácikkal együtt dolgozott. A másik oldal, vagyis az ellenséges szürkék azokkal dolgoztak, akik a kommunizmus mellett harcoltak. Hitler Sztálin ellen. A második világháborúban a helyzet soha nem látott csúcsponthoz ért. Ha megfigyeled, a történelem során – és ez évszázadokra nyúlik vissza – a szürkék, vagyis a keresztény/kommunista oldal mindig is embergyűlölő, tömeggyilkos, brutális rabszolgatartó volt. Az iszlám kicsit sem különb ettől. Profi hazudozók és kiválóan meg tudják téveszteni az emberiséget, olyan szlogenekkel manipulálva a tömegeket, mint a „szeretet”, „egyenlőség”, „testvériség”, „jobb életkörülmények” és „jobb élet”; és ezzel irdatlan számú ember esett áldozatukul. A „szeretetet” és „békét” reklámozó programjaik mindig véget nem érő tömeggyilkosságokkal, kínzással, háborúkkal és az emberi lélek és élet pusztulásával együtt érkeznek, miközben az ellenség az egész világ rabszolgasorba döntésére törekedik.

Idézet a zsidó Talmudból

Simeon Haddarsen, fol. 56-D: „Mikor a Messiás eljön, minden zsidónak lesz 2800 rabszolgája.”

Ez hosszú ideje folyik, és még nincs vége. Ráadásul mindkét oldalnak dolgoznak emberek a Földön. Tudom, hogy a legtöbb, Sátán oldalán harcoló ember bizonyos testi jegyekkel született. Ezt az ellenség is tudja, és elnevezte ezeket a jegyeket „boszorkányjegyeknek”, amik automatikusan halálos ítéletnek számítottak ha felfedezték őket. A vezetőink többségével Sátán már korán, az első Szaturnusz-visszatérésük (29-30 éves kor) előtt felvette a kapcsolatot. Vannak olyan lelkek, akik már sok életen keresztül Sátán mellett vannak, olyan elit lelkek, akik a leghatalmasabb pozíciókra jutnak ezen a világon. Ilyen például Adolf Hitler, II. Ramszesz reinkarnációja, aki egy figyelemreméltó és nagy hatalmú történelmi figura volt, egy fáraó. A Harmadik Birodalom legmagasabb rangú vezetői közül néhány szintén fontos fáraók leszármazottja volt. A korábbi életekben megszerzett fontosságot és státuszt a következő életekben általában sokkal könnyebb elérni, ahogy az elit lelkek esetében is láthatjuk.

Remélem, a fentiek megválaszolják a kérdéseiteket. A kereszténység és iszlám mocskos programjai sokkal többről szólnak, mint amit az emberi történelmet és a bolygót illetően elmondanak nekünk. Kutatnod kell, tanulmányoznod az információkat, és meg kell tanulnod a saját fejeddel gondolkodnod, nem csak elfogadni amit mondanak neked. Tudom, hogy vannak itt olyanok, akik ezt nem veszik komolyan, vagy csak legyintenek, de ez halálosan komoly. Annyi embert kell elérnünk, amennyit csak tudunk, és az ellenség programjainak elpusztítására kell törekednünk, a kereszténység és ikertestvére, a kommunizmus leleplezésével. Az egész jövőnk a tét. Szeretném azt is hozzátenni, hogy annak ellenére, hogy az ellenség minden Dzsentil spirituális tudást el akar pusztítani, némi azért megmaradt. Oroszországban és a Kaukázusban évszázadok óta tudnak egy védelmező és jó szándékú szellemről, akit mélyen tiszteltek, és akinek a neve „SHAYTAN”. Erre az Almasty-ról szóló fejezetben is utalnak a „The New Soviet Psychic Discoveries: A First-Hand Report on the Startling Breakthroughs in Russian Parapsychology” című könyvben (puhaborítós, 1979. szeptember 1. Írta Henry Gris and William Dick).

– Maxine Dietrich Főpapnő

„A kommunizmus és a kereszténység egy és ugyanaz. Sátán azt akarja, hogy most a kommunizmus elpusztítására koncentráljunk. Az embereknek tudniuk kell, hogy mindkettő mögött a zsidók állnak. A hírek alapján úgy tűnik, a zsidók megpróbálják feléleszteni a kommunizmust Oroszországban.Meg kell őket állítanunk. A JoS papságánmak tagjai közül többek ugyanazt az üzenetet kapják Sátántól és a Pokol Hatalmaitól: pusztítsátok el a kommunizmust!”

– Maxine Dietrich Főpapnő

http://www.JoyofSatan.org/

Kategória: A kommunizmus halála | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.