Sitchin hazugságai és az Igazság

Mikor teljesen lefoglal a Nincs-biru keresése hova tekintesz? Arra a tényre, hogy Isteneink az Orion régióban élnek, biztosan nem. Ha esetleg ősi aranybányákról fantáziálsz, szintén rossz irányba nézel, ami az első ponthoz köthető.
A Nibiru egy csillag együttállás, és nem egy bolygó!

Sitchin másik fő hazugsága az aranybánya. Egyetlen egy Sumér feljegyzés sem említ aranybányákat; a semmiből találta ki ezt a hazugságot.

A tudomány bebizonyította, hogy valaha a Mars és Jupiter között volt egy bolygó, ami elpusztult és – ne, ne vesztegesd az időmet Ősrobbanásszerű ellentmondásos teóriákkal – ez a planéta az után pusztult el, hogy a Föld már teljesen létrejött. A bizonyítékok alapján ez a bolygó nagy valószínűséggel mesterségesen pusztult el, nem bolygók összeütközése által.

A valóság az, hogy nem volt Jégkorszak. Allan és Delair, egy Cambridgi és egy Oxfordi professzor részletesen ír a Jégkorszak hazugságról egy könyvben. (ez a Cataclysm!: Compelling Evidence of a Cosmic Catastrophe in 9500 B.C. -a ford. megj.)
Egyenesen sokkolta ezeket a professzorokat, hogy ezt az elméletet megkérdőjelezhetetlen dogmaként kezelik, miközben hemzseg a tévedésektől.
A Föld sarkvidékei egyáltalán nem idősek. A Déli-sark csak pár ezer éve fagyott meg teljesen.

Bolygónk tengelyferdesége miatt van négy évszakunk. A tények afelé mutatnak, hogy a Földön valaha uniformizált szubtrópusi éghajlat uralkodott, a tengerszint pedig 400 lábbal alacsonyabb volt.

Nem volt Jégkorszak, tehát a tengerszint nem a sarkvidékek lassú olvadása miatt emelkedett, mint ahogy azt tanítják. A Földtengely se volt mindig elbillenve, így anno nem volt éghajlat, ami a Nagy Fagyást okozhatta volna. Mint kiderült, rengeteg – eredetileg szubtrópusi – földrész egy szempillantás alatt fagyosodott el körülbelül 10 ezer évvel ezelőtt. A lefagyott állatok gyomrában még megtalálták utolsó eledelüket.

Tehát elpusztult egy bolygó a Naprendszerben, és egyes feljegyzések szerint sok víz volt rajta…

A Földre érkezik egy isteni faj… A jelenlegi technológiánkkal atomokból tudunk tárgyakat létrehozni laborokban, gyémántot is elő tudunk állítani…Miért szorulna egy isteni faj aranybányászatra, és miért hoznának létre embereket e célból? Miért nem az automatizációt választanák?

A valódi ok, amiért időt és energiát öltek a megteremtésünkbe, és a masszív infrastruktúra létrehozásába, ami az embereket, iskolákat, farmokat, társadalmi szervezeteket segítette, ott van a (tényleges) Sumér iratokban:

Azért teremtettek minket, hogy segítsünk az Isteneknek a Földi civilizáció építésében és a gondnokai legyünk annak: ,,a Föld bölcs gondozói,,. Az Istenek nem azért jöttek ide, hogy aranyat bányásszanak, majd távozzanak. Azzal a szándékkal érkeztek, hogy egy permanens civilizációt építsenek, minket pedig részeseinek, gondozóinak teremtettek. Persze lehetséges az is, hogy azzal a bizonyos eltűnt bolygóval a civilizációjuk is elpusztult, vagy legalábbis egy része azon a planétán volt.

Maga a bolygó nagy valószínűséggel egy nagyobb kozmikus háború során pusztult el, amely az Arany Kor végét jelentette, és azon események sorozatát indította el, melynek láncolatában vagyunk mind a mai napig.

Teremtésünknek a másik oka is szerepel a Sumér iratokban. Az emberiségnek egy spirituális küldetése van. Mégpedig az, hogy emberi létből istenibe az emelkedjünk Ea (Sátán) által. Atyánk hosszútávú célja az volt, hogy gyermekeit a legfelsőbb Igazság szintjére emelje, hogy olyanok legyünk, mint az Istenek. Az Univerzum legnagyszerűbb ajándékát szánta nekünk.

Az ősi társadalmak és hagyományok szerkezete alapján én úgy gondolom, hogy minden egyes fajt egy meghatározott feladatkör ellátására teremtettek, hogy az emberiség egy nagy csoportként dolgozzon együtt, mindenki a saját régiójában, a saját képességeinek megfelelően. Ebből állt a valaha globális, vagy majdnem globális Isteni Civilizáció. Egy ilyen civilizáció részeseként, egy szupertudatos családként összetartó emberiségnek sokkal több értelme van hosszútávon. Úgy gondolom, hogy milliószor inkább visszatükrözi Sátánt a magasztos és gyönyörű dolgok teremtése, melyeket tökéletesedésre, örök boldogságra és örömre szántak. Ezek az emberi fajok. Mindemellett pedig vannak még arra utalások, hogy több állatfajt is az Istenek teremtettek.

Az Annunaki ,,Mennyei Kígyót,, jelent. Nem azt, hogy ,,akik az égből jöttek,,! Ez a titulus a spirituális szintjükre utal, mint teljesen felemelkedett isteni lényekre.

Gondolkozz el ezen! Az Emberiség egy briliáns, erős és elit kreáció, melynek szent küldetése, hogy Istenné váljon és a Föld gondnoka, védelmezője legyen.
Túlvilági Mennyország helyett valódi, örökkévaló Földi Paradicsom létrehozása a célunk, itt a lábunk alatt. A Földön, a Hazánkban.

A fenti igazsággal szemben a zsidó Sitchin hazugsága az, hogy az emberiség egy értéktelen rabszolgafaj (tehát gój). Zsidchin továbbá azt is hazudja, hogy az Istenek a tudást és tradíciót Ábrahámnak adták át (aki soha nem is létezett) csupán ~5000 évvel ezelőtt a Közel-Keleten. Ismét zsidó szupremáciánál, biblikus hazugságok megszilárdításánál, tudatalatti Judeo-kereszténységnél kötünk ki; a Dzsentilek demoralizációjáról nem is beszélve. Sitchin egy embergyűlölő, zsidó baromságot terjeszt.

A zsidó természetétől fogva minden egyes apró igazságot egy óriási hazugsággal okád le!

Forrás

Kategória: A Sátánizmus eredete | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.