NAGYON FONTOS!!!

Erről már korábban írtam, de most még aktuálisabb: jelenleg a weboldalainkat és videóinkat olyan ütemben szedik le, mint ahogy a kártyavár dől össze. A zsidók próbálják átvenni az uralmat az internet felett. Ha nem vágunk vissza, minden elveszik, és újra teljes hatalmuk lesz a kommunikáció felett.

A legtöbb ember nem a valóságban él. Mit gondoltok, ha a zsidók irányítanák a kommunikációt – ahogy az internet megszületése előtt – hányan lennétek még mindig megtévesztve a keresztény, muzulmán és zsidó mocsok által?

A zsidók célja az, hogy a tudás eltüntetésének eszközével rabszolgaállamot hozzanak létre. Ők irányítják a médiát, a sajtót stb., hogy az igazság ne kerüljön az emberiség szeme elé.

Köszönhetően az USA alapító atyáinak – akik közül sokan Sátánisták voltak –, az okkultról és más, tiltott témákról szóló könyvek szabadon elérhetők voltak. Én mindig leírhatatlanul hálás leszek azért, hogy képes voltam megvásárolni, tanulmányozni könyveket, vagy kivenni őket a közkönyvtárakból. Az asztrológiai tudásomat tinikoromban kezdtem el megszerezni. Ennek köszönhető, hogy rátaláltam az igazsághoz vezető útra, sok mindent megértek az életről, és mindenekfelett hogy rájöttem, a kereszténység egy hazugság. Ez vezetett engem Sátánhoz.

A világ jelenleg szarban van, NAGYON NAGY szarban. Az idióták, ostobák, bolondok, agyatlan hülyék ezt tagadják, és nem látják az igazságot, akkor sem, ha a szemük előtt van. A zsidó orvosok ráerőltetik az emberekre a gyógyszereket, amik káros hatással vannak az elmére és az ember valóságképére, a zsidók által irányított sajtó pedig ontja magából a hazugságokat többek között a valódi közvéleménnyel kapcsolatban. A környezetünk olyan szintre került, ami már a menthetetlenség határát súrolja. Európa egy kész katasztrófa, mivel a zsidók aktívan küzdenek a Fehér Faj kiirtásáért. Ha ezt elérik, utána rabszolgaként, eldobható biológiai robotokként fogják használni a nem-fehéreket. Az USA-t fokozatosan degenerálják, hogy végül minden jogunkat elvehessék tőlünk. Az ellenség mindannyiunk pusztulásáért vívja a harcot. EZ TÉGED IS ÉRINTENI FOG, A SZERETTEIDET, ÉS MINDENT AMIÉRT DOLGOZTÁL, MINDENT AMIT BIRTOKOLSZ!!!

A zsidók úgy érzik, nekik joguk van azt tenni, amit akarnak. Azt hiszik, joguk van átvenni az irányítást az internet felett, ami valójában nyílt és szabad, nem tartozik senkihez – így akarják visszaállítani a hazugságok korszakát.

Ahogy az ellenségnek is vannak emberei akik nem látnak minket, mi sem látjuk őket. Azonban egyértelműen fel fogják fedni magukat, ahogy közeledünk ügyünk csúcspontjához.”

– ezt Amdusias mondta a JoS Papságának 2003-ban

Ha nem harcolunk ellenük, minden elveszik. A háborúban a kommunikáció és a tudás a legfontosabb tényezők.

Ti most mindannyian azért vagytok itt, mert az internet nyílt és szabad. Sátán az internet szabadsága által adhatta át nekünk az igazság üzenetét. Ha az internet elbukik – ezt akarják a zsidók, valamint keresztény és muzulmán csicskásaik -, a következő lépés több mint valószínű, hogy egy kommunista tisztogatás, egy inkvizíció lesz, amely során mindannyiunkat, „boszorkányokat” levadásznak és lemészárolnak.

Utána pedig minden olyan embert megölnek, akivel kapcsolatban a legkisebb gyanú is felmerül, hogy nem követi aljas tervüket, vagyis a világ rabigába hajtását. A szabadságért küzdeni kell. Ha a gyávák odafordítják a másik arcukat is, még egy mérföldet mennek, és szolgai módon imádják zsidus krisztust és más kitalált, zsidó-alkotta mocskokat, a civilizáció nem fog fennmaradni. A legtöbb embernek fogalma sincs arról, hogy mennyire súlyos a helyzet.

Azt kérem tőletek, hogy bojkottáljátok a www.weebly.com weboldalt. Ők a zsidó szemétládáknak dolgoznak, és rengeteg weboldalt levettek, amik nem szolgálták a zsidók terveit.

Ezen felül, ha a weboldalaitokat levették, a legtöbb hozzáférhető a http://archive.org/web/ internetes archívumban. Ehhez a weboldal URL-címét be kell másolni a „Browse History” felirat melletti dobozba, és a feliratra kattintani. Ekkor megjelenik egy oldal, amin van egy naptár – ebben bizonyos dátumok ki vannak emelve. Bármelyikre kattintva – általában a legfrissebbre érdemes – bejön a kívánt weboldal mentett változata. Ha valamelyik oldalatokat leveszik, az archívum használatával megkapott URL-t linkeljétek be, ahová akarjátok.

Nagyon fontos, hogy mentsetek le minden videót, weboldalt, linkelt oldalt és hasonlót, és ezeket mind írjátok ki lemezre. A weboldalak lementését rendezetten, szervezetten vigyétek véghez, ne kapkodjatok. Mentsétek le a képeket, grafikákat is, mindent! Minél szervezettebben csináljátok, annál egyszerűbb lesz a weboldalakat, videókat és bármi mást azonnal visszatölteni az internetre.

Ezzel a problémával kapcsolatban nemsokára KETTŐ nagyon fontos rituálét fogok közzétenni. A nagy létszámainkban hatalom van!

Jelen pillanatban összesen kettő rituálét végezzetek:

A kommunikáció helyreállítását célzó tóra-visszafordító rituálé

https://spiritsoferidu.files.wordpress.com/2016/02/2016-februc3a1r-23-a-kommunikc3a1cic3b3-helyrec3a1llc3adtc3a1sa.pdf

A kecskére szórt átok visszafordítása
https://elysium666.files.wordpress.com/2015/06/2016-02-01-a-kecskc3a9re-szc3b3rt-c3a1tok-visszafordc3adtc3a1sa.pdf

 

Maxine Dietrich Főpapnő
www.joyofsatan.com

Kategória: Fontos üzenetek és információk | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.