Prédikáció, 2015. november 14.

Számos dologról szeretnék beszélni, és sajnos hosszúra fog nyúlni a prédikációm, de kérlek olvasd el.

A tóra-visszafordító rituálék működnek, teszik a dolgukat. A zsidók sok különböző módon reagálnak rájuk. Először is nyíltan a Fehér Faj elpusztítására törekednek, ami a kezdetektől fogva az ellenségük. Ami Európában történik, az iszonyatos. A zsidók a történelem során mindig arról voltak ismertek, hogy súlyos eseményeket erőszakoltak ki figyelemelterelésként, és ha volt rá alkalmuk, háborúkat is – mindezeket akkor tették, mikor túl sok Dzsentil (nem-zsidó) figyelme irányult rájuk. A legnyilvánvalóbb példa a második világháború volt, amit azért szítottak, mert a Harmadik Birodalom leleplezte őket a világ előtt.

Ami most Európában történik, az katapultként fogja hatalomra juttatni a Nemzetiszocializmust. Az Antikrisztusunk várakozik, és vissza fog térni. Eközben a zsidók fejvesztve próbálnak kirobbantani egy újabb világháborút. Az Iszlám Állammal kapcsolatos helyzet és más komoly problémák elterelésként szolgálnak. Az internet leleplezte őket, és most már számos különböző csoport tudatában van a zsidó-problémának. Maguk a zsidók is tisztában vannak ezzel a felsőbb szinteken, ezért túlórában dolgoznak és fognak dolgozni, hogy mindannyiunkat elpusztítsák. Hamarosan újabb fordított tóra-rituálékat fogok közzétenni. Ezek egy újabb háború megakadályozására fognak koncentrálni. Ahogy már sokszor említettem, a biblia, azon belül is az Ótestamentum, de kiváltképp a Tóra minden undorító dolog részletes terveként funkcionál, és nagy hangsúlyt fektet a háborúra. A keresztények és más megtévesztett idióták annyira agymosottak, hogy ezt nem képesek meglátni, és nem is hajlandók hallgatni az ész szavára. Nagyon szomorú tény, hogy az emberiség nagy része egyszerűen hülye.

A zsidók másik reakciója a Hollwood-i filmekben látható: egyre több és több olyan filmet csinálnak és erőltetnek rá az emberekre, amik démoni megszállásról szólnak. Ez az utolsó, elkeseredett erőfeszítésük az omladozó kereszténység felsegítésére. Ezekben a filmekben a Pogány isteneket habzó szájjal támadják, hogy megijesszék a sebezhető nézőket. Soha ne feledd, a zsidók minden eszközt megragadnak arra, hogy megfélemlítsék és összezavarják az embereket. Így tudták megtartani a hatalmat évszázadokon keresztül. Az ellenséges szellemek – a hazugságaikat megszállottan köpködő keresztényekhez hasonlóan – szintén zaklatnak minket.

A torkunkon letuszkolni próbált hazugságok mennyisége irdatlan nagy. Az egyik hatalmas hazugság, amit az emberiségre erőltetnek (főleg „Nyugaton”) az, hogy az életnek egy boldog, sikeres és kifizetődő élménynek kell lennie. Ami még ennél is rosszabb, ha valakinek problémái vannak, azonnal működésbe lép a zsidó pszichológiai gépezet, és az egyént okolják a balszerencséjéért. A megvilágosodás ledönti a korlátokat, és az ember képébe nyomja a valóságot. Ugyanígy az asztrológia is. És elmondhatom, hogy ezek az emberek, akik azt állítják magukról, hogy teljesen boldogak és tökéletesen rejtegetik a problémáikat, téveszmék közt élnek. Elég ha megnézzük a Szaturnuszukat, ami alól senki nem kivétel. A fenti hozzáállás csak idegösszeomláshoz, öngyilkossághoz vezet, és még jobban kiteszi az embert a nem létező paradicsomot és utóopiát ígérgető zsidó programoknak. A kereszténység, kommunizmus és iszlám zsidó programjai (és más hasonló programok) véget nem érő gyönyört és boldogságot, problémamentességet ígérnek, ha valaki bekapja a csalit. Eltávolítják a spirituális tudást, megakadályozzák a pszichikus kommunikációt, aztán a megmaradt ostobaságot és tudatlanságot arra használják, hogy ezeket a hazugságokat tovább éltessék.

Ha valaki teljesen letagadja a problémákat és nem hajlandó elfogadni, hogy ez nem egy tökéletes világ, a problémák gyorsan kicsúsznak az irányítása alól. Az agymosott társadalom képes odáig tagadni a problémákat, amíg teljesen elvesztik felettük az uralmat, és extrém esetben a civilizáció is összeomolhat. A televízió és a média szintén figyelemelterelésként szolgálnak sok ember számára, megszabadítva őket a valóságtól. Bármelyik gondolkodó ember láthatja az ebből fakadó elképzelhetetlen szenvedést a világban. A létük letagadása, szőnyeg alá söprésük nem szünteti meg a problémákat, csak még rosszabbá válnak. Ha szembenézünk a valósággal és az életet és igazságot annak látjuk, ami, pozitív értelemben dolgozhatunk a gondok megoldásán és kijavításán. Ha nem tesszük, hanem egyszerűen csak nem veszünk róluk tudomást, kicsúsznak az irányításunk alól és megoldhatatlanná válnak.

A fent említett hazugságok mellett a zsidók egy másikat is előszeretettel terjesztenek: azt, hogy akinek problémái vannak, az nem normális, és mindenkinek boldognak kéne lennie (függetlenül attól, hogy az adott ember tudatában van, mennyire rosszul áll a világ szénája). Ezért a zsidók mindenféle pszichiátriai drogokat erőltetnek az emberekre, holott nincs is rájuk szükség. Ezek legtöbbje szélsőségesen drága és súlyos függőséget okoz. Ha nem az előírás szerint szedik, az visszahat az agyra: különösen jól látható ez az antidepresszánsoknál, amik esetében a depresszió olyan súlyossá válik, hogy az áldozat gyakran öngyilkos lesz. A zsidók által uralt orvosi világ dollármilliárdokat zsebel be abból, hogy az emberekre erőlteti a gyógyszereit és függővé teszi tőlük az áldozatait. Egyéb mellékhatásai ezeknek az agresszív és fenyegető gondolatok megjelenése. Ez jelentős tényező lehet az erőszakos bűncselekmények terén. Az ilyen gyógyszerek szedése gyakran visszafordíthatatlan változásokat idéz elő az agyban. Viszont közületek azok, akik gyógyszereket szednek, ne felejtsék el, hogy nem szabad csak úgy abbahagyni. Ha meghozzátok a döntést, hogy abbahagyjátok egy ilyen gyógyszer szedését, előtte tájékozódjatok, szerezzetek minél több információt, mert ha egyik napról a másikra abbahagyjátok, az – ahogy fentebb írtam – katasztrofális lehet.

Aztán ott van még a húsevés. A Sátánizmusban abszolút SEMMILYEN étkezési megkötés és törvény nem létezik. Mindenki azt eszik, amit akar. Ami most következik, az csak a saját tapasztalatom és véleményem: az emberek elméletileg mindenevők. Ez azt jelenti, hogy húsok és növények fogyasztására is alkalmasak. Ha valaki megnézi a katolikus egyház történelmét, azt találja, hogy az folyamatosan erőltette a vegetáriánus étrendet. A Nagyböjt során és más böjt-napokon megkövetelték a hús és tejtermékek fogyasztásának elhagyását. Ráadásul az ásramok és olyan közösségek, ahol széleskörű agymosás zajlik vagy zajlott, mind vegánok voltak. A vegetarianizmus felnyitja az embert az agymosásnak és alávetettségnek, ezt a történelemből is láthatjuk. A hús fogyasztása fenyegetést jelent az ellenség számára. Ezért találták ki a zsidók az ipari gazdálkodást: az emberek látják ezt a horrort, és elhagyják a húst. A zsidó létrehozza a problémát, kiprovokálja a reakciót, majd az emberekre erőlteti a megoldást. A zsidók az állatjogi csoportokat is megfertőzték, és az ő berkeikben is erőltetik a terveiket. A vegán étrendet most már számos befolyásos állatvédelmi csoport is próbálja ráerőszakolni az emberekre.

Azonban valamiért még nem láttam olyan cikkeket, amik a húsevő állatokat – pl. oroszlánokat, tigriseket – ítélnének el azért, mert cafatokra tépik a zsákmányukat és élve megeszik. Ez a természet. Nem, ez nem kellemes dolog, de ilyen a világ. Minden emberi fogyasztásra szánt állatot humánusan kellene kezelni, és mikor eljön az idő hogy levágják őket, a lehető leggyorsabban és fájdalommentesebben kellene véghezvinni. Arra kéne összpontosítani, hogy teljesen elpusztítsák a zsidók által bevezetett ipari állattartást, NEM pedig a vegán étrend erőltetésére. Amúgy SOSEM veszek a „Tyson” nevű cég termékeiből, mert gusztustalan módon bánnak az állataikkal. Ráadásul a növényi élelmiszerek sem mentesek a zsidó mérgektől, génmódosítástól és káros vegyszerektől. A zsidók abból is milliárdokat zsebelnek be, hogy palackozott vizet árulnak, mivel a gyáraik és más halál-szóró szervezeteik olyan szinten elpusztították a természetet, hogy az Istenek segítsége nélkül a Föld menthetetlen lenne. A legtöbb ember a tévé és más hasonló eszközök előtt ülve szórakozik, és fogalma sincs arról, milyen súlyos állapotban van a természet. Napról napra egyre rosszabb a helyzet, a zsidó meg csak profitál belőle.

Ahogy a kommunizmus során láttuk, a zsidók elfajzott, uzsorás és rosszindulatú természetüknél fogva a sajátjaikat is üldözik. Nem érdekli őket, hogy hányat kell feláldozniuk a sajátjaik közül, nem is beszélve a Dzsentilekről. Ez a természetükben van.

Ami most Európában folyik, az egy próbálkozás a civilizált Fehér Faj – Sátán és a bibliában „bukott angyalok” néven emlegetett lények közvetlen leszármazottainak – kiirtására. A Fehér Faj az Északi Istenektől származik. Az alább linkelt videót egyenesen kötelező megnézni. A zsidók által irányított YouTube a legtöbb másolatról eltüntette a hangot, de ami ezen a linken van, működik:

https://www.youtube.com/watch?v=0eC88Oo__K0

Ez nagyon komoly dolog. Ez a videó felfedi, hogy a muzulmánok teljesen át akarják venni az uralmat Európa felett, és mindenkit rabigába akarnak hajtani. A lelkileg elfajzott, teljesen agybeteg muszlimok számára elterjedt gyakorlat, hogy nőket és gyerekeket öntenek le benzinnel, majd felgyújtják őket. Ez vár Európára is. Ez a gonosz aljanép Fehér akár hétéves kisgyerekeket is megerőszakol és élve eléget. Európát megszállja az emberiség bűzlő szarosvödörrel vetekedő gennyes lelkű mocska. Pedofil, állatbaszó, erőszakos nő- és állatgyűlölő férgek, az emberiség pöcegödrének fertőző legalja. A zsidó sajtó és média azt a hazugságot terjeszti, hogy ezek az élősködők „jobb élet” reményében érkeznek. Ez nem igaz. Azért jönnek, hogy megszállják és leigázzák Európát. Csak a bolondok és totális hülyék dőlnek be a krokodilkönnyeknek, a rossz helyre irányuló szimpátiának, az öngyilkos együttérzésnek. És mégis MIVEL TARTOZIK NEKIK EURÓPA? Miért kellene magára vállalnia a sorsukat?

A kereszténység is mindig a Fehér Faj és Európa elpusztítására törekedett, ennek legkiemelkedőbb példája az inkvizíció volt, ami teljes falvakat törölt el. Az iszlám még ennél is rosszabb. A videóban egyértelműen kimondják, hogy egész európát muzulmánná FOGJÁK változtatni. A katolikus egyház az interneten tesz közzé petíciókat, hogy Európát rávegyék: adjanak oda mindent a muzulmán parazitáknak, akiknek az egyetlen célja, hogy a legbrutálisabb módszerekkel leigázzák és elpusztítsák az európaiakat. Ez még jobban megmutatja ennek a beteges és korrupt intézménynek a valódi arcát, ami mindig is a kommunizmus arca volt, és mindig is a zsidók irányították. Az emberek néha olvasnak a Jezsuiták összeesküvéséről. Amíg „Jezsuitáknak” hívják őket, addig a zsidó médiának nincs vele problémája. Azonban ahogy a maradék leplet is lehúzzák róluk, meglátják, hogy a Jezsuiták elnyomó többsége mindig zsidó volt. A hülyék és megtévesztettek tévesen azt gondolják, hogy a katolikus egyházzal csak nemrégiben vannak bajok. Ez nem így van, mindig ilyen volt. Időnként itt-ott változtattak egy kicsit, de a terveik a kezdetektől fogva ugyanazok maradtak.

Nagyon erősen ajánlom mindenkinek, hogy nézze meg a fenti videót teljes egészében, mert ez AZ EGÉSZ világot érinteni fogja. Ezt bármelyik idióta láthatja. Az egész mögött a zsidók állnak, mert súlyos pánikban vannak, és keservesen el fognak bukni. Lilith és Sátán is számtalanszor mondta már, hogy az emberek csak akkor fognak jelentős mértékben reagálni, ha teljesen sarokba szorítják őket. Az egyre csökkenő létszámunkról is megkérdeztem, és Sátán többször is biztosított róla, hogy Ő MAGA fog közbelépni. Én már ismerem a részleteit annak, ami jönni fog, de még nem tehetem publikussá.

Bármelyik idióta láthatja, hogy mikor ezek a nyomorult hordák éhezni kezdenek (nem fog mindenkinek jutni) és a gazdaság összeomlik (akinek van egy kis józan esze vagy ismeri a történelmet, láthatja, hogy ez elkerülhetetlen), elkezdenek majd házakat fosztogatni (pontosabban ez már el is kezdődött) és sok embert meg fognak ölni. A páriszi tragédia csak a kezdet. Ez a vírus már teljesen megfertőzte Európát. Lilith azt mondta nekem: „MI VAGYUNK az ellenszer”.

Ez a szituáció az egész világra hatással lesz. Az Európa elleni zsidó támadás SZÁNALMAS KUDARCBA FOG FULLADNI. Ezt még Angela Merkel horoszkópjából is látni. Bármelyik hozzáértő asztrológus láthatja, hogy a jövőben nagyon rá fog baszni. Ezt nem tudom máshogy mondani. Az áthaladó Szaturnusz az Aszcendense fölött van, és most fog belépni az első házába. Az ilyen minden ember életének legrosszabb időszakát jelzi. Ezután, mikor a tranzitáló Szaturnusz belép a Bakba, hátrálni kezd, és szembenállásba kerül a Rákban lévő stelliumával és az uralkodó bolygójával. Tudom, hogy mikor a Nemzetiszocializmus hatalomra kerül, minden valószínűség szerint hazaárulás vádjával elítélik. Nyilvánvaló, hogy ő a német nép ellensége, akiket pedig hivatalosan képviselnie kellene.

Adolf Hitler, Heinrich Himmler és a Harmadik Birodalom más vezetői ténylegesen törődtek a német néppel. Ők nem nyitották tágra a szebeiket, hogy zsidó pénzt tömködjenek beléjük, mint a legtöbb mai politikus.

Tudom, hogy ez már nagyon hosszúra nyúlt, de zárásként szeretnék mondani pár dolgot. Remélem mind elolvassátok ezt: európai fivéreink és nővéreink, elengedhetetlen, hogy minden nap védelmező aurát építsetek magatok köré! Növeljétek meg az energiátokat:

http://www.exposingcommunism.com/Raising_Energies.htm

Ez akár annyira egyszerű is lehet, hogy SATANAS-t vibráltok a csakráitokba minden nap, majd elmondjátok a megerősítést: „Mindig, minden értelemben teljesen biztonságban vagyok, védve vagyok és egészséges vagyok.” Eközben vizualizáljátok, ahogy az egész lényetek megtelik ragyogó fénnyel. Ha még újak vagytok, illetve nehezen tudtok vizualizálni, csak próbáljátok kihozni magatokból a legtöbbet. Ezt alkalmazhatjátok a szeretteitekre is, de gondoskodjatok róla, hogy előbb TI legyetek elég erősek, ne szórjátok szét az energiáitokat.

Van még egy módszer, az asztrális vonal. Ezt már én is alkalmaztam, és működött. Ha többen, esetleg kovenként csináljátok, az egész házat körbevehetitek, de egyetlen ember számára ez megterhelő lehet. Ha egye ember csinálja, tegye a következőképpen:

Lélegezz be az egész lényedbe energiát, majd irányítsd kifelé a mutatóujjadon keresztül a házad vagy lakásod minden bejáratának küszöbére. Vizualizáld, ahogy erős, a Nap fényéhez hasonló fehér-arany színű energia áramlik ki az ujjadból, és vonalat képez a küszöb teljes hosszában. Ezután programozni kell az energiát. Ezt az egész procedúrát lehetőség szerint növekvő Hold idején csináld nappal, mikor a Nap fényesen süt. Miután meghúztad az asztrális vonalat, vizualizáld, ahogy a Nap fénye beleáramlik, és mondd el a megerősítést:

„Ez a fényvonal folyamatosan megvédi a házamat/lakásomat/lakóhelyemet. Ez a vonal teljesen visszariaszt és megakadályoz minden nekem ártani akaró egyént abban, hogy belépjen erre a helyre.” Mondd el ezt erősen koncentrálva és meggyőződéssel 10-szer.

Ezután vizualizáld ahogy a Nap fénye még több energiát ad a vonalhoz, és mondd el a megerősítést 10-szer: „Ez a védelmező fényvonalat folyamatosan táplálja és újratölti a védelmező fény és energia univerzális óceánja.” Csináld meg ezt minden nap Újholdtól Teliholdig. Figyelj rá, hogy ne a Hold üresjáratában kezdd.

Ezeken kívül még annyit szeretnék mondani, hogy az állítás, miszerint „a Sátánizmus a sötétség”, egy HAZUGSÁG. A hatalom a fényben van, az ellenség tudja ezt, ezért sok ostoba embert meggyőztek arról, hogy a Sátánizmus a sötétségről szól. Ezt azért állítják, hogy megfosszanak a tudástól és hatalomtól. Az Isteneinket megkötötték, megfosztották a fénytől és vele a hatalomtól is. A zsidók ezt azzal a hibás elképzeléssel érték el, hogy a Sátánizmus maga a sötétség. Ez NEM ÍGY VAN.

És hogy mit tehettek ti? Juttassátok el az igazságot minden olyan emberhez, aki hajlandó meghallgatni. Minél több ember tud a zsidók támadásáról, annál hamarabb ér véget a szenvedés. Az embereknek tudniuk kell, hogy a zsidók állnak mögötte, ahogy minden hasonlóan szörnyű dolog mögött is. Az embereknek tudniuk kell, hogy a kereszténység egy átverés és hazugság, erre rengeteg bizonyíték van. Egyszerűen csak tudomásukra kell hozni az igazat. A tudás a kulcs.

Maxine Dietrich Főpapnő
www.joyofsatan.com

Kategória: Fontos üzenetek és információk | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.