AUM

A spirituális tudás elferdítésének egyik nyilvánvaló példája az, hogy számos népszerű, fősodratú könyvben és forrásban “OHM”-ot csinálnak a szanszkrit “AUM”-ból. A helyes kiejtése A-U-M, nem pedig Ó-M! Az “OHM” egy szándékos torzítás, melynek eredményeként a szó elveszti spirituális hatalmát.

Itt találkozik a tudomány és a spiritualitás. Köszönjük Zildar Főpapnőnek hogy rávilágított erre az AUM-mal kapcsolatban. Az AU a periódusos rendszerben [kémia] az arany jele. A magnum opus munkája és a teljesen felemelkedett kígyó az “alapfémeket” arannyá változtatja. Az “alapfémek” a csakrák “fémjei”. Akik már találkoztak Sátánnal szemtől szemben, tudják hogy aranyszínű az aurája, Az AU az aurára is utal.

Az “AUM” ezenkívül az egyiptomi Isten, “AMON RA” megfelelője is. Amon-t az “Istenek Királyaként” ismerik. Ahogy legtöbben tudjátok, az “Istenek” kifejezés egy kódszó a csakrákra. A legfontosabb a “666” csakránk, amely a solar plexus (köldök-) csakra, az “Istenek Királya”. Innen lopták a zsidók és a keresztények az “Ámen”-t, elferdítve az “AUM”-ot. Mivel a judeo-keresztény biblia egy zsidó varázskönyv, kapcsolatot kell létrehozni. Ha többet szeretnél tudni erről, olvasd el a következő cikket: “A keresztény mise, és kapcsolata a zsidó rituális gyilkossággal”.

Az “AUM” egy másik jelentése: “úgy legyen”. Én mindig vibrálok egy “AUM”-ot minden munkám végén amiben szanszkrit nyelvet használtam (például a Sátáni Rózsafüzér után). Közel minden mantrákról szóló könyv és népszerű útmutató azt mondja, hogy az “AUM”-ot a mantra előtt kell vibrálni. Ha a teljes munka végén is használjuk, sokkal nagyobb erőt ad neki.

A szanszkrit egy spirituális nyelv, és ahogy már említettem, sok Goetia-beli Démonunk nevét megtaláltam szanszkrit szótárakban. A szanszkrit neveik spirituális szinten sokkal több információt adnak. Az Istenek legendái mind fontos spirituális allegóriák, amik rejtett tudást tartalmaznak.

Nem szükséges a mantrákat extrém nagy ismétlésszámban vibrálni ahogy sok népszerű forrás állítja. A több ezer ismétlés oka ismét csak a korrupt tudás. A mantrákat – ahogy azt Sátán tanította – szótagról szótagra kell vibrálni. A new age-esek és más idióták csak egész szavakként ismételgetik a mantrákat, és nem vibrálják őket. A hatalom a rezgésekben rejlik. A mantrákat és hatalommal bíró szavakat nem kell több százezerszer elismételni.

Az “AUM” sok ősi nyugati alkímiai/okkult művészeti ábrázoláson látható volt. Az ellenség természetesen szokása szerint meghamisította az ábrázolásokat és a jelentésüket. Az ellenség fáradságot nem kímélve próbálta meg kitörölni az “A”-t az ősi illusztrációkból, és a modern időkben pedig megpróbálta az “AUM”-ot “OHM”-ra cserélni.

Még egy dolog… közel minden szanszkrit szó “A”-ra végződik. Van egy könyvem a Laya Jógáról [Layayoga: The Definitive Guide to the Chakras and Kundalini, írta Shyam Sundar Goswami], és a szerző az egész könyvben dőlt betűvel írta az A-betűket, mintha valamit mondani akarna vele. Figyeld meg ezen az ősi ábrázoláson (“Heroglyphica Sacra”, 1764, írta Dionysius Andreas Freher, aki Jakob Böhme követője volt [mindketten keresztény misztikusok]), hogy kitörölték az “A”-t a felső körből. Ez a Roob-könyvben is így látható.

Ezt onnan tudom, hogy belefutottam hasonló illusztrációkba, amelyeken az “A” a helyén volt, mint alább is látható, nem csak az “M U” betűket tartalmazták.

Alexander Roob írta az “Alchemy & Mysticism” című könyvében [nem tudom hogy szándékosan hazudik-e, vagy csak a hamis információkat adja tovább]; az alábbi két illusztráció magyarázószövegeként:

“A kezdőhelyzet mutatja az isteni szentháromság lakhelyét, beleértve az isteni szék lángjait is. Ezek Mihály [M] és Uriel [U] arkangyal hierarchiáira vannak osztva. A harmadik, felső nincs elfoglalva, mert az előző ura, Jézus képviselője felségárulást követett el akaratossága által. Lucifer felemelkedik, de büszke makacssága lefelé vezeti, és Michael és Uriel a tűzön keresztül letaszítják őt.”

Ez egy ordító hamisítás. Annak eredményeként, hogy ezt a két szent betűt arra használják hogy ezt a zsidó mocskot képviseljék vele, ha bárki ténynek ismeri ezt el, vagy hozzákapcsolódik ezekhez a zsidó-keresztény energiákhoz, soha nem fog spirituálisan fejlődni. Az ostobák az ellenség irányítása alatt állnak mikor kapcsolatot létesítenek ezzel a hamis és megszentségtelenített információval. Itt egy újabb ábrázolás a hiányzó A-betűvel. Figyeljétek meg, hogy az ábrázolás alakja nagyon hasonlít Belial pecsétjének felső részére:

Más illusztrációkat is héber betűkkel ferdítettek el, illetve más zsidó szimbólumokkal, amiket minden máshoz hasonlóan a régiektől loptak. A “Kilencedik kapu” című filmben [itt olvashatsz róla] – ami az egyik kedvencem – a könyvben az “LCF” betűkkel aláírt rajzok tartalmazták a helyes információkat. Habár ez a film kitaláció, van benne néhány igazság. Az egyik rajzon az ajtó be van falazva, jelezve hogy az igazsághoz vezető ösvényt meghamisították, és nincs kiút. Nézzétek meg a filmet ha még nem tettétek volna. Az egyik jelenetet törölték… Kessler bárónő német volt, és Sátánista:

76. KESSLER-ÉPÜLET: IRODA BELTÉR/NAPPAL

Egy fekete-fehér fénykép megtölti a képernyőt: egy fiatal és gyönyörű KESSLER BÁRÓNŐT mutat, amint két SS-egyenruhás ember között áll. Egyikük Heinrich Himmler.

KESSLER BÁRÓNŐ komor arccal néz egy háború-korabeli “Signal”-t, a Náci propaganda-magazint. A magazin az asztalán fekszik kinyitva, mellette Balkan borítékja.

A Kilencedik kapu eredeti forgatókönyve itt található.

Nézzétek meg ezt a két illusztrációt – az A még mindig ott van az alján:

Itt egy másik amin még nem törölték az A-t:

Egy újabb – az A-betű a korona alatt látható:

Az AUM-ot szabadkőműves ábrázolásokon is észrevettem, azokon amik a lélek oszlopait ábrázolják. Mivel az ellenség még most is gőzerővel dolgozik a spirituális tudás eltávolításán, nagyon nehéz online példát találni, habár próbálkoztam egy ideig. Ezt egy könyvben láttam. Ha te is kutatni kezdesz, te is meg fogod találni – vagy könyvekben, vagy pedig az interneten.

© Copyright 2013, Joy of Satan Ministries;

Library of Congress Number: 12-16457

Forrás: http://gblt.webs.com/AUM.htm

Kategória: Meditációk | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s