A Sátáni erőkúp

A kúpokat és piramisokat régóta kapcsolják a mágikus hatalomhoz, mivel ezek az emberi lélek csakráinak alakját hordozzák. A mágusokról és boszorkányokról készült festmények közel mindig csúcsos kalapban ábrázolták őket. [Erről az oldal alján található linken olvashatsz többet.] A koven “erőkúpja” az összegyűjtött és irányított pszichikus energia alakját jelképezi, mikor a tagok körben állva végzik a mágikus munkát.

Minden koventag erősen koncentrál a kívánt célra, amit szimbólumként vagy képként vizualizálnak – hogy ez pontosan mi, abban előre meg kell egyezniük. Az erőt tánccal, dobolással, kántálással [hatalommal bíró szavak egyszerre történő vibrálása], tapsolással, zenével gyűjtik össze. Ahogy a tagok körben táncolnak, a ritmus egyre gyorsul, és az erőkúp elkezd kiépülni a kör felett, melynek a kör alkotja az alapját. Azok akiknek nyitva a harmadik szemük és teljesen meg van erősítve, képesek lesznek látni az energiát, ami általában ragyogó ezüst vagy kék színű. Mikor a Főpap/Főpapnő érzi hogy az energia elérte a csúcsot, utasítja a tagokat hogy engedjék el az energiát a cél felé. Az időzítés itt életbevágó.

A körtáncot kültéren, egy örömtűz körül is lehet csinálni. Ez általános volt április 30-a, vagyis Beltane előestéjének évenkénti ünnepségén. Az ősi időkben a csoport kimerülésig táncolt, kézen fogva, a tűz körül táncolva amíg mindenki ki nem fáradt, vagy valaki el nem ájult, ami azt jelezte hogy az energiát sikeresen elküldték. Az erőkúp használata egy ősi, univerzális gyakorlat.

Az ősi Szíria egyes részein a kúp Astarte, a föníciai Istennő jelképe volt, aki az anyaság, a termékenység és a háború Istennője, és akit Astaroth Démonként ismerünk.

A kúp alakú kalapok Pogány/Sátáni eredete

Forrás: http://www.angelfire.com/empire/serpentis666/Cone.html

Kategória: Sátáni Boszorkányság | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s