Keresztény “csodák”

Kérdés:

Egy fogós kérdés – ha történtek olyan keresztény csodák mint amikor Mária régebben a templom tetején sétált, és más keresztény csodák is, akkor miért mondják nekem hogy nem létezik mennyország és keresztény isten? Lennie kell valami magyarázatnak ezekre a csodákra.

Válasz:

Néhány ember össze van zavarodva az úgynevezett „csodákat” illetően, amikről vagy hallottak, vagy ritka esetben látták is – ezek a csodák az ellenségtől származnak. Alább ezt elmagyarázom. Az ellenségben semmi SPIRITUÁLIS nincs, sem a tetteikben. Az ellenségtől származó dolgok mindegyike hamis, ez csak egy mesterséges spiritualitás.

***

Ez egyáltalán nem „fogós kérdés” számomra. Én átlátok az ellenség baromságain. Az ellenséges „isten” embergyűlölő és az emberiséget kihasználó idegenek kollektívája. Szóval mi annyira spirituális abban hogy a mocskos rohadt idegen ribanc „a templom tetején sétál”? Hogy segíti vagy hogy fejleszti ez az emberiséget? Mi ennek a szarságnak a spirituális jelentősége? Kit érdekel ez?

Ezzel azt akarom mondani, hogy IGEN, tisztában vagyok vele hogy a kereszténység programjának megvannak a maga úgynevezett „csodái”, és néhány imát is megválaszoltak, DE hatalmas különbség van az ellenség 100%-osan materiális és SPIRITUÁLISAN JELENTÉKTELEN „show”-jai, és a VALÓDI SPIRITUÁLIS TUDAT, BELSŐ GYÓGYULÁS, VALAMINT SAJÁT SORSUNK MEGÉRTÉSE ÉS IRÁNYÍTÁSA KÖZÖTT, AMIT SÁTÁN ÁLTAL ÉRHETÜNK EL.

Az ellenség csak a show kedvéért mutat be csodát vagy válaszol meg imát néha-néha. A felvilágosulatlanok azután mennek dicsőíteni és magasztalni ezt az aljas idegen kollektívát a rossz helyre irányuló hitükkel…

Az ellenség könnyen felismerhető a munkájáról, amikben SEMMI SPIRITUÁLIS VAGY A LÉLEK FEJLESZTÉSÉHEZ JELENTŐS dolog nincs. Az ember anyagi dolgokat kap, amik csak átmenetiek [csak ebben az életben az övé], és továbbra is buta RABSZOLGA marad.

Ezzel ellentétben Sátán nagyon spirituális, és törődik az emberiség spirituális jólétével. Sátánon keresztül belülről kifelé gyógyíthatjuk meg önmagunkat. Sátánon keresztül kinyílnak spirituális szemeink, és így észre tudjuk venni a súlyos hibalehetőségeket az életünkben még mielőtt bekövetkeznének. Láthatjuk saját hibáinkat, hogyan hatnak ezek az életünkre, valamint mások életeire, és ezáltal meggyógyulhatunk. A drog-, alkohol-, érzelmi- és más függőségeink Sátánon keresztül mind meggyógyulnak a lélek szintjén. A Sátáni erő-meditációk által a függőségek megszűnnek, és végre szabadok lehetünk.

Habár az ellenség lehet hogy elveszi [ritka esetben, csak bemutatóképpen] valakinek a drogfüggőségét, a személy továbbra is rabszolga marad, zsákutcába jut, ahol nincs több spirituális fejlődés, és tudatlan marad azt illetően, hogy az eddigieket hogy ért el.

Sátán megadja nekünk a tudást amire szükségünk van a spirituális megerősödésünkhöz, gyógyulásunkhoz és fejlődésünkhöz. Tudjuk és értjük HOGYAN lehet ezeket a dolgokat elérni. Ezután sokféle szempontból kapunk motivációt lelkünk további fejlesztéséhez. Azáltal hogy megerősítjük a lelkünket ahogy azt Igaz Teremtő Istenünk, Sátán akarta, megérthetjük és elérhetjük saját csodáinkat, anélkül hogy egy idegen seggfej keresztény szolgái lennénk, elősegítve ocsmány tervét. Sátán minden elkötelezett hívének átadja ezt a tudást. Ezzel ellentétben az ellenség csak néhány embert választ ki, aztán zsákutcába küldi őket, hogy aztán azok idióta módon térítsenek, és az ellenség tervét hirdessék az embereknek.

Sátán megmutatja az utat saját spirituális szabadságunkhoz és megerősödésünkhöz. Sátán spirituális, a lélekkel dolgozik, míg az ellenség megtéveszt és bebörtönöz. Az ellenségnél csak mutatóban van egy-két meggyógyított ember, akik azonban nem értik hogyan tudnák meggyógyítani saját magukat. AZ ELLENSÉG TETTEI SEMMIT NEM TESZNEK AZ EGYÉN SPIRITUALITÁSA ÉRDEKÉBEN.

-Maxine Dietrich Főpapnő

Forrás: http://satanslibrary.webs.com/Joy%20of%20Satan%202010%20Sermons.pdf

Kategória: Sátán prédikációi | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s