A háromszoros visszatérés törvénye – ezen hazugság eredete és leleplezése

A “háromszoros”, “tízszeres” és “százszoros” – ezeket mind néhány emberi lény találta ki, hogy megijessze a tömegeket, így tartva meg maguknak a spirituális befolyást. A modern idők lehetővé tették hogy a boszorkányságot többé ne tudják elnyomni, ezért az elnyomóknak ki kellett találniuk, hogyan tudnák kordában tartani, hogy a valódi hatalom és irányítás a kevesek kezében maradjon. Ezek a kevesek tudják az igazságot, és mesterei a fekete mágiának, melyet szabadon használnak hogy a tömegeket spirituálisan rabszolgává tegyék. Ők irányítják a fősodratú vallásokat, amik csupán a tudás elnyomására és az emberiség ellenőrzésére létrehozott programok. Az alábbi cikk leleplezi ezt a hazugságot, és megmutatja hogy mi is valójában:

“A háromszoros törvényről először Raymond Buckland “Az ősi és modern boszorkányság” című könyvében, 1970-ben esett szó nyomtatott formában. Bucklandet Gerald Gardner avatta be, és az ő közreműködése nagy szerepet játszott abban, hogy az Egyesült Államokban megjelenjen a Gardneriánus Boszorkányág.” ¹

Elegendő kutatással bizonyítottá vált, hogy a “háromszoros” törvény a “Gardneriánus Tradícióval” jelent meg. Aztán van még a “hétszeres”, és biztos vagyok benne hogy mindenki hallott már a “tízszeresről”. Arra akarok rámutatni, hogy eme nemrégiben, emberek által kreált nonszensz törvényeknek semmi közük nincs az eredeti vallásokhoz. Egyedüli céljuk az emberek távol tartása velük született hatalmuk használatától, valamint a passzív hozzáállás, és a jogtalanságok elviselésének reklámozása. Ez nem különb a keresztény egyháztól.

Ez a “háromszoros” tanítás a keleti “karma” fogalmából lett átvéve, miután összeolvadt a nyugati kereszténységgel. Miután a karma keleti tanai felvették az isteni büntetés judeo-keresztény felhangját, a folyamat eredménye egy újabb befolyásolási rendszerré fejlődött, ugyanazzal a céllal – azon kevesek kezében tartani a hatalmat, akik tudják használni, és ki akarják zsákmányolni az emberiséget. Egyik dolog a másikhoz vezetett, és Gerald Gardner csak rátett egy lapáttal, mikor azt hirdette, hogy a boszorkányoknak soha nem szabad károkozásra használni az erőiket. Mindenki viselje csak el a gyalázatot, és maradjon passzív.

A Wicca Törvény így szól: “Ha nem árt senkinek, bármit megtehetsz.” Gardner szerint ez a “hitvallás” “Jó Pausol királytól” származik, aki kijelentette: “Tégy amit akarsz, de csak addig amíg ezzel nem ártasz senkinek.” Pausol király egy kitalált szereplő Pierre Lou (1870-1925) francia regényíró “Les Adventures du Roi Pausole: Pausole (Souverain Paillard et Débonnaire)” (1901-ben íródott, és 1925 óta számos új kiadást élt meg) című könyvében, magyarul “Pausole király kalandjai (Az erkölcstelen és jó természetű uralkodó)”. Ez a “Wicca alapja”.

A Wicca nem több mint a régi vallások keresztényesített változata. A Wiccák kivettek bizonyos rítusokat és tanításokat az eredeti vallásokból, kiforgatták és átalakították őket hogy megfeleljenek a szeszélyeiknek, és most úgy adják el magukat, mint az eredeti vallás követői. A képmutatásukat jól lehet látni abban a tényben, hogy melyik Isteneket tisztelik. Sok, ha nem minden Istenük és Istennőjük kiket állítólag imádnak, ugyanazok akik elhozták az embereknek a mágiát, mind a fehéret, mind a feketét. Őket úgy ismerik: “A Bukottak”.

Az eredeti Szarvas Isten Sátán. Ráadásul kevés Wicca veszi a fáradságot hogy alaposan utánanézzen az Istenek és Istennők eredetének akiket imádnak. A legtöbb ilyen istenség a Pokol Pantheonjába tartozik. Ezenkívül sok Wicca és modern Pogány tudtán kívül keveri az istenségeit (angyalokat Démonokkal), és ez katasztrófához vezethet. Olvastam egy hosszú listát az istenségekről akiket ezek az emberek állításuk szerint imádnak, és nyilvánvaló hogy nem sokat tudnak róluk. A legtöbb ilyen írás csak halandzsa, például arról írnak, hogy “Istárt” kéne evokálni “Astaroth” helyett, miközben ez ugyanazon Istennő két neve. Azt állítják, az “Astaroth” név használata más, habár ők is beismerik hogy ő ugyanaz az Istennő.

Raymond Buckland szerint a Wiccák vallási gyökereik bizonyítékát egy kőkorszaki barlangrajzban találták meg, amely egy szarvasbőrökbe öltözött embert ábrázol, aki feltehetőleg épp táncol. Ez a barlangrajz a franciaországi Ariege-ben, egy “Caverne des Trois Freres” nevű helyen látható. És pontosan ez látható rajta – egy állatbőrökbe öltözött ember – ez viszont nem bizonyít semmit.

A Sátánizmus gyakran szolgált bűnbakként az ilyen new age vallásoknak és mozgalmaknak, amik követői jónak és tökéletesnek látják magukat. A Wicca a régi pogány vallások elkeresztényesített változata, a boszorkányság zsidó-keresztény változata. A kereszténység legfőbb céljainak egyike gogy elpusztítsa a múltat, és fiktív történetekkel helyettesítse, amik megfelelnek a keresztény hazugságoknak. Nemrégiben megpróbálták ezt a vallást egy Istennő-kultusszá változtatni, fokozatosan megszabadulva a Szarvas Istentől, hogy egyre kevesebb és kevesebb kapcsolat maradjon az eredeti vallásokkal. A Wicca egy hamis mozgalom, nem tényekre épül, hanem a kereszténységhez hasonlóan lopott és elferdített rítusokon és tanításokon alapul. A kereszténységhez hasonlóan léte a követői ostobaságától függ.

Hivatkozások:

¹ Witches and Witchcraft by Rosemary Guiley 1989

“Threefold law of return” pages 340-41,

Also: “Wiccan Rede” pages 363-64

“Horned God” 163-64

“Witchcraft Ancient and Modern” by Raymond Buckland

Kategória: Sátáni Boszorkányság | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s