Sors és lélek

A lélekről szóló tudást évszázadokon keresztül durván elnyomták. A tudatlanság elengedhetetlen ahhoz hogy valaki áldozat/rabszolga legyen. Ami a lelkünkben van, az meghatározza a sorsunk, és IGEN, az élet nagy része ELŐRE MEG VAN ÍRVA. Ezt egyértelműen láthatjuk a horoszkópokban ha már megtanultuk olvasni őket. Közel minden esemény az életünkben a sors műve. Ez a lelkünkben van. Ahogy közel minden egy gondolattal kezdődik – a házad, a számítógéped, az autód, épületek, stb – a lélek az ami meghatározza az ember életét, és a benne lezajló eseményeket.

Minden esemény előtt – például közelgő betegség – a dolog már látható az aurában. Például ha valaki hamarosan megbetegedik, annak az aurája szürkés színt kap a dolog előtt 1-4 nappal, a súlyosságtól függően. Ugyanez vonatkozik a balesetekre és más szerencsétlen történésekre – az aurában már a napokkal a bekövetkezésük előtt látni őket. Ez nem csak a negatív dolgokra vonatkozik, hanem a pozitívakra is, melyek szintén megjelennek az aurában bekövetkezésük előtt.

Sok médium szerint az asztrál-síkon nem létezik “idő”. Ez egyáltalán nem igaz. Ők a saját lelkükkel látják a múltat, jelent és jövőt, mások lelkében is. Mindez a korábbi életekhez kapcsolódik.

Az események rögzülnek a csakrákban, és eltárolódnak bennük – ezt néhányan “magoknak” hívják. Ennek az az oka, hogy még nem váltak valóra. Erről már írtam korábban – sokan akiknek problémájuk van a szerelmi életükben, előző életeikben szívből jövő fogadalmakat tettek, például hogy “örökké” együtt lesznek egy szeretőjükkel/partnerükkel. Miután ez a szerető elment, és a személy egy új életbe lépett, a lélekbe beleégetett fogadalom megmaradt, és hatással van a jelenlegi szerelmi életre – akadályozza és/vagy romba dönti. Némely esetben mindkét szerető találkozik egy következő életben, de legtöbbször ez balszerencsével jár a szerelemben. Akiknél ez megvan, azok gyakran Szaturnusszal a Mérlegben születtek, és/vagy más asztrológiai veszélyek állnak fenn, amik tönkre akarják tenni a szerelmi életet.

Egy másik téma az mikor az ember önmagát bünteti vagy öngyűlölő, amit a keresztény program teljesen ki is használ, és túlórában dolgozik hogy mindenkit kárhozatba taszítson. Ennek eredményei balesetek és más rossz események. Ahogy haladunk, a lelkünk összekapcsolódik más, hozzánk közel álló lelkekkel. Például ha ugyanaz a hitünk, és közel vagyunk egymáshoz, az kapcsolatot hoz létre mindkét ember torokcsakrájánál. Hacsak a kapcsolatot [ami asztrálisan úgy néz ki mint egy zsinór] nem vágjuk el és nem teszünk az újbóli csatlakozása ellen, ez gyakran velünk marad következő életeinkben is, így a két fél ismét találkozni fog. Az erős érzelmek is közrejátszanak – jó vagy rossz értelemben. Mikor erős érzelmeket eresztünk ki, sok esetben ez is létrehoz egy kapcsolatot.

Ezek a magok alvó állapotban vannak, és akár több életbe is beletelhet mire valós eseménnyé növik ki magukat. Vannak dolgok amikről az átlagember nem tud, vagy nem tudja miért teszi. Ez is a lélekben van. Mikor a körülmények megfelelőek, ezek a magok kihajtanak, és a sorsszerű események megtörténnek. Ez is része annak amikor a halálközeli élményeknél lepereg az ember előtt az élete. Az egész élet rögzítve van a tudat alatti elmében és a lélekben. Az erő-meditációk [kundalini-meditációk és jóga] célja ezen magok ELÉGETÉSE mielőtt azok esélyt kapnának a valóra válásra – el kell őket pusztítanunk hogy végre szabadok lehessünk. Ezt is láthatjuk a horoszkópban. Ez fokozatos, és itt most tapasztalatból beszélek. Mikor ismered a saját horoszkópod és jól tudsz előrejelzéseket készíteni – beleértve a Nap- és Hold-visszatéréseket -, és amit tudsz és látsz a horoszkópodban nem következik be, az annak a jele hogy elégeted az úgynevezett “karma” magjait.

Például az egyik Hold-visszatérési horoszkópomban egy borzasztó hónapot láttam. Mikor a Szaturnusz káros fényszöget vet [minél szorosabb annál rosszabb] a Hold-visszatérési horoszkóp uralkodójára, az ember tudja hogy rossz hónap jön. Az enyém pontos fényszög volt. A napi meditációk, hatha- és kundalini-jóga hatására semmi rossz nem történt, és a hónap elég kellemes volt. Ez szinte sokkolt, de most már értem. Azóta már többször találkoztam ezzel.

Mikor életünk energiái magasabbak, a dolgaink sokkal jobban mennek. A kundalini-meditáció felerősíti az energiákat, de kitartóan kell csinálni hogy meg is maradjanak ezen a magasabb szinten. Mikor az ember energiája alacsony, ez tökéletes időpont a problémák manifesztálódására – kezdve a betegségtől egészen a katasztrofális balszerencséig.

A hatha- és kundalini-jóga, valamint a légzőgyakorlatok [a légzőgyakorlatok felszítják a kígyó tüzét] erősen és védve tartják az ember lelkét. Ahogy újra és újra emlegetem: mikor az ember energiái fel vannak erősítve, pozitívan kell gondolkodnia, és csak ilyenekre szabad gondolnia, mert a gondolatok hajlamosabbak lesznek sokkal gyorsabban valóra válni, még ebben az életben. A gyengébb/átlagos lelkű embereknél néhány negatív gondolat – főleg ha ismételgetik őket – életeken keresztül a lélekben maradhat, aztán pedig valóra válhat.

Sátán megmutatja nekünk hogyan lehetünk szabadok. Igen, ehhez kemény munka kell, de cserébe szabadságot kapunk, és saját istenünkké válhatunk, irányíthatjuk saját sorsunkat.

Forrás: http://satanslibrary.webs.com/Joy%20of%20Satan%202010%20Sermons.pdf

Kategória: Sátán prédikációi | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s