A lélek nadijai

Három fő nadi van. Összesen pedig 144.000. Innen vették Jehova Tanúi az elferdített szarságukat, hogy “144.000 ember lesz megmentve”. Mekkora vicc! Ráadásul a zsidó bibliaírók innen vették a három folyót amik az “Édenkertben” folynak. Tudom hogy ezek tényleg léteznek a Közel-Keleten, de most a csalást akartam felfedni. Ezt is a Távol-Keletről lopták, mivel három folyó volt Indiában, amit az ősi Hinduk a nadikhoz hasonlítottak.

A három fő nadi az ida [női/Hold], a pingala [férfi/Nap] és a szusumna középen. Ez az Ördög vasvillájának igazi jelentése. Ezt a szimbólumot a Hindu Istenek sok ősi ábrázolásán látni, melyek évezredekkel megelőzték a kereszténységet.

Sátáni szimbólumok (PDF)

Az emberi lélek kiegyensúlyozatlan, ezért a nap során vagy az ida, vagy a pingala aktívabb. Hogy éppen melyik az aktívabb, azt onnan lehet tudni, hogy melyik orrnyílás van jobban kinyílva. Ha a jobboldali, az ida épp aktívabb; ha a baloldali, akkor a pingala.

Az ida uralkodik az agy és a lélek női oldalán. Ez az intuitív oldal. Mikor a pingala aktív, az ember fizikaibb és intellektuálisabb abban az időben. Mindkettő váltakozik a nap és éjszaka során. A kundalini [kígyó] jóga célja, hogy megállítsa ezt az oda-vissza folyamatot. A meditációs- és kundalini-gyakorlatokkal kinyitjuk a szusumnát [a középső nadit ami nem kígyózik ide-oda, hanem a gyökércsakrától egyenesen a koronáig vezet].

Az ida és pingala illusztrációja itt található.

Idővel – és kundalini-gyakorlással – a szusumna véglegesen kinyílik, így a kígyó biztonságosan fel tud emelkedni. Mikor a szusumna aktiválódik, az ida és a pingala nem működik tovább különállóan, hanem összeolvad a hatodik csakránál, és ettől kezdve az agy mindkét oldala együtt dolgozik. Ha jól emlékszem, valami a corpus collossum-mal történik. Egy hatalmas fal dől le.

Kis lépések és néhány ugrás után a kundalini-gyakorlatok kinyitják az elmét. Mikor a szusumna teljes mértékben működni kezd, a kígyó felemelkedik, és az elme szélesre tárul. A szusumnának nyitva kell lennie hogy a kígyó biztonságosan felemelkedhessen.

Gopi Krishnának [egy szerző aki sokat írt a kundaliniről] nem volt nyitva a szusumnája. Nem olvastam sok írását, de tudom hogy a kígyója vagy az idáján, vagy a pingaláján emelkedett fel, és élete legszörnyűbb pillanatait élte míg a teste és a lelke hozzá nem szokott.

A szusumna átmérője nagyon kicsi, mint egy hajszálé.

Forrás: http://satanslibrary.webs.com/Joy%20of%20Satan%202010%20Sermons.pdf

Kategória: Sátán prédikációi | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s