Sátán Kígyójának felemelése

A csakrák felébresztése más mint a kundalini kígyó felemelése. A csakrák aktiválása csak előkészítés, és segít megtisztítani és kinyitni őket Sátán Kígyójának felemelkedéséhez.

Rendszeres jóga-gyakorlással és meditációkkal a kundalini kis lépésekben felemelkedik, majd visszatér a gyökércsakrába. Ez azelőtt történik, hogy a kígyó felemelkedne teljesen a koronacsakráig, ami egy nagy esemény, és örökre megváltoztatja az ember életét pozitív értelemben.

Ennek a prédikációnak az a célja, hogy rávilágítson a személyes gátlásokra amik a kígyó biztonságos biztonságos felemelkedését gátolhatják vagy megzavarhatják. Sajnos a szex az egyik legnagyobb gátlás a társadalom legnagyobb része számára. A keresztény és iszlám programok, amik szakadatlanul dolgoznak hogy eltávolítsák a spiritualitást és minden spirituális tudást, tisztában vannak vele hogy a szex a kígyó felemelésének fontos tényezője.

Mikor valakinek bármilyen szégyenérzete, félelme, elnyomott érzelme, bűntudata vagy más negatív hozzáállása van a szexhez, a második csakra – ami a szexet uralja – zárva van, és a kígyó nem tud felemelkedni. Nemrég olvastam hogy valami gurufüggő egyének akik bedőltek a keresztényesített mocsoknak ami a legtöbb keleti tanítást átszövi, nagyon durván kellemetlen élményekben részesültek mikor a kígyóenergia megjelent a második csakrájukban. Ezek az egyének szexuálisan elnyomottak voltak, és rengeteg gátlásuk volt.

Az Igaz Sátánizmus alapvető témája a SZABADSÁG. SZABADÍTSD FEL AZ ELMÉD, FOGADD EL MAGAD ANNAK AKI VAGY – LÉGY ÖNMAGAD!!! A folytonos sajnálkozás, bűnbánat, személyes szégyen, és más hasonló faszságok NEM részei a Sátánizmusnak!!!

A kígyó felemelkedésének megkönnyítése érdekében annál jobb, minél kevesebb gátlásod van. A gátlások a csakrákban tárolódnak, és akadályként szolgálnak a kígyóenergia számára. A keresztény egyházak és az iszlám ezt nagyon jól tudja, és próbálnak annyi gátlást és lelki problémát, öngyűlöletet, alacsony önbecsülést, szexuális és érzelmi elnyomást, valamint más rohadt életellenes és spiritualitásellenes dolgot beleverni az ember fejébe amennyit csak tudnak, hogy MEGAKADÁLYOZZÁK az emberiséget a spirituális fejlődéstől, és attól hogy meglássák az igazságot.

Mikor a kezdődő problémákat elnyomjuk, a csakrák és a lélek egésze megbetegszik. Ez a testben és az élettapasztalatokban is megjelenik. A dolgok elmérgesednek és minden egyre rosszabb lesz. Ez az egyik oka annak hogy a keresztények a fiatalokra vadásznak. Tönkre akarják tenni őket amíg fiatalok és sebezhetők, amíg az elméjük törékeny és befogadó a szuggesztiókkal, gondolatokkal szemben, és könnyen programozható.

A Távol-Kelet tanításait, ahonnan a Valódi Sátánizmus ered, durván megváltoztatták. Nincsenek étkezési törvények, szexuális megszorítások, nincsenek előre meghatározott módok ahogy valakinek élnie kellene vagy olyan dolgok amiket be kellene tartani. A rendszeres munka – hatha- és kundalini-jóga, és a meditáció más formái [időt szánsz a lelked fejlesztésére, ez az “áldozat” valódi jelentése] belülről FOGNAK működni. A meditációk és a jóga változásokat hoznak létre. Éld az életed ahogy akarod. Egyél amit akarsz, szexelj ahogy akarsz, és mindenekfelett ne feledkezz meg róla, hogy A SZEXUÁLIS MEGVONÁS EGÉSZSÉGTELEN!!!

Akár egyedül, akár partnerrel, de ezt ki kell engedni. Ha bárkinek kétsége van efelől, nézze meg az átlagos katolikus papot, mint a cölibátus eredményének legjobb példáját.

A következő részt újra posztolom. Csak akkor lehetsz szabad, ha az elméd is szabad:

https://spiritsoferidu.wordpress.com/2011/01/09/szabadgondolkodas/

***

Folytatás a [fenti] 2010.03.15-i prédikációhoz

Az Igaz Sátánizmus a kígyó felemeléséről szól. A Démonok szemtől szemben dolgoznak velünk hogy elérjük ezt a célt. Az ősi időkben, az úgynevezett “Aranykorban” – még a kereszténység és undorító zsidó gyökere, meg a mocskos iszlám érkezte előtt, az eredeti papságban csak olyan emberek voltak, akik odáig fejlődtek hogy a kígyójuk teljesen felemelkedett. Az igaz papság másokat tanított és vezetett hogy ők is elérjék ezt a célt.

Sok könyv van ami a “Kundalini-felemelésről” szól. De ezek közel mindegyike helytelen vagy elferdített információkat ad. Lilith dolgozott velem és elvezetett az igazsághoz. Nincsenek korlátok. Az ilyen könyvek szerzői rossz nyomon járnak. Mindenféle önmegtartóztatást hirdetnek. Ez viszont NEM a helyes út. Sem más korlátozás. Akik cölibátust vagy az ondó folyamatos visszatartását reklámozzák, és ebből fakadó hosszú életről/halhatatlanságról beszélnek, azoknál mind csak azt láttam: “született — meghalt”. Sokuk már halott és EGYIK sem élt kivételesen hosszú ideig. Ez nagyon egészségtelen, testileg és szellemileg is.

A kígyónak SZÜKSÉGE VAN szexuális energiára. Ezért van az hogy a keresztény egyház túlórában dolgozik hogy támadja a szexuális élvezetet, és elnyomja a szexuális késztetéseket és aktust. Mikor valaki felemeli a kígyót, az orgazmusai drasztikusan erősebbé válnak, és az egész teste átéli, s kiterjed az aurára is. Az orgazmus kinyitja a csakrákat és energiát szabadít fel, így megkönnyíti a kígyó felemelkedését.

Erről már írtam korábban, de azért megismétlem: az igazi és biztonságos módja a kundalini felemelésének az elméd felszabadítása. Az elnyomott harag vagy más érzelem csak problémákat szül és elzárja a csakráidat, vagy lenn tartva ezzel a kígyót, vagy nagy problémákat okozva mikor a kígyó a gyökércsakra fölé emelkedik.

Az ellenséges programokban (kereszténység, iszlám, stb.) minden arra irányul, hogy az emberiség soha ne tudjon spirituálisan fejlődni, vagy elérni a spirituális szabadságot, a fizikai és spirituális halhatatlanságot. Összes tanításuk úgy van felépítve, hogy megakadályozza az emberiség szabaddá válását, és kígyójuk felemelése által magasabb szintre emelkedését.

A folyamatos megbánás, a folyamatos “sajnálkozás” alacsony önbecsülést, öngyűlöletet, és még rosszabbat is ad az embernek. Ez pszichológiai blokkokat és gátlásokat hoz létre. Mikor a kígyó a fentebbi csakrákba emelkedik, és megpróbáljuk irányítani ezt az energiát, csak komoly problémákkal fogunk találkozni, mivel ez az energia felszabadítja a lelket és az elmét, s eközben a tudatot is kiterjeszti. A szimbolikus kobra csuklyája is ezt a kiterjedt tudatosságot jelképezi. Ha gátlások és elnyomott dolgok vannak jelen, ezek nagy akadályokat és “harctereket” hoznak létre a csakrákban. Ezért van az, hogy néhány ember, névlegesen new-age követők “kundalini-őrültséget” vagy más nagyon súlyos pszichológiai problémát szereztek mikor elértek a fejlődésben egy bizonyos pontot.

Valójában a legtöbb tanítás a kundalini-jóga könyvekben arra lett tervezve, hogy az embereknek LEGYENEK problémáik. Ez az évszázados információtorzítás eredménye.

Mikor elérsz egy bizonyos szintet és vannak közvetlen tapasztalataid, átlátsz az összes hülyeségen, és látni fogod mi hamis és mi nem. Ha haragszol valakire vagy gyűlölsz valakit, bizonyos embereket, helyeket, dolgokat, stb., akkor így van és kész. Ha megpróbálod ezt elnyomni vagy megváltoztatni mikor a kígyón dolgozol, katasztrófának nézel elébe.

A JoS weboldalán található gyakorlatok a kígyó felemeléséhez – kundalini- és hatha-jóga – minden problémát meggyógyítanak belülről kifelé, értem ezalatt a megszállottságokat, függőségeket és hasonló dolgokat. Ha gyűlölsz valakit vagy valamit, fogadd el, és kész. A gyűlöletnek van oka. A gyűlölet egy normális, EGÉSZSÉGES érzelem! FOGADD EL! A Sátánizmus alapvető gondolata a szabadság. Mikor a kígyóenergia elkezd átfolyni a felső csakrákon, csak engedd el magad. Ne próbáld irányítani. Csak fogadd el azt aki vagy, azt ahogy érzel.

A kígyó aktiválhat és felerősíthet bizonyos nemkívánatos gondolatokat. Itt is csak engedd el magad. Koncentrálj valami másra. Ne próbáld elnyomni vagy irányítani. Ne érezz bűntudatot semmi miatt.

A kundalini- és hatha-jóga, ha elég ideig és kitartóan csináljuk, függetlenséget fog eredményezni. Az érzelmeid – legyenek bármik azok – többé nem fognak téged irányítani, ahogy az bizonyos emberek esetében megfigyelhető. Belső elégedettség, béke és boldogság lesz csak. Kiegyensúlyozottnak fogod érezni magad. Mikor mások összeomlanak a stresszes helyzetekben, te képes leszel hideg fejjel, tisztán gondolkodni. Folyamatos, békés belső gyönyört fogsz érezni.

“Tanítom és vezetem azokat, kik követik utasításaim. Ha valaki engedelmeskedik nekem és teljesíti parancsaimat, örömben, élvezetben, és kényelemben lesz része.”

–Sátán

A kundalini- és hatha-jóga gyakorlatok belülről kifelé gyógyítanak, főleg a pszichológiai problémákat. A kígyó kifejezetten erős. A kígyóenergia teljes felemelése a magasabb erőkhöz való felemelkedés kezdete. Ekkor lépnek színre az úgynevezett “sziddhik”. A legtöbb jóga-könyvvel állításaival ellentétben az embernek tökéletesítenie kell a sziddhiket. Például ha valaki kitartóan dolgozik a telekinézisen [tárgyak mozgatása az elmével], a kígyó aktiválásával és végül felemelésével ez sokkal könnyebbé fog válni, és gyakorolni kell ha ez az ember célja, mivel ez meg fogja erősíteni és teljesen ki fogja nyitni az agy azon alvó részeit, melyek lehetővé teszik ezt a képességet.

Zárszóként megemlíteném a kundalini kivételes erejét. Ez maga az életerő. Ez hasonló ahhoz, mint mikor egy 20W-os izzót 200 wattosra cserélünk. Az embernek képesnek kell lennie elviselni mindezt az erőt, mind pszichológiailag, mind testileg. Ha képes vagy rá, mozogj – a fizikai edzettség nagyon fontos, mert megerősíti a testet. A hajlékonyság a másik. A gerincnek hajlékonynak kell lennie. Ez a hatha- és a kundalini-jóga alapja, de ezek a gyakorlatok közvetlenül dolgoznak a kígyó felemelésén is.

Néhány ember panaszkodik, hogy az energia felgyülemlik a lábában. Ez nagyon rossz, és veszélyes lehet. Ezt kijavítandó, a lábakat, csípőt és gerincet mind nap nyújtani kell. A kígyó felemelésének minden aspektusához a “SZABADSÁG” a kulcsszó.

Akik nem tudnak teljes hatha-jóga rutint csinálni, azok számára kiváló a “Nap-tisztelgés” jógikus gyakorlatsora:

Ez pótolhat bármilyen kundalini/hatha-jóga programot, és kiváló bemelegítésként szolgálhat felkelés után. Ezek könnyű gyakorlatok, és nagyban segíti a hajlékonyság kialakulását, ami szükséges a kígyó biztonságos felemeléséhez. Kezdhetünk 2 körrel, majd fokozatosan haladhatunk 12-ig.

Forrás: http://satanslibrary.webs.com/Joy%20of%20Satan%202010%20Sermons.pdf

Kategória: Sátán prédikációi | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s