A Wicca nem több mint keresztényesített boszorkányság

Nemrégiben több hozzászólás is érkezett a JoS e-groupjaiba a Wiccával kapcsolatban. A Wicca nem más mint boszorkányság keresztény köntösben. A háromszoros visszatérés-baromság, figyelmeztetés a fekete mágia használata ellen [más szavakkal légy áldozat, ne tégy igazságot, hárítsd másra a felelősséget, és közvetetten reklámozd is] és más kereszténységgel átitatott szarral együtt a valódi spirituális tudás fokozatos eltávolítása.

Múltkor láttam egy könyvesboltban egy díszes könyvet, “Órák Könyve” címmel. Ez nagyon jellemző arra amit most mondok. Ebben az “Órák Könyvében” semmitmondó imák és mondások voltak a nap minden órájára. Ez aaaannyira jellemző… A szerzőnek nyilván fogalma nem volt arról mi valójában egy órák könyve, és hogy hogyan kell használni. A valódi órák könyvében azt találjuk, hogy az adott órát melyik planéta uralja, és ennek alapján milyen varázslatokat, meditációkat lehet végezni, vagy melyik csakrán kell dolgozni. A Chronos egy modern, számítógépes órák könyve, amit le lehet tölteni, és ki lehet nyomtatni az órákat.

Aztán van egy Wicca könyv, a “Napok Könyve”. Az év bizonyos napjai tudományosan más és más csillagok, illetve a Nap felé vannak beállítva, így ezek a napok több erővel bírnak mint az év többi napja. Ez a könyv is tele van imákkal, amik hasonlók a keresztény templomokban mondottakhoz, illetve olyan dolgokat írnak benne, mint az “istennő” növekedése és fogyása. A spirituális tudást értelmetlen szarságokkal helyettesítették.

Ha egy munkát egy bizonyos napon kezdünk vagy végzünk el, az sokat jelenthet a munka ereje szempontjából. Ez az órákra is vonatkozik, illetve hogy éjszaka vagy nappal végezzük a munkát, valamint hogy hogy állnak a bolygók.

Egy adott csakra erősítését azon a napon és órában érdemes végezni, amelyik bolygó uralja a csakrát. Vannak spirituális munkák, amiket egy bizonyos évszakban kell elkezdeni az optimális eredményekhez.

Amit még szeretnék megemlíteni, az az iszlám. Véleményem szerint nincs rohadtabb dolog az Iszlám vallásnál. Ez is tele van a spirituális tudás elferdítésével a kereszténységhez hasonlóan. Ez a korrupció undorító, és hihetetlenül sértő a valódi spiritualitásra nézve. Az olyan területeken ahol iszlám többség van, a “müezzin” felmászik egy toronyba, és elkezd üvölteni, hogy itt az “ima” ideje. Ez kötelező naponta ötször. Manapság – a technika fejlődésével – már csak kevés helyen vannak müezzinek, és előre felvett üzeneteket lehet hallani a hangszórókból, amik mindenkit “imára” parancsolnak.

Perceken belül mindenki eldobja ami épp a kezében van, kelet felé fordul, lefejeli a földet, az égbe tolja a seggét, és elszavalja a megerősítést: “Nincs más isten csak Allah”.

A kelet felé fordulás beállítja a lelket a Föld fordulásának irányába, több erőt adva bizonyos munkáknak. Az ismételt megerősítések – nem egyszer hanem napi ötször – több mint ezer éven keresztül létrehoztak egy erős gondolatformát, nem is beszélve arról, hogy hipnotizálják és agymosásnak vetik alá ezen hamis program követőit ezzel az “Allah”-szarsággal. Így pedig saját életre kel, és meg is marad annak köszönhetően, hogy akik a hatása alatt állnak, nem csak egy módon tartják életben.

Ha ezek az emberek légzőgyakorlatokat, kundalini gyakorlatokat és egy kis jógát csináltak volna naponta ötször, hol tartanának most? Megmondhatom, hogy nem úgy élnének mint most, sokuk az állatok szintje alatt él. Képesek lennének meggyógyítani önmagukat és másokat, és képesek lennének megtapasztalni a valódi boldogságot, átvehetnék az irányítást az életük és a sorsuk fölött, ahelyett hogy a zsidók által kitalált rohadt seggfej rabszolgái lennének.

A napi ötszöri szabályt nyilván lopták és elferdítették. Akik szeretnének tovább fejlődni az erőikben és meditációkban, és ha megengedi az idejük, csináljanak jógát és/vagy légzőgyakorlatokat, vagy vibráljanak hatalommal bíró szavakat [mantrákat] reggeli előtt, bizonyos célok érdekében. Délben, délután, vacsora előtt és alvás előtt is lehet csinálni.

Azt akarom ezzel mondani, hogy ha a meditációidat és erősítő gyakorlataidat szétosztod az egész napra, az nagyban megnöveli az erejüket. Ha a kundalini már teljesen felemelkedett, sok gyakorlatot el lehet hagyni, mert utána már más módszerekkel kell az erőiden dolgozni.

Forrás: http://satanslibrary.webs.com/Joy%20of%20Satan%202010%20Sermons.pdf

Kategória: Sátán prédikációi | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s