Spirituális allegóriák

Nem fontos azon vitatkozni hogy melyik Isten melyik Istennek felel meg az adott panteonokban. Ami viszont FONTOS, hogy közel minden Pogány panteon spirituális allegóriákat rejt. Az “Ördög” (angolul Devil) kifejezés a szanszkrit “Devi” változata. Az “Ördög” kifejezés tehát nem sértő. A kereszténység, az iszlám, és természetesen a judaizmus ezt is elferdítette, mint ahogy minden más spirituális dologgal tették, közvetlenül támadva őket, hogy eltöröljék a Föld színéről – ez az egyetlen céljuk.

“A Devi a Shakti szinonímája, ami az istenség női oldalát jelenti.”

-Wikipédia cikk a “Deviről”

Ez nem szexuális értelemben vett “női”, hanem az agy “női” oldala. A lélek női fele, amit mindig a kígyó jelképezett. A kígyó pedig mindig is Sátán jelképe volt. A kígyó a bennünk élő kundalini energia, amit ha felemelünk, ingerli az agy és a lélek férfi és női oldalát is, így az agyunk 100%-át használni tudjuk, nem csak 5-10%-át, amit jelenleg az egész társadalom használ.

“Shiva” és “Shakti” a lélek férfi és női aspektusa. Ahogy már sokszor írtam, a hermafrodita, mint az egyiptomi Akhenaton, egy másik HASONLAT a lélek férfi és női oldalának összeolvasztására, ami által az agy jobb és bal oldala nem külön, hanem együtt működhet, dolgozhat. Mikor mindkét fél összeolvad és együtt dolgozik – amit a kundalini felemelésével érhetünk el -, az ember az agy teljes kihasználtsága szempontjából eléri az isteni létet.

Forrás: http://satanslibrary.webs.com/Joy%20of%20Satan%202010%20Sermons.pdf

Kategória: Sátán prédikációi | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s