“HA”-Satan

A Menny, Pokol, Középső Világ mind a kínai Taoizmusból lopott fogalom.

Mennyország = Koronacsakra. Hallottad már a “hetedik mennyország” kifejezést? A Pokol egy forró, tüzes hely a kígyó számára a gyökércsakrában (“alvilág”).

A “Ha-Satan” kifejezést is lopták és elferdítették, mégpedig a jógából. Ez a “HA”tha-jógában látható, és az ida és pingala nadikhoz van köze.

Van egy hely ahol az ellenség azokat a lelkeket tartja, akik hű keresztényekként haltak meg, ezek “elítéltetnek”, és nemkívánatosa. Bizonyos egyének akiknek erős kötelékük van a kereszténységgel, megtapasztaltak olyan halálközeli élményeket, melynek során látták ezt a borzasztó helyet. Ez NEM Sátáné. Egyszerűen szólva az “Istent” és az “Ördögöt” felcserélték. Észrevettem hogy az olyan embereknek akik angyalokkal lépnek kapcsolatba, és olyanoknak akik szürkékkel kontárkodnak, szintén megmutatták ezt a helyet. Ez az ellenségé, és arra használják, hogy megfélemlítsék az embereket, hogy azok elfogadják és elhiggyék az ellenség keresztény mocskát.

Ismétlem, mikor a kígyóenergiát elég erőssé tesszük, láthatjuk mindezt, és azt is hogy milyen gonosz minden ami a mocskos bibliával és hasonló dolgokkal kapcsolatos. Mikor valaki elér egy bizonyos pontot, az ellenség már nem tudja megtéveszteni. Az ellenséges programok sikeréhez lényeges hogy az ember tudatlan és buta legyen, de minden ember számára lényeges az is, hogy megerősítse önmagát, és visszavágjon. Ezért vették el az emberektől szisztematikusan a spirituális tudást.

Egy dolgot még kifelejtettem – tapasztalatokon keresztül bárki aki használja az elme és a lélek erőit [boszorkányság], rá fog jönni hogy az energiáknak hozzáillőknek kell lenni minden munkánál. Az ellenséges szürkék akik az “Egy”-et használják, tudják ezt, és az oda kerülő lelkek esetében teljes megfelelésre van szükség. Ez az energia alakítható, és bármilyen célra felhasználható, kivéve a háború energiáit, ami erőszakos, ezért “fekete mágikus” célokra használják. Ez a mások oka annak, hogy közel minden háború mögött a kereszténység, az iszlám, és azok az aljas zsidók állnak.

Forrás: http://satanslibrary.webs.com/Joy%20of%20Satan%202010%20Sermons.pdf

Kategória: Sátán prédikációi | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s