Negatív idegen entitásokat látok!

Kérdés:

Valamiért az elmúlt időben miután elkezdem az erő-meditációkat, csukott szemmel idegeneket látok, és így nagyon nehéz meditálni, és nagyon félelmetes is. Keményen próbálom figyelmen kívül hagyni ezt a dolgot, nyugtató zenét hallgatok közben, de rövid időn belül visszatér, és néha már úgy érzem, megőrülök. Kérlek SEGÍTSETEK!

Válasz:

Sokunk megtapasztalta ugyanezt. A zombi keresztény seggfejekhez hasonlóan, akik fáradhatatlanul nyomják a mocskukat és nem hajlandóak elfogadni a nemleges választ, az ellenséges földönkívüliek is ugyanezt teszik. Mikor ezek a kártevők betolakodtak a meditációimba, egyszerűen elhangoltam őket. Elhangolok, és elmennek. Az ellenség a figyelemből táplálkozik. Ne adj nekik semmit, és mindenekelőtt ne hagyd abba a meditációt és ne vedd lazábbra a meditációid. Ha ezt teszed, akkor elérik a céljukat. Tudatában vagyok annak is, hogy megpróbálnak megakadályozni a rendszeres meditálásban. Tudd ezt és erősítsd meg az elszántságodat.

Ne feledd, ha ilyesminek figyelmet szentelsz, vagy még rosszabb: érzelmi választ adsz, az erőt ad nekik. Az ilyesfajta dolgokból táplálkoznak.

-Maxine Dietrich Főpapnő

Forrás: http://satanslibrary.webs.com/Joy%20of%20Satan%202010%20Sermons.pdf

Kategória: Sátán prédikációi | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s