Az Istenek és állati alakjaik

Válasz:

Az állati formák szimbólumok, amik az Istenek Hatalmát képviselik. A páva szent Sátánnak számára, és a Magnum Opus Nigredo állapota utáni többszínű állomást jelképezi. A páva a szivárvány színeit is szimbolizálja, ami akkor látható, mikor a harmadik szemünket teljesen aktiváljuk és megerősítjük.

Anubisz jelképe a sakál, de ez nem azt jelenti hogy Anubisz EGY sakál. Találkoztam vele, és dolgoztunk együtt. Nagyon is emberszerű.

A lényeg, hogy ha valakinek erős elvárásai vannak arról hogy az Istenek vagy egy bizonyos Isten hogyan fog megjelenni asztrálisan, az többé-kevésbé befolyásolhatja azt ahogy ez az Isten megjelenik az adott személynek, nem különben az asztrális kommunikációtól. Ha valaki erősen és tudat alatt egy Istent az állati formájával azonosít, nagyon is annak láthatja őt, de ez nem az adott Isten valódi megjelenése.

Jómagam, mikor még kezdő voltam, azt hittem hogy Sátán vörös szemekkel, szarvakkal fog megjelenni, és ki fog rázni tőle a hideg, de nyitott maradtam, és nem tudtam semmit előre. Nagyon meglepődtem hogy magas volt, széles vállú, szőke, és hosszú fehér talárt viselt.

A zsidók által kiagyalt és meggyalázott grimoárokban Isteneink sértő ábrázolásai arra valók, hogy csúnya és sértő képet véssenek róluk azoknak az agyába, akik képesek elolvasni ezt a szemetet, ismét csak azért hogy elijesszék az embert az Istenekkel való kapcsolatfelvételtől. A szuggesztiók nagyon erősek, főleg fiatalkorban.

Az ocsmány és sértő ábrázolások az ellenségtől származnak. Az egyiptomi Istenek állati szimbólumai nem.

http://satanslibrary.webs.com/Joy%20of%20Satan%202010%20Sermons.pdf

Kategória: Sátán prédikációi | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s