Alvásparalízis

Épp ma reggel tiltottam ki néhány idiótát, akik megpróbáltak közvetetten keresztény mocskot erőltetni a fő JoS-csoportban, félelemkeltő módszerekkel. Az egész az “alvásparalízisről” szólt.

Néhány ember megtapasztalja ezt. Annyit tudok erről, hogy az agyban van egy bizonyos anyag, ami alvás közben válik ki, és megakadályozza hogy felkeljünk álmunkban, mint az alvajárók esetében. Az alvajárás nagyon veszélyes, mert sérülések érhetik az embert, akár meg is halhat. Ha az agy nem választaná ki ezt az anyagot, az ember járkálna álmában, s így veszélybe kerülne.

Aaaannyira elegem van a keresztény SEGGFEJEKBŐL, akik BÁRMIT megtesznek hogy erőltethessék a hazugságaikat, leggyakrabban félelmet alkalmazva, hogy a sérülékenyebbekkel elhitessék alantas baromságaikat. Nagyon szomorú hogy sok embernek tudat alatti félelmei vannak Sátánnal és a Démonokkal kapcsolatban. Sajnos a tudattalan félelmek és elnyomott érzelmek – függetlenül attól hogy mik ezek – felszínre törnek ha az ember felébred az éjszaka közepén.

A legtöbb ilyen szarság a nyugati okkultizmusból jön [melynek nagy része korrumpált tanításokból áll, nagy hangsúlyt helyezve a zsidó mocsokra]. Kevés ember tudja igazán hogy mi valójában a Sátánizmus. 100%-ig biztosra mondhatom nektek, A SÁTÁNIZMUS NEM MUMUSOKRÓL, KÍSÉRTETEKRŐL, SÖTÉTSÉGRŐL, “GONOSZRÓL”, MEGSZÁLLÁSRÓL ÉS HASONLÓ SZEMÉTRŐL SZÓL, AMIVEL AZ ELLENSÉG PRÓBÁLJA MEGTÖLTENI A FEJETEKET HOGY ELIJESSZEN TITEKET!

A Sátánizmus nem egy könnyű út, de akik állhatatosan tanulnak, meditálnak, és dolgoznak magukon spirituálisan, azok megkapják a jutalmat, amivel maguk is LÁTHATJÁK mi az igazság, és még sokkal többet. A Sátánizmus NEM az aminek a kereszténység beállítja, a Sátánizmus nem az aminek a nyugati okkultizmus beállítja, vagy a legalja iszlám, illetve a legrosszabb: amit a zsidó szupremacisták – akik “Istenként” állítják be magukat – diktálnak nekünk, Dzsentileknek, és akiknél mindezen hazugságok gyökere keresendő. A zsidók a hazugságok mesterei.

Az alvásparalízisnek semmi köze a Démonokhoz. Tény, hogy sok ember hallucinál az álom és ébrenlét határán, mivel az agy még nem ébredt fel teljesen. Kérlek nézzetek utána alaposan, tudományosan ennek a rendellenességnek mielőtt Démonokat gyanúsítotok ilyen dolgokkal, és ami még rosszabb – hisztek a hazug keresztény két számjegyű IQ-val megvert seggfejeknek, akik BÁRMIT megtesznek [tömeggyilkosság és népirtás, aljas kínzási módszerek, háborúk, verés, erőszakos rákényszerítés fenyegetéssel, és még rosszabbak] hogy elfogadd a beteges életellenes hazugságprogramjukat, ami az IGAZI kárhozatba vezet.

Link: még több információ az alvásparalízisről

Forrás: http://satanslibrary.webs.com/Joy%20of%20Satan%202010%20Sermons.pdf

Kategória: Sátán prédikációi | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s