Természetfeletti képességek

Nagyon ritka az olyan ember, aki képes véghezvinni kivételes természetfeletti dolgokat. Ráadásul évekig, sőt, sok esetben egész életükben dolgoznak azért hogy erre a szintre jussanak. Legtöbbjük a Távol-Keleten monostorokban meditál, és egész életükben lelke fejlesztésével, kundalinije felemelésével, és hasonlókkal foglalkozik. Ezek az emberek naponta több órát dolgoznak a spirituális hatalmukért. A cikkben szereplő ember egy barlangban élte az életét, és csak meditációval foglalkozott. Sátánnal viszont nem kell ilyen szélsőségekig mennünk hogy megszerezzük ugyanezeket a képességeket. Élhetünk teljes és termelékeny életet a kinti világban, amellett hogy a lelkünkön dolgozunk/meditálunk.

Másfelől Sátánistaként elég gyorsan fejlődünk spirituálisan. A legtöbb Sátánista becsüli a Sátáni bölcsességet, miszerint “Hallgatni Arany”. Ráadásul sok Sátánista több dologban is tehetséges. Sokat láttam és tapasztaltam már, de nem szoktam mindent nyilvánosságra hozni. Vannak bizonyos dolgok amiket jobb ha nem mondunk ki, legalábbis most azonnal.

Ezen kívül a tudás amit Sátántól kapunk sokkal magasabb rendű és fejlettebb annál amit ezek az emberek kaptak. Sokunk haladó a sziddhik terén, de ezt nem veri nagydobra, és nem kell ehhez 10-12 órát meditálni naponta, vagy évekig csak ezzel foglalkozni.

Ezzel nem azt akarom mondani hogy ne szánjunk időt és erőfeszítést a mindennapi meditációra, mert ezt így lehet csak csinálni, a tudás pedig megtalálható a JoS weboldalán.

Isteneinkkel és Istennőinkkel való kapcsolatfelvételt illetően pedig annyit, hogy a JoS-ban a legtöbb ember képes erre, és már meg is tette. Ez csak azon múlik, hogy spirituálisan hol állsz ebben az életben, és mennyit fejlődtél az előző életeidben. Néhány embernek keményebben kell dolgoznia mint másoknak, de végül mindenki aki őszintén rászánta az idejét és megtette a szükséges erőfeszítéseket, el fog jutni idáig.

Forrás: http://satanslibrary.webs.com/Joy%20of%20Satan%202010%20Sermons.pdf

Kategória: Sátán prédikációi | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s