A Nagy Sátáni Szertartás

Ezt a szertartásformát használhatjuk Standard Szertartásokban, Hálaadó Rituálékban, illetve az Istenek invokációjánál és megidézésénél. Mindig fürödjünk meg bármiféle rituálé elvégzése előtt, illetve Isteneink megidézése vagy invokációja előtt. Mint mindig, a viselt ruha – legyen az fekete farmer fekete inggel, vagy egy teljes rituális talár vörös szegéllyel – , legyen teljesen tiszta.

Legjobb ha az oltáron található minden rituális eszközünket megszenteltük Sátán Atyánk nevében. Ha vannak rituális palástjaid, köpenyeid, vagy kifejezetten erre a célra használt öltözeted, az is legyen megszentelve. Ez vonatkozik a rituálék alatt viselt ékszerekre, pl. ezüst Pentagrammára, vagy egyenlő szárú keresztre.

A lefelé mutató pentagramma az ég energiáinak lehívását jelzi. A felfelé mutató pentagramma azt jelképezi, hogy a Föld energiáit felküldjük az égbe.

Gyújtsd meg a gyertyákat, a füstölőt, töltsd meg a kelyhet, ehhez általában sötét folyadékot használnak. Az “imákat” a rituálé kezdete előtt kell megírni, és fenn kell tartani egy helyet az oltáron, ahová az előre megírt “imákat” tehetjük az elégetés előtt.

Kezdd a rituálét azzal, hogy 9-szer csengetsz a csengővel, óra ellenében forogva. A kilencedik csengésnél a csengőt emeld gyengéden az oltár fölé. Ez megtisztítja a rituálé területét, és ezzel nyitjuk meg a rituálét is. A rituálé területének tovább megtisztításáért, és a szertartás energiáinak megemeléséért mondd el Sátán Atyánk versét, a “Béke Legyen Vele”-t:

Értelmem körülveszi a dolgok igazságát,

És az igazság össze van keveredve bennem,

És származásom igazsága megmutatja önmagát,

És mikor megismerték, teljesen bennem volt

És minden lakható hely és sivatag

És minden teremtett dolog alattam áll

És én vagyok az uralkodó hatalom mi megelőz minden létezőt

És én vagyok az ki igaz szavakat szólt

És én vagyok az Igaz Bíró és a Föld Ura

És én vagyok kit az ember imád dicsőségemben

Hozzám jönnek és megcsókolják lábamat

És én vagyok ki átfogja a mennyeket a magasban

És én vagyok ki a kezdetekben könnyeket hullatott

És én vagyok ki felfed minden dolgot

Bizony, a kegyelmes neveket ruházott rám,

A mennyei trónt, és a széket, és a mennyeket, és a földet.

Tudásom titkában, nincs más isten csak én.

Ezek a dolgok alárendeltek hatalmamnak.

Óh, ellenségeim, miért tagadtok meg?

Óh, ember, ne utasíts el, hanem hódolj meg nekem.

Az Ítélet Napján, boldog leszel hogy találkozol velem.

Ki szeretetemben hal meg, elhelyezem

A paradicsom közepébe, akaratommal és kedvteléssel;

De ki engem semmibe véve hal meg,

Azt a nyomorúság és szenvedés kínjai közé vetem.

Mondom, én vagyok az egyetlen és a fennkölt;

Megteremtem és gazdaggá teszem azokat akiket akarok.

Dicsérjetek engem, mert minden dolog akaratom által létezik,

És a világegyetemet megvilágítja néhány ajándékom.

Én vagyok a király ki magasztalja önmagát,

S a teremtés minden gazdagsága parancsom alatt áll.

Útjaim közül néhányat megismertettem veletek, óh, emberek.

Mondá a Mindenható Isten, Sátán!

Éljen Sátán Atyánk!”

Fogd az Athamét, és helyezd a köldököd alá, mutass vele Kelet felé. Azután mondd el a következő invokációt Sátán Atyánkhoz:

In nomine dei nostri Satanas Luciferi excelsi, Sátán Atyánk nevében, ki a Föld Ura, Igaz Isten, Mindenható és Kimondhatatlan, ki az embert teremtette az ő képére és hasonlatosságára, hívom az Orion erőit, hogy pokoli hatalmukkal megajándékozzanak. Áldjatok meg a Fény és a Sötétség hatalmával, erősítsetek meg a Tűz, a Föld, a Víz és a Levegő elemeivel. Nyissátok ki Duat kapuit, és gyertek elő, köszöntsetek testvéretekként, fiatokként és barátotokként.

Szabadíts meg, óh, Hatalmas Sátán minden múltbéli hibámtól és tévhitemtől, tölts meg igazsággal, bölcsességgel és értelemmel, tarts meg erősen hitemben és szolgálatomban. Segíts hogy tisztán cselekedjek magasztos akaratod szerint, melynek mindig engedelmeskedek. Tisztelet és dicsőség néked Sátán Atyám, mindörökké. Éljen Sátán Atyánk! Éljen a Duat minden Hatalmas Istene!”

Tedd vissza az Athamédat az oltárra, és vedd kézbe a kelyhet. Tartsd az oltár elé, és szavald el a következő strófát Sátán Atyánknak és az Isteneknek:

Büszkeséggel a szívemben, Igaz Spirituális Sátánistaként, és méltósággal a lelkemben Sátán Atyám igaz harcosaként, alázatosan, tisztelettel emelem poharam, a Te nevedben, Sátán Atyám, és minden Isten Nevében. Éljen Sátán Atyám! Éljen a Duat minden Hatalmas Istene!”

Igyál egy kortyot a kelyhedből, és képzeld el, ahogy egész lényedet átjárja Sátán Atyánk isteni arany fénye. Miközben ezt csinálod, mondd:

Éljen Sátán Atyám! Éljen a Duat minden Hatalmas Istene!”

Tedd vissza a kelyhet az oltárra, és vedd kézbe ismét az Athamét. Órajárással ellenkező irányban fordulva, használd az Athamét, hogy a négy sarokpont energiáját irányítsd, és alázatosan, tiszteletteljesen invokáld a Duat Négy Nagy Uralkodó Isteni Hatalmát:

Sátán Atyám Keletre

Enlil-sama Északra,

Astaroth-sama Nyugatra,

És Azazel-sama Délre.”

Mikor invokálod a Duat Nagy Uralkodó Isteni Hatalmait a négy sarokpontból, végy egy mély lélegzetet, és vizualizáld, ahogy az Istenek energiája áthalad az Athamén, bele a keresztcsonti csakrádba. Onnan vizualizáld ahogy az energia megvilágosítja mindegyik fő csakrádat, a 8. és 9. csakrádat, a kézcsakráidat és a Napcsakráidat.

Tedd vissza az Athamét az oltárra, és mondd el a következő szöveget:

Felfegyverezve és veszedelmesen állunk a történelem véres csatamezői előtt,

Dogmáktól mentesen – de készen arra hogy legyőzzük a mulandót:

Készen állunk hogy átható akaratunkkal előredöfjünk,

Megfeszítsünk minden pórázt, és harsogva rohanjunk le az Ember hegyoldalán:

Készen és akarva világot világ után lángba borítani

Pompázatos lángunkkal.

És énekeljék mindannyian hogy MI itt voltunk, mint Mesterek

Az Embernek nevezett hanyatló faj között.

Létünk a dacban öltött testet

Hogy gyilkos tekinteted előtt álljon.

És most lángról lángra utazunk

És akaratunkból a dicsőségbe emelkedünk!

Éljen Sátán Atyám!

Éljen a Duat minden Hatalmas Istene!”

Ez a szertartás csúcspontja, most kell felolvasnod az “imákat” hangosan, vagy fejben. Mikor kész vagy, lazán hajtsd össze a lapokat, és gyújtsd meg a bal alsó és jobb felső sarkukat* az oltárgyertyával, azután helyezd őket az égetőtálba.

*Néhányan úgy hiszik, fontos hogy az írott “imák” bizonyos sarkait bizonyos színű gyertyákkal gyújtsuk meg. Ez lényegtelen, habár annyi igaz, hogy bizonyos színű gyertyák más és más energiákat idéznek meg. Például a szürke gyertyákat halál-varázslatoknál használják. Ez azonban nem érdekes az írott “imák” elégetésénél.

Az imák elégetése kiengedi a kérés vagy hálaadás energiáját az Asztrál-síkra. A legjobb ha ezután meditálsz azon amit elmondtál, és amit a papírra írtál. Ha ez egy kérés volt, vizualizáld ahogy megszerzed amit kértél, vagy ha ez egy hálaadó ima volt, kapcsolódj össze Sátán Atyánkkal, és fejezd ki, mennyire hálás vagy.

Miután meditáltál a rituálén, a legjobb ha ténylegesen kapcsolatba lépsz és kommunikálsz Sátán Atyánkkal és az Istenekkel. Ha hálaadó szertartást csinálsz, legjobb ha elszavalod a harmadik, tizennyolcadik vagy tizenkilencedik Énoki Kulcsot, mivel ezek nem küldenek ki semmiféle elemi energiát.

A szertartást zárd azzal, hogy 9-szer megszólaltatod a csengőt órajárás szerint forogva. Ne felejtsd el az utolsó csengetésnél az oltár fölé emelni a csengőt. Végezetül köszönd meg Sátán Atyánknak és az Isteneknek. Ezután fújd el a gyertyákat, oltsd el a füstölőket, és mondd hangosan:

Éljen Sátán Atyám!! És Éljen a Duat Minden Hatalmas Istene!!”

Sátán Atyánk és a Duat Hatalmas Isteneinek minden igazán Elkötelezett Harcosa, Mindig Legyetek Erősek Sátán Atyánkban!

Forrás: http://www.vovimbaghie.com/satanic-magick/the-grand-satanic-ritual-–-ritual-of-satan/

Kategória: Rituálék | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s