A Hold üresjárata

Az időzítés a legfontosabb, és ha valamit rosszkor csinálunk, mindent elronthatunk vele. Az univerzum vagy velünk, vagy ellenünk dolgozik. Ha ezt tudjuk, felerősíthetjük a hatalmunkat.

A Hold üresjárata néhány naponta következik be. Ez az az időszak akkor kezdődik, amikor a Hold az egyik jegyben befejezi az utolsó fényszögben állást, és akkor végződik, mikor a következő jegybe lép. Általában ez csak néhány óráig tart, kivéve ha minden más bolygó korai fokokban van.

Fontos hogy tudjuk: HA VALAMIT A HOLD ÜRESJÁRATÁBAN KEZDÜNK EL, AZ NEM FOG SIKERÜLNI. Az elkezdett projektek, aláírt papírok, megvett dolgok, alkalmazott varázslatok, bármi amit ebben az időben csinálunk, hajlamos elromlani. A projektek amiket üresjáratban kezdünk, valahogy sosem fejeződnek be, vagy valami megakadályozza hogy befejezzük őket. Az ezen idő alatt elkövetett bűntények elkövetői ritkán kerülnek bíróság elé.

Ha üresjáratban jelentkezünk munkára vagy megyünk állásinterjúra, több mint valószínű hogy nem sikerülnek. Az ekkor készített terveket meg kell változtatni. Az ekkor vásárolt ruhák valószínűleg nem illenek ránk megfelelően, vagy sosem hordjuk őket.

Ha ekkor veszünk fel kölcsönt, esélyes hogy soha nem kell visszafizetnünk. Ebben az időben az univerzum tele van kibúvókkal. Ökölszabály, hogy amit ekkor kezdünk el, az ritkán fejeződik be teljesen. Sok esetben ebben az időszakban meg lehet úszni dolgokat.

Ez NEM az az idő, amikor varázslatokat lehet csinálni, mivel nem fognak működni, hatástalanok lesznek. Hogy megtudd, mikor a van a Hold üresjáratban, keress évkönyveket, könnyen elérhetők. A Llewellyn Holdjegy-könyvét évente adják ki, és ez az információ is benne van. Ezt majdnem mindenhol lehet kapni, és olcsó. Az Efemeridák is tartalmazzák ezt az infót, feltéve ha tudjuk hogyan kell őket olvasni.

© Copyright 2002, 2006, Joy of Satan Ministries;

Library of Congress Number: 12-16457

Forrás: http://www.angelfire.com/empire/serpentis666/VOID.html

Kategória: Sátáni Boszorkányság | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s