Fontos tanulmány

2006. jún. 20. kedd

Jelenleg egy olyan kutatást végzek, amiben a Necronomicon 1586-os másolatán alapuló meditációkat használok fel. A legtöbb embernek a legkisebb fogalma sincs a könyv üzenetéről. Ez nem az idézésekhez való könyv, habár az Istenek valóságosak, és a használt módszerek is működnek, akik már idéztek, azok kaptak eredményeket is.

Ez a könyv egy nagyon erős kézikönyv a csakrák kinyitásához és megerősítéséhez, valamint a kundalini (Cthulhu) felemeléséhez. A csakra-meditációkról szóló new age munkák legtöbbjét, melyek könnyen elérhetőek, felvizezték és korrumpálták, hogy a meditációknak ne legyen megfelelő hatása.

Mivel ezt a könyvet megátkozták (mert hatalom van benne), és mivel a meditációk nagyon erősek, az ezzel a könyvvel való munka veszélyes lehet. Ez NAGYON IS tiltott tudás. Azok a meditációk, amik évekig is tarthatnak, a könyvben található meditációk segítségével drasztikus mértékben felgyorsíthatók – JOBB vagy ROSSZABB eredménnyel!

Ez a könyv nagyon alapos, és a csakrák kinyitásáról és megerősítéséről szóló ősi tudásra épül. A csakrákról való általános tudással ellentétben nem hét, hanem kilenc kapu van. Minden eddigi könyv amit olvastam, kihagyta a két legfontosabb csakrát – a hatodikat a harmadik szem MÖGÖTT, és a tobozmirigyet, ami önmagában nem egy csakra, de fontos része a 6. csakra rendszerének. A Necronomicon alapos utasításokat ad minden csakra kinyitásához és megerősítéséhez. Elég tudásom van az okkult ezen területéről és az alkímiáról, hogy el tudjam olvasni a könyvben található fontos üzenetet.

Azért folytatom ezt a tanulmányt, hogy megerősítsem a könyvben található információt. Egy részét lehet hogy szándékosan elferdítették vagy elrejtették, és ezt tudnom kell ahhoz, hogy összerakhassam a meditációkat, és végül nyilvánossá tegyem. Ha valakinek megvan a megfelelő tudása hogy megértse az írás üzenetét és alapját, meg fogja döbbenteni az információ amit ebben a könyvben talál. Az egész allegorikus. Például mikor Marduk kettévágja a sárkányt, az nem más, mint a kundalini ida és pingala részeinek allegóriája (Tiámat és Cthulhu).

Minden meditációt elvégzek mielőtt felraknám a csoportokba. Szükségem van a gyakorlott meditálók visszajelzéseire, akik hajlandók részt venni a kísérletben, tudván hogy a végeredmény jó vagy rossz irányba is elmehet. Ha a legkisebb kétség is ott bujkál benned, vagy óvatos vagy a kockázatvállalásban, a legjobb ha NEM veszel részt ebben. Ez nem gyengeség – csak tudod hogy egyénként mi a legjobb a számodra.

Ha 18 alatti vagy, erősen javaslom hogy ebben a kutatásban ne vegyél részt. Veszélyes lehet. Ez nem fiataloknak való, mert nekik még nem elég erős az aurájuk, függetlenül az elvégzett meditációk mennyiségétől.

Ha mentálisan vagy érzelmileg bármilyen szokatlan stressz hatása alatt állsz, javaslom hogy hagyd ki ezt a dolgot, és várj amíg elegendő tapasztalatot gyűjtöttünk a meditációkról és hatásaikról.

Ezeknek a meditációknak néhány hatása hosszan tartó és visszafordíthatatlan. Én mindig szerettem merészen belevágni mindenbe, így tettem akkor is, mikor néhány éve Sátánnak adtam a lelkem, és nem tudtam mi fog történni.

Ezen meditációk mindegyike a Necronomicon 1586-os másolatán alapul. A későbbi változatokat elferdítették.

Köszönöm mindenkinek aki részt vesz benne.

Forrás: http://www.666blacksun.com/Intro_Sermons.html

Kategória: Sátán prédikációi | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s