A negyedik dimenzió

A negyedik dimenzió az, amit asztrális kivetüléskor, időportálba lépéskor, vagy egy megváltozott tudatállapotban megtapasztalunk.

Mikor valaki eltöri valamelyik végtagját, azt begipszelik. Mikor a gipszet eltávolítják, a végtag sorvadt, gyenge, és rehabilitációra szorul hogy újra a korábbi erővel és mozgástartományban működhessen.

A meditáció felnyitja az elménk egy olyan részét, ami elhalt. A több évszázados keresztény vallási befolyás miatt nem tudunk a negyedik dimenzióról, sem tudományosan, sem pedig pszichikailag. Emberként az elektromágneses spektrumnak csak egy kis részét látjuk. A rovarok látják az ultraviola fényt is. Bizonyos állatok képesek érzékelni olyan dolgokat, amit az emberek nem. Csak azért mert valaki nem lát vagy hall valamit, az nem jelenti azt hogy az a valami nem is létezik, így van ez az UV-fénnyel, a röntgen-sugárzással, a gamma-sugárzással, és az energia más formáival.

Mikor kinyitjuk az elménket, időbe telik, míg hozzászokunk. Én egész életemben nyitott voltam. Még amikor az ateista korszakom éltem, mindig volt egy plusz érzékem, bár inkább elhangoltam magam a szellemvilágtól. Mikor Sátánhoz jöttem, az úgynevezett természetfeletti 100-szoros szerepet kapott az életemben. Ami sokunk számára egy átlagos nap, az átlagembert halálra rémítené. Az embereknek nehéz volt mellettem dolgozni, mivel elkezdtek „látni” dolgokat (nem igazán pszichikus dolgokat, csak pl azt hogy az ellenségeim megkapták büntetésüket). Számomra ez is csak egy tipikus nap volt. Egyik alkalommal egy flakon tisztítószer lerepült a polcról a folyosó közepén, és bár rajta volt a kupakja, kinyílt, és elkezdett folyni. A velem dolgozó srác (tudta hogy Sátánista vagyok) teljesen kiakadt.

Elménk kinyitásának legáltalánosabb jele az, hogy hangokat hallunk, és látunk dolgokat. Ez végül el fog múlni, és az irányításunk alá kerül. Ez olyan mint az edzés. Először fáj, később viszont összeállnak a dolgok.

Ha egy bizonyos ideig csinálod az erő-meditációkat (minden nap kéne csinálni), komoly erőt hatalmat fogsz szerezni. Többé nem kellenek majd eszközök, varázslatok, rituálék ahhoz, hogy megszerezd amit akarsz. Egy CoS-tag írta, hogy LaVey azt tanácsolta az embereknek, használjanak segédeszközöket hogy „felerősítsék” az érzelmeiket és energiájukat. A te energiáidat nem kell majd felerősíteni. Valószínűleg inkább meg kell majd zaboláznod őket. Ha állhatatosan csinálod a meditációkat, tudni fogod miről beszélek.

Akiknek nincs elég hatalma, azoknak van szüksége az eszközökre. Ezek az emberek védtelenek odakinn az utcán, mikor valami történik, és nincsenek kéznél a tárgyaik, amikre a szertartások és varázslatok elvégzéséhez támaszkodnak.

Egy haladó számára gyakran elég ha csak belenéz valakinek a szemébe. Ez az az eset, amikor az intenzitást kontrollálni és csökkenteni kell, kivéve ha komoly fenyegetésnek vagyunk kitéve. Érezni fogod saját intenzitásodat és erődet, és mások reakcióit is ezekre.

A tudomány még nem annyira fejlett hogy megmagyarázza a negyedik dimenziót. Ezen a síkon lépünk egymással kapcsolatba asztrálisan, és ezen a síkon vannak Démonaink mikor meglátogatnak minket. Régebben össze voltam zavarodva a negyedik dimenzióval kapcsolatban. Azazel eljött hozzám és mellém feküdt. Megkérdeztem erről, és elmondta hogy habár fizikailag máshol van, a tudata mellettem fekszik.

Forrás: http://www.angelfire.com/empire/serpentis666/4th.html

Kategória: Meditációk | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s