Válasz: Ne kegyelmezzünk a keresztényeknek

2006. szept. 22. péntek

Vannak olyan bolondok is, akik amellett próbálnak érvelni, hogy Sátán és Démonjai nem valós lények. Azt tanácsolom mindenkinek, hogy ne vesztegesse az idejét a becsapottakkal vagy szimplán hülyékkel való interakcióra.

Azt kívánom, bárcsak mindent feltehetnék ide amit a judeo-keresztény bibliáról tudok, de ez rengeteg oldalnyi információ, és jelenleg időpocsékolás lenne, mivel a mieinknek elsősorban spirituális hatalomra van szüksége, mivel egy spirituális háborúban vagyunk. 100%-ig biztosan mondhatom nektek, a kereszténység és az egész kibaszott judeo-keresztény biblia, Jehova, a názáreti, stb. – MIND KITALÁLT!!!

Sajnos sokévnyi tanulás és kutatás után áll csak össze a kép. EZEK MIND FOGALMAK, NEM PEDIG KARAKTEREK!!! Ha a becsapott idióták ragaszkodnak ahhoz hogy ezek valós lények, hagyjuk őket, hadd higgyenek amit akarnak. Igen – a mikulás meg a húsvéti nyuszi is…

Az egész judeo-keresztény biblia az elejétől a végéig – a teremtés könyvétől a jelenések könyvéig – EGY ALLEGÓRIA. Ezt az allegóriát LOPOTT és elferdített karakterekből és legendákból építették fel, amiket a kereszténységet és judaizmust megelőző Pogány panteonokból vettek. MINDEN POGÁNY LEGENDA, ISTEN ÉS SZERTARTÁS A CSAKRÁKRA, A KUNDALINIRE, A LÉLEK ISTENNÉ ALAKÍTÁSÁRA, ÉS SÁTÁN ATYÁNK MUNKÁJÁNAK BEFEJEZÉSÉRE VONATKOZÓ ALLEGÓRIA – “OLYANNÁ TESZLEK TITEKET, MINT AZ ISTENEK.”

A “Tudás Fája” is egy allegória, ami azt a mindentudást jelöli, ami akkor következik be, mikor valaki “eszik a gyümölcsből”, vagyis eléri az isteni létet. Ha megnézzük az ősi asszír, babiloni és sumer vallásokat, láthatjuk hogy mindegyikben voltak fák, amik a lélek térképét képviselték. A zsidók ellopták ezt a fogalmat, és egy tabuvá, egy utálatos dologgá változtatták, hogy a spirituálisan rabszolgává tegyék az emberiséget, és irányításuk alatt tartsák őket.

A názáreti NEM EGY KARAKTER!

Erről már írtam korábban, de most írok megint: az “Isten” sok dolog allegóriája – először is magunkat jelképezi, valamint az “istenek” a csakrákat jelentik.

Sajnos azt sem tudom hogy hol kezdjem, mivel az ellenség valami hihetetlen mértékben átprogramozta az embereket. Tanulnod kell, meg kell értened az alkímiát. Az alkimisták talányokban írtak és értelmetlenségeket szőttek szövegeikbe, mivel durva üldözés folyt ellenük az egyház részéről, és azonnali kínzás és halál lett volna az eredménye, ha azon kapják őket, hogy az isteni lét eléréséről tanítanak. Ezért bújtak a fizikai kémia mögé.

Minden egy allegória, és azok akik a csúcson ülnek, és tudják az igazat, önelégülten kuncognak a tömegek butaságán, de rettegnek attól a népharagtól, ami akkor következne be, ha mindenkinek teljesen felnyílnának a szemei. Az emberektől több milliárd dollárnyi pénzt, a lelküket, az elméjüket, az életüket, és mindenüket elvették ezzel az átbaszással.

Még az “egyistenhit” is egy FOGALOM – IGEN, FOGALOM. Az ún. “monoteizmus” az ősi Egyiptomban kezdődött Akhenatonnal. Itt egy kép Akhenatonról:

LINK

Ha közelről megnézzük, láthatjuk a kígyószerű arcvonásokat, amik a kundalini kígyót jelképezik, a hermafrodita test is egy fontos ALKÍMIAI üzenet, EGY OLYAN ALLEGÓRIA, AMIT SZÓ SZERINT VETTEK. Ez az ida és pingala egyesülését jelképezi, illetve azt, hogy MINDEN ISTEN (CSAKRA) EGY ISTENNÉ VÁLIK, AMI AZ ALKÍMIÁBAN MAGA AZ ARANY. A “jóga” szó jelentése “egyesülés”, EGYBEOLVADÁS. Ez a cél! A fontos üzeneteket kőbe vésve, ereklyéken ls tárgyi leleteken keresztül hagyták azokra, akiknek a szemét kinyitották az Istenek.

Nézzük a népszerű Baphomet-kecskét:

LINK

ISMÉT MEGJELENIK A FÉRFI ÉS NŐI – HERMAFRODITA – TEST, AMI AZ ISTENEK (CSAKRÁK) ÖSSZEOLVADÁSÁT SZIMBOLIZÁLJA.

A fáklya a fejen a felemelkedett kundalini.

Nem különb a názáreti 12 apostola sem (a “lángnyelvekkel” a fejük fölött), AKIKET ARTÚR KIRÁLY ÉS A KEREKASZTAL LOVAGJAIBÓL LOPTAK, ÉS A ZODIÁKUS 12 JEGYÉT IS JELKÉPEZIK, AMIT LEONARDO IS MEGPRÓBÁLT ÁBRÁZOLNI HIRES FESTMÉNYÉN, AZ UTOLSÓ VACSORÁN – NEM KÉTSÉGES, HOGY ŐT IS ÜLDÖZTÉK EMIATT.

LINK

Figyeljük meg, hogy az “apostolok” NÉGY darab HÁROMFŐS csoportra oszlanak (az év és az állatöv négy sarka és évszaka). Ebben egy rejtett üzenet van. Leonardo azt próbálta meg eljuttatni hozzánk, hogy ŐK CSAK EGY FOGALMAT JELÖLNEK, ÉS A KERESZTÉNYSÉG EGY ÁTVERÉS.

Beszélhetnék még a képről, de ez csak egy lopott fogalom, és időpocsékolás lenne. Még mikor “Péter” HÁROMSZOR megtagadta a názáretit, illetve a kakasszó is az alkímiával kapcsolatos fogalmak. EZEKET IS ELLOPTÁK és elferdítették.

“Péter” a Kos jegye – és egy kitalált, zsidók által alkotott karakter, mint a hamis názáreti.

Nem tudom szavakba önteni, hogy a Vatikán (az EREDETI keresztény egyház), és zsidó gazdáik mennyire romlottak – az egész kereszténység ÁTVERÉS, szektától függetlenül. Ráadásul vannak becsapott Sátánisták, akik a startmezőn álldogálnak, és elhiszik az egész “Jahve” vs. Sátán dolgot, hisznek a názáretiben, az “Ördög” és a “Pokol” keresztény koncepciójában, és az egész zsidók által kreált mesében, amit azért találtak ki, hogy elvegyék a Dzsentilektől a spirituális tudást és hatalmat. Eközben a zsidó YHVH és a názáreti GONDOLATRENDŐRSÉGKÉNT működik, hogy TELJESEN HATALMA ALATT TARTSÁK a tudatlan tömegeket.

Láttam és olvastam olyan könyveket, amik reménytelenül próbálnak értelmet kovácsolni az értelmetlenségből, és próbálják megmagyarázni azokat a dolgokat, amikről a szerzők azt hiszik, valóságosak. A Sátántól eredő tudás – mikor készen állunk rá – felülemelkedik mindezen.

A Biblia: A zsidók összeesküvése a Dzsentilek ellen

Forrás: http://www.666blacksun.com/Intro_Sermons.html

Kategória: Sátán prédikációi | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s