A Tarot és a spirituális átalakulás

2006. jún. 28. szerda

Sátán Atyám elmondta nekem, hogy a Tarotban sok Sátáni titok rejlik. Rengeteg a rejtett tudás. A Bolond lapja képviseli a jelöltet. A bolond útja a Taroton át vezet. A legtöbb pakliban a bolond gondtalanul áll egy szakadék szélén. Ez a kockázatvállalást, az ismeretlenbe vezető útra lépést jelképezi.

A bolond után a mágus következik. Ez a kártya a négy elemet jelképezi, és az első lépést mesteri szintű uralásukban. A Főpapnő lapja, mely a mágust követi, a rejtett tudást szimbolizálja, illetve az ismeretlent, a felfedezendő titkokat.

A Szeretők lapja, ami az adu hatodik lapja (az egybeolvadás száma), a kundalini Ida és Pingala aspektusainak összeolvadását jelképezi – a lélek nap/férfi és a hold/női részeit. Ez egy lépés. A hold és a Nap, amik később következnek az aduban, ismét csak az előbb említett aspektusokat képviselik, de ezeknél a bolond már elsajátította ezeket az energiákat. A Halál lapja az átalakulási folyamat; a Csillag a Démonoktól érkező spirituális segítséget és útmutatást képviseli. A Végítélet kártyája a feltámadott, átalakult, erős és megvilágosodott lélek.

Sok ember Maat Istennő feladatát, vagyis a szív súlyának mérését szó szerint veszi. Ez megint egy allegória. Aki átalakította és teljesen uralja saját lelkét, akaratával olyan könnyűvé tudja változtatni magát mint egy madártoll. Ez a levitáció szimbóluma is.

A szárnyak a spirituális fejlődés eredményeként jelennek meg, és azt jelzik, hogy a lélek megerősödött. A lélek szárnyakkal született újjá.

Emlékszem, hogy a Démonok is szárnyakat bontottak, mikor felszabadítottam őket. Akkor még eléggé új voltam a Sátánizmusban, és megijedtem mikor Azazel kibontotta szárnyait, mivel egyből az angyalokra asszociáltam. Biztosított, hogy minden rendben van. Emlékszem, később Magister Willarddal beszélgettünk is arról, hogy mikor mély meditációban voltunk, láttuk a saját szárnyainkat. Elmondta nekem, hogy egy Démon arra utasította, tanulja meg használni ezeket.

Az Igaz Sátánizmus a lélek teljes átalakításáról szól. Sátán a mi Teremtő Istenünk, ő és Démonjai vezetnek minket, de a lelkünket nekünk kell megváltanunk. Ez a Spirituális Sátánizmus célja, hogy olyanok legyünk mint az Istenek.

A kereszténység hihetetlen mennyiségű tudást lopott és torzított el. A becsapott keresztények azt hiszik, a kitalált názáreti majd megváltja őket hogyha mondanak pár szót arról, hogy elhiszik ezt a hazugságot. Az igazság az, hogy a lelkünket saját magunknak kell megváltanunk, és ezt csak elegendő tudással, és ezen tudás alkalmazásával lehet elérni. Sátán/Lucifer elhozza nekünk az igazi megvilágosodást és tudást. Az újjászületéssel kapcsolatos baromság is csak egy korrumpált fogalom. Mikor a lelkünket átalakítjuk, úgymond újjászületik. Ez a spirituális alkímia célja – a fejlődés végterméke. A keresztényeket iszonyatos mértékben átverték, méghozzá pusztán az ellopott és megváltoztatott tudás felhasználásával, illetve hazugságokkal. Ha kinyitjuk a szemünket, könnyen láthatjuk, hogy a keresztények egy erős varázslat hatása alatt állnak, és az úgynevezett vallásukban, ami valójában egy program, minden, minden értelemben csak hamis és kitalált dolog.

A Sátánnak való formális elkötelezés után a Spirituális Sátánistáknak erősen javasolt elkezdeni egy meditációs programot és tanulást. Miután elkezdtük a meditációkat, a lélek végleges átalakuláson megy át. Ezt soha nem lehet visszafordítani, még következő életekben sem. A legjobb ha a meditációkat rendszeresen csináljuk, és gondoskodunk róla, hogy végbemenjen az átalakulás. A csakrák teljes kinyitásához és megerősítéséhez a meditációkat és egyéb munkákat ismételni kell. A Sátánizmus nem egy könnyű út, de a jutalom hatalmas. Saját lelkünk, végzetünk, sorsunk mesterévé válunk, és nem leszünk többé a reinkarnáció áldozatai.

Ha abbahagyjuk a meditációkat, vagy csak rendszertelenül csináljuk őket, ez gondokat okozhat, mivel ez kiegyensúlyozatlanná tehet minket, mintha egy liftben lennénk, ami ide-oda jár két emelet között.

Forrás: http://www.666blacksun.com/Intro_Sermons.html

Kategória: Sátán prédikációi | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s