Asztrálutazás

2006. jún. 4. vasárnap

Sokan vannak akik úgy hiszik, teljes asztrál-projekció kell ahhoz, hogy meglátogassanak bizonyos helyeket, áthelyezzék a tudatukat, vagy asztrálisan utazzanak. Tévednek. Ez nem igaz. A lelkünknek különböző aspektusai vannak.

A lélek részei

Habár a teljes asztrális kivetülés a legerősebb a távlátás/távlátogatás szempontjából, a lélek ezen része nem mindig tud mindenhová eljutni az asztrál-síkon, mivel a molekuláris felépítése túl sűrű ahhoz, hogy mindenen áthatoljon.

Van egy módszer, melynek során csak ráhangoljuk, odahelyezzük a tudatunkat arra a helyre, ahová menni akarunk. Ez a lélek “mentáltest” aspektusa. A mentáltest gyorsabban és könnyebben tud utazni a teljes asztráltestnél, és megfelelő gyakorlással pont olyan megbízható lehet, mint az étertest teljes asztrálprojekciója.

A kezdetekben gyakran szükséges hogy mély transzba menjünk, és akaratunk segítségével tudatunkat a választott helyre vetítsük.

Gyakorláshoz látogass el egy meghatározott helyre, ahol ellenőrizheted a környezet pontosságát, vagy az ott tartózkodó embereket, miután visszatértél a fizikai világba.

Mikor kijössz a transzból, írd le tapasztalataidat a fekete könyvedbe, később pedig menj el az adott helyre, és ellenőrizd, mennyire voltak pontosak a megfigyeléseid.

Azért kell transzba menni, mert transzállapotban a bal agyfélteke elcsendesedik. Az agy bal fele a logikus, gondolkodó oldal, és zavaróan hat a telepatikus kommunikációra, valamint az asztrális élményekre, gyakran azért, mert elvárások és feltételezések vannak jelen. Ez gyakorlást kíván, de bárki elérheti, ha dolgozik rajta.

A teljes asztrális kivetülés egy kicsit más, és fejlettebb technika. Ez az, amikor a lelked ténylegesen elhagyja a tested – tudni fogod mikor megtörténik.

Forrás: http://www.666blacksun.com/Intro_Sermons.html

Kategória: Sátán prédikációi | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s