Teleportáció és az elemek

2006. máj. 5. péntek

Kivonat Arthur E. Powell ezredes 1927-es “Az asztráltest és más jelenségek” című könyvéből:

A szétbomlás jelenségét szintén rendkívül gyors rezgések működtetésével lehet előidézni, amelyek legyőzik az éppen kezelt tárgy molekulái közötti kohéziós erőt. Egy némileg más típusú, még gyorsabb rezgés ezeket a molekulákat alkotó atomjaikra választja szét. Az a test, amelyet így éteri állapotba hozunk, nagyon nagy sebességgel mozgatható az egyik helyről a másikra, és abban a pillanatban amikor a kifejtett erőt visszavonjuk, az éternyomás az anyagot arra kényszeríti, hogy ismét felvegye eredeti állapotát.

Meg kell magyaráznunk, hogy egy tárgy alakja hogyan marad meg, amikor azt szétbontjuk, azután pedig újra materializáljuk. Például ha egy fémkulcsot hő segítségével gőzállapotba hozunk, amikor a hőt elvonjuk, a fém megszilárdul, de kulcs helyett az csak egy fémdarab lesz. Ennek az az oka, hogy az elementális esszencia, amely áthatja a kulcsot, a kulcs állapotának megváltozásával szétszóródik. Nem azért mert a hő hatással van az elementális esszenciára, hanem mert amikor ideiglenes teste szilárd testként elpusztul, az elementális eszencia visszaömlik ezen eszencia nagy tartályába, nagyon hasonlóan ahhoz, ahogyan az ember magasabb princípiumai – bár egyáltalán nem hat rájuk a hő vagy a hideg – a fizikai test elhagyására kényszerülnek annak elégetésekor.

Ennek következtében amikor a kulcs fémje ismét szilárd halmazállapotba hűl, az a “föld” elementális eszencia, amely beléje visszaömlik, már nem ugyanaz, ami előtte benne volt, és ezért nincs ok arra, hogy a kulcs-forma fennmaradjon.

Amikor azonban az ember egy kulcsot azért bontott szét, hogy azt az egyik helyről a másikra vigye át, az elementális eszenciát gondosan ugyanabban az alakjában tartja meg, amíg az átvitel meg nem történt, és azután, amikor az akaraterejét visszavonja, az elementális eszencia öntőformaként működik, amelybe a megszilárduló részecskék beleömlenek, vagy inkább köréje csoportosulnak. Így – hacsak a műveletet végző koncentráló ereje ki nem merül – az alak pontosan megmarad.

Az “apportálás”, vagyis a tárgyak átvitele szinte szempillantás alatt nagy távolságról a spiritiszta szeánszokra néha ezen a módon történik, mert nyilvánvaló, hogy szétbontott állapotban tökéletes könnyedséggel vihetők keresztül bármilyen szilárd anyagon, amilyen egy ház fala vagy egy lezárt doboz oldala. Az anyag anyagon való keresztülhatolása így – amikor megértjük – éppen olyan egyszerű, mint a víz áthaladása egy szitán, vagy a gáz áthatolása egy folyadékon.

A materializáció, vagyis egy tárgy átváltoztatása éterikus halmazállapotból szilárd halmazállapotba, a fenti folyamat megfordításával hozható létre. Ebben az esetben is folyamatos akaratmegfeszítésre van szükség, hogy megakadályozzuk a materializált anyag visszaesését éterikus halmazállapotba.

Mindenféle elektromos zavar nehézséget okoz mind a materializáció, mind a szétbontás véghezvitelénél, valószínűleg ugyanazért, amiért a ragyogó fény is szinte lehetetlenné teszi ezeket a jelenségeket: az erős rezgés romboló hatása miatt.” [Szabari János fordítása, 2006]

Az utolsó mondat megmagyarázza, miért történt a roswelli katasztrófa. Az UFO egy elektromos vihar miatt zuhant le. Mikor emberekkel kommunikáltak, a szürkék nem titkolták, hogy elméjük erejével irányítják technikai eszközeiket. Ez megmagyarázza, miért történik a legtöbb UFO-észlelés a sivatagokban: mert ott a legkevésbé valószínű a viharok létrejötte. Arról is olvastam, hogy egy UFO működtetéséhez az utasok összekapcsolják az elméjüket, és így irányítják a járművet, egyszerre használva erejüket. Más világok lényei ugyanezt teszik fejlett képességeikkel és tudásukkal.

Astaroth nemrég elmondta nekem, hogy nekik is vannak kovenjeik, de az ő kovenjeik sokkal erősebbek bármely emberi csoporténál.

Forrás: http://www.666blacksun.com/Intro_Sermons.html

Kategória: Sátán prédikációi | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s